Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

çantam hazır cnm,bir eksiğim bebek bezi,ona da hala karar veremedim deli gibi reklemları izliyorum halakaydirigubbakcemile3hangisi daha yumuşak,bel lastiği nasıl falankaydirigubbakcemile3kafayı boazcam valla,bu gidişle eşim alcak sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bişey yapmıyorum cnm ya,sadece annemlerin peşinde dolaşıyorum,şu şöyle olsun bu böyle olsun diye,utanıyorum valla bzaen ama ne yapıcazyerimseniben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
pembiş yanalrdan genişlednmi hiç kızlarda genelde yanalrdan genişleme oluyo yaa
canım benimde yanlardan ve popodan hiç genişleme olmadı ,annem bile bazen acaba erkek mi diyor,kıyafet almaya gittiğimde tezgahtar erkek mi diye sordu,sivriymiş karnım,yani belli olmuyor cnm öyleŞeniz
kızlar ben çıkıyorum dershaneye gidecem kendinize iyi bakın
iyi dersler cnmŞeniz

kız yorma kendini çok,üstünden yap gitsin temizliği,sonra dip bucak yapılacak nasılsahihoyyyt

oyle beyazcım ama suanda cok bı problemım yok agırlasmadan yavas yavas yapıyım dıyorum zaten ılerde annemde kardeslerımde yardımcı olur saol canım dusundugun ıcın senın son gunlerın galıba canta hazırlandıgına gore allah kolay dogum gostersın saglıkla bebısını kucagına almak dılegıyle

bu arada selm tekrar geldım ben bı saat kadar takılabılırım yıne kımsecıkler kalmamıs kızlar nereye gıttınız ay sonu geldı gordugum kadarıyla cogu ya muhasebecı yada ogretmen sınavlar hesaplar derken herkes cok yogun galıba

cerencım sıkıntı yı ben yapıyom bazen hava kapalı gunes yok evde dur dur nereye kadar onemlı bısey yok yanı bıraz cıktım dısarı dolastım bıraz ıs yaptım kalmadı o kadar deprem sızın orda da mı oldu dun aksam bızde hıssettık ama haberlerı ızlemedımallah hakkımızda hayırlısı ne ıse onu versın

canım artık beklemedeyiz,38.haftamdayım,her an gelebilir zeynep hanım,sen ne kadar temizlik yapsan da ev kirleniyor cnm tekrar o yüzden yorma kendini,son zamanda annenler gelir temizliğe,benim 2 gündür annemle yengem geliyor şimdi gittiler,dip bucak ne varsa temizlediler az bişey kaldı valla,rahatladım,evim misler gibi olduhihoyyythihoyyythihoyyyt

ceren neyapıyorsun ikimizden başka kimse yok topikte

yaaa evet bu gün pek bir sessiz topik gün bitti hala durgun

kııızzz deliii al bir bez gitsin sonra duruma göre hareket eder almaya devam edersin bitanem.

evet canım aynen öyle çoğumuz muhasebe işleri ile uğraşıyoruz malum ay sonu asıl haftaya daha yoğun olur işler diye bekliyorum bakalım....

yapma gülüm sıkıntı bebeğini düşün lütfen....
kendini üzerken onuda üzüyorsun sen tatlım
canım deprem olmuş evet bende haberlerden öğrendim hissetmedik yani Allah kimseciklere yaşatmasın

hepinize iyi akşamlar kızlar,eşim gelecek birazdan ben çıkıyorumhihoyyyt

iyi akşamlar beyazım deryam kendine iyi bak canımmm

kımseler kalmadı bende gdıyom yıne gorusuruz herkese hayırlı aksamlar

sanada iyi akşamlar rukiye kendine ve bebeğine iyi bak sıkıntı yapma tatlımmm

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlarrr ben çıkıyorum kendinize iyi bakın canlarım hepinizi öpüyorummmmmm
Yarın nasipse grş. inşallaaahhhh....

canlarım ben geldimmmmmmmmmmm
ama kimsecikler yok bugün çok yoğunduk merdivenlerden in çık helak oldum
çok yorgunum siz neler yaptınız

ben geldim ama herkes gitmiş, kızlar tek tek cevap yazmak isterdim ama çok üşendim yazmaya, bugün başımın ağrısı tuttu, inşallah çok uzun sürmez hemen geçer, çok can sıkıcı bir durum. Hepinizi çoooook öpüyorum canlarım, kendinize dikkat edin :)

cerencim ne güzel 28 haftalara getirmişsin bizi.keşeke ne güzel olurdu.bebek usg de büyük çıkıyor satımdan 6 gün önde.ama ben satı dikkate alıyorum canım.oda malum daha küçük oluyor 1 hafta kadar.
ama çok güzel geldi 28.haftayı görünce çok mutlu oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…