- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.901
hoşbulduk hemşoo naber kaydirigubbakcemile3
ceren jasmin hoşgeldiniz kızlarrr
valla bana öle gelio kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olsunda tombişte olsa olmasada severiz biz onuuu annesiiii kaydirigubbakcemile3 valla hamile kalmadan bile başlıyo o meraklar hamileliği düşünemiorum canım haklısınnn derler ya çocuk oldumu ömür boyu bitmez düşüncesiiii
hehe bak geldi bile duydu çekiştirdiğimizi geldi hemencik kaydirigubbakcemile3 seninde doğumuna az kalmış canım inşallah sen doğum yaptığında bende hamiş haberimi almış olurummmm amiinn
bende çalışmıorum ama bak öyle bi bağımlılık yaptınızki bende kocişi evden gönderdiğim gibi sabahın köründe ilk buraya koşuyorumkaydirigubbakcemile3
sağol canım ne demek ben hep dua ederim hepimiz için kaydirigubbakcemile3
hehe merak etme su gibi geçer akşam olur anlamassın bile bebeğin cinsiyeti bugün belli olurmuki doktorlar opnu belli bi zamandan önce sölemiolar diye biliodum benn :uhm: evet yaaa hava bi düzelemedii herhalde hıdralezi beklio havalar ondan sonra ısınır artık inşallah kaydirigubbakcemile3iyilik hemşom ne olsunn akşamı bekliyorum iştee alkisalkisalkis
naptın bakalım hafta sonu çok soğuktu gerçi hava
bencede valla sen çocuğu iki yaşına gelmeden obez yaparsın sende bu potansiyeli gördüm ben kaydirigubbakcemile3 canım ya hakkaten çok iyisiniz insana yakınlarından daha çok destek veriosunuz valla iyiki burayı keşfetmişim hamişliğimi sizlerle beklemek daha güzel inankihoş gördük canımmmm nassennn???
öyle tabii ya sağlıklı olsunda başka ne isterim tombiş olmasada ben ona dayarım memeyii yani sütü tombiş yaparımm kaydirigubbakcemile3 emerse tabii kaydirigubbakcemile3
evet doğru çoluğa çocuğa karışınca sorumluluklar artıyor acaip derecede ama çok güzle şeyler bular hayatın ta kendisi işte :dance: :dance:
gell tabii gülüm burda her saat her muhabbette ayrı bir tad vardır yatıp ne yapacaksın boşver yolla kocişi işe koş yanımıza senin mesaide burda başlasın kaydirigubbakcemile3
hehe merak etme su gibi geçer akşam olur anlamassın bile bebeğin cinsiyeti bugün belli olurmuki doktorlar opnu belli bi zamandan önce sölemiolar diye biliodum benn :uhm: evet yaaa hava bi düzelemedii herhalde hıdralezi beklio havalar ondan sonra ısınır artık inşallah kaydirigubbakcemile3
bencede valla sen çocuğu iki yaşına gelmeden obez yaparsın sende bu potansiyeli gördüm ben kaydirigubbakcemile3 canım ya hakkaten çok iyisiniz insana yakınlarından daha çok destek veriosunuz valla iyiki burayı keşfetmişim hamişliğimi sizlerle beklemek daha güzel inanki
günaydin arkadaslar hayirli ve bol kazancli bir hafda diliyorum hepinize
allah bu günümüzü aratmasin....
günaydın doğumdaşım
amiiinnnnnnn
nasılsın bebişin nasıl
iyiyiz cok sükür iki gündür belim agriyor ve karnim cok geriliyor aksamlari
ama buna sükür tatli seyler bunlar.
sen nasilsin bebisimiz nasil cinsiyeti beli degilmis galiba hala??
sende bi rahatsizlik varmi tatlimmm
o gerilme bendede varr çok fazla bide daha şişmedik şimdiden böyle geriliyosam sonra nolurum kimbilir onun dışında çok şükür iyyim bende evet cinsiyetimizde belli değil bu akşam gidecem bakalım ne dicek doktor amcası
amin canımcok sükür canim.allah hayirlisini versin.
sen kilo aldinmi ve kac kilo aldin
iyyim cerencim
hafta sonu çocuklu arkadaşlarla birlikteydim sorumluluk gereçekten acayip fazla olucak hazılrıklı olalaım hereşey arkadaşın 4 yaşında kızı varrr ve nerden gördüysee erkek oyuncak bebeğinin şeyini ağzına sokup çok güsel ımm diyomuş anne babası kafayı yicek napsak diye
hehe merak etme su gibi geçer akşam olur anlamassın bile bebeğin cinsiyeti bugün belli olurmuki doktorlar opnu belli bi zamandan önce sölemiolar diye biliodum benn :uhm: evet yaaa hava bi düzelemedii herhalde hıdralezi beklio havalar ondan sonra ısınır artık inşallah kaydirigubbakcemile3
bencede valla sen çocuğu iki yaşına gelmeden obez yaparsın sende bu potansiyeli gördüm ben kaydirigubbakcemile3 canım ya hakkaten çok iyisiniz insana yakınlarından daha çok destek veriosunuz valla iyiki burayı keşfetmişim hamişliğimi sizlerle beklemek daha güzel inanki
günaydin arkadaslar hayirli ve bol kazancli bir hafda diliyorum hepinize
allah bu günümüzü aratmasin....
