- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #26.561
amin cnm,kırmızılar gelmemiş hala ne güzel,hadi bakalım hayırlısı:1hug:
aynen canım bende öyleydim,hiç çıkarmıycam bu bebği diyordum ama son zaman gelince kendimi biraz bu fikre alıştırmıştım,kzımın kollarımda olacağını düşününce ,güzel geliyordu valla,ama akşam baya korktum:1shok:
eeeeee kolay değil burcum bi can daha gelicek dünyaya ama sonucunu düşün daha rahat edersin heralde
inşallah canım ya bilmiyorum çok karışık geliyo sanki heran gelicekmiş gibi oluyorum kasıklarımda hafiften sızlıyor gibi hayırlısı olsun bakalım
inşallah canım ya bilmiyorum çok karışık geliyo sanki heran gelicekmiş gibi oluyorum kasıklarımda hafiften sızlıyor gibi hayırlısı olsun bakalım
Bulcuk iyiyim tatlım kahvaltımı yapıyorum bir yandan kahvaltı diyince senin patron simit getirdimi bu sabahta delikafadulden aklıma geliyor bazen ne deli adam ya
afiyet osun canımmm
bu sabah getrimedi simit tüüh aç kaldım baksana :roflol:
afiyet osun canımmm
bu sabah getrimedi simit tüüh aç kaldım baksana :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:delüü:roflol::roflol:
Günaydınnnnnnnn canlarımmmmmm kuzularımmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmm
biz bu gün biraz geç geldik çünkü evden geç aldılar bizde kızımla uyuduk kaydirigubbakcemile3
sizlerde neler var neler yok hanımlar keyifler yerindemi????
beyazım deryam cnaım benim o tür haberleri izleme gülüm hamilelik dolayısı ile zaten hormonlar tavan yaptı duygusallık hat safhada valla ben izlememek için uğraşıyorum çünkü çok etkileniyorum :çok üzgünüm:
bu arada zeynep hanım seni yoklamış güzelim yavaş yavaş vücudun ve rahimin doğum sancılarına hazırlanıyor farkındasın demi gülüm sen 18 say yine ama bence 18 günü bulmayacak bu geliş hayırlısı ile bir avazda kurtulursun inşallah birtanem.... Duş olayınıda çok iyi akıl etmişsin sancın oldumu ılık bir duş al çok iyi gelir balım....
kumsalım canım kırmızılar gelmemiş tatlım çok sevindim inan yarında gelmesinler inşallah ve sen doğruuuuuu cumartesi doktoraaaa hihoyyyt
burcuuuuu çatlak naber kııızzz doyurdunmu oğlunu???
inci günaydın cicim nasılsın? Keyfin yerindemi yaptınmı kahvaltını?
Mavi deniz hoş geldin kuzu nasılsın? Nasıl oldun tatlım???
günaydın şekerimm hoşgeldinnn
doyurdum doyurdumm kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar........ nasılsınız ben iyi gibiyim şükür...ama akşam berbattım eve gider gitmez daha yemek yemeden ensemde bir agrı vardı gerçi boynumda tuhaf bir agrı vardı tam tutulma degil ama agrıyordu biraz ona bagladım sonra aklıma geldi bir tansiyonumu ölçtüreyim diye bakışlarım bile tuhaflaşmıştı..eşim öyle diyor...tansiyonu ölçtürdüm benim tansiyon fırlamış kötüydüm sonrasında biraz uzandım falan yemek yedim normale dönmesi birz sürdü ama her an çıkacak gibi ensemde tuhaf agrı gecenin bir yarısı agrıyla uyandım bu sefer ensem şakaklarım nasıl agrıyordu kalkıp parol aldım tansiyonumuda ölçtürdüm belki çıktı falan diye uyku arası bir şey olur anlamam diye..malum özellikle gebelikte yüksek tansiyon zararlı..işte benden böyle haberler birde tansiyon çıktı...
