- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.921
kızlarrr bu arada az önce çiğdemle görüştüm geçen hafta annelerinin yanına gitmişti tatil yapmıştı hatırlarsanız tatil çok iyi geçmiş ama kendisi rahatsızlanmış canlarım. Malesef baş ağrıları başlamış malumunuz bu dönemler hamilelikte baş ağrısı had safhada oluyor malesef. Birde burun kanaması yaşamış sanırım faranjitte varmış.... Kulak burun boğaza gidecekti muayene için bu yüzden bir iki gün izinli olabilir size haber vermemi istedi. Çok çok selam söyledi hepinize bilginiz olsun kuzular....
dimii valla vucutta sapıtıo delikafadulden evet üçlü test yapıcaktı ama anca yarın akşam kan verebiirim labaratuara yetişemem bu akşam sonra onu beklee aannm hep bişiler beklicez
yaa bende amak istiyorumm sorcam bu akşam doktora kilo almamam normalmi diyee
aaa çok üzüldüm geçmiş olsun çiğdemcimm uamrım çabuk atlatır bu dönemi
sağol haber verdiğin için :1hug:
evet ya sorma cok aciyor ama sükür.sizinde iyi olmaniza sevindim..ayyy canım benim senin işin dahada zor ya allah yardımcın olsun ameliyatlı olunca hamilelik zor olur dikiş yerleri gerilir allahım kolaylık versin inşallah....
Ben iyiyim çok şükür balım nasıl olayım geriye doğru sayıyoruz işte allah yardımcımız olsun hepimizin.....
ay gecmis olsun hemsoma.kiz benimde sürekli burnum kaniyor hatda suan bile kaniyor mendil tikdim:roflol:kızlarrr bu arada az önce çiğdemle görüştüm geçen hafta annelerinin yanına gitmişti tatil yapmıştı hatırlarsanız tatil çok iyi geçmiş ama kendisi rahatsızlanmış canlarım. Malesef baş ağrıları başlamış malumunuz bu dönemler hamilelikte baş ağrısı had safhada oluyor malesef. Birde burun kanaması yaşamış sanırım faranjitte varmış.... Kulak burun boğaza gidecekti muayene için bu yüzden bir iki gün izinli olabilir size haber vermemi istedi. Çok çok selam söyledi hepinize bilginiz olsun kuzular....
dimii valla vucutta sapıtıo delikafadulden evet üçlü test yapıcaktı ama anca yarın akşam kan verebiirim labaratuara yetişemem bu akşam sonra onu beklee aannm hep bişiler beklicez
yaa bende amak istiyorumm sorcam bu akşam doktora kilo almamam normalmi diyee
ayyy canım ya sorma 9 ay boyunca bekliyoruz birşeyleri her ay arı bir heyecan sonra bebeği bekle doğsun diye bekle uyusun yesin ooyy anam ooyy şöyle bir bakınca ömrümüz beklemekle geçiyormuş beee delikafadulden
kiloyu dert etme gülüm ya alırsın bebeğin sağlıklı ise problem değil biliyorsun canım bu haftalarda bende de kilo artışı yoktu dert etme :teselli:
ne demek efendim her zaman :1hug:
arifeninde dediği gibi posta güvercini oldum ben iyiceherkeşlerden haber getiriyorum böyle kaydirigubbakcemile3
evet ya sorma cok aciyor ama sükür.sizinde iyi olmaniza sevindim..
ay gecmis olsun hemsoma.kiz benimde sürekli burnum kaniyor hatda suan bile kaniyor mendil tikdim:roflol:
bi sor bakalim normalmiymis acaba.suan kac kilosun???
