- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.521
selam canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın bebeğin gelmesine az kalmış ya heycanlımısın
evet canım az kaldı heyecan var ama çaktırmıyorumkaydirigubbakcemile3
sağol tatlım iyiyim, sen nasılsın? sınavdan kaçmışsın bugün ha?kaydirigubbakcemile3 seni gidi seniiiiii... boşveeeeeeeer arada iyi oluyor :)ablacım nasılsın
hoşgeldin canım, nasılsın?
sağol tatlım iyiyim, sen nasılsın? sınavdan kaçmışsın bugün ha?kaydirigubbakcemile3 seni gidi seniiiiii... boşveeeeeeeer arada iyi oluyor :)
hoşgeldin canım, nasılsın?
iyiym canım seni sormalı nası gidio
sağol canım, iyi herhalde, yarın doktor ne diyecek bakalım, kontrolümüz var yarın :)
ne güzel :) darısı başıma inşallah, yarınki doktor kontrolü biraz gerdi beni, açıkçası bu korku ve endişelerle nasıl geçecek bu hamilelik bilmiyorum... inşallah bir sorun yoktur, muayeneden çıkana kadar rahatlayamayacağım sanırım :) inşallah ben de senin gibi güzel sonuçlar alırım canım, gerçi bizim daha 3 haftamız var o testler için :) inşallah bundan sonrası da iyi gider nehircim :)hayırlısı olsun canım herşey yolundadır :) bende dün ikili testi yaptırdım ense ölcüldü normal çıktı kan testlernide cmts alıcam işte bebeğim kocaman olmuş teyzesi yuvarlak kocaman kafası var kımıl kımıl gezio :) dün ilk kez bukadar net ve uzun süreli gördüm epey uğrastırdı bizi doğru pozisyonu alması lazımdı ölcüm için dolayısıyle uzun sürdü ilk kez kendimi anne gibi hissettimmm
canım benim, takma kafana, herşey kafada bitiyor çünkü :) merak etme listeden silinmezsin ama arada bir kendinden haber ver böyle... umarım dediklerimizi harfiyyen yapıyorsundur :) hadi bakalım inşallah sonucu önümüzdeki ay öğreneceğiz :)selam kızlar nasılsınız beni sorarsanız ben iyiyim kaydirigubbakcemile3 bugünlerde pek giremicem sanırım malum çalışma dönemimiz bebiş için ve kafama takmamam gerektiği için girmek istemiorum bugünlerde ,girdikçe çok takıom çünki kafama umarım beni anlarsınız ve giremessem listeden silmezsiniz öpüldünüz hepinizzz çok çokkkk
bu akşam Yapram Dökümü akşamı güzelim, herkes televizyona kilitlendi bence :) nasılsın canımcım?Çok üzgünüm çoookkızlar yie mi kimse yok neden ama
tebrik ederim cnm,hayırlı olsun bebeğin.mrb kızlar bende yenı katıldım aranıza kısmetse 3 uncu bebegımı beklıyorum uzun zamandır takıpcınızım ama pek yazmaya vakıt bulamadıgım ıcın yazamadım nasılsınız
hadi ablacım hayırlısı bakalım,inş akşama çok güzel haberlerle gelirsin bize,herşey yolundadır inş:Saruboceq::Saruboceq:kızlar merhaba, geçmişten şu saate kadar bayağı bir yazmışsınız, durgun diyorsunuz ama pek o kadar da durgun değil topik :)
akşam eğer kendimi iyi hissedersem gelirim... haaaa bu arada yarın akşam saat 5.00'de doktorumdan randevu aldım, kontrole gidiyoruz canlarım :) dua edin herşey yolunda gidiyor olsun :) hepinizi çok öpüyorum kızlar, akşama gelen olursa sohbet ederiz, gerçi Yaprak Dökümü var bu akşam ama olsun reklam aralarında da konuşabilirizkaydirigubbakcemile3
sueda ebrar hoşgeldin canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
as cnm
deli kız,sen çalışmaları aksatma sakınselam kızlar nasılsınız beni sorarsanız ben iyiyim kaydirigubbakcemile3 bugünlerde pek giremicem sanırım malum çalışma dönemimiz bebiş için ve kafama takmamam gerektiği için girmek istemiorum bugünlerde ,girdikçe çok takıom çünki kafama umarım beni anlarsınız ve giremessem listeden silmezsiniz öpüldünüz hepinizzz çok çokkkk
Çok üzgünüm çoookkızlar yie mi kimse yok neden ama
yavruma kavuşmaya sonnnnnnnnnnn 18 günnnnnnnnnnn:dance::dance::dance:
günaydın arifecim hoşgeldin cnmalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?