- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.161
ayy allah korusun ödüm patlıo zaten bide nasıl bi his varsa en ufak sarsınıtıyı hissediyorum hayvan içgüdüleri var galiba bende :uhm:kızlarrr sabah 6,35 ten beri bizim burda tam 5 defa deprem olmuş
Allahtan biz duymadık haberlerden öğrendim şimdide netten baktım Allahım kimseye yaşatmasınnn....
ayy az kaldı kızzz hihoyyytsonnnnnnnnnnnn 20 gün kaldııııııııııııı:dance::dance::dance::dance::dance:
evet kızlar akşam burası sallandı allahtan ben bacaklarımı sallıyordum hissetmedim eşim koşarak yanıma geldi sarıldı sakın korkma diye keşke gelmeseydi ben zaten hissetmemiştim o öyle gelince daha çok korktum
yok kız arkalarından bir daha yapmadım,danteller vardı yıkanmış,onları ütüledim,sadece mutfaktakileri yerleşirdim o kadar,eşime yemek yaptım koydum,2 tabak yıkadım,önceden bunlar işmiydi güzelim ya,şimdidelikafaduldendelikafadulden
aslında haklsıın kız ceren son zamanlarda biraz spor da yapmak lazımmış normal doğumu kolaylaştırmak için,sporu da hiç sevmem:1closedeyes:bu temizlik işi bana iyi geliyor,biraz hareketlenmiş oluyorum barikaydirigubbakcemile3
oy haberlerde duymadım kız ceren,istanbulda olmuş onu duydum da
Allah korusun cnm ya,inş büyük deprem falan olmaz:çok üzgünüm:
evet canım ya doğunca daha kötümüş ama arkadaşlarım öyle diyor keşke içerde kalsaydı biraz daha diyorlar... benim zilli tam bi babacı olacak babasısın sesini duyması yetiyor
sonnnnnnnnnnnn 20 gün kaldııııııııııııı:dance::dance::dance::dance::dance:
evet kızlar biraz abbacı oluyor sanırım,bizim zeynep hanım da öyle,ne zaman eşime dokunsam,gece uyurken bile hemen uyanıp tekme atıyor babasına,başkasına aynı şeyi yapmıyor ama
bazen arkadaşlarım falan karnıma dokunup hedi bir tekme at bakim teyzeye diyor,ama bizimkinde tık yokkaydirigubbakcemile3
evet kızlar akşam burası sallandı allahtan ben bacaklarımı sallıyordum hissetmedim eşim koşarak yanıma geldi sarıldı sakın korkma diye keşke gelmeseydi ben zaten hissetmemiştim o öyle gelince daha çok korktum
evet ya naıl ayırıyorlar benimde dershanedekiler çok yapıyorlar dokunup ama kızım yüz vermiyor hatta zilli bana bile yüz vermiyor illede babası olacak
ayy allah korusun ödüm patlıo zaten bide nasıl bi his varsa en ufak sarsınıtıyı hissediyorum hayvan içgüdüleri var galiba bende :uhm:
aman Allah hissettirmesin ama kocalar hissetiriyo sğolsunlarrkaydirigubbakcemile3
depremi sormayın kızlar ya bende yalovada çok yakın yaşadım gece eşim yanımda biraz şiddetli dönse yerimden zıplıyom korkudan
maşalah canım bende iyiyim çok şükürilayda iyi arifecim bol tekmelerle geçiriyor günlerini sen nasılsın canım
iyilik güzelim bi yaramazlık yok gelen gidende yok aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahamin canım saol sende ne var ne yok gelen giden yok dimi inşallahta olmaz
günaydın canım nasılsın bişi değil canımkızlarr hepiniz toplanmışssınız canlarım günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arife ne güzel bir yazı le yaşadıklarımı hatırladım birden(((
iyiyim cerencim gülbenin albümünü dinliyorum şimdi içim bi hoş oldu birden evet çok doğru yazıyı yazan ankarada bi kadın doğum uzmanı cerencim aslında benim kırmızıların dün gelmesi gerekiyomuş ama bu ayın sonuna kadar yolu var tabiiiiii şimdilik bi değişiklik yok ayıptır sölemesi biraz akıntım arttı o ka....... bakalım hayırlısı olsunGünaydın birtanem iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlımmm...
