Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aaa çok üzüldüm geçmiş olsun çiğdemcimm uamrım çabuk atlatır bu dönemi
sağol haber verdiğin için :1hug:

ayyy canım ya sorma 9 ay boyunca bekliyoruz birşeyleri her ay arı bir heyecan sonra bebeği bekle doğsun diye bekle uyusun yesin ooyy anam ooyy şöyle bir bakınca ömrümüz beklemekle geçiyormuş beee delikafadulden

kiloyu dert etme gülüm ya alırsın bebeğin sağlıklı ise problem değil biliyorsun canım bu haftalarda bende de kilo artışı yoktu dert etme :teselli:

aaa çok üzüldüm geçmiş olsun çiğdemcimm uamrım çabuk atlatır bu dönemi
sağol haber verdiğin için :1hug:

ne demek efendim her zaman :1hug:
arifeninde dediği gibi posta güvercini oldum ben iyice herkeşlerden haber getiriyorum böyle kaydirigubbakcemile3

evet ya sorma cok aciyor ama sükür.sizinde iyi olmaniza sevindim..
ay gecmis olsun hemsoma.kiz benimde sürekli burnum kaniyor hatda suan bile kaniyor mendil tikdim:roflol:

bi sor bakalim normalmiymis acaba.suan kac kilosun???

ne demek efendim her zaman :1hug:
arifeninde dediği gibi posta güvercini oldum ben iyice herkeşlerden haber getiriyorum böyle kaydirigubbakcemile3

kız takvimin çok hoşş pembiş pembiş
bakalım cinsiyete göre bende değiştirrim takvimimi özendim kaydirigubbakcemile3

evet valla tam posta güvercini ayağına bağlayalım sen ilet :roflol: hoş uçmakda zor şimdi göbeklee

ay gecmis olsun hemsoma.kiz benimde sürekli burnum kaniyor hatda suan bile kaniyor mendil tikdim:roflol:

şu an 44 kiloyum
yaklaşık 8-9 yıldırda 44 kiloyum hiç değişmedi :sm_confused:

ayyy canım ya allaha şükür ben burun kanaması yaşamaıdm hiç ama normal diye okumuştum hormonlardan dolayı damarlar kanla doluyormuş ve zaman zaman burun kanaması normalmiş çok olmamak kaydı ile. Kız sen nefeste alamıyorsundur burun tıkalı ayy kuzum yaa :teselli:

teşekkür ederim canımm kafama esti değiştirdim takvimi beğendin demek
sende öğrende cinsiyetini yenile artık takvimi şu yumurtayıda kaldır kaydirigubbakcemile3

ben yürüyemiyorumki nerde kaldı uçucak ohooo kaydirigubbakcemile3

şu an 44 kiloyum
yaklaşık 8-9 yıldırda 44 kiloyum hiç değişmedi :sm_confused:

bu yıl değişir emin ol kaydirigubbakcemile3

gerci benim hep kaniyordu burnum simdi daha cok kanamaya basladi hep mendil tikayip geziyom iste napim nefes biraz zor aliniyor ama iyi yani .
haa bu arada ben belki hafdaya türkiyeye geliyorum izin yapmaya esim bilet sormaya gitdi bakalim nezamana alicak biletleri
1 ay yok olucam ama sizlere yine yazarim firsat buldukca..

pembecim evet işallah öğreniriz cinsiyetleri beklemek çok zormuşş valla
arifecim sağo canımcım işallah sendende hayırlı haberler alırız
inşallah canım benim
iyiym tatlım inş. sende iyisindir
iyiyim canım sağol sen nasılsın
biş değil canım iyiyim çok şükür sen nasılsın artık son zamanlarda ayakta durmaya bile gerek yok galiba senin kendi ağırlığın yetiyo fazla yorma kendini yavaş yavaş yapın temizliği hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım sağol
günaydın canım nasılsın
günaydın cerencim nasılsın canım inşallah canım güzel geçer çok şükür babam iyi haftasonu hastanedeydik iyi gördüm maşallah bu hafta içinde taburcu olur
heralde ama gün belli değil çok zilli olucal çokkkk
evet arifecim ya kendi derdim den seni unuttum
kayınpederin nasıl oldu
sağlık durumu şimdi nasıl cnm ya?
kızlar neşemeşeden ahber yok galiba aklım onda kaldı nasıl acaba?
iyi çok şükür canım maşallahı var bu hafta içinde taburcu olucak inşallah teşekkür ederim
galiba ben p.tesi sendromu yaşıyorum -tatlicadiarzu-
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay inanmıyorum ya allah yardımcıları olsun da çocuk nerden görmüş bunu allahaşkına bu yaştaki çocuğun yapacağı şeymi burda annae babanında suçu var bende

günaydin arkadaslar hayirli ve bol kazancli bir hafda diliyorum hepinize
allah bu günümüzü aratmasin....
günaydın gönül nasılsın amin cümlemize inşallah

sağol güvercinim benim :))) ç.ok geçmiş olsun çiğdemcim umarım çabuk atlatırsın allah şifa versin

kaydirigubbakcemile3 evet yumurtayı ya kız ya erkek yapam artık sırnaşık şey

burcu canım arkadaşın bu hareketi yağpınca kızın üzerine düşüyor mu mesela kızıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…