şu an 44 kiloyum
yaklaşık 8-9 yıldırda 44 kiloyum hiç değişmedi :sm_confused:[/
bende evlendim zaman 45 kiloydum 4 senede 55 oldum kocacim iyi bakiyor bana.
miyon tipli oldun icin kilo almiyorsundur ama sonlara dogru alirsin
şu an 44 kiloyum
yaklaşık 8-9 yıldırda 44 kiloyum hiç değişmedi :sm_confused:[/
bende evlendim zaman 45 kiloydum 4 senede 55 oldum kocacim iyi bakiyor bana.
miyon tipli oldun icin kilo almiyorsundur ama sonlara dogru alirsin
darısı başımaaa işallah kaydirigubbakcemile3
hamileikti tek umudum kilo için ama şimdi doğurunca eski halime dönüceğimi anladım
ve kabullendim artık :1no2:
evet ya sorma cok aciyor ama sükür.sizinde iyi olmaniza sevindim..
ay gecmis olsun hemsoma.kiz benimde sürekli burnum kaniyor hatda suan bile kaniyor mendil tikdim:roflol:
bi sor bakalim normalmiymis acaba.suan kac kilosun???
kız takvimin çok hoşş pembiş pembiş
bakalım cinsiyete göre bende değiştirrim takvimimi özendim kaydirigubbakcemile3
evet valla tam posta güvercini ayağına bağlayalım sen ilet :roflol: hoş uçmakda zor şimdi göbeklee
şu an 44 kiloyum
yaklaşık 8-9 yıldırda 44 kiloyum hiç değişmedi :sm_confused:
darısı başımaaa işallah kaydirigubbakcemile3
hamileikti tek umudum kilo için ama şimdi doğurunca eski halime dönüceğimi anladım
ve kabullendim artık :1no2:
ay canim bende kilo vermek icin ugrasiyordum simdi gerci olmazda dogumdan sonra kesin zayiflamam geriyor ama.bence bir kac kilo kalir sende kiz negüzel iste zayilik gibisi yok ya bence negüzel ye ye kilo alma ohhhhhhh vallaha süperrrrrrrrrrr
ayyy canım ya allaha şükür ben burun kanaması yaşamaıdm hiç ama normal diye okumuştum hormonlardan dolayı damarlar kanla doluyormuş ve zaman zaman burun kanaması normalmiş çok olmamak kaydı ile. Kız sen nefeste alamıyorsundur burun tıkalı ayy kuzum yaa :teselli:
teşekkür ederim canımm kafama esti değiştirdim takvimi beğendin demek
sende öğrende cinsiyetini yenile artık takvimi şu yumurtayıda kaldır kaydirigubbakcemile3
ben yürüyemiyorumki nerde kaldı uçucak ohoookaydirigubbakcemile3
bu yıl değişir emin ol kaydirigubbakcemile3
inşallah canım benimpembecim evet işallah öğreniriz cinsiyetleri beklemek çok zormuşş valla
arifecim sağo canımcım işallah sendende hayırlı haberler alırız
iyiyim canım sağol sen nasılsıniyiym tatlım inş. sende iyisindir
biş değil canım iyiyim çok şükür sen nasılsın artık son zamanlarda ayakta durmaya bile gerek yok galiba senin kendi ağırlığın yetiyo fazla yorma kendini yavaş yavaş yapın temizliği hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım sağolson bir kez daha baakyım size dedimyerimseniben
yatak ve sofra işi tamam
çamaşırları da astık mı hazırım artık:teytey:
sağol cnm benim,haber veririm güzelim.sanada kolay gelsin
ay cnm ya ne mutlu ,drçdan sonra bize mutlaka yaz tamam mı çatlarız yoksadelikafadulden
teşekkür ederim cnm,nasılsın arifecim?dr. çok ayakta kaldığın i,çin şişiyor demişti,
ama hiç ayakta kalmasam da şişiyor özellikle sağ bacağım felaket,fil bacağı gibi resmen ağrı da yapmaya başladı,temizlik işini çabuk haledebilirsek,benim de kontrolüm var dr.umla belki son kez:dance::dance:
bakalım bugün yarın ne zaman gidebileceğim
kolay gelsin şekerim sanada
günaydın canım nasılsıngünaydınnn kızlarrrrr sabahları bu saatlerde hep aynı kadro oluyo galiba kaydirigubbakcemile3 nasılsınızzz hepinize iyi haftalar diliyorum hamişlere sağlıklar sıhhatlerrr çalışanlarada kolaylıklarrrr ve hayırlı işler diliyorummmmmmm
günaydın cerencim nasılsın canım inşallah canım güzel geçer çok şükür babam iyi haftasonu hastanedeydik iyi gördüm maşallah bu hafta içinde taburcu olurGünaydınnnnnnnn canlarrrrrrııııııııımmmmmmmmmmm
hepinizi çooooookkkkkk güzel bir hafta diliyorum kuzucuklarımmmmmmm
nasılsınız hanımlar keyifler yerindemiiii???
