- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.201
o kadar merak ediyorsun yani dr. söylemezse başkasından öğrenirim diyorsunnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok canım genişlemedi sadece göbişim var oda sivri sivri gören erkek diyor bakalım
herkese merhaba nasılsınız güzeller
cerencim listeye benim bebişimin adınıda yazarmısın (ecrin sena)
kiz okadar cok cikdimi karnin...
hosgeldin bizler iyiyiz sen nasilsin??
Evet normal kıyafetlerime giremiyorum artık sivri bir karnım var keşke bağlantı kablomu bulabilsem eklerdim resmimi
evet canım doktorum akşam öyle söyledi bende takvimi yaparken değiştirdim önde gidiyomuşuz bir iki gün merak etme ama biz aynı gün doğurcaz bekeriz bir iki günden bişi olmaz kaydirigubbakcemile3bulcuk senin takvim önde gidiyor hayirdir benneyaptımki
herkese merhaba nasılsınız güzeller
ecrin ismi cok güzel bende kiz olsaydi ecrin düsünüyorduk hayirlisi
allah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin adiyla yasasin insallah
sağol canım iyiyim bebeğimin üçlü test sonuçlarını aldım herşey iyiymiş maşallah çok sevindim. her test yaptırışımda büyük bir heyecana ve korkuya kapılıyorum sonuçlar nasıl olacak diye.
katar canım ecrin nette allahın hediyesi diyor anlamı için ama ecrin arapçada ücret demek kafanı karıştırmak istemem ama istersen bir araştır.
evet canım doktorum akşam öyle söyledi bende takvimi yaparken değiştirdim önde gidiyomuşuz bir iki gün merak etme ama biz aynı gün doğurcaz bekeriz bir iki günden bişi olmaz kaydirigubbakcemile3
tamam o ozaman yerimseniben anlasdik
amiiiiiiiiin canım allah hepimize nasip etsin. erkek olsaydı yiğit ecrin koyacaktım. yani ecrin ismi mutlaka olcaktı hamile kalmadan önce kendi kendime öyle demiştim. ecrinin anlamı allahın hediyesi demek .bizim sonradan olduğu için bebiş allahın hediyesi oldu bize
bende öyle düsünüyordum ecrin allahin hediyesi oldu icin cok istiyordum ama nasip
bizimde bebisimiz olmuyordu.tüm bebekler allahin hediyesi gerciii
yemeğe gidiyorum kızlarrr hepiciğinize afiyet olsun
yemeğe gidiyorum kızlarrr hepiciğinize afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?