Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren bak geldim ama kimse yok.sınıfta kalmayayım...
hehehe yoklama alındı :)
filiz abla bulantılar başlamış galiba çok istiyodun bebişin kırmadı seni :)))
evet hayatım ama son 2 gündür yok hiçbir şey
benim çeyreğin çeyreği simit gene geldi patron tarafından iade ettim
hay ben böyle patronun...
güle güle ablacım
senin dışında bebişine rüzgar deniz ismi koycak birini gördüm
ikisini birden koycam deyince şaşırdım :)))
aaaaaaa kimmiş o? şaka mı?
Allah ayırmasın birtanem, Allah sağlık, mutluluk dolu uzun ömürler versin inşallah, çok duygulandım okurken canımcım :) Allah bize de göstersin inşallah :)
oyyyyyyy yerim ben o paşayı, yeriiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm... Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım :)
oh oh oh erkek anaları kendilerini göstermeye başladı bakıyorum.... kaydirigubbakcemile3
efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm alkisalkisalkis
alkisalkisalkisaaaaa ço güzel omuş takvimin benimkisinden kızlar siz muhabbet etmediniz işte benim kociş bilgisayar die tutturdu artık idare edmiyorum ve bilgisayarı veriorum filiz gelirse slm söleyin
canım benim sağol :)
bende kaçtım kızlaar iyi geceler hepinizee
iyi geceler tatlım :)

kızlar hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama yaz yaz bitmeyecekti, hepinizi çok seviyorum ve de çooooooooooooooook öpüyorum :) Cerenim ben de özledim be güzelim...

oyyyyyyy hayırlı olsun burcucumm
desene bir yakışıklı dha geliyor:teytey::teytey::teytey::teytey:
ceren demişti değil mi erkek olacak diye ben yanıldım:1rolleyes:
çok sevindim cnm hayılrı olsun :lepi:

as cnm

Günaydın kızlar, sınavlardı haftasonu geziydi derken sizi ihmal ettim kusura bakmayın. Kızlar iyiki kendine dikkat et dediniz yani ben gezide dağa tırmandım, hopladım, koştum, uzandım, üşüdüm yapılmayacak en kadar çok şey varsa hepsini yaptım. Bu ay sanırım olmaz bu kadar harekete rağmen hiç sanmıyorum. Herşeyde bir hayır vardır. Sizden ne haberler var? Değişik bir haber var mı? Tek tek isim saymayayım birinizi unutursam üzülüyorum. Kızlar gene sınavlar var bu hafta, ben şimdi gidip kopya çekenleri yakalayayım. Hepinizi çok öpüyorum. Herkes sağlıkla kalsın...

Günaydınnnnnnnnnnnnnn herkeslere günaydınnnnnnnnn
her yerim ağrıyor bugün akşam biraz daha temizlik yaptım annemle gidince çok bişey değil ama bana yetti valla
birazdan yine gelecekler,inş bugün biter temizlik faslıyerimseniben

canım benim günaydın,sen hemen böyle ümitsizliğe kapılma güzelim ya,Allahın bileceği şey o,sen ümitli ve neşeli ,pozitif ol ki herşey yolunda gitsin cnm,spor yapmışssın işte,bişeycik olmaz,benim arkadaşım ev taşımıştı hamile olduğunu bilmeden o kadar yük kaldırdı ki,öldürmeyen Allah öldürmüyor diye bir laf var cnm,sen bu aralar çok yorma kendini.Şeniz

Ah canım o kendini yormama nasıl olacak bir bilsem? Okulda ufacık bişi olsa beni buluyorlar, koş oraya koş buraya..Hayırlısı diyorum ben bende, zaten hiç belirtim falan da yok. Aslında zaten olmuyor en azından kafam dağıldı. Bebek fikri çok arada aklıma geldi. Bu da bana iyi geldi. Sen ansılsın? Bebişimiz nasıl? Birde temizlik yapmışsın. Ben de yaptım ve üstüne dünya çamaşır yıkayıp astım. Çarşafları asmaya uzanırken ya bişey olursa dedim kendime sonra da annelerimiz neler yapıyordu, biz dikkat ettikçe olmuyor deyip boşverdim gitsin. Dediğin gibi Rabbim verirse öyle yada böyle verecek. Kasmaya gerek yok. Hadi ebn kaçayım öğrenciler başlamıştır sıraların üstüne kopya yazmaya:))

kolay gelsin cnm sana,sen ne istersen yap cnm sadece biraz daha yavaş ve sakin ol,bişey olunca aceleci davranma,uzanırken bile küt diye hemen değil yavaş yavaş,normalde 10 süren bir işi 15 dk.da yapmış olursun ama olsun.hakkında hayırlısı cnm,ben çok umutluyum bilmem
belirti bende de hiç olmamıştı cnm o yüzden sakın bunlara takılmaa.s.

