Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlaaaaarrrrrrrrrr bende toparlanmaya başlıyayım birazdan çıkarım hepiniz kendinize iyi bakın canlarım yarın grş. inşallah kuzularrrr hepiciğinize iyi akşamlaaaaaaarrrrrrr öpüldünüzzzz...........

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:delüüüüüüüüüüüüüüüüüü

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

mrb kızlar bende yenı katıldım aranıza kısmetse 3 uncu bebegımı beklıyorum uzun zamandır takıpcınızım ama pek yazmaya vakıt bulamadıgım ıcın yazamadım nasılsınız

bende kaçıyorum kızlaarr öpüyorum hepiciğinizi
yarın görüşürüzzz
iyi akşamlar canım bende öptüm
çatlakkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar cerencim yarın görüşürüz
kızlar saatim geliyor anca toparlanırım ben..yarın görürüşürüz..iyi akşamlar...

iyi akşamalar canım görüşmek üzere

kızlar merhaba, geçmişten şu saate kadar bayağı bir yazmışsınız, durgun diyorsunuz ama pek o kadar da durgun değil topik :)

akşam eğer kendimi iyi hissedersem gelirim... haaaa bu arada yarın akşam saat 5.00'de doktorumdan randevu aldım, kontrole gidiyoruz canlarım :) dua edin herşey yolunda gidiyor olsun :) hepinizi çok öpüyorum kızlar, akşama gelen olursa sohbet ederiz, gerçi Yaprak Dökümü var bu akşam ama olsun reklam aralarında da konuşabilirizkaydirigubbakcemile3

sueda ebrar hoşgeldin canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…