Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenceren firar etmişşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
Ceren nereye firar etmiş? Tutun saçından geitirin şunu kaydirigubbakcemile
ay bende kimse yazmıyo diye seyrek bakıoydum
toplaşmışız yine ne güzelll kaydirigubbakcemile5
nasılsın hayatım? oğluşumuz nasıl?

ablacım bu yıl olsun istiyorum artık atanamadım diye geçen yaz annem bile saymadık lafı bırakmadı bu yazda bu stresi yaşamak istemiyorum çok acı oluyor yazın iyiki eşim ve ablam vardı

ahhh ablacım sorma işte gebe oldugumu ögrendikten sonra nerdeyse her hafta çektim agrı uamrım bayagı azalır bundan sonra..

güzelim ilk kez dün seni çok iyi anladım, insan yaşamadan nasıl bir şey olduğunu bilmiyor valla... tatlım dualarım seninle bir an önce bitsin şu şikayetlerin :)

iyyim ablacım oğlumuzun durmadan karnı acıkıyorr
erkek doyurmak ne zormuş yaa babasına çekçek kesin kaydirigubbakcemile3

ablacım bu yıl olsun istiyorum artık atanamadım diye geçen yaz annem bile saymadık lafı bırakmadı bu yazda bu stresi yaşamak istemiyorum çok acı oluyor yazın iyiki eşim ve ablam vardı
haklısın canım ama herşey olacağına da varıyor işte, sen elinden geleni yapıyorsun hayatım :)
beyaz seni görünce beni heyecan basıyor yaw
nasılsın incicim?
iyyim ablacım oğlumuzun durmadan karnı acıkıyorr
erkek doyurmak ne zormuş yaa babasına çekçek kesin kaydirigubbakcemile3
eee erkekleri doyurmak zordur gülüm... hehehe

kızlar 5 dakika sonra zil çalacak, ben toparlanayım ve servise gideyim, akşam okurum artık yazdıklarınzı, çooooooooook öpüyorum hepinizi :)

güle güle ablacım bizde çok öptük

kızlar benim evdeki pc sizlere ömür akşam bozuldu açılmıyo bilee
olana kadar gece takip edemicem sizi

inş ablam,haber veriim sizlere,yada posta kuşumuz varya bizim,ben veremesem bile o verirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasılsın hayatım? oğluşumuz nasıl?
ceren yok ya arkasında konuşmaya devam,şu cern varya ceren:roflol::roflol::roflol:
beyaz seni görünce beni heyecan basıyor yaw

valalbende beyazı görüncee sanki doğurcakmışım gibi heyecanlanıyorum
delikafaduldenay bide beni düşünündelikafaduldendelikafadulden

hadi iyi akşamlar ablamŞeniz

ablacım yorma kendini dikkat et eve gidince bol bol dinlen uzt ayaklarını günün yorgunluğunu at ay çok zor allah yardımcunız olsun kızlar

tamam abla görüşürüz akşam

oy canım ya,evde pc ye öyle alışmışız ki o olmayınca kendimi çok yalnız hisediyorum
Allah tan sen işe gidiyorsun:jeyyar:

evet ya evde kocam yokken komik ama yatakda pc oluoyo yattım yerden kocamla yazışıyorum o işte ben evde uyyana kadar kaydirigubbakcemile3
Neyse yanlız değilmişim doğuma gittiğinde düşünemiyorum beyazı zırlar dururum herhalde heyecandan

ay canım benim ya,ağlama kız sevin benim için zeynebime kavuşucam diye,sonra sıra sizlere gelecek diye mutlu ol:dance::dance::dance:

evet ben kendimide çok merak ediyorum o doğum kapısından nası gircem korkarakmı gülerekmi ağlayarakmı hepside aynı anda olucak sanırım

kızlar selam, son derse girdik ve benim dersim yok çok şükür, çıkış zilini bekliyorum... nasılsınız?

ooohoo ablam gelmiş hoş gelmiş canım benim nasılsın iyimisin?

madem konuşmuyorsunuz, ben de geçmişi okuyayım bari

gitme beeeee nereyeeeee senağlama

yahu evet hep benim geldigim ana denk geliyor bu sessizleşmeler öbür türlü ben yokken o kadar sayfa ilerliyorki gözüm yemiyor hepsini okumaya...beyazcım sabır sabır az kaldı sende doguracaksın..

kız sorma ya iki dakka çıktım kaynamışsınız maşallah fokur fokur kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenceren firar etmişşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

burdayım be deli karı ne bağırıyon çocukları uyandırıcan manyak :mymeka: kaydirigubbakcemile3

aşk olsun ablaaa senağlama zaten her bir yanıma cıyor sen birde saçımdan tutup sürükleticen beniiiii kaydirigubbakcemile senağlama

kızlar 5 dakika sonra zil çalacak, ben toparlanayım ve servise gideyim, akşam okurum artık yazdıklarınzı, çooooooooook öpüyorum hepinizi :)

güle güle ablacım biz artık seninle hiç denk gelemiyoruz :a015:
kendine ve bebişimize iyi bak olurmu :Saruboceq:

inş ablam,haber veriim sizlere,yada posta kuşumuz varya bizim,ben veremesem bile o verirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceren yok ya arkasında konuşmaya devam,şu cern varya ceren:roflol::roflol::roflol:

posta kuşu derkennnnn kaydirigubbakcemile3
aşk olsun beyaz istemiyorsanız size kimseden haber getirmem cicim :dilcikar:
kendim öğrenirim saklarım sizde meraktan çatlarsınız kaydirigubbakcemile3

ne olmuş canım cerene he söyle bakim ne olmuş :mymeka:

ay canım benim ya,ağlama kız sevin benim için zeynebime kavuşucam diye,sonra sıra sizlere gelecek diye mutlu ol:dance::dance::dance:

evet ya beyaz hadi doğurda sıra bize gelsin güzelim hadi ama
bak ben senden önce çıkarıcam hee cereniii kaydirigubbakcemile3

beyazım öyle ama ben biraz duygusalım bu konularda hayırlısıyla kavuş zeynebe onu isteriz allahtan ay doğru sonra sıra bize gelecek abowww delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…