- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.261
cerenim dün gece eşimbana sarılmış zannedersem göbeğide göbeğime değmiş ilaydanın tekmesi onuuyandırmış sabah kalkmış off ya o ne tekmeydi diyor
markete uğradım otobüs geç kaldıı sen yemeği koy ben 10 dakka gecikicem don alcam kendime vs vs yalan çok anacım kaydirigubbakcemile3
günaydın canım hoşgeldin nasılsınn biz iyiyiz çok şükür senn nasılsın iyileştinmi ay ne güzel haberler getirdin bi prensesimiz daha geliyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanlarım günaydın bulcuk,ceren,kumsal napıyosunuz bizim kızımız oluyor hastalkığımdan giremedim yazamadım sizlere hepinizi özledim herkes iyimi
zeynepler çift oldu kızlar adıyla yaşasın canım sağlıkla inşallahkız olursa hep zeynep koyucam diyordum Allah gönlüe göre verdi Zeynebim sağlıkla gelir inşallah kızlar zeynebim zeynebim şanlı zeynebim.....
canım yaaa yapma gözünü seveyim gün içinde acil bir durum olduğunda nasıl çıkıyorsun peki yada ne yapıyorsun? Mutlaka bir çaresi vardır bak şimdi getirme beni oraya neler söyleyebileceğimi az çok tahmin ediyorsundur. Öğle tatilindemi yok gülüm ya hadi düşün ve bana inandırıcı bir açıklama yap sonra susayım bende....
hadi bakalım neşeden güzel haberler alırız inşallaaahhhh
kızzz sen doğurunca ne olacak peki bu dersler?
afiyet olsun nur
canım ya sorma al benden de o kadar gece üçte tuvalete kalkıyorum ceren kıpır kıpır sabah beşte uyanıyorum ağrı ile ceren nasıl vuruyor kızım hiçmi yorulmuyorsun diye konuşuyorum onunla eşimde durumun farkında acıyor halime ceren bana vurdukça ben zıplıyorum yatakta acıdanhatta eşim elini göbeğime koyup kızıyla konuşuyor yapma kızım anne uyucak diyor sanki inadına daha çok arka arkaya vuruyor ya eşim dışardan dayanamıyor biz ne yapalım. Bunlar gerçekten doğduktan sonrada böyle olursa varyaaaa vay halimize ne diyeyim..... :1no2:
:roflol: :roflol: :roflol:
ilahi ceren varya kızım senden bişi kaçmaz
öyle bişi olduğu zaman eşim yada babam alıyor yada muhasebe müdürümüz bırakıyor sağ olsun eşime söyleyemem biliyosun babm gece çalışıyor muhtemelen uyuyodur muhasebe müdrümde yanımda şimdi ne diyemde kendimi bıraktıram kuzum
öğle tatiline gelince valla bizim öyle bi tatilimiz yok yemeği yiyen işinin başına bu akşam kayın validemle hasta ziyaretine gidebiliriz ozaman yaptırabilirim belki gerçi okiliniğede pek fazla güvenmiyorum hastanelerde biraz uzuk çünkü
ceren yeni takvimin ne güzel olmuş,güle güle kullan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ben diyorum aslında bunlar iyi günlerimiz kim bilir bu cadılar neler yapıcaklar bize
biraz büyüyüp ele avuca geldiklerinde akılları erdiklerinde babalarıyla yatırmıcaklar bile bizi aramıza girip sokulacaklar kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yalancıııııııııııı sen böylemi yapıyonnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kumsal kız bak yalanların da hazır:lepi:
neşe ne zaman gelir acaba?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:markete uğradım otobüs geç kaldıı sen yemeği koy ben 10 dakka gecikicem don alcam kendime vs vs yalan çok anacım kaydirigubbakcemile3
heh bende diyorum ne azimli kız ders için meğer sende bendensin hiç yapmak istemiyosunn :mymeka: aferin kıı
:roflol::roflol::roflol:kumsal kız bak yalanların da hazır:lepi:
şutarafagittişutarafagittikızlar geldık kumsal nerde calısıyosun ve oturuyosun taksı fılan gelmıyomu oraya gıt yap testıde bız de ogrenelım sende
Canımmm eşinle babanı karıştırma şimdi Muhasebe müdürünede hastane deme bankaya gitmem gerekiyor felan de yada illa gideceğin yere götürüyorsa ilaç yazdırıcam kayınpederim içni de kayınpederin daha yeni ameliyat olmadımı kuzu ilaç gerekli şimdi ona herkesin işi vardı iş sana kaldı. Akşama bırakma bu işi kayınvalidenin yanında nasıl yaptıracaksın testi ya yalnız git ver kanı gel yarım saat bile sürmez kuzu ya varya aynı şehirde olsak ben gelip alıcam senide değiliz işte dua et.....
Ve kimseye söyleme bu test olayını lütfen.....
Teşekkürler canımmmmm a.s. a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar yaa katar bir haftadır görünmüyor gelmiyor topiğe haberiniz varmı? aklıma geldide merak ettim
Umarım herşey yolundadır....
İerror zaten iş yerinde yasak olduğu için gelemiyor akşamlarıda sanırım çok yorgun oluyor giremiyor garibim....
Gönül zaten türkiyede seyahatte haziranda dönecek nasipse....
Bensenb deseniz çok sık gelemiyorrrrr
Mavidenizde bu gün uğramadı yinemi kötü olduki.....
kızlar azcık işlerim var ben onları toparlayayım,akşam çamaşır yıkamıştım asayım birazdan gelirim.
haaaaaaaaaaaa unutmadan bu pazar kayınvalidem geliyor memleketten,pazartesi giremezsem şimdiden haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
şutarafagittişutarafagitti
size dağ olsa dayanamaz tamam kızlar bu akşam yaptırıyorum inşallah becerebilirsem tabii yalan atmayı bu akşam eşime anneme bıraktırırım kendimi onuda eve yollarım orada yaptırabilirsem yaptırırım
haaaaaaaaaaaa unutmadan bu pazar kayınvalidem geliyor memleketten,pazartesi giremezsem şimdiden haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2
evet gelemeyen hanımlar var umarım iyilerdir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?