birtane daha prensss geliyor desenize canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin allah bağışlasın. yoga ha ay alemsin burcu
günaydın nesecim nasılsın canım benim evet biraz zorlamışsınn kendini ama olup olmayacağını allah bilir hayırlısı olsun canım sen içini rahat tut allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah
günaydın beyazcım nasılsın yok kuzum sen akıllanmazsın koca gün annenler temizlik yaptı zaten sen niye tekrar yapıyosun inşallah bugün biterde rahat edersiniz

farkında olmadan neler yapmıyorki insan olucağı varsa olur sen kendini kasma belirtide arama aynen öyle ne kadar dikkat edersen o kadar uzaklaşıyor oluruna bırak ama fazla yormadan iyi dersler canım

ÜREMEK ıSTıYORUZ DOKTOR BEY!
Tatlı bir evlilik. Cicim ayları. Akrabaları ziyaret. Dostların ziyareti. Aylar geçer. Büyükler söylenmeye başlar. "Hadi artık torunumuzu kucağımıza almak istiyoruz". Sizin belki planlarınız farklıdır. ıki-üç sene sonra çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuzdur. Ama çevreniz sizi rahat bırakmaz. Hele birde küçük bir merkezde yaşıyorsanız dedikodular başlar. "Kadın eksikli canım, rahimi çocuk tutmuyormuş." Kız tarafı altta kalır mı? Onlar da başlar söylenmeye. "Bizim kızımızın hiç bir şeyi yok. Ailemizde bütün kadınları hemen hamile kalırlar. Adam da bir şeyler var. Dölümü yetersiz acaba?." Daha altı ay geçmeden yeni evliler çocuk derdine düşmeye başlar. Her ay adet geldiğinde kadını sıkıntı basar.
"Ah bir hamile kalsam da ondan sonra varsın düşsün çocuk isterse. Şu ele güne rezil olmaktan kurtulsam."
Evet. Başına gelmeyen bilmez. Ne büyük sorundur bir evli çift için üreyememek. Tüm yaşantıları artık hamile kalmak üzerine yoğunlaşır. Her beş evlilikten birine vurur bu piyango. Korunmadıkları halde bir türlü hamilelik gerçekleşmez.
Her aile kendi kültür düzeyine göre soruna çözüm aramaya başlar. Aklı biraz yerinde olanlar bu işten anlayan bir doktor aramaya başlar. Sağdan soldan daha önce aynı sorunu olupda sonradan bebek sahibi olmuş ailelerden bilgi alınır. Kimi doktor isimlerini, kimi de cinci hocanın adresini öğrenir.
Hacı, hoca'ya giderek işe başlayanlar belki de bizim ülkede biraz daha şanslı. Acele edip hemen bir kadın doğum uzmanına başvuranlar ise bilinmeyen bir yolculuğa çıkmış gezginlerdir artık. Her kadın doğum uzmanı bu işten çok iyi anlar evelallah. Hemen kadın muayene edilir. Mutlaka bir şeyler bulunur. Ya rahimi terstir, ya yumurtalıkları kist yapmıştır, ya da iltihap vardır. Bir damga vurulur kadına artık. ılaçlar yazılır. ıki üç ay sonra kontrola çağrılır.
Bu arada tesadüfen çocuk olursa o çift Allah'ın sevgili kullarıdır. Ama ortada gerçekten bir sorun varsa sonuç genellikle hüsrandır. Bir daha hekimi ziyaret. Hekimin başı kalabalık. Yeni ilaçlar, yeni ümitler. Olmuyor, olmuyor. Yeni bir doktor ismi öğrenilir, belki bir başka şehirde. Sabah erkenden yeni bir umutla yola çıkılır. Saatlerce doktorun muayenehanesinde beklenir. Neyseki bu beklemelere ücret alınmamaktadır. Kısa bir muayene. Yeni bir teşhis. Tetkikler, filmler. Yeni ilaçlar. Olsun artık bu çocuk!
Neler olmaktadır? Neden serseri mayın gibi dolaşmaktadır aile? Kendileri de bilmez. Yavaş yavaş ümitler ve cepteki para tükenmektedir. Yoksa hiç çocuk sahibi olamıyacaklar mı? Belki olacaklar ama önce doğru yolu bulmaları lazım.

günaydınn kızlarrr bugün çok işim var size bir selam veriyim dedim bugün reglim bitti hihoyyyt çalışmalara temiz ortamda başlıyalım dimi sırnaşık şey şimdi temizliğe girişicem hepiniz öpüldünüzz burcu erkek bebeğin oluomuşş hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü bi evladın olsun kumsal sen nasılsın bugün son günün galiba gelen giden varmıı

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar nasılsınız
günaydın şekerim nasılsın

günaydın jasmincim nasılsın canım hadi bakalım çalışmalara start veriyosunuz demek hayılrı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…