Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

senin takvimde zeynebin gitcek yeri kalmamış artık çıkış yolunu bekliyo sadece yavrucak kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3öyle cnm yeri kalmadı başka yerlere inmeye başladı zeynep hanım
bağırıyo çılın ben geliyom diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he haber vermede gör gününüklava:klava:
kız biz hamileyiz,sonra ben olmayacağım ama olsun annelerde meraktan çatlayabilir:roflol::roflol:
beyazım öyle ama ben biraz duygusalım bu konularda hayırlısıyla kavuş zeynebe onu isteriz allahtan ay doğru sonra sıra bize gelecek abowww delikafadulden

inş cnm cümlemiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza:lepi:

kızlar bugün drum bebiş hangi saatlerde hareketli ise doğduktan sonrada o saatlerde uyanık olacak kendinizi alıştırın dedi gece uyanık olan varsa nanayı yedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beyazım öyle ama ben biraz duygusalım bu konularda hayırlısıyla kavuş zeynebe onu isteriz allahtan ay doğru sonra sıra bize gelecek abowww delikafadulden

kızz bende öyleydim biliyinmi her bir şeye ota poha ağlayan bir tip idim arkadaşlarımın kına gecelerinde hep kına türkülerini çığırır sonrada hüngür hüngür ağlardım ama kendi kınamda millet beni ağlatmaya çalışırken gülme krizleri geçirdim gelin almasıda aynı şekilde oldu hele düğün bitişi uçuyordum bırak ağlamayı valla bende bu tür duygusal olaylar ters tepki yapıyor ben anladım sanırsam ben gülme krizi geçirerek doğuma giderim çıkarken de koparım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende öyle yapmayı dene güzel düşün bebişini kollarına alacağın anı düşün zaten gülümsersin sürekli kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün drum bebiş hangi saatlerde hareketli ise doğduktan sonrada o saatlerde uyanık olacak kendinizi alıştırın dedi gece uyanık olan varsa nanayı yedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy iyice dinleyelim bakalım hangi saatte uyanık veletler delikafadulden

senin kızz çıktığı gibi kahkaha atcak o zaman kesin doktorlar poposuna vurdukçakaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benim ki hiç uyumuyor nurrrrrrrrrrrrr:1shok:
gece gündüz hep uyanık sadece birkaç saat uyuyor belki o bile yok:1shok:
anam ben ne yapıcam:uhm:

he haber vermede gör gününüklava:klava:
kız biz hamileyiz,sonra ben olmayacağım ama olsun annelerde meraktan çatlayabilir:roflol::roflol:

aaa karıya bak resmen tehtid ediyor yaaaa deliiiiiii
doğumdan sonra hiç gelmicenmi kız merak etmicenmi bizi
yoohsaaa bizim aşkımız doğuma kadarmı beyaaazzz senağlama

ne diyorsun nuuuuuuurrrrr :1shok:
dün akşam aynı şeyi eşim söyledi hadi be ordan olurmu öyle şey dedim bende anaaa demek öyle bir durum gerçekten varmış yandık deseneeee kafamçokkarıştı
siz o zaman doğumdan sonra beni zor görürsünüz canımmmm senağlama
bütün gece ceren hanımla boğuşucam gündüzde zombi gibi olurum heraall -tatlicadiarzu- senağlama

senin kızz çıktığı gibi kahkaha atcak o zaman kesin doktorlar poposuna vurdukçakaydirigubbakcemile3

ayyy keşke ne güzel olur kız düşünsene kaydirigubbakcemile3
kemal sunal ın öyle bir filmi vardı kııı hatırlıyonmu GÜLEN ADAM filmin adı
bizim kızda öyle olursa hiç şaşmam valla kaydirigubbakcemile3

ablacım güle güle...ceren nerdeydin kuzu....

burdayım canım misafirim vardı gittiği gibi geldim

al benden de o kadar uyuduğu zaman çok az yandık ki ne yandık bizzz delikafadulden

canımın içi kayınvalidem gidince hemennncecik burdayım,o anlamz şimdi nette arkadaşları var diye yaygara çıkar,ama annem kalacak yanımda o zeynoya bakrken ben size bakarım cnmmmmm
yaw ben sizi özlüyorum:çok üzgünüm:
çok alıştım
sanki 40 yıllık arkadaşım gibisiniz:1hug:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım benim yaa valla bende öyle o kadar alıştımki normal hayatla bağım kopacak nerdeyse insanlarla konuşmayı unuttum yazmayı ise geliştirdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaynana anlamaz canım zaten oda ilk zamanlar kalır çok takılmaz aman durmasında zaten gitsin evinde ne o öyle görmemiş gibi her dakka başında :mymeka:
ben çok fena bir gelinim karar verdim a.s kaydirigubbakcemile3

yaw vurmasana yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
belki aramıza katılmak isteyecek iyi davranalım gelen misafirlerimize:dance:

yaa olmaz sonra ışığı gören geliyor ışıkları kapattıktan sonrada sanıyorlar mühür vurduk kapıya hiç uğramıyorlar bende uyuz oluyorum
biz karşılıklı ne güzel sohbet ediyoruz burda lap diye dalıyor biri sonra pııırrr uçup gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…