- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.141
kızlarr hepiniz toplanmışssınız canlarım günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arife ne güzel bir yazı le yaşadıklarımı hatırladım birden(((
tamam canım düşünmemeye çalışıcam zaten o yüzden temizlik yapiim diyorum kafam dağılsın diye ...Şeniz çok sağolun destekleriniz için
ayyy canım benim yaa başladı demek uykusuzluklar
gerçi iyi bile geldin aslında sen bu zamana benim uykusuzluklarım başlayalı çok oldu allah bundan sonraki zamanımızda yardımcımız olsun valla gecenin yarısı uykulu yarısı uykusuz geçiyor artık :çok üzgünüm:
:
kızlar
:jeyyar::jeyyar:Günaydın gökçee nabeeeeerrrrrr?
Yine kaçamakmı girdin kız topiğee kaydirigubbakcemile3
:teselli::sm_cool::sm_cool::sm_cool: heeee kaçamak tabii ama bir fark var müdürüm bu hafta yıllık izinde yukardan gelen olmadıkça rahatım yaneeeeee canıııııımmmmmm
düşünme canım düşünme tutki yeni evlisin balayındasın kocişini özledin ve onu istiyorsun bebek felan yok tamam.... a.s
biz her zaman herkese sonuna kadar destek oluruz burda balımmmm.... Yalnız değilsin unutmaaa yerimseniben
bende hiç deliksiz uyku uyuyamıyorum artı gecede defalarca uyanıyorum antreman için heralde :)))
şu 2 ayı hayırlısıyla atlatalım inş sabah i ara dalmışım eşim kızıyla konuşmaya başlamış tabi o zillide babasına sevgi göstrisi yaparken tekrar uyandım
evet arifecim merakla bekliyorum bende işallahhh 9 ay kırmızıları görmessinnnnnnnnn:Saruboceq:
:jeyyar::jeyyar:
kız bizim iş yerinden bazen ekran gidio msj lar yarım geliyor şaşırmayın emi:teytey:efenimm canımmmmm
Günaydın gökçee nabeeeeerrrrrr?
Yine kaçamakmı girdin kız topiğee kaydirigubbakcemile3
düşünme canım düşünme tutki yeni evlisin balayındasın kocişini özledin ve onu istiyorsun bebek felan yok tamam.... a.s
biz her zaman herkese sonuna kadar destek oluruz burda balımmmm.... Yalnız değilsin unutmaaa yerimseniben
kız bizim iş yerinden bazen ekran gidio msj lar yarım geliyor şaşırmayın emi:teytey:
canım benim ,Allah gönlüne göre versin bir tanem,bende seni kocamann öptümŞenizBeyazım sizin bu desteğiniz olmasa ben çoktan bu yoldan caymıştım zaten. Kocaman öpüyorum bitanem...
yok kız arkalarından bir daha yapmadım,danteller vardı yıkanmış,onları ütüledim,sadece mutfaktakileri yerleşirdim o kadar,eşime yemek yaptım koydum,2 tabak yıkadım,önceden bunlar işmiydi güzelim ya,şimdidelikafaduldendelikafaduldenbirtane daha prensss geliyor desenize canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin allah bağışlasın. yoga ha ay alemsin burcu
günaydın nesecim nasılsın canım benim evet biraz zorlamışsınn kendini ama olup olmayacağını allah bilir hayırlısı olsun canım sen içini rahat tut allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah
günaydın beyazcım nasılsın yok kuzum sen akıllanmazsın koca gün annenler temizlik yaptı zaten sen niye tekrar yapıyosun inşallah bugün biterde rahat edersiniz
farkında olmadan neler yapmıyorki insan olucağı varsa olur sen kendini kasma belirtide arama aynen öyle ne kadar dikkat edersen o kadar uzaklaşıyor oluruna bırak ama fazla yormadan iyi dersler canım
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günler
herkese günaydın kızlar nasılsınız
günaydınn kızlarrr bugün çok işim var size bir selam veriyim dedim bugün reglim bitti hihoyyyt çalışmalara temiz ortamda başlıyalım dimi sırnaşık şey şimdi temizliğe girişicem hepiniz öpüldünüzz burcu erkek bebeğin oluomuşş hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü bi evladın olsun kumsal sen nasılsın bugün son günün galiba gelen giden varmıı
kızlarrrrr günaydın bugün erken geldim
hepinize günaydına.s.günaydın kızlarrr hepiniz sağolunnn
Allah hepimizin kucağına sağlıklı bebişler versin işallahhh
aslında haklsıın kız ceren son zamanlarda biraz spor da yapmak lazımmış normal doğumu kolaylaştırmak için,sporu da hiç sevmem:1closedeyes:bu temizlik işi bana iyi geliyor,biraz hareketlenmiş oluyorum barikaydirigubbakcemile3Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm en güzel günler sizlerin olsun inşallaaaahhhhhhh
Nasılsınız bakalım hanımlar keyifler yerinde anladığım kadarı ile....