Evet ya çok doğru yazmış yazan aslında doğru söze ne denirki....
Aminnnnn diyorum canım duana amiiiinnnnnn....
eee bu günmü bekliyoruz senin kırmızıları yoksa yarınmı? Nedir durumun varmı bir hareketlenme?
heeee canım sölekızlar
canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıylaevet arifecim merakla bekliyorum bende işallahhh 9 ay kırmızıları görmessinnnnnnnnn:Saruboceq:
inşallah sağılıkla alıcaksınız kuzularınızı kucağınıza sağol cerencim teşekkür ederimayyy canım ya aynen gece boyunca en az 3 kez kalkıyorum uyku o kadar tatlıkiii mirmirmirmir
canım yaa inşallah hayırlısı ile bir atlatsak 2 ayı meleklerimize hayırlısı ile bir kavuşsak gerçi o zamanda onlar uyutmayacaklar bu kez daha fazla ayakta tedirgin durucaz :1no2: sağlık olsun dimi onlar iyi olsunda bu zor zamanlar geçecek inşallah Allahımın izini ile Anne olmak zor zanaat... Seninkide öyle demek valla bizim ceren hanım babasına pek pas vermiyordu önceden babamız konuşmaya başlayınca hareketsiz duruyordu ama şimdi sanırım alıştı sese ve babası olduğunu anladı o konuşmaya başlayınca içerde takla atıyor cadıkaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiinnnnnnnn inşallah burcu yaaa dualarımız arife ile :Saruboceq:
alla korusun canım dün akşamda bizim burda oldukızlarrr sabah 6,35 ten beri bizim burda tam 5 defa deprem olmuş
Allahtan biz duymadık haberlerden öğrendim şimdide netten baktım Allahım kimseye yaşatmasınnn....
yorma kendini beyazcım yormaaaaaacanım benim ,Allah gönlüne göre versin bir tanem,bende seni kocamann öptümŞeniz
yok kız arkalarından bir daha yapmadım,danteller vardı yıkanmış,onları ütüledim,sadece mutfaktakileri yerleşirdim o kadar,eşime yemek yaptım koydum,2 tabak yıkadım,önceden bunlar işmiydi güzelim ya,şimdidelikafaduldendelikafadulden
hepinize günaydına.s.
aslında haklsıın kız ceren son zamanlarda biraz spor da yapmak lazımmış normal doğumu kolaylaştırmak için,sporu da hiç sevmem:1closedeyes:bu temizlik işi bana iyi geliyor,biraz hareketlenmiş oluyorum barikaydirigubbakcemile3
hoşgeldin entelliye,kız yakalanma sakın başına iş açma:1rolleyes:
sonnnnnnnnnnnn 20 gün kaldııııııııııııı:dance::dance::dance::dance::dance:
iyiyim cerencim gülbenin albümünü dinliyorum şimdi içim bi hoş oldu birden evet çok doğru yazıyı yazan ankarada bi kadın doğum uzmanı cerencim aslında benim kırmızıların dün gelmesi gerekiyomuş ama bu ayın sonuna kadar yolu var tabiiiiii şimdilik bi değişiklik yok ayıptır sölemesi biraz akıntım arttı o ka....... bakalım hayırlısı olsun
canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıyla
inşallah sağılıkla alıcaksınız kuzularınızı kucağınıza sağol cerencim teşekkür ederim
alla korusun canım dün akşamda bizim burda oldu
Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar. Karşılaştığı ilk hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Karşısındaki
hayvan: "Ben de KATIR der" Tavşanın kafası karışır: "Nasıl yani?" der. Katır: "Benim annem Eşşek, babam da At; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum" der. Tavşan
yoluna devam eder. Karşılaştığı başka bir hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş, ben TAVŞAN, sen kimsin? Hayvan: "Ben kurt köpeğiyim" der. Tavşan yine şaşırır:
"Nasıl yani?" der. Kurt köpeği: "Benim annem kopek, babam da kurt; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum" der. Tavşan yoluna devam ederken yavaş yavaş
aklından bu bilgileri geçirir ve işlerin nasıl olduğunu anlamaya başlar. Karşılaştığı başka bir hayvana kendini tanıtır "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Hayvan:
"Ben DEVEKUŞU" der. Tavşan afallar: "Hade lennn!"
