Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim yakalanacaksın bir gün allah muhafaza dikkat et kuzu enselenme
hadi sende git bakalım doktoruna şeker yüklemen yapılsın yalnız canım aklında bulunsun yalnız gitme mümkünse eşinle git çünkü aç karınla bir bardak şerbeti içiyorsun ılık ve bir saat aç duruyorsun sonucunda bayılacak gibi oluyor insan o bir saat geçmek bilmiyor hamile olunca dayanılmıyor yalnız gitme yani ayrıcada o merak etme canım temiz çıkar sonuçlar bende şekere tatlıya çok düşkünüm ama çok şükür gebelik şekeri çıkmadı seninde çıkmaz rahat ol birtanem....

cerencim sende iyisin inşallah okuduğum kadarı ile tek sıkıntın gece uykusuzlukları bunada şükür maşallahın var

evet canım her şikayetimde ağrımda sızımda az kaldı sabırrrr diyorumm buna şükür tabii yine iyi geldim valla bu günlere maşşallah

çiğdemcim senin yazıları göremedim yada ben mi gözden kaçırdım sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor cinsiyet ne zaman öğrenicen bakıyım

canım çiğdem geçen hafta tatilde idi izinliydi ailesinin yanına gitti dönüştede şifayı kapmış malesef bu haftayıda zar zor hasta geçiriyor iyi olduğunda gelip yazacak haberin olsun tatlım....

hoş geldin bacım nasılsın?
oh oh ne güzel maşşallah ilaydaya 1600 gr. olmuş demek kızz cerene yaklaşıyor hee 200 gr. fark var arada kaydirigubbakcemile3 zaten aramızda da 2 hafta var ne yani bir haftada 100 gr. mı alıyorlar :1shok:
ee dr. mide krampların için bişey dedimi gülüm neden olmuş?
demek sınavı ektin girmedin hee seni gidi seni daha şimdiden böyle yapıyorsun :mymeka:
aman 2 haftada 2 kilo almışmış lafa bakkk :dilcikar:
kız ben en son dr.a son bir ayda 5 kilo aldım dedim dr. kızdı o gün bugündür ne ben basküle çıkıyorum kiloma bakmaya nede doktora soruyorum kilomu banane yine laf söylicek canım sıkılıcak ne yapayım elimde değil yemesemde içmesemde alıyorum anacım ne yapayım yaniii kuzucuğum açmı kalsın içerde :çok üzgünüm:

AY YERİM BEN ONU MAŞALLAH KIZIMIZA KOCAMAN OLMUŞ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

kızlar aç kalmayın ama abratmayında ham sizin için hem bebk için faydalı olmuyor..nurcum ne güzel ilayda büyüyor aman nazardan saklasın rabbim.

haftada 200 aldı canım krampı sordum bebiş tekme atmıştır dedi zaten sabah kıpır kıpırdı kız ölecem zannettim kramp girince 15 dakika kıvrandım

beyazcım adamı terzi amcayı korkutmuşsun kızzkaydirigubbakcemile3
dinen bakim sen acık

evte canım ya şimdi artık biliyoruz oğlum diye seviyorum bu çok güsel bi duygu
Allah herkese yaşatmayı nasip etsin

KIZLAR BıŞı BULDUM AMA NE KADAR DOĞRU BıLMıYORUM
Bu bilgiler tıbbı bir kanıt sayılamaz ve siz muhakkak doktorunuza danıştıktan sonra deneyin.

Çünkü arkadaşımız doktora danıştıktan sonra uygulamış ve evet gerçekten çatlakları geçmiş.