Burcummmm balıımmm senin tahminide ben tutturdum canımmm bak erkek demiştim erkek çıktııııı alllaaaaahhhhh ben eriyormuyum yohhhsaaa delikafadulden delikafadulden
canımmm çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olsun inşallah.... Gelin konusuna gelince bende bir kız annesi adayı olaraktan kızımı görücüye çıkarmıyorum şimdilik listenizden benim kızı silin anacım haberiniz olsun.... :dilcikar:
Neşecim günaydın canım çok yormuşsun kendini tatlım belkide senin velet böyle tutunacaktır sana bellimi olur birtanem. Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah kuzum..... İyi dersler....
Beyazım deryammm sen iyice kaşınıyorsun ama heee valla bir yerlerin temizliği ile uğraşırken bir bakacaksınki zeynep gelmiş....
Aslında ben senin neden böyle yaptığını tahmin ediyorum sırf doğumun rahat ve kolay olsun diye yapıyorsun dimi a.s :1rolleyes: canımmm allahım bir avazda kurtarsın inşallah birtanemmm....
Jasminn kızzzz regl bitti demek hadi bakalım sana gün sayalım şimdide verilen bilgileri unutma taktikleri yap sonucu hep beraber görelim balım tımammı. Temizliktede fazla yorma kendini heee ateşli gecelere sakla enerjini :):):)
Arifemmm nasılsın bitanem herşey yolundamı tatlım keyfin yerindemi? Yazıya bayıldım güzelim çok doğru valla ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler....
kızlarr hepiniz toplanmışssınız canlarım günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arife ne güzel bir yazı le yaşadıklarımı hatırladım birden(((
kızlarrr sabah 6,35 ten beri bizim burda tam 5 defa deprem olmuş
Allahtan biz duymadık haberlerden öğrendim şimdide netten baktım Allahım kimseye yaşatmasınnn....
canım yaa inşallah hayırlısı ile bir atlatsak 2 ayı meleklerimize hayırlısı ile bir kavuşsak gerçi o zamanda onlar uyutmayacaklar bu kez daha fazla ayakta tedirgin durucaz :1no2: sağlık olsun dimi onlar iyi olsunda bu zor zamanlar geçecek inşallah Allahımın izini ile Anne olmak zor zanaat... Seninkide öyle demek valla bizim ceren hanım babasına pek pas vermiyordu önceden babamız konuşmaya başlayınca hareketsiz duruyordu ama şimdi sanırım alıştı sese ve babası olduğunu anladı o konuşmaya başlayınca içerde takla atıyor cadıkaydirigubbakcemile3
evet canım ya doğunca daha kötümüş ama arkadaşlarım öyle diyor keşke içerde kalsaydı biraz daha diyorlar... benim zilli tam bi babacı olacak babasısın sesini duyması yetiyor
evet kızlar biraz abbacı oluyor sanırım,bizim zeynep hanım da öyle,ne zaman eşime dokunsam,gece uyurken bile hemen uyanıp tekme atıyor babasına,başkasına aynı şeyi yapmıyor ama
bazen arkadaşlarım falan karnıma dokunup hedi bir tekme at bakim teyzeye diyor,ama bizimkinde tık yokkaydirigubbakcemile3
don t worry canım idare ediom ahhh bende bitirsem işilrimi evim leş gibi olducanım benim ,Allah gönlüne göre versin bir tanem,bende seni kocamann öptümŞeniz
yok kız arkalarından bir daha yapmadım,danteller vardı yıkanmış,onları ütüledim,sadece mutfaktakileri yerleşirdim o kadar,eşime yemek yaptım koydum,2 tabak yıkadım,önceden bunlar işmiydi güzelim ya,şimdidelikafaduldendelikafadulden
hepinize günaydına.s.
aslında haklsıın kız ceren son zamanlarda biraz spor da yapmak lazımmış normal doğumu kolaylaştırmak için,sporu da hiç sevmem:1closedeyes:bu temizlik işi bana iyi geliyor,biraz hareketlenmiş oluyorum barikaydirigubbakcemile3
hoşgeldin entelliye,kız yakalanma sakın başına iş açma:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?