- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.801
tabı o etkılenıo ona ılahı dınletıom sımdıden bebegımı hayata hazırlıcam neler var ya Allhım kotulerden cocuklarımızı korusun
alkisalkisalkisalkisalkisalkis beğenmemi bayıldım ondan dedim zatenn çok komiikhadi iyi tatiller güzelimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız sen bunu niye beğenmedin ben bayıldım yeni koymuşlar bunu:roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
güle güle şekerim iyi haftalar işallah cderen hanımıda görürsünkızlarrrr ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın canlarım sizleri özleyeceğim haftasonu girmeye çalışırım söz vermiyorum ama gelmeye uğraşırım kuzular yarın hastaneye gidiyorum malum rapor için inşallah tekrar görürüm kızımı çok merak ediyorummmmm hihoyyyt hihoyyyt
hepiniz kendinize çok iyi bakın canlarımmmmmmmmmmm
SİZİ ÇOOOOOOOOKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMM
sanada güzel bir hafta dilerim pembemherkeslere güzel bir haftasonu dilerim Şeniz
benım ıkızım var benmde once evlendı ve 3 yasında bı kızı var 4 ay once esını trfık kazasında kaybettık hala onun uzuntusundeyım.sımdı annemlerın yanında Allhım en ıyısını bılıo abla dıcek bısı yok
kızlar hoşgeldiniz nasılsınız
ra ra nasılsın canım
saol ben ıyıyım sen nasılsın bazen pc sorun cıkarıyo gec yazarsam yanlıs anlamayın ollurmu arkadaslar
aaa ne guzel ben on aylık bebek mısım buraya geldıgımızde ama gıdıyorum devamlı sayılır allah kısmet ederse bu yazda gıtmeyı dusunuyom akrabalrın dugunu var bakalım allah kısmet ederse neresınde okudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?