bir bakalım kimler neler demişler helee CADIARZU
evet teyzesi komacan olmuş acaba ne kadar kilo ile doğacak çok merak ediyorum nettenbaktımda normal gidiyor kilosu maşallah acep bir tosuncuk olurmu kiii :uhm:
evet kızz göstermedi yine ama o ağır başlılığından değil teyzesi cadılığından göstermedi kendisini ben biliyorum inat yapıyor çitlenbikkk kaydirigubbakcemile3
yaa sorma abla tam bir saat oyalandım birde çarşıda ikinciye tekrar gidip görücem diye ama nafile hanım rahatını bozmamış bile yaaa... o kadarda çikolat yedim içerde kol batı oynasında pozisyonu değişsin diye ama yokk :1no2: ben doktordan çıkıyorum başlaıyor içerde zıplamaya doktora giriyorum tık yok anında uyku moduna geçiyor sanırsam bu kızda doktor fobisi var kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi sağlık olsun o iyi olsunda görmesemde olur :çok üzgünüm:
demek her bulantıda yüzün gülüyor ilahiiii kaydirigubbakcemile3 neyse bak maşallah anladığımız kadarı ile hamileliğin gayet sağlıklı geçiyor ablacım inşallah böylede devam eder hayırlısı ile :Saruboceq:
selam canımcım nasılsın?
Tombikmi olucak diyorsun :uhm: bilmem olurmu acaba????
Anam bu hamilelik ne ilginç ya her döneminde bir merak var insanın içinde kaydirigubbakcemile3 ama çokda tatlı meraklar :dance: :dance:
kızz yok naz değil bu artık inat inat kime çektiyse kaydirigubbakcemile3
canım hoş geldin kuzumm a.s.
yoklamada geçtin balım meraklanma kaydirigubbakcemile3
hafta içi daha güncel online oluyor buralar balım haftasonu çoğunluk geziyor yatıyor dinleniyor nede olsa çoğumuz hamileyiz kaydirigubbakcemile3
ama sen gel ara verme yine tamammı cicim....
Günaydın canımcımmmmm a.s.
yeni aaakabbaılarını güle güle giy inşallah kuzum
bu gün tekrarmı gireceksin nst ye ayyy hadi bakalım mutlaka gel yaz bizedee :sm_cool:
Günaydın canım umarım senin içinde çok güzel bir hafta olur tatlım
kayın pederin nasıl oldu hayatım? Ne zaman taburcu oluyor bellimi?
evet arifecim bu kız çok fena olucak şimdiden belli etti kendisini :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede yeme zaten bırak kendi yesin oturup afiyetle lülülülülülü
iyi çok şükür canım maşallahı var bu hafta içinde taburcu olucak inşallah teşekkür ederimevet arifecim ya kendi derdim den seni unuttum
kayınpederin nasıl oldu
sağlık durumu şimdi nasıl cnm ya?
kızlar neşemeşeden ahber yok galiba aklım onda kaldı nasıl acaba?
