Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

inşallah canım ya bilmiyorum çok karışık geliyo sanki heran gelicekmiş gibi oluyorum kasıklarımda hafiften sızlıyor gibi hayırlısı olsun bakalım

eeeeee kolay değil burcum bi can daha gelicek dünyaya ama sonucunu düşün daha rahat edersin heralde

evet sanırsam hareketlerini hissetmeye başladıkca öyle düşünücem bebişim kolalrımda olsunda çıksın die
9 ay hem bebek için hem anne için bi süreç biri gelişiyo biri alışıyo kaydirigubbakcemile3

Bulcuk iyiyim tatlım kahvaltımı yapıyorum bir yandan kahvaltı diyince senin patron simit getirdimi bu sabahta delikafadulden aklıma geliyor bazen ne deli adam ya

inşallah canım ya bilmiyorum çok karışık geliyo sanki heran gelicekmiş gibi oluyorum kasıklarımda hafiften sızlıyor gibi hayırlısı olsun bakalım

3 gün mü gecikti cnm şimdi adetin?sen belirtilere çok takılma,ben hamileliğimi adetime 1 hafta varken öğrenmiştim,sadece adet olacakmışım gibi ağrım vardı başkada bişeyim yoktu
hatta hamile kaldıktan sonra bile 8.haftaya kadar hiç belirti yoktu güzelim
bakalım hayırlısı bekleyeim biraz inş gelmezlerde kan tahlili yaptırırsınŞeniz

Günaydınnnnnnnn canlarımmmmmm kuzularımmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmm
biz bu gün biraz geç geldik çünkü evden geç aldılar bizde kızımla uyuduk kaydirigubbakcemile3
sizlerde neler var neler yok hanımlar keyifler yerindemi????

beyazım deryam cnaım benim o tür haberleri izleme gülüm hamilelik dolayısı ile zaten hormonlar tavan yaptı duygusallık hat safhada valla ben izlememek için uğraşıyorum çünkü çok etkileniyorum :çok üzgünüm:
bu arada zeynep hanım seni yoklamış güzelim yavaş yavaş vücudun ve rahimin doğum sancılarına hazırlanıyor farkındasın demi gülüm sen 18 say yine ama bence 18 günü bulmayacak bu geliş hayırlısı ile bir avazda kurtulursun inşallah birtanem.... Duş olayınıda çok iyi akıl etmişsin sancın oldumu ılık bir duş al çok iyi gelir balım....

kumsalım canım kırmızılar gelmemiş tatlım çok sevindim inan yarında gelmesinler inşallah ve sen doğruuuuuu cumartesi doktoraaaa hihoyyyt

burcuuuuu çatlak naber kııızzz doyurdunmu oğlunu???

inci günaydın cicim nasılsın? Keyfin yerindemi yaptınmı kahvaltını?

Mavi deniz hoş geldin kuzu nasılsın? Nasıl oldun tatlım???

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................33. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}
8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))
15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın şekerimm hoşgeldinnn
doyurdum doyurdumm kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar........ nasılsınız ben iyi gibiyim şükür...ama akşam berbattım eve gider gitmez daha yemek yemeden ensemde bir agrı vardı gerçi boynumda tuhaf bir agrı vardı tam tutulma degil ama agrıyordu biraz ona bagladım sonra aklıma geldi bir tansiyonumu ölçtüreyim diye bakışlarım bile tuhaflaşmıştı..eşim öyle diyor...tansiyonu ölçtürdüm benim tansiyon fırlamış kötüydüm sonrasında biraz uzandım falan yemek yedim normale dönmesi birz sürdü ama her an çıkacak gibi ensemde tuhaf agrı gecenin bir yarısı agrıyla uyandım bu sefer ensem şakaklarım nasıl agrıyordu kalkıp parol aldım tansiyonumuda ölçtürdüm belki çıktı falan diye uyku arası bir şey olur anlamam diye..malum özellikle gebelikte yüksek tansiyon zararlı..işte benden böyle haberler birde tansiyon çıktı...

canımmm yaa çok geçmiş olsun çok çok dikkat etmelisin kendine balım doktorunla görüş ve bu durumu anlat biliyorsun gebelikte tansiyon tehlikeli allah muhafaza şimdiden önlemini almak gerek gülüm....

Ceren günaydın canım karnımız doydu neşemiz yerinde kaydirigubbakcemile2

oh oh aç aç olmuyor dimi doyunca neşeleniyor insann alkisalkisalkis hihoyyyt
afiyet olsun tatlımmmm cokacimcoook

günaydın cnm,sen naıslsın,ceren nasıl? keyifler yerinde maşallah,fazladan uyumuşssunuz ne güzel
evet cnm akşam zeynep yokladı beni
hafifi hafi yine oluyor ama akşamki gib değil

ay canım ya,geçmiş olsun,takip ettir cnm tansiyonunu sürekli bu aralar,Allah korusun gerçekten ç.ok zararlı yüksek tansiyon,hep yüksek çıkarsa mutlaka dr.una haber ver cnma.s.

günaydınn canım geçmiş olsun aman tansiyona dikkat et canım
işallah bidaha olmaz böyle birşeyy

hoş gördük bacımmm
afiyet bal şeker olsun yarasın inşallah cicim :CüvCüv:

sağol cicim

kızlar ben yine kaçıyorum bir ara uğrarım,annemle kardeşim geliyormuş,kahvaltı yapıcaz,ben ettim ama olsun bir daha ederimkaydirigubbakcemile3
herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…