- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.401
bu cmt si benim dr randevum var şeker yüklemesi yapılacak dualarınıza ihtiyacım var inşallah güzel çıkar sonuçlar valla çok heyecanlıyım
bi,rde ben tattlı düşkünüyüm bide çok kilo aldım ya kötü çıkarsa diye endişe ediyorum allahım hayırlısını versin
cerencim sende iyisin inşallah okuduğum kadarı ile tek sıkıntın gece uykusuzlukları bunada şükür maşallahın var
çiğdemcim senin yazıları göremedim yada ben mi gözden kaçırdım sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyor cinsiyet ne zaman öğrenicen bakıyım
pembe incim sen nasılsın
kızlar biz geldik drdan kuzucum çok iyiymiş teyzeleri 1600 gram olmuş yüzünü görmüş babası aynı teyzesine benziyormuş ama drumuz çok kızdı 2 haftada 2 kilo almışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sınavdanda kaçtıkkaydirigubbakcemile3
kızlar biz geldik drdan kuzucum çok iyiymiş teyzeleri 1600 gram olmuş yüzünü görmüş babası aynı teyzesine benziyormuş ama drumuz çok kızdı 2 haftada 2 kilo almışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sınavdanda kaçtıkkaydirigubbakcemile3
hoş geldin bacım nasılsın?
oh oh ne güzel maşşallah ilaydaya 1600 gr. olmuş demek kızz cerene yaklaşıyor hee 200 gr. fark var arada kaydirigubbakcemile3 zaten aramızda da 2 hafta var ne yani bir haftada 100 gr. mı alıyorlar :1shok:
ee dr. mide krampların için bişey dedimi gülüm neden olmuş?
demek sınavı ektin girmedin hee seni gidi seni daha şimdiden böyle yapıyorsun :mymeka:
aman 2 haftada 2 kilo almışmış lafa bakkk :dilcikar:
kız ben en son dr.a son bir ayda 5 kilo aldım dedim dr. kızdı o gün bugündür ne ben basküle çıkıyorum kiloma bakmaya nede doktora soruyorum kilomu banane yine laf söylicek canım sıkılıcak ne yapayım elimde değil yemesemde içmesemde alıyorum anacım ne yapayım yaniii kuzucuğum açmı kalsın içerde :çok üzgünüm:
AY YERİM BEN ONU MAŞALLAH KIZIMIZA KOCAMAN OLMUŞ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
kızlar aç kalmayın ama abratmayında ham sizin için hem bebk için faydalı olmuyor..nurcum ne güzel ilayda büyüyor aman nazardan saklasın rabbim.
beyazcım adamı terzi amcayı korkutmuşsun kızzkaydirigubbakcemile3geldim canım geldimmmmmmmmmmm
hallettim adam soruyo ne zamana lazım acil mi diye
her an lazım olabilir dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok:adam böyle kaldı,yapayım siz bekleyin dedi:roflol::roflol:
dedim siz yapın ben markete uğrayıp geliyorum,alacağım ufak tefek şeyler vardı onları aldım terziden de geceliği aldım geldim:sm_cool::sm_cool:
gelirken baya zorlandım ama bizim kız pek rahat durmadı bir an çıkacak sandım
kalçalarıma kramplar giriyor birkaç gündür
fena oldum valla yolda
ama çok canım sıkıldı ne yapayım eşim bir yere götürmüyo:çok üzgünüm: doğururmuşum: bekliyoz:mymeka:
evte canım ya şimdi artık biliyoruz oğlum diye seviyorum bu çok güsel bi duygubulcuk paşamız hayırlı olsun ohoooo iyi valla damatlarımız çoğalıyo kızlarımız evde kalmıcak dimi ne güzel babası ne sevinmiştir kimbilir insan cinsiyetini öğrenince daha bi mutlu oluyo insan adıyla yada ne olduğunu bilerek kızım yavrum oğluşum paşam gibi sevebiliyosun dr kontrolüne gidicen bugün bildiğim kadarı ile güzel haberlerini duyucaz bizi merakta bırakma gördüğünü duyduğunu yaz
ya bulcuk senmi gidicektin yada gcanmı gidicekti dr kontrolüne karıştırdıysam kusura bakmayın
yazılarıda geceleri takip ediyorum son 60 sayfam kaldı[/QUOTE
evet ben gitmicektim doktora keşke bende gitsem iyi ourdu bida görmek kaydirigubbakcemile3
oo maşallah kızımızaa büyyo annesiii alkisalkisalkis
ama anneside büyyo anlaşıan kaydirigubbakcemile3
haftada 200 aldı canım krampı sordum bebiş tekme atmıştır dedi zaten sabah kıpır kıpırdı kız ölecem zannettim kramp girince 15 dakika kıvrandım
beyazcım adamı terzi amcayı korkutmuşsun kızzkaydirigubbakcemile3
dinen bakim sen acık
evte canım ya şimdi artık biliyoruz oğlum diye seviyorum bu çok güsel bi duygu
Allah herkese yaşatmayı nasip etsin
evet canım şu anda böyle son ay napacak beni bilmiyorum
ya bulcuk senmi gidicektin yada gcanmı gidicekti dr kontrolüne karıştırdıysam kusura bakmayın
evet ben gitmicektim doktora keşke bende gitsem iyi ourdu bida görmek kaydirigubbakcemile3
evet teyzesi büyüyor kızımız
çigdem hasta mı geçmiş olsun...
