Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

artık senin bebişini düşünmen ve herşeye üzülmemen gerekiyor, çünkü bebeğin senin yaşadığın herşeyi hisseder... sen mutlu olursan o da mutlu olur, sen üzülürsen o da üzülür, sen korkarsan, endişelenirsen o da korkar ve endişelenir, artık herşey bebeklerimiz için değil mi? o yüzden üzüntü yok, tamam mı beraycım? bebişin için :)

ıkızımın kızına ben baktım kardesım calısıodu 0- 2 yasına kadar tecrubem oldu bebek bakma konusunda yanı demekkı Allhga bu tecrubeyı memleketımde 20 saatlık uzakta olacagım ıcın bana kolaylıkolsun dıe verdı

tabı o etkılenıo ona ılahı dınletıom sımdıden bebegımı hayata hazırlıcam neler var ya Allhım kotulerden cocuklarımızı korusun

tabı o etkılenıo ona ılahı dınletıom sımdıden bebegımı hayata hazırlıcam neler var ya Allhım kotulerden cocuklarımızı korusun

amin canım :)

canım benim şimdi çıkmam lazım, eşim gelecek birazdan yemeği ısıtıp sofrayı kurmam gerekiyor, seninle tanıştığıma çok sevindim, sık sık gelirsin artık topiğimize :) kendine dikkat et canım, iyi akşamlar :)

hadi iyi tatiller güzelimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız sen bunu niye beğenmedin ben bayıldım yeni koymuşlar bunu:roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis beğenmemi bayıldım ondan dedim zatenn çok komiik

güle güle şekerim iyi haftalar işallah cderen hanımıda görürsün

herkeslere güzel bir haftasonu dilerim Şeniz
sanada güzel bir hafta dilerim pembem

başınız sağolsun çok üzücü bi olay Allah kimseye böhyle acılar yaşatmasın :Saruboceq:

aaa ne guzel ben on aylık bebek mısım buraya geldıgımızde ama gıdıyorum devamlı sayılır allah kısmet ederse bu yazda gıtmeyı dusunuyom akrabalrın dugunu var bakalım allah kısmet ederse neresınde okudun

merkezde canım mal pazarı diye geçiyordukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…