Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydın gökçee nabeeeeerrrrrr?
Yine kaçamakmı girdin kız topiğee kaydirigubbakcemile3

tamam canım düşünmemeye çalışıcam zaten o yüzden temizlik yapiim diyorum kafam dağılsın diye ...Şeniz çok sağolun destekleriniz için

düşünme canım düşünme tutki yeni evlisin balayındasın kocişini özledin ve onu istiyorsun bebek felan yok tamam.... a.s
biz her zaman herkese sonuna kadar destek oluruz burda balımmmm.... Yalnız değilsin unutmaaa yerimseniben

şu 2 ayı hayırlısıyla atlatalım inş sabah i ara dalmışım eşim kızıyla konuşmaya başlamış tabi o zillide babasına sevgi göstrisi yaparken tekrar uyandım

:jeyyar::jeyyar:

bende hiç deliksiz uyku uyuyamıyorum artı gecede defalarca uyanıyorum antreman için heralde :)))

ayyy canım ya aynen gece boyunca en az 3 kez kalkıyorum uyku o kadar tatlıkiii mirmirmirmir

şu 2 ayı hayırlısıyla atlatalım inş sabah i ara dalmışım eşim kızıyla konuşmaya başlamış tabi o zillide babasına sevgi göstrisi yaparken tekrar uyandım

canım yaa inşallah hayırlısı ile bir atlatsak 2 ayı meleklerimize hayırlısı ile bir kavuşsak gerçi o zamanda onlar uyutmayacaklar bu kez daha fazla ayakta tedirgin durucaz :1no2: sağlık olsun dimi onlar iyi olsunda bu zor zamanlar geçecek inşallah Allahımın izini ile Anne olmak zor zanaat... Seninkide öyle demek valla bizim ceren hanım babasına pek pas vermiyordu önceden babamız konuşmaya başlayınca hareketsiz duruyordu ama şimdi sanırım alıştı sese ve babası olduğunu anladı o konuşmaya başlayınca içerde takla atıyor cadı kaydirigubbakcemile3

evet arifecim merakla bekliyorum bende işallahhh 9 ay kırmızıları görmessinnnnnnnnn:Saruboceq:

amiiiiiiiinnnnnnnn inşallah burcu yaaa dualarımız arife ile :Saruboceq:

:1hug:a.s.

kızlarrr sabah 6,35 ten beri bizim burda tam 5 defa deprem olmuş
Allahtan biz duymadık haberlerden öğrendim şimdide netten baktım Allahım kimseye yaşatmasınnn....

Beyazım sizin bu desteğiniz olmasa ben çoktan bu yoldan caymıştım zaten. Kocaman öpüyorum bitanem...
canım benim ,Allah gönlüne göre versin bir tanem,bende seni kocamann öptümŞeniz
yok kız arkalarından bir daha yapmadım,danteller vardı yıkanmış,onları ütüledim,sadece mutfaktakileri yerleşirdim o kadar,eşime yemek yaptım koydum,2 tabak yıkadım,önceden bunlar işmiydi güzelim ya,şimdidelikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günler

herkese günaydın kızlar nasılsınız

kızlarrrrr günaydın bugün erken geldim

günaydın kızlarrr hepiniz sağolunnn
Allah hepimizin kucağına sağlıklı bebişler versin işallahhh
hepinize günaydına.s.
aslında haklsıın kız ceren son zamanlarda biraz spor da yapmak lazımmış normal doğumu kolaylaştırmak için,sporu da hiç sevmem:1closedeyes:bu temizlik işi bana iyi geliyor,biraz hareketlenmiş oluyorum barikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin entelliye,kız yakalanma sakın başına iş açma:1rolleyes:

kızlarrr sabah 6,35 ten beri bizim burda tam 5 defa deprem olmuş
Allahtan biz duymadık haberlerden öğrendim şimdide netten baktım Allahım kimseye yaşatmasınnn....

oy haberlerde duymadım kız ceren,istanbulda olmuş onu duydum da
Allah korusun cnm ya,inş büyük deprem falan olmaz:çok üzgünüm:

evet canım ya doğunca daha kötümüş ama arkadaşlarım öyle diyor keşke içerde kalsaydı biraz daha diyorlar... benim zilli tam bi babacı olacak babasısın sesini duyması yetiyor

evet canım ya doğunca daha kötümüş ama arkadaşlarım öyle diyor keşke içerde kalsaydı biraz daha diyorlar... benim zilli tam bi babacı olacak babasısın sesini duyması yetiyor

evet kızlar biraz abbacı oluyor sanırım,bizim zeynep hanım da öyle,ne zaman eşime dokunsam,gece uyurken bile hemen uyanıp tekme atıyor babasına,başkasına aynı şeyi yapmıyor ama
bazen arkadaşlarım falan karnıma dokunup hedi bir tekme at bakim teyzeye diyor,ama bizimkinde tık yokkaydirigubbakcemile3

evet kızlar akşam burası sallandı allahtan ben bacaklarımı sallıyordum hissetmedim eşim koşarak yanıma geldi sarıldı sakın korkma diye keşke gelmeseydi ben zaten hissetmemiştim o öyle gelince daha çok korktum

evet ya naıl ayırıyorlar benimde dershanedekiler çok yapıyorlar dokunup ama kızım yüz vermiyor hatta zilli bana bile yüz vermiyor illede babası olacak

don t worry canım idare ediom ahhh bende bitirsem işilrimi evim leş gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…