- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.101
hehehe yoklama alındı :)ceren bak geldim ama kimse yok.sınıfta kalmayayım...
evet hayatım ama son 2 gündür yok hiçbir şeyfiliz abla bulantılar başlamış galiba çok istiyodun bebişin kırmadı seni :)))
hay ben böyle patronun...benim çeyreğin çeyreği simit gene geldi patron tarafından iade ettim
aaaaaaa kimmiş o? şaka mı?güle güle ablacım
senin dışında bebişine rüzgar deniz ismi koycak birini gördüm
ikisini birden koycam deyince şaşırdım :)))
Allah ayırmasın birtanem, Allah sağlık, mutluluk dolu uzun ömürler versin inşallah, çok duygulandım okurken canımcım :) Allah bize de göstersin inşallah :)Canlarım merhaba aklımdasınız hep ama vakit bulamıyorum yazmaya gece 2 de yarım yarım yazarken uyandı meleğim kapatmak zorunda kaldım. Yarım yazılarım olursa kusuruma bakmayın yani...
20.04.2009 Sabah 08:00 hastaneye girdim annem eşim ve ben Sude Melis hanım karnımda. Heyecanım tavan haliyle bi o kadarda rahattım ama. Biraz bekledik ve odaya aldılar beni. Otele yerleşmiş gibi hissettim kendimi. Biraz sonra hasta bakıcı geldi odadan herkes çıktı tatlı bi gecelik giydirdiler arkası çıtçıtlı sonra kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde geldi tam olduk. Yemek yemediğim halde lavman yapmak için ısrar ettiler korkuyodumya ben :CüvCüv: Amaaaaaan bende bişey sandım lavmanı kendim bile yaparmışım. 15 dakka sonra tuvaletim geldi tabidelikafadulden sonra bekleyiş insan bekledikçe geriliyormuş. Babam sarılınca ağladım biri dokunsa gözyaşlarım kopuveriyodu zaten. Sonra doktorum geldi yukarıyı hazırlayalım orda görüşelim dedi. sedye indi bone takıldı sedyeye geçtim herkes bana bakıyo ama ben bakınca yüzüme bakmıyolar ağlamayalım diye el salladım onlara aşkımla asansöre bindik beni kapıda bıraktı güle güle bile diyemedim. Herkes maskeli hoşgeldiin diye mutlu mesut karşıladılar serum yeri açılmıştı koluma seni biraz sakinleştirelim dediler kızımın adını sordular Sude Melis i hangi şekilde söylediğimi hatırlayınca kopuyorumkaydirigubbakcemile3 sonra cıstak cıstak müzikle ayılmaya çalıştım rüya görüyorum sandım herkes YASEMİİİİİİİİİN HADİ ÇABUK OOL KIZIN SENİ BEKLİYOR ÇOK ACIKMIŞ ANNESİ deyince oh çok şükü rdoğurdum dedim. Aşağı indirdiler beni herkes bekliyodu tamamen ayılmasamda onları duydum gördüm biraz kendime gelince meleğim geldi o kokusu hala burnumda asla unutamam nasıl aranıyo nasıl aç emmeye çalışıyo. Bütün gece hiç uyumadım sadece meleğimi izledim parmağımı tutup öyle uyudu koynumda boynumu koklayarak uyudu. Allahım tüm isteyene nasip etsin. Duygularımı anlatmaya kelime bulamıyorum. Sadece dua ediyorum tüm isteyenler kavuşsun meleklerine.
oyyyyyyy yerim ben o paşayı, yeriiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm... Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım :)hanımlaaarrrrr doktordan geldik şimdii
öncelikle bebeğimiz sağlıklı ve pek ehlikeyif bağdaş kurmuş oturodu yoga yapıp günü stresini atıyo benim velet:roflol: doktorumuz çok emin değlim bacağının kenarından görebildiğim kadarıyla erkek dedi
şimdilik paşamız yoldaaaa kızlarınızaa talibim harem kurcazzz:jeyyar:
oh oh oh erkek anaları kendilerini göstermeye başladı bakıyorum.... kaydirigubbakcemile3canım canım çok sevindim demek bir paşa daha geliyor haaa hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bağdaş kurmuş demek huzuru bulmuş desene aman biz evdi işti derken rahat yüzü görmüyoz ya çocuklarda yogayla stres atıyor napsınlar :)))
evet evet bayanlar duyrulur kız bakıyoruz öle herkesleri almam oğluma bi kızlarınızı görelim önce demi :))))
efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm alkisalkisalkisfiliz ablaaaaaa
canım benim sağol :)alkisalkisalkisaaaaa ço güzel omuş takvimin benimkisinden kızlar siz muhabbet etmediniz işte benim kociş bilgisayar die tutturdu artık idare edmiyorum ve bilgisayarı veriorum filiz gelirse slm söleyin
iyi geceler tatlım :)bende kaçtım kızlaar iyi geceler hepinizee
oyyyyyyy hayırlı olsun burcucummhanımlaaarrrrr doktordan geldik şimdii
öncelikle bebeğimiz sağlıklı ve pek ehlikeyif bağdaş kurmuş oturodu yoga yapıp günü stresini atıyo benim velet:roflol: doktorumuz çok emin değlim bacağının kenarından görebildiğim kadarıyla erkek dedi
Günaydın kızlar, sınavlardı haftasonu geziydi derken sizi ihmal ettim kusura bakmayın. Kızlar iyiki kendine dikkat et dediniz yani ben gezide dağa tırmandım, hopladım, koştum, uzandım, üşüdüm yapılmayacak en kadar çok şey varsa hepsini yaptım. Bu ay sanırım olmaz bu kadar harekete rağmen hiç sanmıyorum. Herşeyde bir hayır vardır. Sizden ne haberler var? Değişik bir haber var mı? Tek tek isim saymayayım birinizi unutursam üzülüyorum. Kızlar gene sınavlar var bu hafta, ben şimdi gidip kopya çekenleri yakalayayım. Hepinizi çok öpüyorum. Herkes sağlıkla kalsın...
