Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

:roflol: hijyen şart canım :roflol: kolay gelsin tatlım çok yorma kendini yorulursun sonra akşam uyur kalırsın. sırnaşık şey

günaydın şekerim nasılsın

günaydın jasmincim nasılsın canım hadi bakalım çalışmalara start veriyosunuz demek hayılrı olsun canım
iyiyim canım saol evet aynen öyle inşalla bu çalışmalarda fos çıkmaz mirmirmirmir

:roflol: hijyen şart canım :roflol: kolay gelsin tatlım çok yorma kendini yorulursun sonra akşam uyur kalırsın. sırnaşık şey

hehehehe sağol canım yok yok bu amaç yüzünden uyumam asla sırnaşık şey

günaydın kızlarrr hepiniz sağolunnn
Allah hepimizin kucağına sağlıklı bebişler versin işallahhh

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm en güzel günler sizlerin olsun inşallaaaahhhhhhh
Nasılsınız bakalım hanımlar keyifler yerinde anladığım kadarı ile....

Burcummmm balıımmm senin tahminide ben tutturdum canımmm bak erkek demiştim erkek çıktııııı alllaaaaahhhhh ben eriyormuyum yohhhsaaa delikafadulden delikafadulden
canımmm çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olsun inşallah.... Gelin konusuna gelince bende bir kız annesi adayı olaraktan kızımı görücüye çıkarmıyorum şimdilik listenizden benim kızı silin anacım haberiniz olsun.... :dilcikar:

Neşecim günaydın canım çok yormuşsun kendini tatlım belkide senin velet böyle tutunacaktır sana bellimi olur birtanem. Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah kuzum..... ıyi dersler....

Beyazım deryammm sen iyice kaşınıyorsun ama heee valla bir yerlerin temizliği ile uğraşırken bir bakacaksınki zeynep gelmiş....
Aslında ben senin neden böyle yaptığını tahmin ediyorum sırf doğumun rahat ve kolay olsun diye yapıyorsun dimi a.s :1rolleyes: canımmm allahım bir avazda kurtarsın inşallah birtanemmm....

Jasminn kızzzz regl bitti demek hadi bakalım sana gün sayalım şimdide verilen bilgileri unutma taktikleri yap sonucu hep beraber görelim balım tımammı. Temizliktede fazla yorma kendini heee ateşli gecelere sakla enerjini :):):)

Arifemmm nasılsın bitanem herşey yolundamı tatlım keyfin yerindemi? Yazıya bayıldım güzelim çok doğru valla ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın gülçincim nasılsın sağol canım evet aynen uygulucam verdiğiniz taktikleri inşallahh güzel sonucu alırızzzz sositososito

iyiyim canım saol evet aynen öyle inşalla bu çalışmalarda fos çıkmaz mirmirmirmir

hehehehe sağol canım yok yok bu amaç yüzünden uyumam asla sırnaşık şey
inşallah bu sefer çok güzel sonuçlanıcak allahın izniyle sen kafana takma rahat ol
kızlarrrrr günaydın bugün erken geldim
günaydın nurrrrrrrrrrrr nasılsın ilaydamız nasıllar
günaydın kızlarrr hepiniz sağolunnn
Allah hepimizin kucağına sağlıklı bebişler versin işallahhh
günaydın canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kumsalım iyiym canım sende iyisindir inş.
bende iyiyim çok şükür canım

günaydın cerencim nasılsın
çok şükür iyiyim cicim keyifler yerinde bi sorun yok evet bende yazıyı çok beyendim dün akşam eşim bulmuş o gösterdi gülerek okudum bide ne kadar doğru diye içimden geçirdim bişi değil canım rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlısını versin

uyuamadım canım ya sanki dayak yemişim gibi ağrıyor her yerim

ayyy canım benim yaa başladı demek uykusuzluklar
gerçi iyi bile geldin aslında sen bu zamana benim uykusuzluklarım başlayalı çok oldu allah bundan sonraki zamanımızda yardımcımız olsun valla gecenin yarısı uykulu yarısı uykusuz geçiyor artık :çok üzgünüm:

sağol cerenciiim amiinnnnnn

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın gülçincim nasılsın sağol canım evet aynen uygulucam verdiğiniz taktikleri inşallahh güzel sonucu alırızzzz sositososito

iyiyim canım sen nasılsın?
Evet uygula bakalım neler olucak ama bebeği düşünmeden ilişki yaşa bunu unutma stres yok herşey kafada başlıyor ve orda bitiyor unutma :asigim:

amin canım saol sende ne var ne yok gelen giden yok dimi inşallahta olmaz

kızlarr hepiniz toplanmışssınız canlarım günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arife ne güzel bir yazı le yaşadıklarımı hatırladım birden (((

tamam canım düşünmemeye çalışıcam zaten o yüzden temizlik yapiim diyorum kafam dağılsın diye ...Şeniz çok sağolun destekleriniz için

Günaydın birtanem iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlımmm...
Evet ya çok doğru yazmış yazan aslında doğru söze ne denirki....
Aminnnnn diyorum canım duana amiiiinnnnnn....
eee bu günmü bekliyoruz senin kırmızıları yoksa yarınmı? Nedir durumun varmı bir hareketlenme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…