- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.881
iyi yapmışsın ay iyice gıcık oldum bu herifeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbenim çeyreğin çeyreği simit gene geldi patron tarafından iade ettim
kumsalım günaydın canım Şeniz
Bulcuk bende bu hafta sonu gideceğim doktora inş. öğreniriz cinsiyetini ben daha beklemek istemiyorum.
hoşgeldin canım benim nasılsın yerim ben onu kocaman olmuş kuzucum benim sen ne zannetin herkese göstermez o kaydirigubbakcemile3
uyy bende öperim onu kokulu kokulu hemde ne sandın kızım ağır başlı kız her daim göstermio kendini bizimkide öle rahatki doktora poz üstüne veriyor dr çok fotojenik dedi :)) erkek ya kız dediğin öle naz yapacak tabiii tatlım
ay ay ay benim Cerenim gelmiş... demek yine göstermedi kızımız yüzünü, naz yapacak tabii kızımız annesi :) boşver canım sağlıklı, iyi olsun da doğunca nasılsa doya doya bakacaksın zaten yüzüne :) severim ben onun ballı öpücüklerini annesi, canım benim :)
evet canım keskin kokularda midem kalkıyor ve direk öğürmeye geçiyorum, valla hiç fena değil, yani uzun sürmediği için, sürekli olsa çekilir gibi bir şey olmazdı tabii :) midem bulandıkça sırıtıyorum ben.. heh yine bulandı, demek bebeğim iyi diyorum, mazoşistlik had safhada yani kaydirigubbakcemile3
bir bakayım diye girmiştim yine çenem düştü, hepinizi öptüm canlarım, şimdilik bye :)
selam kızlar nasılsınız kimse yok galiba hepinize iyi pazarlar diliyorumm öpüldünüz ceren maşallah kızzz tombik olucak kızın herhalde öptüm hepinizi
oyyyyy maşallah yerim ben onu
kızlar nazlı lur tabi cerende nazlıa.s
bizde onu kocaman öptük Şeniz[/SIZE][/COLOR][/I][/B]
ceren bak geldim ama kimse yok.sınıfta kalmayayım...
günaydın herkese günaydınnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nasılsınız hatunlarrr?
biz iyiyiz çok şükür ayağımızın şişliği dışında bir şikayetimiz yoksositososito
eşime yeni ayakkabı aldırdım ,artık olmuyor ayakkabılarım
bugün annmler geliyor temizliğe pek uğrayamam sanırım haber vereyim dedim
birde nst'ye giricem tekrar bugün
anam çokkk işim var çok
bakalım nasıl halledebileceksek:sm_confused:
günaydın kızlar hepinize çok güzel bi hafta diliyorum nasılsınız canlarım
cerencim maşallah kızımıza allah nazarlardan korusun yalnız bu kız çok fena olucak ona göre
benim çeyreğin çeyreği simit gene geldi patron tarafından iade ettim
günaydınnn kızlarrrrr sabahları bu saatlerde hep aynı kadro oluyo galiba kaydirigubbakcemile3 nasılsınızzz hepinize iyi haftalar diliyorum hamişlere sağlıklar sıhhatlerrr çalışanlarada kolaylıklarrrr ve hayırlı işler diliyorummmmmmm
günaydınnn kızlarrrrr sabahları bu saatlerde hep aynı kadro oluyo galiba kaydirigubbakcemile3 nasılsınızzz hepinize iyi haftalar diliyorum hamişlere sağlıklar sıhhatlerrr çalışanlarada kolaylıklarrrr ve hayırlı işler diliyorummmmmmm
günaydın şekerim,evet bu saattlerde herkes burda olur genelde aam ceren tembel çıktı son bir haftadır geç geliyor,söyleyin ona maaşından kesicem :roflol::roflol:
ceren hanım gelmiş yakalndımkaydirigubbakcemile3
ben taş atıp kaçacaktım halbukisırnaşık şey
delikafaduldencuma günü mü,sende hesap no.m yoktu demi ceren,malum artık hamileliğimin son demlerindeyim işe gelemiyorum ya sen hesaba yatır bacım parayı:lepi:günaydın bitanem
evet çalışan bayanlar genelde bu saatlşerde burda oluyor ama beyazımda sağolsun çalışmadığı halde erkenden geliyor bizi habersiz bırakmıyor kuzummm....
biri banamı seslendiiii kaydirigubbakcemile3
kız ben müdürüm tabii geç gelicem bırakta o kadar farkım olsun demiii :dilcikar:
cuma gününü hatırlatırım :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
taş geldide reflexler kuvvetli allahtan yakaladım kaydirigubbakcemile3
evet arifecim ya kendi derdim den seni unuttum
kayınpederin nasıl oldu
sağlık durumu şimdi nasıl cnm ya?
kızlar neşemeşeden ahber yok galiba aklım onda kaldı nasıl acaba?
delikafaduldencuma günü mü,sende hesap no.m yoktu demi ceren,malum artık hamileliğimin son demlerindeyim işe gelemiyorum ya sen hesaba yatır bacım parayı:lepi:
ay süper olur valla:hooray:
aynen öyle valla ceren tam kaçarken yakalandımkaydirigubbakcemile
8 mayısta mı tahlil yaptıracakmış neşecim?unutmayalım bu tarihi?
valla bana öle gelio kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olsunda tombişte olsa olmasada severiz biz onuuu annesiiii kaydirigubbakcemile3 valla hamile kalmadan bile başlıyo o meraklar hamileliği düşünemiorum canım haklısınnn derler ya çocuk oldumu ömür boyu bitmez düşüncesiiiiselam canımcım nasılsın?
Tombikmi olucak diyorsun :uhm: bilmem olurmu acaba????
Anam bu hamilelik ne ilginç ya her döneminde bir merak var insanın içinde kaydirigubbakcemile3 ama çokda tatlı meraklar :dance: :dance
hehe bak geldi bile duydu çekiştirdiğimizi geldi hemencik kaydirigubbakcemile3 seninde doğumuna az kalmış canım inşallah sen doğum yaptığında bende hamiş haberimi almış olurummmm amiinngünaydın şekerim,evet bu saattlerde herkes burda olur genelde aam ceren tembel çıktı son bir haftadır geç geliyor,söyleyin ona maaşından kesicem :roflol::roflol:
bende çalışmıorum ama bak öyle bi bağımlılık yaptınızki bende kocişi evden gönderdiğim gibi sabahın köründe ilk buraya koşuyorumgünaydın bitanem
evet çalışan bayanlar genelde bu saatlşerde burda oluyor ama beyazımda sağolsun çalışmadığı halde erkenden geliyor bizi habersiz bırakmıyor kuzummm....
biri banamı seslendiiii kaydirigubbakcemile3
kız ben müdürüm tabii geç gelicem bırakta o kadar farkım olsun demiii :dilcikar:
cuma gününü hatırlatırım :jeyyar:
Günaydın canım ne güzel dilekler bunlar böyle :1hug:
ceren jasmin hoşgeldiniz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?