- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.261
geçmiş olsun ablacımmmmmmben geldim ama herkes gitmiş, kızlar tek tek cevap yazmak isterdim ama çok üşendim yazmaya, bugün başımın ağrısı tuttu, inşallah çok uzun sürmez hemen geçer, çok can sıkıcı bir durum. Hepinizi çoooook öpüyorum canlarım, kendinize dikkat edin :)
Çok üzgünüm çoookKızlar hadi alıştık bu saatte kimseler olmuyorda gündüzde yazmamışsınız canlarım bir şey hayırdır herkesmi yoğun yemeği yedim üzerime bi ağırlık çöktü bakayım dedim kızlar napıyor kimse yokki
CANIM BEYAZCIM HOŞGELDİN NASILSIN BENCEDE KESİN NAZAR DEĞDİ BİZİM TOPİĞEbu ne yaw,ugün topikte bişey var,nazar değdi valla topiğe:1no2::1no2:
canım benim göbeğim fazla yok,görenler 5-6 aylık falan sanıyor,iç karnım geniş herhalde,nurun göbeğini gördün mü sen,onunkinden daha az benim ki,inanmıyor kimse 9 aylık deyince,yakında çocuğu elllerine verince inanacaklarkaydirigubbakcemile3CANIM BEYAZCIM HOŞGELDİN NASILSIN BENCEDE KESİN NAZAR DEĞDİ BİZİM TOPİĞE
DUR BİR NAZAR BONCUĞU TAKALIM KEM GÖZLERE ŞİŞ
BEYAZCIM YAW BEN DAHA 6 AYI BİTİRDİM KARNIMI GÖRSEN KIMILDAYAMIYORUM FAZLA KİLO ALDIM HAREKETLERİM KISITLANDI EĞİLEMİYORUM DOĞRULAMIYORUM SENİN GÜNÜN DOLUYOR SAYILIR SEN NASILSIN CANIM
iyi akşamlar kızlar nasılsınız yarın dra gidiyoruzhihoyyythihoyyythihoyyyt ordanda deneme sınavı var oraya gidecez
günaydın burcucum nasılsın cnm?
beğendiğine sevindim cnm,topik biraz renklensin istedim.oyy beyazcım ne güsel çiçek bunlar mis gibi kokuyorr
iyi geldi valla içim açıldı a.s.
iyyim beyazcım hava böyle kapalı ben miskin mirmirmirmir
bu hafta böyle geççek galiba
sen nasılsın canım
beğendiğine sevindim cnm,topik biraz renklensin istedim.
ne olsun cnm ya yorgunum,yatmak istiyorum,çamaşırları makinaya koydum,çıkacak birazdan asıp yatıcam biraz,sonra da geceliğim var bir tane annem getirmiş dün,kollarımı yaptırıcam,terziye gidicem ona bile üşeniyorum vallabenneyaptımki
ayy bende üşengeç oldum çıktım iyicee evde olsam paso yatcam hiç bişey yapmadan kaydirigubbakcemile3 oyy geceliker falan alıncak daha dimi amma alıncak şey var önümde benimm :çok üzgünüm:
günaydın burcu nasılsın oğluşun nasıl hissediyomusun artıkkızlarrr günaydııınnn
hadi hepiniz topiğe gelin bakiimm
herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?