- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.241
kimse yok kayra kaçar...
çantam hazır cnm,bir eksiğim bebek bezi,ona da hala karar veremedim deli gibi reklemları izliyorum halakaydirigubbakcemile3hangisi daha yumuşak,bel lastiği nasıl falankaydirigubbakcemile3kafayı boazcam valla,bu gidişle eşim alcak sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dimi beyazz eskiden bunlar işmiydi allasseenn bende neler yapardım yaa işten eve gidip yemek hazır olana kadar cam kapı sildiğimi bilirim. Şimdi bir salatayı zor yapıyorum inan başlıyor ağrı sızı her tarafımdaa :1no2:
evet hareket etmek iyidir aslında senin sporunda ev temizliği inşallah normal doğum nasip olurda bir avazda kurtulursun balımmm :Saruboceq:
valla ben sabah evde kahvaltıu yaparken fox tv de sabah haberlerinde duydum Allahım yaşatmasın duyurmasın çok kötü yaa hele bu durumda panik olursam allah muhafaza. Depremi yaşayan bilen insanlar olarak nelerle karşılacağımızıda biliyoruz malesef :1no2: Allahım kimselere yaşatmasınnn :Saruboceq:
evet banada öyle diyorlar keşke biraz daha kalsaydı içerde diyeceksin diyor herkes ama bende çıksın diye sabırsızlanıyorum yaa hele şu son günlerde nedense sabrım gittikçe azalıyor dayanamıyorum heralde sona yaklaşıyoruz diye oluyor
20 günmü alllaaaaaaaahhhhhh çantan hazırmı kuzu bir daha bak eksik felan varmı evde yapılacak bir şey kaldımı sen iyimisin hazırlıklar tamammı delikafadulden ay ben panik oldum valla delikafadulden
kııızz ben kendimden biliyorum annemi aramam babamı aradığım kadar annemi 3 ay görmesem nerde nasıl demem babamı ise 3 gün görmesem özlerim :1hug: garip dimi. Gerçi babalarda kızlarına düşkün oluyor karşılıklı yane. Mesela benim babam bana o kadar bağlıki aşk derecesinde yani kolunda bile benim adım yazıyor ben doğdumda dövme yaptırmış bilmeyen herkes annem sanıyor adımı görünce babamda kızım deyince herkes şok oluyor kaydirigubbakcemile3
ayyy canım benim ya keşke panik yapmasaydı eşin oda seni duydu sanmıştır Allah yaşatmasın kuzum. Sende sakin olmaya çalış balım stres yapma :teselli:
ben bişey yapmıyorum cnm ya,sadece annemlerin peşinde dolaşıyorum,şu şöyle olsun bu böyle olsun diye,utanıyorum valla bzaen ama ne yapıcazyerimsenibenmaşalah canım bende iyiyim çok şükür
iyilik güzelim bi yaramazlık yok gelen gidende yok aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah
günaydın canım nasılsın bişi değil canım
iyiyim cerencim gülbenin albümünü dinliyorum şimdi içim bi hoş oldu birden evet çok doğru yazıyı yazan ankarada bi kadın doğum uzmanı cerencim aslında benim kırmızıların dün gelmesi gerekiyomuş ama bu ayın sonuna kadar yolu var tabiiiiii şimdilik bi değişiklik yok ayıptır sölemesi biraz akıntım arttı o ka....... bakalım hayırlısı olsun
heeee canım söle
canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıyla
inşallah sağılıkla alıcaksınız kuzularınızı kucağınıza sağol cerencim teşekkür ederim
alla korusun canım dün akşamda bizim burda oldu
yorma kendini beyazcım yormaaaaaa
çok az kalmış hayırlısı ile atlatırsın inşallah
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar. Karşılaştığı ilk hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Karşısındaki
hayvan: "Ben de KATIR der" Tavşanın kafası karışır: "Nasıl yani?" der. Katır: "Benim annem Eşşek, babam da At; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum" der. Tavşan
yoluna devam eder. Karşılaştığı başka bir hayvana kendini tanıtır: "Merhaba kardeş, ben TAVŞAN, sen kimsin? Hayvan: "Ben kurt köpeğiyim" der. Tavşan yine şaşırır:
"Nasıl yani?" der. Kurt köpeği: "Benim annem kopek, babam da kurt; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum" der. Tavşan yoluna devam ederken yavaş yavaş
aklından bu bilgileri geçirir ve işlerin nasıl olduğunu anlamaya başlar. Karşılaştığı başka bir hayvana kendini tanıtır "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?" Hayvan:
"Ben DEVEKUŞU" der. Tavşan afallar: "Hade lennn!"