canım benim günaydın,sen hemen böyle ümitsizliğe kapılma güzelim ya,Allahın bileceği şey o,sen ümitli ve neşeli ,pozitif ol ki herşey yolunda gitsin cnm,spor yapmışssın işte,bişeycik olmaz,benim arkadaşım ev taşımıştı hamile olduğunu bilmeden o kadar yük kaldırdı ki,öldürmeyen Allah öldürmüyor diye bir laf var cnm,sen bu aralar çok yorma kendini.Şeniz
Ah canım o kendini yormama nasıl olacak bir bilsem? Okulda ufacık bişi olsa beni buluyorlar, koş oraya koş buraya..Hayırlısı diyorum ben bende, zaten hiç belirtim falan da yok. Aslında zaten olmuyor en azından kafam dağıldı. Bebek fikri çok arada aklıma geldi. Bu da bana iyi geldi. Sen ansılsın? Bebişimiz nasıl? Birde temizlik yapmışsın. Ben de yaptım ve üstüne dünya çamaşır yıkayıp astım. Çarşafları asmaya uzanırken ya bişey olursa dedim kendime sonra da annelerimiz neler yapıyordu, biz dikkat ettikçe olmuyor deyip boşverdim gitsin. Dediğin gibi Rabbim verirse öyle yada böyle verecek. Kasmaya gerek yok. Hadi ebn kaçayım öğrenciler başlamıştır sıraların üstüne kopya yazmaya:))
birtane daha prensss geliyor desenize canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin allah bağışlasın. yoga ha ay alemsin burcuhanımlaaarrrrr doktordan geldik şimdii
günaydın nesecim nasılsın canım benim evet biraz zorlamışsınn kendini ama olup olmayacağını allah bilir hayırlısı olsun canım sen içini rahat tut allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallahGünaydın kızlar, sınavlardı haftasonu geziydi derken sizi ihmal ettim kusura bakmayın. Kızlar iyiki kendine dikkat et dediniz yani ben gezide dağa tırmandım, hopladım, koştum, uzandım, üşüdüm yapılmayacak en kadar çok şey varsa hepsini yaptım. Bu ay sanırım olmaz bu kadar harekete rağmen hiç sanmıyorum. Herşeyde bir hayır vardır. Sizden ne haberler var? Değişik bir haber var mı? Tek tek isim saymayayım birinizi unutursam üzülüyorum. Kızlar gene sınavlar var bu hafta, ben şimdi gidip kopya çekenleri yakalayayım. Hepinizi çok öpüyorum. Herkes sağlıkla kalsın...
günaydın beyazcım nasılsın yok kuzum sen akıllanmazsın koca gün annenler temizlik yaptı zaten sen niye tekrar yapıyosun inşallah bugün biterde rahat edersinizGünaydınnnnnnnnnnnnnn herkeslere günaydınnnnnnnnn
her yerim ağrıyor bugün akşam biraz daha temizlik yaptım annemle gidince çok bişey değil ama bana yetti valla
birazdan yine gelecekler,inş bugün biter temizlik faslıyerimseniben
Ah canım o kendini yormama nasıl olacak bir bilsem? Okulda ufacık bişi olsa beni buluyorlar, koş oraya koş buraya..Hayırlısı diyorum ben bende, zaten hiç belirtim falan da yok. Aslında zaten olmuyor en azından kafam dağıldı. Bebek fikri çok arada aklıma geldi. Bu da bana iyi geldi. Sen ansılsın? Bebişimiz nasıl? Birde temizlik yapmışsın. Ben de yaptım ve üstüne dünya çamaşır yıkayıp astım. Çarşafları asmaya uzanırken ya bişey olursa dedim kendime sonra da annelerimiz neler yapıyordu, biz dikkat ettikçe olmuyor deyip boşverdim gitsin. Dediğin gibi Rabbim verirse öyle yada böyle verecek. Kasmaya gerek yok. Hadi ebn kaçayım öğrenciler başlamıştır sıraların üstüne kopya yazmaya:))
ben çıktım kızlar,kahvaltı sofrasını toplayayım annemler gelirhihoyyyt
günaydın şekerim nasılsınherkese günaydın kızlar nasılsınız
günaydınn kızlarrr bugün çok işim var size bir selam veriyim dedim bugün reglim bitti hihoyyyt çalışmalara temiz ortamda başlıyalım dimi sırnaşık şey şimdi temizliğe girişicem hepiniz öpüldünüzz burcu erkek bebeğin oluomuşş hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü bi evladın olsun kumsal sen nasılsın bugün son günün galiba gelen giden varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?