iyiyiz cok sükür iki gündür belim agriyor ve karnim cok geriliyor aksamlari
ama buna sükür tatli seyler bunlar.
sen nasilsin bebisimiz nasil cinsiyeti beli degilmis galiba hala??
sende bi rahatsizlik varmi tatlimmm
canım yaaa oooffff çocuklar işte ne görse kapıyorlar kendi dünyaları o kadar büyükki bazen biz anlayamabiliyoruz onları snaki biz çocuk olmadık. O yaptığı şeyi nerden görmüşki hay allah çok zor yaa allah yardımcısı olsun valla.... Baş etmek zor başkasının yanında yapsa millet sanıcak anasından babasından gördü aman yarabbiii ne utanç verici delikafadulden
yok kız ne obezi allah korusun cılız olmasın sağlıklı olsun yeter kuzum ama anaya babaya çekerse tombik yanaklı olur ikimizinde bebekliği tombiş çünkü teyzesi. kaydirigubbakcemile3
evet burda insan gerçekten bir çok şeyi paylaşabiliyor rahatlıkla
benimde bir çok derdimi sıkıntımı sevincimi burdaki arkadaşlar bilir ailem bile hamileliğimin hangi döneminde ne yaşadığımı bilmez o derece yaniiii :enbuyukkk:
canımmmm günaydın nasılsın?
amiiiiiiinnnnnn bu günümüze şükürler olsun :Saruboceq:
kızzz durun daha ne gerilmesi amanın delikafadulden allah yardımcınız olsun bebişleriniz büyüyor kolay değil valla....
benimde göbek deliğim acıyor gerildikçe sanki yırtılacak gibi ceren hanım hareket ettikçe canım yanıyor artık napalım az kaldı diyoruz sabır..... :Saruboceq:
canım yaaa oooffff çocuklar işte ne görse kapıyorlar kendi dünyaları o kadar büyükki bazen biz anlayamabiliyoruz onları snaki biz çocuk olmadık. O yaptığı şeyi nerden görmüşki hay allah çok zor yaa allah yardımcısı olsun valla.... Baş etmek zor başkasının yanında yapsa millet sanıcak anasından babasından gördü aman yarabbiii ne utanç verici delikafadulden
yok kız ne obezi allah korusun cılız olmasın sağlıklı olsun yeter kuzum ama anaya babaya çekerse tombik yanaklı olur ikimizinde bebekliği tombiş çünkü teyzesi. kaydirigubbakcemile3
evet burda insan gerçekten bir çok şeyi paylaşabiliyor rahatlıkla
benimde bir çok derdimi sıkıntımı sevincimi burdaki arkadaşlar bilir ailem bile hamileliğimin hangi döneminde ne yaşadığımı bilmez o derece yaniiii :enbuyukkk:
canımmmm günaydın nasılsın?
amiiiiiiinnnnnn bu günümüze şükürler olsun :Saruboceq:
kızzz durun daha ne gerilmesi amanın delikafadulden allah yardımcınız olsun bebişleriniz büyüyor kolay değil valla....
benimde göbek deliğim acıyor gerildikçe sanki yırtılacak gibi ceren hanım hareket ettikçe canım yanıyor artık napalım az kaldı diyoruz sabır..... :Saruboceq:
bizde duyunca delikafadulden olduk zaten Allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda
kız çatlıcaz herhalde ne bilim acayip geriliyorum ben :uhm:
amin canım
ya ben hiç kilo almadım almak istedikçe inat gibi almıyorum :1no2:
sen nekadar aldın
iyiyim cok sükür canim ya neolsun.
kiz benim karnimda apantis amaliyat yerim var hele o dikis yeri nasil aciyo nasil gerildikce aciyor.allah hepimizin yardimcisi olsun..
sen iyisin dimi??
dimii valla vucutta sapıtıo delikafadulden evet üçlü test yapıcaktı ama anca yarın akşam kan verebiirim labaratuara yetişemem bu akşam sonra onu beklee aannm hep bişiler beklicezoooff sorma ya bende bu güne dek yağlandım çatlak yok ama şimdi göbeğimi ellemeye korkuyorum acıyor :çok üzgünüm: neyse geçecek elbet ne yapalım göbek hiç bu kadar şişmemişki deride şaşırdı neye uğradığını gerildikçe delikafadulden
bu arada canım sen bence bu akşam öğrenirsin yaa cinsiyetini üçlü test zamanın gelmiş senin
aaaa hayret nasil almadin kiz masallahhhh sana tü tü tü sana.
ben 55 kg hamile kaldim suan 58 kg oldum bundan üc hafda önce simdi 59 kg olmusdurum.cok sikiliyorum kilo aldikca hic bu kilolarda olmamisdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?