Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlarrr sabah 6,35 ten beri bizim burda tam 5 defa deprem olmuş
Allahtan biz duymadık haberlerden öğrendim şimdide netten baktım Allahım kimseye yaşatmasınnn....
ayy allah korusun ödüm patlıo zaten bide nasıl bi his varsa en ufak sarsınıtıyı hissediyorum hayvan içgüdüleri var galiba bende :uhm:

sonnnnnnnnnnnn 20 gün kaldııııııııııııı:dance::dance::dance::dance::dance:
ayy az kaldı kızzz hihoyyyt

aman Allah hissettirmesin ama kocalar hissetiriyo sğolsunlarrkaydirigubbakcemile3

depremi sormayın kızlar ya bende yalovada çok yakın yaşadım gece eşim yanımda biraz şiddetli dönse yerimden zıplıyom korkudan

dimi beyazz eskiden bunlar işmiydi allasseenn bende neler yapardım yaa işten eve gidip yemek hazır olana kadar cam kapı sildiğimi bilirim. Şimdi bir salatayı zor yapıyorum inan başlıyor ağrı sızı her tarafımdaa :1no2:

evet hareket etmek iyidir aslında senin sporunda ev temizliği inşallah normal doğum nasip olurda bir avazda kurtulursun balımmm :Saruboceq:

oy haberlerde duymadım kız ceren,istanbulda olmuş onu duydum da
Allah korusun cnm ya,inş büyük deprem falan olmaz:çok üzgünüm:

valla ben sabah evde kahvaltıu yaparken fox tv de sabah haberlerinde duydum Allahım yaşatmasın duyurmasın çok kötü yaa hele bu durumda panik olursam allah muhafaza. Depremi yaşayan bilen insanlar olarak nelerle karşılacağımızıda biliyoruz malesef :1no2: Allahım kimselere yaşatmasınnn :Saruboceq:

evet canım ya doğunca daha kötümüş ama arkadaşlarım öyle diyor keşke içerde kalsaydı biraz daha diyorlar... benim zilli tam bi babacı olacak babasısın sesini duyması yetiyor

evet banada öyle diyorlar keşke biraz daha kalsaydı içerde diyeceksin diyor herkes ama bende çıksın diye sabırsızlanıyorum yaa hele şu son günlerde nedense sabrım gittikçe azalıyor dayanamıyorum heralde sona yaklaşıyoruz diye oluyor

20 günmü alllaaaaaaaahhhhhh çantan hazırmı kuzu bir daha bak eksik felan varmı evde yapılacak bir şey kaldımı sen iyimisin hazırlıklar tamammı delikafadulden ay ben panik oldum valla delikafadulden

kııızz ben kendimden biliyorum annemi aramam babamı aradığım kadar annemi 3 ay görmesem nerde nasıl demem babamı ise 3 gün görmesem özlerim :1hug: garip dimi. Gerçi babalarda kızlarına düşkün oluyor karşılıklı yane. Mesela benim babam bana o kadar bağlıki aşk derecesinde yani kolunda bile benim adım yazıyor ben doğdumda dövme yaptırmış bilmeyen herkes annem sanıyor adımı görünce babamda kızım deyince herkes şok oluyor kaydirigubbakcemile3

ayyy canım benim ya keşke panik yapmasaydı eşin oda seni duydu sanmıştır Allah yaşatmasın kuzum. Sende sakin olmaya çalış balım stres yapma :teselli:

evet ya naıl ayırıyorlar benimde dershanedekiler çok yapıyorlar dokunup ama kızım yüz vermiyor hatta zilli bana bile yüz vermiyor illede babası olacak

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tövbe de kızzz ne o öyle hayvan iç güdüsü felan deli allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3
Allah kimseciklere yaşatmasın bu felaketi :Saruboceq:

depremi sormayın kızlar ya bende yalovada çok yakın yaşadım gece eşim yanımda biraz şiddetli dönse yerimden zıplıyom korkudan

ooyy canım yapma öyle bebeğinde korkak olucak sonra sakin olmaya alışmaya çalış birtanem başka şansımız seçeneğimiz yok. Malesef depremlerin sık yaşandığı bir ülkede yaşıyoruz :1no2:

