- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.441
Ceren nereye firar etmiş? Tutun saçından geitirin şunu kaydirigubbakcemiledelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenceren firar etmişşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
nasılsın hayatım? oğluşumuz nasıl?ay bende kimse yazmıyo diye seyrek bakıoydum
toplaşmışız yine ne güzelll kaydirigubbakcemile5
stres yapma kendine Nurcum, bebeğine de yaşatıyorsun şu sınav stresini şimdiden, çocuk zaten hayatı boyunca sınavlara girip çıkacak, bir de sen tuz biber ekme şimdi yani :)
hadi bakalııııım, bize haber vermeyei ihmal etme sakın ha, sonra da sık sık (yani mümkün mertebe) bize yaz tatlım :) çok heyecan verici, duygularının karmaşıklaşması çok normal hayatım, kaç aydır onunla birlikte yaşıyorsun eminim kucağına alınca o duygu karmaşası da bitecek :)
ahhh ablacım sorma işte gebe oldugumu ögrendikten sonra nerdeyse her hafta çektim agrı uamrım bayagı azalır bundan sonra..
ahhh ablacım sorma işte gebe oldugumu ögrendikten sonra nerdeyse her hafta çektim agrı uamrım bayagı azalır bundan sonra..
beyaz seni görünce beni heyecan basıyor yaw
haklısın canım ama herşey olacağına da varıyor işte, sen elinden geleni yapıyorsun hayatım :)ablacım bu yıl olsun istiyorum artık atanamadım diye geçen yaz annem bile saymadık lafı bırakmadı bu yazda bu stresi yaşamak istemiyorum çok acı oluyor yazın iyiki eşim ve ablam vardı
nasılsın incicim?beyaz seni görünce beni heyecan basıyor yaw
eee erkekleri doyurmak zordur gülüm... heheheiyyim ablacım oğlumuzun durmadan karnı acıkıyorr
erkek doyurmak ne zormuş yaa babasına çekçek kesin kaydirigubbakcemile3
inş ablam,haber veriim sizlere,yada posta kuşumuz varya bizim,ben veremesem bile o verirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3stres yapma kendine Nurcum, bebeğine de yaşatıyorsun şu sınav stresini şimdiden, çocuk zaten hayatı boyunca sınavlara girip çıkacak, bir de sen tuz biber ekme şimdi yani :)
hadi bakalııııım, bize haber vermeyei ihmal etme sakın ha, sonra da sık sık (yani mümkün mertebe) bize yaz tatlım :) çok heyecan verici, duygularının karmaşıklaşması çok normal hayatım, kaç aydır onunla birlikte yaşıyorsun eminim kucağına alınca o duygu karmaşası da bitecek :)
ceren yok ya arkasında konuşmaya devam,şu cern varya ceren:roflol::roflol::roflol:Ceren nereye firar etmiş? Tutun saçından geitirin şunu kaydirigubbakcemile
nasılsın hayatım? oğluşumuz nasıl?
beyaz seni görünce beni heyecan basıyor yaw
delikafaduldenay bide beni düşünündelikafaduldendelikafaduldenvalalbende beyazı görüncee sanki doğurcakmışım gibi heyecanlanıyorum
haklısın canım ama herşey olacağına da varıyor işte, sen elinden geleni yapıyorsun hayatım :)
nasılsın incicim?
eee erkekleri doyurmak zordur gülüm... hehehe
kızlar 5 dakika sonra zil çalacak, ben toparlanayım ve servise gideyim, akşam okurum artık yazdıklarınzı, çooooooooook öpüyorum hepinizi :)
nasılsın incicim?
kızlar 5 dakika sonra zil çalacak, ben toparlanayım ve servise gideyim, akşam okurum artık yazdıklarınzı, çooooooooook öpüyorum hepinizi :)
iyiyim canlarım, yoruldum biraz... mavişim daha iyi olmana sevindim güzelim, inşallah biter şu şikayetlerin en kısa zamanda :) dün başım ağrıyordu, sen geldin aklıma, ben 1 gün zor dayandım sen nasıl çektin be gülüm? ne kadar zor
güle güle ablacım bizde çok öptük
kızlar benim evdeki pc sizlere ömür akşam bozuldu açılmıyo bilee
olana kadar gece takip edemicem sizi
haklısın canım ama herşey olacağına da varıyor işte, sen elinden geleni yapıyorsun hayatım :)
nasılsın incicim?
eee erkekleri doyurmak zordur gülüm... hehehe
valalbende beyazı görüncee sanki doğurcakmışım gibi heyecanlanıyorum
Neyse yanlız değilmişim doğuma gittiğinde düşünemiyorum beyazı zırlar dururum herhalde heyecandan
oy canım ya,evde pc ye öyle alışmışız ki o olmayınca kendimi çok yalnız hisediyorum
Allah tan sen işe gidiyorsun:jeyyar:
Neyse yanlız değilmişim doğuma gittiğinde düşünemiyorum beyazı zırlar dururum herhalde heyecandan
ay canım benim ya,ağlama kız sevin benim için zeynebime kavuşucam diye,sonra sıra sizlere gelecek diye mutlu ol:dance::dance::dance:
ay canım benim ya,ağlama kız sevin benim için zeynebime kavuşucam diye,sonra sıra sizlere gelecek diye mutlu ol:dance::dance::dance:
kızlar selam, son derse girdik ve benim dersim yok çok şükür, çıkış zilini bekliyorum... nasılsınız?
madem konuşmuyorsunuz, ben de geçmişi okuyayım bari
yahu evet hep benim geldigim ana denk geliyor bu sessizleşmeler öbür türlü ben yokken o kadar sayfa ilerliyorki gözüm yemiyor hepsini okumaya...beyazcım sabır sabır az kaldı sende doguracaksın..
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenceren firar etmişşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
Ceren nereye firar etmiş? Tutun saçından geitirin şunu kaydirigubbakcemile
inş ablam,haber veriim sizlere,yada posta kuşumuz varya bizim,ben veremesem bile o verirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ceren yok ya arkasında konuşmaya devam,şu cern varya ceren:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?