Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol canım, iyi herhalde, yarın doktor ne diyecek bakalım, kontrolümüz var yarın :)

hayırlısı olsun canım herşey yolundadır :) bende dün ikili testi yaptırdım ense ölcüldü normal çıktı kan testlernide cmts alıcam işte bebeğim kocaman olmuş teyzesi yuvarlak kocaman kafası var kımıl kımıl gezio :) dün ilk kez bukadar net ve uzun süreli gördüm epey uğrastırdı bizi doğru pozisyonu alması lazımdı ölcüm için dolayısıyle uzun sürdü ilk kez kendimi anne gibi hissettimmm

selam kızlar nasılsınız beni sorarsanız ben iyiyim kaydirigubbakcemile3 bugünlerde pek giremicem sanırım malum çalışma dönemimiz bebiş için ve kafama takmamam gerektiği için girmek istemiorum bugünlerde ,girdikçe çok takıom çünki kafama umarım beni anlarsınız ve giremessem listeden silmezsiniz öpüldünüz hepinizzz çok çokkkk

ne güzel :) darısı başıma inşallah, yarınki doktor kontrolü biraz gerdi beni, açıkçası bu korku ve endişelerle nasıl geçecek bu hamilelik bilmiyorum... inşallah bir sorun yoktur, muayeneden çıkana kadar rahatlayamayacağım sanırım :) inşallah ben de senin gibi güzel sonuçlar alırım canım, gerçi bizim daha 3 haftamız var o testler için :) inşallah bundan sonrası da iyi gider nehircim :)
canım benim, takma kafana, herşey kafada bitiyor çünkü :) merak etme listeden silinmezsin ama arada bir kendinden haber ver böyle... umarım dediklerimizi harfiyyen yapıyorsundur :) hadi bakalım inşallah sonucu önümüzdeki ay öğreneceğiz :)
Çok üzgünüm çoookkızlar yie mi kimse yok neden ama
bu akşam Yapram Dökümü akşamı güzelim, herkes televizyona kilitlendi bence :) nasılsın canımcım?

mrb kızlar bende yenı katıldım aranıza kısmetse 3 uncu bebegımı beklıyorum uzun zamandır takıpcınızım ama pek yazmaya vakıt bulamadıgım ıcın yazamadım nasılsınız
tebrik ederim cnm,hayırlı olsun bebeğin.
hadi ablacım hayırlısı bakalım,inş akşama çok güzel haberlerle gelirsin bize,herşey yolundadır inş:Saruboceq::Saruboceq:
as cnm
deli kız,sen çalışmaları aksatma sakın,biz bekleriz,sorun değil:lepi::lepi:
Çok üzgünüm çoookkızlar yie mi kimse yok neden ama

kız bütün gün burdayız,akşamları da yoruluyoıruz haliyleyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…