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benimde yanlardan ve popodan hiç genişleme olmadı ,annem bile bazen acaba erkek mi diyor,kıyafet almaya gittiğimde tezgahtar erkek mi diye sordu,sivriymiş karnım,yani belli olmuyor cnm öyleŞenizpembiş yanalrdan genişlednmi hiç kızlarda genelde yanalrdan genişleme oluyo yaa
iyi dersler cnmŞenizkızlar ben çıkıyorum dershaneye gidecem kendinize iyi bakın
kızlar selamlar ben gecmısı okuyodum kımse kalmamıs benım bugun pek keyfım yok bıraz can sıkıntısı var bıraz evde ugrasıp sonra dısarı cıkıcam fazla ugramam belkı haber edeyım dedım aksam ustu ugrarım belkı hadı herkese ıyı gunler tum calısanlara kolay gelsın herkesı öpüyorum bby
oyle beyazcım ama suanda cok bı problemım yok agırlasmadan yavas yavas yapıyım dıyorum zaten ılerde annemde kardeslerımde yardımcı olur saol canım dusundugun ıcın senın son gunlerın galıba canta hazırlandıgına gore allah kolay dogum gostersın saglıkla bebısını kucagına almak dılegıyle
ceren neyapıyorsun ikimizden başka kimse yok topikte
çantam hazır cnm,bir eksiğim bebek bezi,ona da hala karar veremedim deli gibi reklemları izliyorum halakaydirigubbakcemile3hangisi daha yumuşak,bel lastiği nasıl falankaydirigubbakcemile3kafayı boazcam valla,bu gidişle eşim alcak sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bişey yapmıyorum cnm ya,sadece annemlerin peşinde dolaşıyorum,şu şöyle olsun bu böyle olsun diye,utanıyorum valla bzaen ama ne yapıcazyerimseniben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benimde yanlardan ve popodan hiç genişleme olmadı ,annem bile bazen acaba erkek mi diyor,kıyafet almaya gittiğimde tezgahtar erkek mi diye sordu,sivriymiş karnım,yani belli olmuyor cnm öyleŞeniz
iyi dersler cnmŞeniz
kız yorma kendini çok,üstünden yap gitsin temizliği,sonra dip bucak yapılacak nasılsahihoyyyt
bu arada selm tekrar geldım ben bı saat kadar takılabılırım yıne kımsecıkler kalmamıs kızlar nereye gıttınız ay sonu geldı gordugum kadarıyla cogu ya muhasebecı yada ogretmen sınavlar hesaplar derken herkes cok yogun galıba
cerencım sıkıntı yı ben yapıyom bazen hava kapalı gunes yok evde dur dur nereye kadar onemlı bısey yok yanı bıraz cıktım dısarı dolastım bıraz ıs yaptım kalmadı o kadar deprem sızın orda da mı oldu dun aksam bızde hıssettık ama haberlerı ızlemedımallah hakkımızda hayırlısı ne ıse onu versın
hepinize iyi akşamlar kızlar,eşim gelecek birazdan ben çıkıyorumhihoyyyt
kımseler kalmadı bende gdıyom yıne gorusuruz herkese hayırlı aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?