haftada 200 aldı canım krampı sordum bebiş tekme atmıştır dedi zaten sabah kıpır kıpırdı kız ölecem zannettim kramp girince 15 dakika kıvrandım
KIZLAR BİŞİ BULDUM AMA NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM
Bu bilgiler tıbbı bir kanıt sayılamaz ve siz muhakkak doktorunuza danıştıktan sonra deneyin.
Çünkü arkadaşımız doktora danıştıktan sonra uygulamış ve evet gerçekten çatlakları geçmiş.
İşte kendi kaleminden :
Doktor tavsiye etmiş ben de başka bir siteden okuyup uygulamaya başladımm 5ayım bitti ve sonuçlara kendim bile inanamadım çok mutluyum ben beyaz tenli ve 1sene önce doğum yapmış biri olarak malum şu çatlaklardan yana dertliydim ama inanın yok ettimm çatlaklarımı nasılmı sabah ve akşam olmak üzere acnelyse ve madecassol sürerek hiç aksatmadan ,kese yaparak her banyodan sonra kırmızı kantoron yağı sürdüm ilk başlarda baya soyuldum soyuldukça çatlaklar sedef rengini aldılar soyulduğu zaman bazı zamanlar çok acıyordu o zamanda bepantene kremi sürdüm ama şu na çok mutluyummm silindi gitti gibi birşey oldu bende inanamıyorum
Çatlaklar geçmiş.Ben de inanamadım.
Çatlak oluşumunu engellemek için :
Bol bol su için.
C vitamini eksikliği yaşamayın.
evet canım çiğdem malesef biraz rahatsız :çok üzgünüm:
Oh oh maşallah böyle giderse seninkide tosuncuk olucak desene nurr
evet bazı şiddetli ağrıların sebepleri aslında bebeklerin hareketleri canım dün akşam ben yan tarafıma yatamadım mesela ceren hanım sanki sürekli boşluğuma yumruk atıyor öyle can acıtıyor yani kaydirigubbakcemile3
caımmm paylaşım için teşekkürler güzelim
çok işimize yarayabilir doktora bir sormak gerek bu durumu :uhm:
evet canım çiğdem malesef biraz rahatsız :çok üzgünüm:
oh oh maşallah böyle giderse seninkide tosuncuk olucak desene nurr
evet bazı şiddetli ağrıların sebepleri aslında bebeklerin hareketleri canım dün akşam ben yan tarafıma yatamadım mesela ceren hanım sanki sürekli boşluğuma yumruk atıyor öyle can acıtıyor yani kaydirigubbakcemile3
caımmm paylaşım için teşekkürler güzelim
çok işimize yarayabilir doktora bir sormak gerek bu durumu :uhm:
biş değil cerencim denersen haberimiz olsun mantıklı bişiye benziyor ama yine doktora sormak lazım tabiiii
valla son aylarda allah yardımcımız olsun bide sırtını sağ kasığıma dğru dayamış oda rahatsız eder dedi dr
haklısın cnm ama ne yapayım ya birilerinin gelip yanımda kalması gerek,ki ben bunu istemiyorum ,çünkü her gelen hizmet bekliyor,bu halimle kendime zor bakıyorum onlara hiç bakamam,burda tanıdığım komşumda yok,bir annem gelse süper olur,ama evde kardeşim ve babam var zaten doğumda gelecek şimdiden onları perişan etmek istemiyorum:çok üzgünüm:beyaz hadi bakalım hallettin ..baka ben daha yolun başındayım ben bile yalnız çıkmak istemiyorum.. malum bazen nefesim tıkanıyor tuhaf oluyorum tansiyonum düşer gibi oluyor yanımda birinin olması daha güven veriyor bana..kaldı ki her an sıkıntın olabilir sakın yalnız çıkma ..
