Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet hergün giremesemde arada girerim insallah
canim bak sen bana takvimi yapdinda mavi yapmissin ve tesadüf erkek
teyzesinin icine dogmus canim

tamam canım arada gir bekleriz
evet ben sana takvim yaparken erkek hissetmiştim bu yüzden mavili yaptım sana söylemiş olmam gerek bunu kızz..... Tahminlerim bu ara tutuyor bakalım hayırlısı....

göbükden mi aldın sadece sen kız bi resmini çekip koysana göbeninnn görelimmm ceren hanımı

kızz sorma bir türlü çekemedim resim yaa aslında hep tamam çekilicem bu gün boydan hemde topiğe koyucam diyom ama olmuyooo hep bişi çıkıyor akşama unutmaz isem çekerim resmi inşallah. E tabii göbek baya büyüdü canım ya ama yanlardan genişleme pek yok bende yada ben fark etmiyorum :uhm:
genişleme yok dememin sebebi ise hala kendi çamaşırlarımı giyebiliyorum sadece göbekten yukarı çıkmıyor o kadar kaydirigubbakcemile3

Yok canım genişlemedi sadece göbişim var oda sivri sivri gören erkek diyor bakalım

hayırlısı canım sağlıklı olsunda

He onların keyfinimi bekliyeceğim delikafadulden

kızz senin bebeğin keyif yapıyor doktorlar değil
hemen doktorları suçlama onlarda yanıltmak istemez o yüzden tahminde bulunmuyorlar emin olmadan

herkese merhaba nasılsınız güzeller

hoş geldin canım nasılsın?

cerencim listeye benim bebişimin adınıda yazarmısın (ecrin sena)

tabiii seve seve tatlımmm

kızlar ben çıkıyorum dershaneye gidecem kendinize iyi bakın

iyi dersler nur kendine iyi bak :a015:

yemeğe gidiyorum kızlarrr hepiciğinize afiyet olsun

afiyet olsun şeker yarasın inş. cokacimcoook

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben dün neyedimi unutdum onumu hatirlicam:roflol:
yaslaniyoruz artik galiba benimki erken bunama:jeyyar:

yas

afiyet seker bal olsun benim dogumdasimaaaaaa yarasinnnn

sağol canımm
afiyit olsun canım bebişine kan can olsun
sağol katarcımmm

merci cicim resmini bekliyoruzzz

canolar bende cikiyorum ebe gelicek
daha sonrada izin icin alisveris yapicam
görüsmek üzre hepinizi kucala öpüyorum
-SIZI SEVIYORUM CANIM ARKADASLARIM IYIKI VARSINIZ-

kızlar ben şimdilik çıkıyorum sonra uğrarım gene görüşmek üzere bay.
güle güle canım görüşürüzz

güle güle doğumdaşım sende iyiki varsın :1hug:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum sonra uğrarım gene görüşmek üzere bay.

güle güle şeker kendine iyi bak yine gel
bunu saymayızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımm sende kendine iyi bak ve tabi oğlumuzada
sende gel tamammı alış verişte de çok para harcama kız batırma kocanı kaydirigubbakcemile3
bizde seni seviyoruz cicim sende iyiki varsın hihoyyyt hihoyyyt

kızlar selamlar ben gecmısı okuyodum kımse kalmamıs benım bugun pek keyfım yok bıraz can sıkıntısı var bıraz evde ugrasıp sonra dısarı cıkıcam fazla ugramam belkı haber edeyım dedım aksam ustu ugrarım belkı hadı herkese ıyı gunler tum calısanlara kolay gelsın herkesı öpüyorum bby

kızlarr nirdesinz yavvv

sorma burcum yaa bu ne durgunluk böyle pazartesi sendromu salıya sıçradı sanırsam :çok üzgünüm:

canımm bu gün malesef böyle durgun geçiyor buralar
sen nasılsın? Hayırdır neden canın sıkkın anlatmak istersen dinleriz belki faydamız dokunur içine atma sakın bak bebişini düşün. çık gez dolaş kafanı dağıt sonra gel ama yine tamammı tatlım....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…