Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Çok üzgünüm çoookKızlar hadi alıştık bu saatte kimseler olmuyorda gündüzde yazmamışsınız canlarım bir şey hayırdır herkesmi yoğun yemeği yedim üzerime bi ağırlık çöktü bakayım dedim kızlar napıyor kimse yokki

geçmiş olsun ablacımmmmmm

ben burdayımmmmmm:sm_cool::sm_cool:

bu ne yaw,ugün topikte bişey var,nazar değdi valla topiğe:1no2::1no2:
CANIM BEYAZCIM HOŞGELDİN NASILSIN BENCEDE KESİN NAZAR DEĞDİ BİZİM TOPİĞE
DUR BİR NAZAR BONCUĞU TAKALIM KEM GÖZLERE ŞİŞ
BEYAZCIM YAW BEN DAHA 6 AYI BİTİRDİM KARNIMI GÖRSEN KIMILDAYAMIYORUM FAZLA KİLO ALDIM HAREKETLERİM KISITLANDI EĞİLEMİYORUM DOĞRULAMIYORUM SENİN GÜNÜN DOLUYOR SAYILIR SEN NASILSIN CANIM

iyi akşamlar kızlar nasılsınız yarın dra gidiyoruzhihoyyythihoyyythihoyyyt ordanda deneme sınavı var oraya gidecez

bende yalnız kaldım diye komik topikleri geziyordum,öldüm gülmektenkaydirigubbakcemile3
canım benim göbeğim fazla yok,görenler 5-6 aylık falan sanıyor,iç karnım geniş herhalde,nurun göbeğini gördün mü sen,onunkinden daha az benim ki,inanmıyor kimse 9 aylık deyince,yakında çocuğu elllerine verince inanacaklarkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar nasılsınız yarın dra gidiyoruzhihoyyythihoyyythihoyyyt ordanda deneme sınavı var oraya gidecez

oo maşallah cnm ne güzel ilaydayı göreceksin demek,güzel ahberlerini bekliyoruz

oyy beyazcım ne güsel çiçek bunlar mis gibi kokuyorr
iyi geldi valla içim açıldı a.s.
beğendiğine sevindim cnm,topik biraz renklensin istedim.
iyyim beyazcım hava böyle kapalı ben miskin mirmirmirmir
bu hafta böyle geççek galiba
sen nasılsın canım

ne olsun cnm ya yorgunum,yatmak istiyorum,çamaşırları makinaya koydum,çıkacak birazdan asıp yatıcam biraz,sonra da geceliğim var bir tane annem getirmiş dün,kollarımı yaptırıcam,terziye gidicem ona bile üşeniyorum vallabenneyaptımki

ayy bende üşengeç oldum çıktım iyicee evde olsam paso yatcam hiç bişey yapmadan kaydirigubbakcemile3 oyy geceliker falan alıncak daha dimi amma alıncak şey var önümde benimm :çok üzgünüm:

ayy bende üşengeç oldum çıktım iyicee evde olsam paso yatcam hiç bişey yapmadan kaydirigubbakcemile3 oyy geceliker falan alıncak daha dimi amma alıncak şey var önümde benimm :çok üzgünüm:

öyle güzelim ,vakit buldukça al sende,sonra gezmek dolaşmak zor geliyor,2 adım ötemde terziye bile gitmeye üşeniyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın arifeceim,iyiyiz çok şükür biraz yorgunuz o kadar,dinlenicez artık bugün inş
sen naıslsın cnm?kayınpederin nasıl oldu?kendi derdime düştüm unuttum valla
daha iyidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…