Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

offff ya,akşamdan beri izlememiştim haberlri,şimdi fox da şehitlerin ailelerini gösterdiler,anneler feryat figan içim doldu vallasenağlama senağlama ,oturdum ağladım bende onlarla,bir de türkü çalıyordu,büyüttüm besledim asker eyledim. :çok üzgünüm:....yazarken de şimdi ağlıyorum,gözlerim doldu yine senağlama,Allah rahmet eylesin hepsine,içim şi,şti ya sabah sabah senağlama

bende dayanamıyorum izlerken onalrıı senağlama Allah ailelerine sabır versiinn çok zor çok acı bir durum

bende dayanamıyorum izlerken onalrıı senağlama Allah ailelerine sabır versiinn çok zor çok acı bir durum

valla cnm ya,ben pek sulu gzölü değilim,annem canın sert derdi hep,evlenince biraz huyum değişti,arada gözlerim dolmaya başladı haberlerde ama ağlamadım,şimdi hamilelikte ise,tutamıyorum gözyaşlarımı,kendimi onların yerine koyuyorum sanırım,Allah sabır versin valla:Saruboceq:

kızlar akşam kasıklarım öyle çok ağrıdı ki,şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım,oturamadım bile resmen ya,bel ağrısı zaten hafifi hafif var,bizim kız gelecek sandım,delikafaduldenbir dedoğumu normal istiyorum akşam kasık ağrısına dayanamadım,normal nasıl doğururum bilemiyorum biraz korktum doğrusu:1shok:
eşim de telaşlanmasın diye sesimi çıkarmadım,ben bir duşa gireyim dedim,sıcak su biraz iyi geldi,çantamı yatak odasına aldım,eksik birkaç bişey vardı,onları düzenledim o sancıyla,gelecek sandım valla kızımı,ilk kez bu kadar kötü oldum,diğerleri ağrı falan değilmiş ,onu anladım,nişan falan gelmedi ama ağrı çok kötüydü,arada gidip baktım lavaboya gelmiş mi bişey diye,hem gelsin istiyorum bebğimi,hemde gelmesin,akşam baya korktum valla ya:1closedeyes:

bende çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun bir fatiha okuyalım kızlar
bende iyyim kahvaltımızı yapıoz oğlumlaa cokacimcoook
gelen bişi yok dimii

hoşbudum canımcım bende iyyimm bi yandan tıkınıyoz bi yandan iş yapıyoz kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım bende çay içiyorum yok canım gelen giden

ayy canımm son günlerr ha geldi ha gelcek ağrılar beklemek dahada zordur kesinn
kızımız 18 gün beklemicek galiba annesi oda sana bir an önce kavuşmak istiyo anlaşılan

ayy canımm son günlerr ha geldi ha gelcek ağrılar beklemek dahada zordur kesinn
kızımız 18 gün beklemicek galiba annesi oda sana bir an önce kavuşmak istiyo anlaşılan

sanırım cnm ya,hazırım zannediyordum ama pek hazır değilim galiba,akşam beni bir telaş aldı gitti delikafadulden
aklıma ne gelirse koydum çantaya ekstar olarak,eşime şu şurda bu burda diye söylelyim diye plan falan yaptım:1shok:

zeynebimiz seni test ediyor annesi galiba 18 günden önce gelicek alıştırma yapıyor allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtulursun inşallah
sanada afiyet olsun canımcım
gelmicek seninki işallah :Saruboceq:
aminnnnnnnnn inşallah canım
kumsalım hala birşey yok dimi kırmızılar gelmedi hadi hayırlı haberler olsun delikafadulden
yok canım gelmedi inşallah canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar nasılsınız
Beyazım sanırım kızımız hazırlık yapıyor gelmek için yavaşyavaş alkisalkisalkis

günaydın pembiş sen nasılsın

valla ben doğum kapısına girdiğim an bile hazır hissetmicemden eminim kendimi delikafadulden

amin cnm,kırmızılar gelmemiş hala ne güzel,hadi bakalım hayırlısı:1hug:
günaydın pembiş sen nasılsın

valla ben doğum kapısına girdiğim an bile hazır hissetmicemden eminim kendimi delikafadulden

aynen canım bende öyleydim,hiç çıkarmıycam bu bebği diyordum ama son zaman gelince kendimi biraz bu fikre alıştırmıştım,kzımın kollarımda olacağını düşününce ,güzel geliyordu valla,ama akşam baya korktum:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…