hiç yatmadım ki daha,kız kendime mama aldım canımın istedği şeyleri,adamın yanında beklememek için içerde 2-3 adam daha vardı çünkü muhabbet ediyorlardıhadi gözün aydın kuzu gecelik işinide hallettin demek yalnız zor oluyor dışarı çıkmak yaaa valla ben bir başıma pek dışarlarda olmak istemiyorum anında nefes nefese kalıyorum sen birde son günlerindesin artık canım çok daha dikkat etmen gerek eşin haklı güzelim allah muhafaza ya bişi olsa yolalrda. Hadi yat uzan dinlen biraz birde yük taşıdın sen dönüşte yorma kendini hazır evdesin yat şekerleme yap iyi gelir....
hayırlısı olsun cnm,bişey olmaz,bende o kadar çok çikolata,ve türevleri yedim kibu cmt si benim dr randevum var şeker yüklemesi yapılacak dualarınıza ihtiyacım var inşallah güzel çıkar sonuçlar valla çok heyecanlıyım
bi,rde ben tattlı düşkünüyüm bide çok kilo aldım ya kötü çıkarsa diye endişe ediyorum allahım hayırlısını versin
cnm ya,yapmadan olmuyor işte,ama eşim gezdirsin bari biraz,tamam haklı işte yoruluyor adam ama,36.haftadan beri bir yere gitiğim yok,insana hasret kaldım yawbeyazcım az kaldı hayatım sabret eşin haklı doğum olur korkusu var adamcağızda napsın ki sende dikkat et çok yorma kendini
oy oy maşallahhh ilayda hanıma,tosuncuk olacak galiba nurkızlar biz geldik drdan kuzucum çok iyiymiş teyzeleri 1600 gram olmuş yüzünü görmüş babası aynı teyzesine benziyormuş ama drumuz çok kızdı 2 haftada 2 kilo almışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sınavdanda kaçtıkkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3korkuttum terziyihoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin
biz hep burdayız ne zaman istersen aminnnnnnn canım
afiyet olsun kayracım yarasın bebişine
kız allah iyiliğini versin beyaz adamıda şaşırtın hadi bakalaım bunuda hallettin geriye bişi kalmadı galiba kuzucuğunda gelsin hayırlısıyla tam olucak
tamam canım yorulama tamamı çok öptüm
merhaba canım benim özledik seni iyiyim allaha çok şükür sen nasılsın cemremiz nasıl duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun canım inşallah canımmmm inşallah rabbim o günleride göstersin bana
dikkat et canım yaklanma çok öpüyorum seni kendine ve cemremize dikkat et
canım dualarımız seninle bitanem endişelenme herşey iyi olucak
benim yanımdaki arkadaşımda tatlı düşkünüydü ben onun kadar tatlı yiyen görmedim onun bile sonuçları normal çıktı bunun tatlı yemeyle alakası yok galiba ama sen yinede azalt cicim
beyazcım adamı terzi amcayı korkutmuşsun kızzkaydirigubbakcemile3
dinen bakim sen acık
evte canım ya şimdi artık biliyoruz oğlum diye seviyorum bu çok güsel bi duygu
Allah herkese yaşatmayı nasip etsin
banane hemen yaptı işte terzi işimi yoksa 2-3 saat sonra bir daha git oooooooo:lepi:
nur maşallah kızına
Beyaz anlaşılan terzi korkmuş senden hemen yapıp verdiğine göre kaydirigubbakcemile3
:roflol:korktu ya:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?