Ceren günaydın canım karnımız doydu neşemiz yerinde kaydirigubbakcemile2
günaydın cnm,sen naıslsın,ceren nasıl? keyifler yerinde maşallah,fazladan uyumuşssunuz ne güzelGünaydınnnnnnnn canlarımmmmmm kuzularımmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmm
biz bu gün biraz geç geldik çünkü evden geç aldılar bizde kızımla uyuduk kaydirigubbakcemile3
sizlerde neler var neler yok hanımlar keyifler yerindemi????
beyazım deryam cnaım benim o tür haberleri izleme gülüm hamilelik dolayısı ile zaten hormonlar tavan yaptı duygusallık hat safhada valla ben izlememek için uğraşıyorum çünkü çok etkileniyorum :çok üzgünüm:
bu arada zeynep hanım seni yoklamış güzelim yavaş yavaş vücudun ve rahimin doğum sancılarına hazırlanıyor farkındasın demi gülüm sen 18 say yine ama bence 18 günü bulmayacak bu geliş hayırlısı ile bir avazda kurtulursun inşallah birtanem.... Duş olayınıda çok iyi akıl etmişsin sancın oldumu ılık bir duş al çok iyi gelir balım....
kumsalım canım kırmızılar gelmemiş tatlım çok sevindim inan yarında gelmesinler inşallah ve sen doğruuuuuu cumartesi doktoraaaa hihoyyyt
burcuuuuu çatlak naber kııızzz doyurdunmu oğlunu???
inci günaydın cicim nasılsın? Keyfin yerindemi yaptınmı kahvaltını?
Mavi deniz hoş geldin kuzu nasılsın? Nasıl oldun tatlım???
günaydın kızlar........ nasılsınız ben iyi gibiyim şükür...ama akşam berbattım eve gider gitmez daha yemek yemeden ensemde bir agrı vardı gerçi boynumda tuhaf bir agrı vardı tam tutulma degil ama agrıyordu biraz ona bagladım sonra aklıma geldi bir tansiyonumu ölçtüreyim diye bakışlarım bile tuhaflaşmıştı..eşim öyle diyor...tansiyonu ölçtürdüm benim tansiyon fırlamış kötüydüm sonrasında biraz uzandım falan yemek yedim normale dönmesi birz sürdü ama her an çıkacak gibi ensemde tuhaf agrı gecenin bir yarısı agrıyla uyandım bu sefer ensem şakaklarım nasıl agrıyordu kalkıp parol aldım tansiyonumuda ölçtürdüm belki çıktı falan diye uyku arası bir şey olur anlamam diye..malum özellikle gebelikte yüksek tansiyon zararlı..işte benden böyle haberler birde tansiyon çıktı...
günaydınn canım geçmiş olsun aman tansiyona dikkat et canımgünaydın kızlar........ nasılsınız ben iyi gibiyim şükür...ama akşam berbattım eve gider gitmez daha yemek yemeden ensemde bir agrı vardı gerçi boynumda tuhaf bir agrı vardı tam tutulma degil ama agrıyordu biraz ona bagladım sonra aklıma geldi bir tansiyonumu ölçtüreyim diye bakışlarım bile tuhaflaşmıştı..eşim öyle diyor...tansiyonu ölçtürdüm benim tansiyon fırlamış kötüydüm sonrasında biraz uzandım falan yemek yedim normale dönmesi birz sürdü ama her an çıkacak gibi ensemde tuhaf agrı gecenin bir yarısı agrıyla uyandım bu sefer ensem şakaklarım nasıl agrıyordu kalkıp parol aldım tansiyonumuda ölçtürdüm belki çıktı falan diye uyku arası bir şey olur anlamam diye..malum özellikle gebelikte yüksek tansiyon zararlı..işte benden böyle haberler birde tansiyon çıktı...
hoş gördük bacımmm
afiyet bal şeker olsun yarasın inşallah cicim :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?