Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canım valla banada öyle geldi topiğe giremeyince kendimde hep eksiklik hissettim. Neyse inşallah bir daha böyle bir sorun çıkmaz
hadi sen git yemeğini ye cicim. cokacimcoook

:roflol::roflol: çatlakk
neşe git kız yoksa ceren gelip alcak kanını delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın canım nasılsın valla şu soğan suyu konusunda içime su serptiniz kızlar bide ablam onaylarsa tam olucak heee
evet cerencim doğru tahmin eşimin söylediklerinden etkilendim anam ben kırarmıyım hiç sizi ben şuan sanyinin içindeyim izin alsam bile vesayet yok cerencim yani şimdi o iş olmaz balım benim için dua edin kızlar
günaydın arifecim valla normale döndü mü bilmiyorum ama bugün kafam çok ağrıyor...
sen nasılsın canım

canım bugün yat dinlen dünün etkisindendir hiç biş yapma biraz daha toparlarsın kendini
bende iyiim çok şükür bi yaramazlık yok işte ilayada nasıl

Biraz daha bekleyeyim mi dersin Beyazım?

cnm bence yaptır şimdi,negatif çıkarsa,adet olmaz çok gecikirse tekrar yaptırısın,şimdi pozitif çıkarsa değmeyin keyfimize
zaten sen cerenin korkusundan gitmişsin bilekaydirigubbakcemile3
çok ödevim var kızlar bir yandan da onları yapmaya çalışıyorum.hocalar sen evde yap yolla dediler
uyuzlar:mymeka:

biz mamamızı yiyip geldik...
arifecim ilayda günün 20 saati ayakta ve tekmeleme operasyonunda teyzesi............
neşe hala gitmedin mi kız sen

kumsalcım aileyi kocayı boşver bu durumda onayamaslarda olur onalrrr kaydirigubbakcemile3
iş çıkışı yaptırr kocana çaktırmadan sonraa evden gir bize sonucu yaz emii:Saruboceq:

nie uyuzlar kız ne güzel evde yap demişler sana kötümü etmişler yoksaa:uhm:
arifecim ilayda günün 20 saati ayakta ve tekmeleme operasyonunda teyzesi............

afiyet bal şeker olsun

canlarım günaydın bulcuk,ceren,kumsal napıyosunuz bizim kızımız oluyor hastalkığımdan giremedim yazamadım sizlere hepinizi özledim herkes iyimi

kız olursa hep zeynep koyucam diyordum Allah gönlüe göre verdi Zeynebim sağlıkla gelir inşallah kızlar zeynebim zeynebim şanlı zeynebim.....

canlarım günaydın bulcuk,ceren,kumsal napıyosunuz bizim kızımız oluyor hastalkığımdan giremedim yazamadım sizlere hepinizi özledim herkes iyimi

günaydın canım oy oy bi prenses dahaaa :jeyyar: oğlanlarımız ballı çıktı kaydirigubbakcemile3
nasıl odun canım biz iyyiz çok şükür

canım yaaa yapma gözünü seveyim gün içinde acil bir durum olduğunda nasıl çıkıyorsun peki yada ne yapıyorsun? Mutlaka bir çaresi vardır bak şimdi getirme beni oraya neler söyleyebileceğimi az çok tahmin ediyorsundur. Öğle tatilindemi yok gülüm ya hadi düşün ve bana inandırıcı bir açıklama yap sonra susayım bende....

hadi bakalım neşeden güzel haberler alırız inşallaaahhhh
kızzz sen doğurunca ne olacak peki bu dersler?

afiyet olsun nur
canım ya sorma al benden de o kadar gece üçte tuvalete kalkıyorum ceren kıpır kıpır sabah beşte uyanıyorum ağrı ile ceren nasıl vuruyor kızım hiçmi yorulmuyorsun diye konuşuyorum onunla eşimde durumun farkında acıyor halime ceren bana vurdukça ben zıplıyorum yatakta acıdan hatta eşim elini göbeğime koyup kızıyla konuşuyor yapma kızım anne uyucak diyor sanki inadına daha çok arka arkaya vuruyor ya eşim dışardan dayanamıyor biz ne yapalım. Bunlar gerçekten doğduktan sonrada böyle olursa varyaaaa vay halimize ne diyeyim..... :1no2:

kumsalcım aileyi kocayı boşver bu durumda onayamaslarda olur onalrrr kaydirigubbakcemile3
iş çıkışı yaptırr kocana çaktırmadan sonraa evden gir bize sonucu yaz emii:Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol:

afiyet olsun canım
dedim bileee alkisalkisalkis
hadi baaalım neşe ve kumsalll doğruu testeeeee
bugün olmaz heralde ama deneriz
deseydin ne ödevi ben doğurucam diye ay ne sinirler ya
afiyet olsun nurcum maşallah teyzesi yer onu

nasıl olcek o iş koçiş benden önce çıkıyor işten ve dört gözle benim gelmemi bekliyor anca mesaiye falan kalırsa

nie uyuzlar kız ne güzel evde yap demişler sana kötümü etmişler yoksaa:uhm:

afiyet bal şeker olsun
kız yapmasam ne olurdu ki
halimi biliyorlar belki bazılarını yapamıycam bile,o yüzden öyle dedim.

kız olursa hep zeynep koyucam diyordum Allah gönlüe göre verdi Zeynebim sağlıkla gelir inşallah kızlar zeynebim zeynebim şanlı zeynebim.....

iyiyiz cnm çok şükür,sen naısl oldun,hadi hayırlı olsun,2.zeynebimiz geliyor desene:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canımmmm hoş geldin nasılsın kuzum?
Kızımız netleşti yani hadi gözümüz aydın Rabbim kucağına alıp kokusunu duymayıda nasip etsin inşallah. Topiğimizin ikinci zeynebi geliyor deseneeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cerenim dün gece eşimbana sarılmış zannedersem göbeğide göbeğime değmiş ilaydanın tekmesi onuuyandırmış sabah kalkmış off ya o ne tekmeydi diyor

markete uğradım otobüs geç kaldıı sen yemeği koy ben 10 dakka gecikicem don alcam kendime vs vs yalan çok anacım kaydirigubbakcemile3

heh bende diyorum ne azimli kız ders için meğer sende bendensin hiç yapmak istemiyosunn :mymeka: aferin kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…