- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.941
gerci benim hep kaniyordu burnum simdi daha cok kanamaya basladi hep mendil tikayip geziyom iste napim nefes biraz zor aliniyor ama iyi yani .
haa bu arada ben belki hafdaya türkiyeye geliyorum izin yapmaya esim bilet sormaya gitdi bakalim nezamana alicak biletleri
1 ay yok olucam ama sizlere yine yazarim firsat buldukca..
günaydın cerencim nasılsın canım inşallah canım güzel geçer çok şükür babam iyi haftasonu hastanedeydik iyi gördüm maşallah bu hafta içinde taburcu olur
heralde ama gün belli değil çok zilli olucal çokkkk
kaydirigubbakcemile3 evet yumurtayı ya kız ya erkek yapam artık sırnaşık şey
o açıdan güsel ne osa yiyebiliyorum düşünmeden cokacimcoook
çocuğun böyle olmasında mutlaka birinin hatası var ve mutlak a görmüş olmalıki öyle bşey yapıo çocuk delikafadulden
bencede hadi bakalım bu akşam inşallah öğrenirsin cinsiyetini tatlım....
ben yemeğe gidiyorum kızlarrr
hepimize afiyet olsun şimdiden :)))
Afiyet bal şeker olsun lop lop et olsun yarasın kuzum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
merhabalar şekerler nasılsınız bakalım
hosgeldin biz iyiyiz siz nasilsiniz
yaaa demek tatile geliyorsun ne güzellll hihoyyyt hihoyyyt
peki yalnızmı geleceksin cnaım yoksa eşinlemi?
Aman dikkat et kendine tatil felan derken sende hastalanma allah muhafaza delikafadulden
gitmen kesinleştiğinde haber ver bize bilelim merakta bırakma emi cicim....
iyiyim kuzum sen nasılsınn???
kayınpederinin daha iyi olmasına sevindim hayatım hastaneden taburcu olup kendi evine geldiğinde emin ol dahada iyi olacak ve çar açbuk toparlanacak malum hastane ortamı hasta olmasa bile insan psikoloji gidiyor malesef..... :1no2:
evet zilli olucak bizim kız belli ayyy doğsada sevsem öpüp koklasam yaa
ben herkese diyorum ilk üç ay öpülmeyecek çocuk kesinlikle mikrop kaparmış diye ama ben dayanamam sanırsam hem ben annesiyim benden mikrop bulaşmazki dimi öpebilirim yaniii Şeniz
kaydirigubbakcemile3 evet yumurtayı ya kız ya erkek yapam artık sırnaşık şey
bencede hadi bakalım bu akşam inşallah öğrenirsin cinsiyetini tatlım....
Afiyet bal şeker olsun lop lop et olsun yarasın kuzum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
esimle gidiyoruz tabi canim vermemi merak etmeyin.
evet cok dikkatli olmam lazim yoksa tatilim zehir olur
bizde biraz yorgunuz canım dün temizlik yaptık kuzucuğumun odasını boşalttı babası
hoş geldin kuzu naber?
negüzel yavas yavas basladiniz odayi hazirlamaya
darisi bize olsun insallah..
yaaa demek tatile geliyorsun ne güzellll hihoyyyt hihoyyyt
peki yalnızmı geleceksin cnaım yoksa eşinlemi?
Aman dikkat et kendine tatil felan derken sende hastalanma allah muhafaza delikafadulden
gitmen kesinleştiğinde haber ver bize bilelim merakta bırakma emi cicim....
iyiyim kuzum sen nasılsınn???
kayınpederinin daha iyi olmasına sevindim hayatım hastaneden taburcu olup kendi evine geldiğinde emin ol dahada iyi olacak ve çar açbuk toparlanacak malum hastane ortamı hasta olmasa bile insan psikoloji gidiyor malesef..... :1no2:
evet zilli olucak bizim kız belli ayyy doğsada sevsem öpüp koklasam yaa
ben herkese diyorum ilk üç ay öpülmeyecek çocuk kesinlikle mikrop kaparmış diye ama ben dayanamam sanırsam hem ben annesiyim benden mikrop bulaşmazki dimi öpebilirim yaniii Şeniz
esimle gidiyoruz tabi canim vermemi merak etmeyin.
evet cok dikkatli olmam lazim yoksa tatilim zehir olur
tamam tatlım çok çok dikkat et kendine bol bol dinlen hasret gider ailenle akrabalarınla tatil dönüşü anlatırsın yaşadıklarını bize hihoyyyt
hoşbuldum canım iyilik siz nasılsınız
bizde iyiyiz nurcum bildiğin gibi geldik yine çalışıyoruz işte
demek ilayda hanımın odasını boşalttınız hımmm ne güzel oda baktınızmı peki canım? haftasonu gezecektiniz ne oldu gezdinizmi?
inş canım hayırlısıyla
tamam tatlım çok çok dikkat et kendine bol bol dinlen hasret gider ailenle akrabalarınla tatil dönüşü anlatırsın yaşadıklarını bize hihoyyyt
bizde iyiyiz nurcum bildiğin gibi geldik yine çalışıyoruz işte
demek ilayda hanımın odasını boşalttınız hımmm ne güzel oda baktınızmı peki canım? haftasonu gezecektiniz ne oldu gezdinizmi?
evet teyzesi beğendik odamızı bu hafta sonu sipariş edecez inş
canimlar ben cikiyorum hepinizi öpüyorum byeeeeeeee
evet teyzesi beğendik odamızı bu hafta sonu sipariş edecez inş
yaaa öylemii netten beğendiğiniz modeli bulup resmini koyda bakalım annesi hadi hadi bekliyoruzz hihoyyyt hihoyyyt
canimlar ben cikiyorum hepinizi öpüyorum byeeeeeeee
kendine vede bebeğine iyi bak kuzu yine gel haber et emi :a015:
kızlar bugün çok başım ağrıyor 1 saat yemek paydosumuz var yemeğimi yiyip uyumayı düşünüyorum inş. geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?