ışte kendi kaleminden :

Doktor tavsiye etmiş ben de başka bir siteden okuyup uygulamaya başladımm 5ayım bitti ve sonuçlara kendim bile inanamadım çok mutluyum ben beyaz tenli ve 1sene önce doğum yapmış biri olarak malum şu çatlaklardan yana dertliydim ama inanın yok ettimm çatlaklarımı nasılmı sabah ve akşam olmak üzere acnelyse ve madecassol sürerek hiç aksatmadan ,kese yaparak her banyodan sonra kırmızı kantoron yağı sürdüm ilk başlarda baya soyuldum soyuldukça çatlaklar sedef rengini aldılar soyulduğu zaman bazı zamanlar çok acıyordu o zamanda bepantene kremi sürdüm ama şu na çok mutluyummm silindi gitti gibi birşey oldu bende inanamıyorum

Çatlaklar geçmiş.Ben de inanamadım.

Çatlak oluşumunu engellemek için :

Bol bol su için.

C vitamini eksikliği yaşamayın.

çigdem hasta mı geçmiş olsun...

evet canım çiğdem malesef biraz rahatsız :çok üzgünüm:

haftada 200 aldı canım krampı sordum bebiş tekme atmıştır dedi zaten sabah kıpır kıpırdı kız ölecem zannettim kramp girince 15 dakika kıvrandım

oh oh maşallah böyle giderse seninkide tosuncuk olucak desene nurr
evet bazı şiddetli ağrıların sebepleri aslında bebeklerin hareketleri canım dün akşam ben yan tarafıma yatamadım mesela ceren hanım sanki sürekli boşluğuma yumruk atıyor öyle can acıtıyor yani kaydirigubbakcemile3

caımmm paylaşım için teşekkürler güzelim
çok işimize yarayabilir doktora bir sormak gerek bu durumu :uhm:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

biş değil cerencim denersen haberimiz olsun mantıklı bişiye benziyor ama yine doktora sormak lazım tabiiii

valla son aylarda allah yardımcımız olsun bide sırtını sağ kasığıma dğru dayamış oda rahatsız eder dedi dr

biş değil cerencim denersen haberimiz olsun mantıklı bişiye benziyor ama yine doktora sormak lazım tabiiii

evet canım illaki önce doktora sorarım belki kimine dokunur alerji yapar
gerçi bende çatlak yok ama yinede bilelim dimi bakarsın işe yarar

valla son aylarda allah yardımcımız olsun bide sırtını sağ kasığıma dğru dayamış oda rahatsız eder dedi dr

ayy canım yaa birazcık hareket et yerini değiştirsin hanımefendi dicem ama oda mümkün değil Allah yardımcımız olsun hepimizin.... :Saruboceq:

haklısın cnm ama ne yapayım ya birilerinin gelip yanımda kalması gerek,ki ben bunu istemiyorum ,çünkü her gelen hizmet bekliyor,bu halimle kendime zor bakıyorum onlara hiç bakamam,burda tanıdığım komşumda yok,bir annem gelse süper olur,ama evde kardeşim ve babam var zaten doğumda gelecek şimdiden onları perişan etmek istemiyorum:çok üzgünüm:
hiç yatmadım ki daha,kız kendime mama aldım canımın istedği şeyleri,adamın yanında beklememek için içerde 2-3 adam daha vardı çünkü muhabbet ediyorlardı
hayırlısı olsun cnm,bişey olmaz,bende o kadar çok çikolata,ve türevleri yedim ki
gayet normal çıktı,endişe etme sakın
beyazcım az kaldı hayatım sabret eşin haklı doğum olur korkusu var adamcağızda napsın ki sende dikkat et çok yorma kendini
cnm ya,yapmadan olmuyor işte,ama eşim gezdirsin bari biraz,tamam haklı işte yoruluyor adam ama,36.haftadan beri bir yere gitiğim yok,insana hasret kaldım yaw
2 gündür annemler bendeydi,temizlik için,konuşamadık ki hiç:çok üzgünüm:
oy oy maşallahhh ilayda hanıma,tosuncuk olacak galiba nuroo sınavdan da kaçmışız kaçk senikaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3korkuttum terziyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…