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegaliba ben p.tesi sendromu yaşıyorum -tatlicadiarzu-
ay inanmıyorum ya allah yardımcıları olsun da çocuk nerden görmüş bunu allahaşkına bu yaştaki çocuğun yapacağı şeymi burda annae babanında suçu var bendeiyyim cerencim
hafta sonu çocuklu arkadaşlarla birlikteydim sorumluluk gereçekten acayip fazla olucak hazılrıklı olalaım hereşey arkadaşın 4 yaşında kızı varrr ve nerden gördüysee erkek oyuncak bebeğinin şeyini ağzına sokup çok güsel ımm diyomuş anne babası kafayı yicek napsak diye
günaydın gönül nasılsın amin cümlemize inşallahgünaydin arkadaslar hayirli ve bol kazancli bir hafda diliyorum hepinize
allah bu günümüzü aratmasin....
kızlarrr bu arada az önce çiğdemle görüştüm geçen hafta annelerinin yanına gitmişti tatil yapmıştı hatırlarsanız tatil çok iyi geçmiş ama kendisi rahatsızlanmış canlarım. Malesef baş ağrıları başlamış malumunuz bu dönemler hamilelikte baş ağrısı had safhada oluyor malesef. Birde burun kanaması yaşamış sanırım faranjitte varmış.... Kulak burun boğaza gidecekti muayene için bu yüzden bir iki gün izinli olabilir size haber vermemi istedi. Çok çok selam söyledi hepinize bilginiz olsun kuzular....
ayyy canım ya allaha şükür ben burun kanaması yaşamaıdm hiç ama normal diye okumuştum hormonlardan dolayı damarlar kanla doluyormuş ve zaman zaman burun kanaması normalmiş çok olmamak kaydı ile. Kız sen nefeste alamıyorsundur burun tıkalı ayy kuzum yaa :teselli:
teşekkür ederim canımm kafama esti değiştirdim takvimi beğendin demek
sende öğrende cinsiyetini yenile artık takvimi şu yumurtayıda kaldır kaydirigubbakcemile3
ben yürüyemiyorumki nerde kaldı uçucak ohoookaydirigubbakcemile3
bu yıl değişir emin ol kaydirigubbakcemile3
o açıdan güsel ne osa yiyebiliyorum düşünmeden cokacimcoookay canim bende kilo vermek icin ugrasiyordum simdi gerci olmazda dogumdan sonra kesin zayiflamam geriyor ama.bence bir kac kilo kalir sende kiz negüzel iste zayilik gibisi yok ya bence negüzel ye ye kilo alma ohhhhhhh vallaha süperrrrrrrrrrr
inşallah canım benim
iyiyim canım sağol sen nasılsın
biş değil canım iyiyim çok şükür sen nasılsın artık son zamanlarda ayakta durmaya bile gerek yok galiba senin kendi ağırlığın yetiyo fazla yorma kendini yavaş yavaş yapın temizliği hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım sağol
günaydın canım nasılsın
günaydın cerencim nasılsın canım inşallah canım güzel geçer çok şükür babam iyi haftasonu hastanedeydik iyi gördüm maşallah bu hafta içinde taburcu olur
heralde ama gün belli değil çok zilli olucal çokkkk
iyi çok şükür canım maşallahı var bu hafta içinde taburcu olucak inşallah teşekkür ederim
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay inanmıyorum ya allah yardımcıları olsun da çocuk nerden görmüş bunu allahaşkına bu yaştaki çocuğun yapacağı şeymi burda annae babanında suçu var bende
çocuğun böyle olmasında mutlaka birinin hatası var ve mutlak a görmüş olmalıki öyle bşey yapıo çocuk delikafadulden
günaydın gönül nasılsın amin cümlemize inşallah
sağol güvercinim benim :))) ç.ok geçmiş olsun çiğdemcim umarım çabuk atlatırsın allah şifa versin
ben yemeğe gidiyorum kızlarrr
hepimize afiyet olsun şimdiden :)))
merhabalar şekerler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?