ilayda iyi arifecim bol tekmelerle geçiriyor günlerini sen nasılsın canım
maşalah canım bende iyiyim çok şükür
amin canım saol sende ne var ne yok gelen giden yok dimi inşallahta olmaz
iyilik güzelim bi yaramazlık yok gelen gidende yok aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah
günaydın canım nasılsın bişi değil canım
iyiyim cerencim gülbenin albümünü dinliyorum şimdi içim bi hoş oldu birden evet çok doğru yazıyı yazan ankarada bi kadın doğum uzmanı cerencim aslında benim kırmızıların dün gelmesi gerekiyomuş ama bu ayın sonuna kadar yolu var tabiiiiii şimdilik bi değişiklik yok ayıptır sölemesi biraz akıntım arttı o ka....... bakalım hayırlısı olsun
heeee canım söle
evet arifecim merakla bekliyorum bende işallahhh 9 ay kırmızıları görmessinnnnnnnnn:Saruboceq:
canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıyla
inşallah sağılıkla alıcaksınız kuzularınızı kucağınıza sağol cerencim teşekkür ederim
kızlarrr sabah 6,35 ten beri bizim burda tam 5 defa deprem olmuş
Allahtan biz duymadık haberlerden öğrendim şimdide netten baktım Allahım kimseye yaşatmasınnn....
alla korusun canım dün akşamda bizim burda oldu
yorma kendini beyazcım yormaaaaaa

çok az kalmış hayırlısı ile atlatırsın inşallah

Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar. Karşılaştığı ilk hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Karşısındaki

hayvan: "Ben de KATIR der" Tavşanın kafası karışır: "Nasıl yani?" der. Katır: "Benim annem Eşşek, babam da At; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum" der. Tavşan

yoluna devam eder. Karşılaştığı başka bir hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş, ben TAVŞAN, sen kimsin? Hayvan: "Ben kurt köpeğiyim" der. Tavşan yine şaşırır:

"Nasıl yani?" der. Kurt köpeği: "Benim annem kopek, babam da kurt; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum" der. Tavşan yoluna devam ederken yavaş yavaş

aklından bu bilgileri geçirir ve işlerin nasıl olduğunu anlamaya başlar. Karşılaştığı başka bir hayvana kendini tanıtır "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Hayvan:

"Ben DEVEKUŞU" der. Tavşan afallar: "Hade lennn!"

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben allaha şükür hiç deprem yaşamadım memleketimiz zaten Türkiyede risk olmayan tek yer ama şu anda yaşadığım yer 1. dereceden alıştırmaya çalışıyorum kendimi

neden için bir hoş oldu kız albümde duygusal şarkılarmı var? Ben dinlemedim hiç merak ettim bak şimdi :uhm:

dünmü gelmesi gerekiyormuş fisfisfis hayırlısı olsun canım umarım hiç gelmezlerrrrrr

ayy canım ya sizin orda da oldu demek hayırdır inşallah yaa aynı anda bu kadar yerde oooffff senağlama

süper alkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol:

çok güzelmiş sağol güldürdün sabah sabahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım şarkılar hareketli kıpır kıpır ondandır inşallah cerenciim
ben allaha şükür hiç deprem yaşamadım memleketimiz zaten Türkiyede risk olmayan tek yer ama şu anda yaşadığım yer 1. dereceden alıştırmaya çalışıyorum kendimi

alla korusun canım inşallah hiç olmaz

günaydiiiiiinnnnnn biz geldik oglusum miracla
nasilsiniz bizler iyiyiz bugün yine ebe gelicek.
haa bu arada pazar günü türkiyeye ucuyorum cok mutluyuym ve sevincliyim
sizler nasilsiniz?????

sizler nasilsiniz?????

günaydın canımm
miraç en sevdiğim isim alkisalkisalkis
ayy ne güsell memleketine geliceksinn

sizler nasilsiniz?????

günaydın gönul nasılsın canım
oğlunun adı miraçmı olucak çok güzel adıyla sağlıkla gelsin inşallah
çok güzel demek geliyosun sana hayırlı yolculuklar şimdiden kendine çok ama çok dikkat et

Gülmek sana yakışıyor
Gülmek sana yakışıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah ağlatmasınnnn canımmmm
demek kıpır kıpır şarkılar var he bir ara dinlemek laızm desene :dance: :dance:

sizler nasilsiniz?????

Günaydın gönül hoş geldinizzz
oğlunun adına karar verdiniz demek adıyla yaşasın inşallaahhhhhh :Saruboceq:
demek gelişin kesinleşti hadi gözün aydın kendini fazla yorma buralarda emi gülüm
bir ay senden ayrı kalıcaz yani ne yapalım

:roflol::roflol: alkisalkisalkisalkisalkisalkis

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın canımm
miraç en sevdiğim isim alkisalkisalkis
ayy ne güsell memleketine geliceksinn
evet bizimde cok hosumuza gidiyor mirac ismi insallah nasip olursa mirac olucak
cok sükür ya evet geliyorum memlekete cok sikilmisdim artik
duydum seninde pasa gibiymis hadi hayirlisi..
iyiym canim cok sükür sen nasilsin evet allahin izniyle mirac olucak oglusum amin insallah
sagol canim allah razi olsun hepinizden.

hosbulduk hosbulduk evet mirac olucak insallah amin insallah cümlemizin
evet pazar aksami antalyadayin siz merak etmeyin hic yormicam kendimi
arada girerim yine kiz ben sizi nasil birakirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…