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben allaha şükür hiç deprem yaşamadım memleketimiz zaten Türkiyede risk olmayan tek yer ama şu anda yaşadığım yer 1. dereceden alıştırmaya çalışıyorum kendimi
çok güzelmiş sağol güldürdün sabah sabahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar. Karşılaştığı ilk hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Karşısındaki
hayvan: "Ben de KATIR der" Tavşanın kafası karışır: "Nasıl yani?" der. Katır: "Benim annem Eşşek, babam da At; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum" der. Tavşan
yoluna devam eder. Karşılaştığı başka bir hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş, ben TAVŞAN, sen kimsin? Hayvan: "Ben kurt köpeğiyim" der. Tavşan yine şaşırır:
"Nasıl yani?" der. Kurt köpeği: "Benim annem kopek, babam da kurt; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum" der. Tavşan yoluna devam ederken yavaş yavaş
aklından bu bilgileri geçirir ve işlerin nasıl olduğunu anlamaya başlar. Karşılaştığı başka bir hayvana kendini tanıtır "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Hayvan:
yok canım şarkılar hareketli kıpır kıpır ondandır inşallah cerenciimneden için bir hoş oldu kız albümde duygusal şarkılarmı var? Ben dinlemedim hiç merak ettim bak şimdi :uhm:
dünmü gelmesi gerekiyormuş fisfisfis hayırlısı olsun canım umarım hiç gelmezlerrrrrr
ayy canım ya sizin orda da oldu demek hayırdır inşallah yaa aynı anda bu kadar yerde oooffff senağlama
ben allaha şükür hiç deprem yaşamadım memleketimiz zaten Türkiyede risk olmayan tek yer ama şu anda yaşadığım yer 1. dereceden alıştırmaya çalışıyorum kendimi
günaydiiiiiinnnnnn biz geldik oglusum miracla
nasilsiniz bizler iyiyiz bugün yine ebe gelicek.
haa bu arada pazar günü türkiyeye ucuyorum cok mutluyuym ve sevincliyim
sizler nasilsiniz?????
sizler nasilsiniz?????
çok güzelmiş sağol güldürdün sabah sabahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım şarkılar hareketli kıpır kıpır ondandır inşallah cerenciim
alla korusun canım inşallah hiç olmaz
sizler nasilsiniz?????
Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar. Karşılaştığı ilk hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Karşısındaki
evet bizimde cok hosumuza gidiyor mirac ismi insallah nasip olursa mirac olucakgünaydın canımm
miraç en sevdiğim isim alkisalkisalkis
ayy ne güsell memleketine geliceksinn
iyiym canim cok sükür sen nasilsin evet allahin izniyle mirac olucak oglusum amin insallahgünaydın gönul nasılsın canım
oğlunun adı miraçmı olucak çok güzel adıyla sağlıkla gelsin inşallah
çok güzel demek geliyosun sana hayırlı yolculuklar şimdiden kendine çok ama çok dikkat et
Gülmek sana yakışıyor
Gülmek sana yakışıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah ağlatmasınnnn canımmmm
demek kıpır kıpır şarkılar var he bir ara dinlemek laızm desene :dance: :dance:
Günaydın gönül hoş geldinizzz
oğlunun adına karar verdiniz demek adıyla yaşasın inşallaahhhhhh :Saruboceq:
demek gelişin kesinleşti hadi gözün aydın kendini fazla yorma buralarda emi gülüm
bir ay senden ayrı kalıcaz yani ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?