Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

herkesin sesi soluğu kesildi bacılarrrrrrrrrr
biri kız doğurduuuuukaydirigubbakcemile3
keşke ben olsaydımalkisalkisalkis

o doğuran benim canım şuan ceren kucağımda emmeye çalışıyorrr :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: kkda oduğumuz sürece kesin biri doğurmuştur kızz

kesiiinnnnn kaydirigubbakcemile3

yahu evet hep benim geldigim ana denk geliyor bu sessizleşmeler öbür türlü ben yokken o kadar sayfa ilerliyorki gözüm yemiyor hepsini okumaya...beyazcım sabır sabır az kaldı sende doguracaksın..

hoşgeldin ablacım biz iyiyiz sen nasılsın

iyiyiz abla sen nasılsın

iyiyim canlarım, yoruldum biraz... mavişim daha iyi olmana sevindim güzelim, inşallah biter şu şikayetlerin en kısa zamanda :) dün başım ağrıyordu, sen geldin aklıma, ben 1 gün zor dayandım sen nasıl çektin be gülüm? ne kadar zor

sen sınavdan kaç gel evde test çöz nurkaydirigubbakcemile3
kız tadını çıkar evde olmanın dinlen azcık uzat şöyle bacaklarınıŞeniz

beyazcım nasılsın birtanem? geri sayım nasıl gidiyor? kendini nasıl hissediyorsun? az kaldı canımcım Zeynep'e kavuşmaya, ayyy ben bile heyecan yaptım, seni düşünemiyorum bile :)

yahu evet hep benim geldigim ana denk geliyor bu sessizleşmeler öbür türlü ben yokken o kadar sayfa ilerliyorki gözüm yemiyor hepsini okumaya...beyazcım sabır sabır az kaldı sende doguracaksın..
:Saruboceq::Saruboceq:bekliyorum işte canım ,az kaldı :teytey::teytey:
kızlar selam, son derse girdik ve benim dersim yok çok şükür, çıkış zilini bekliyorum... nasılsınız?

hoşgeldin ablam iyiiz sen nasılsın?bırak abla geçmişi,zaten bişey yok,konuşmuyor bunlar sabahtan beri:dilcikar::dilcikar:

sen sınavdan kaç gel evde test çöz nurkaydirigubbakcemile3
kız tadını çıkar evde olmanın dinlen azcık uzat şöyle bacaklarınıŞeniz

ah canım keşke yapabilsem sınava çok az kaldı ama yetişmesi gereken çok konu var bide tekrar olmadı mı unutuyorum

beyazcım nasılsın birtanem? geri sayım nasıl gidiyor? kendini nasıl hissediyorsun? az kaldı canımcım Zeynep'e kavuşmaya, ayyy ben bile heyecan yaptım, seni düşünemiyorum bile :)

iiym ablam sen naıslsın?sonnn 19 gün kaldı,hatta belki daha az,hafta sonu kontrolüm var,dr.um o zaman gitmemi istediyoksa şimdiye gitmiş olacaktım,mayıs çalışma listesi çıkmış olacakmış,cumartesi gel dedi,sezeryan düşşünüyor,19 dan da az kaldı galiba
sabırsızlanıyorum meleğimi kollarıma almaya,bir yandan da o kadar çok alıştım ki,hep yanımda olmasına hareketlerine,bilemiyorum duygularım çok karışıkfisfisfis

ah canım keşke yapabilsem sınava çok az kaldı ama yetişmesi gereken çok konu var bide tekrar olmadı mı unutuyorum
stres yapma kendine Nurcum, bebeğine de yaşatıyorsun şu sınav stresini şimdiden, çocuk zaten hayatı boyunca sınavlara girip çıkacak, bir de sen tuz biber ekme şimdi yani :)

hadi bakalııııım, bize haber vermeyei ihmal etme sakın ha, sonra da sık sık (yani mümkün mertebe) bize yaz tatlım :) çok heyecan verici, duygularının karmaşıklaşması çok normal hayatım, kaç aydır onunla birlikte yaşıyorsun eminim kucağına alınca o duygu karmaşası da bitecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…