Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:9 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (2 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cerenim dün gece eşimbana sarılmış zannedersem göbeğide göbeğime değmiş ilaydanın tekmesi onuuyandırmış sabah kalkmış off ya o ne tekmeydi diyor

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ben diyorum aslında bunlar iyi günlerimiz kim bilir bu cadılar neler yapıcaklar bize
biraz büyüyüp ele avuca geldiklerinde akılları erdiklerinde babalarıyla yatırmıcaklar bile bizi aramıza girip sokulacaklar kaydirigubbakcemile3

markete uğradım otobüs geç kaldıı sen yemeği koy ben 10 dakka gecikicem don alcam kendime vs vs yalan çok anacım kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yalancıııııııııııı sen böylemi yapıyonnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canlarım günaydın bulcuk,ceren,kumsal napıyosunuz bizim kızımız oluyor hastalkığımdan giremedim yazamadım sizlere hepinizi özledim herkes iyimi
günaydın canım hoşgeldin nasılsınn biz iyiyiz çok şükür senn nasılsın iyileştinmi ay ne güzel haberler getirdin bi prensesimiz daha geliyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kız olursa hep zeynep koyucam diyordum Allah gönlüe göre verdi Zeynebim sağlıkla gelir inşallah kızlar zeynebim zeynebim şanlı zeynebim.....
zeynepler çift oldu kızlar adıyla yaşasın canım sağlıkla inşallah

ilahi ceren varya kızım senden bişi kaçmaz
öyle bişi olduğu zaman eşim yada babam alıyor yada muhasebe müdürümüz bırakıyor sağ olsun eşime söyleyemem biliyosun babm gece çalışıyor muhtemelen uyuyodur muhasebe müdrümde yanımda şimdi ne diyemde kendimi bıraktıram kuzum
öğle tatiline gelince valla bizim öyle bi tatilimiz yok yemeği yiyen işinin başına bu akşam kayın validemle hasta ziyaretine gidebiliriz ozaman yaptırabilirim belki gerçi okiliniğede pek fazla güvenmiyorum hastanelerde biraz uzuk çünkü

kızlar geldık kumsal nerde calısıyosun ve oturuyosun taksı fılan gelmıyomu oraya gıt yap testıde bız de ogrenelım sende

Canımmm eşinle babanı karıştırma şimdi Muhasebe müdürünede hastane deme bankaya gitmem gerekiyor felan de yada illa gideceğin yere götürüyorsa ilaç yazdırıcam kayınpederim içni de kayınpederin daha yeni ameliyat olmadımı kuzu ilaç gerekli şimdi ona herkesin işi vardı iş sana kaldı. Akşama bırakma bu işi kayınvalidenin yanında nasıl yaptıracaksın testi ya yalnız git ver kanı gel yarım saat bile sürmez kuzu ya varya aynı şehirde olsak ben gelip alıcam senide değiliz işte dua et.....
Ve kimseye söyleme bu test olayını lütfen.....

ceren yeni takvimin ne güzel olmuş,güle güle kullan

Teşekkürler canımmmmm a.s. a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kumsal kız bak yalanların da hazır:lepi:

kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa katar bir haftadır görünmüyor gelmiyor topiğe haberiniz varmı? aklıma geldide merak ettim
Umarım herşey yolundadır....

ıerror zaten iş yerinde yasak olduğu için gelemiyor akşamlarıda sanırım çok yorgun oluyor giremiyor garibim....

Gönül zaten türkiyede seyahatte haziranda dönecek nasipse....

Bensenb deseniz çok sık gelemiyorrrrr

Mavidenizde bu gün uğramadı yinemi kötü olduki.....

yaaa kızlar yaa cuma günü eşimin doğum günü ve evli olarak ilk doğum günü ben neler hayal etmiştim eşim için ama hamilelikten dolayı yapamayacağım hemen fesatlanmayın bee yatak odası hayali değil kaydirigubbakcemile3 şöyle güzel bir masa hazırlamak mu ışığında baş başa yemek yemek müzik eşliğinde felan tamamen romantik bir ortam yani bunu düşünüyordum hep ama mümkün olmayacak bu. Sadece kuru kuruya bir hediye alabileceğim. Sizce ne alayım? Bana fikir versenize

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kumsal kız bak yalanların da hazır:lepi:
:roflol::roflol::roflol:
kızlar geldık kumsal nerde calısıyosun ve oturuyosun taksı fılan gelmıyomu oraya gıt yap testıde bız de ogrenelım sende
şutarafagittişutarafagitti

size dağ olsa dayanamaz tamam kızlar bu akşam yaptırıyorum inşallah becerebilirsem tabii yalan atmayı bu akşam eşime anneme bıraktırırım kendimi onuda eve yollarım orada yaptırabilirsem yaptırırım

haaaaaaaaaaaa unutmadan bu pazar kayınvalidem geliyor memleketten,pazartesi giremezsem şimdiden haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2

evet gelemeyen hanımlar var umarım iyilerdir :Saruboceq:

canımmm bul bir fırsat ve yaptır lütfen yarın sabahtanda haberi ver bizlere dahada artık laf etmiyorum ona göre

haaaaaaaaaaaa unutmadan bu pazar kayınvalidem geliyor memleketten,pazartesi giremezsem şimdiden haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2

niye geliyormuş o cadıııı
ne işi varmış şimdi sende CADIARZU
ayy ne oluyor bana yaaaaaa delikafadulden

evet gelemeyen hanımlar var umarım iyilerdir :Saruboceq:

umarımmmm fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…