- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.241
ben bıraz musade ıstesem bız acıktıkta gelırız yıne bu arad cerencım uzun zaman olmus gıbı gelıyo benım nette sorun vardı sonra sıtede sorun cıktı derken ancak kavusabıldık dr yarın gıdıcem haberlerı verıcem sızlere gelıyom ben bırazdan sana afıyet olsun
:roflol::roflol: çatlakk
neşe git kız yoksa ceren gelip alcak kanını delikafadulden
delikafadulden imdaaaaaaaaaaaattttttttt Ceren geliyoooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Kaçtım ben...
günaydın canım nasılsın valla şu soğan suyu konusunda içime su serptiniz kızlar bide ablam onaylarsa tam olucak heeeGünaydııııııınnnnnnnnnnn canlarıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
Geldiğimden beri bir yandan kahvaltımı yapıyor bir yandanda sizleri okuyordum misafir olaraktan
neşedeki tedirginliği ve merakı görünce hemen git dedim ona oda yazmış zaten :):):)
arifemmmm kuzummm kız benim çitlenbik 8 haftalık idi idrar testinde görünmedi ben sana daha ne diyim gülüm yaaa bak neşeye dedim sanada diyorum cumartesiyi bekleme soğan suyununda adet düzenini bozacağını sanmıyorum çünkü filiz ablam kullanmıştı o daha iyi bilir bu durumu. Ve senin adet günün tam 8 gün geçmiş bence fazla cumartesiyi beklemen doğru değil bu durumda canım yaaa....
Bence sende gün içinde hatta şimdi bir fırsatını bul ve git kan tahlili yaptır hiç kimseyede bir şey söyleme ordan çıkacak sonuca göre hareket edersin. Tamam sen cumartesi günü yine gt doktora ama kan tahlili yaptır öyle git. Negatif yada pozitif ona göre doktora durumu anlatırsın. Aslında farkındayım neden ertelediğinin çünkü haftasonu eşinin söyledikleri seni çok etkiledi oda haklı sende haklısın ama gerekirse eşine bile söyleme durumu canım. Bence artık seninde neşe gibi kan tahlili vaktin geldi kırma bizi hadi git test yaptır lütfeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn.....
kızlarrrrrrrrrr en güncel iki konuyla başladım sohbete nasılsınız? Herkesler iyidir inşallaaahhhhh
Beyazım deryaammm tekli rakama düştün sen ay sni gördükçe ben doğurucam sanıyorum bana ne oluyorsa sanki kaydirigubbakcemile3
Menzil gülüde gelmiş canım benim yaa demek yusufumuz 2 haziranda geliyor bakın işte listedeki hiç bir tarih tutmuyor bebişler erken geliyor hep bir geç kalan yaren oldu onunda pek keyfi yerinde idi sanırım kaydirigubbakcemile3
Filiz ablaaammm canımmm evet yoğunum ablacım ama bu gün bitecek yoğunluğum inşallah. Valla ben para dağıtırken duamı alıyorum bedduamı bilemicem. İnsanoğlu nankör bilirsin ablacım veriğini beğenmez....
ra ra nasılsın kuzu nerelerdesin? Bu günmü gideceksin doktora hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canımmmm....
Burcuuu kızzzz saat kaçta randevun yine iş çıkışı dimi herşey yolundadır gülüm merak etme benim içim rahat valla sende rahat ol emi cicim....
Pembe inci kızın çok şekermişşş aynı beenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eee kızlar daha daha nasılsınız bakalım....
günaydın arifecim valla normale döndü mü bilmiyorum ama bugün kafam çok ağrıyor...
sen nasılsın canım
Biraz daha bekleyeyim mi dersin Beyazım?
nie uyuzlar kız ne güzel evde yap demişler sana kötümü etmişler yoksaa:uhm:cnm bence yaptır şimdi,negatif çıkarsa,adet olmaz çok gecikirse tekrar yaptırısın,şimdi pozitif çıkarsa değmeyin keyfimize
zaten sen cerenin korkusundan gitmişsin bilekaydirigubbakcemile3
çok ödevim var kızlar bir yandan da onları yapmaya çalışıyorum.hocalar sen evde yap yolla dediler
uyuzlar:mymeka:
biz mamamızı yiyip geldik...
arifecim ilayda günün 20 saati ayakta ve tekmeleme operasyonunda teyzesi............
neşe hala gitmedin mi kız sen
canlarım günaydın bulcuk,ceren,kumsal napıyosunuz bizim kızımız oluyor hastalkığımdan giremedim yazamadım sizlere hepinizi özledim herkes iyimi
kız olursa hep zeynep koyucam diyordum Allah gönlüe göre verdi Zeynebim sağlıkla gelir inşallah kızlar zeynebim zeynebim şanlı zeynebim.....
günaydın canım nasılsın valla şu soğan suyu konusunda içime su serptiniz kızlar bide ablam onaylarsa tam olucak heee
evet cerencim doğru tahmin eşimin söylediklerinden etkilendim anam ben kırarmıyım hiç sizi ben şuan sanyinin içindeyim izin alsam bile vesayet yok cerencim yani şimdi o iş olmaz balım benim için dua edin kızlar
cnm bence yaptır şimdi,negatif çıkarsa,adet olmaz çok gecikirse tekrar yaptırısın,şimdi pozitif çıkarsa değmeyin keyfimize
çok ödevim var kızlar bir yandan da onları yapmaya çalışıyorum.hocalar sen evde yap yolla dediler
biz mamamızı yiyip geldik...
arifecim ilayda günün 20 saati ayakta ve tekmeleme operasyonunda teyzesi............
kumsalcım aileyi kocayı boşver bu durumda onayamaslarda olur onalrrr kaydirigubbakcemile3
iş çıkışı yaptırr kocana çaktırmadan sonraa evden gir bize sonucu yaz emii:Saruboceq:
afiyet olsun canımben bıraz musade ıstesem bız acıktıkta gelırız yıne bu arad cerencım uzun zaman olmus gıbı gelıyo benım nette sorun vardı sonra sıtede sorun cıktı derken ancak kavusabıldık dr yarın gıdıcem haberlerı verıcem sızlere gelıyom ben bırazdan sana afıyet olsun
bugün olmaz heralde ama denerizdedim bileee alkisalkisalkis
hadi baaalım neşe ve kumsalll doğruu testeeeee
deseydin ne ödevi ben doğurucam diye ay ne sinirler yacnm bence yaptır şimdi,negatif çıkarsa,adet olmaz çok gecikirse tekrar yaptırısın,şimdi pozitif çıkarsa değmeyin keyfimize
afiyet olsun nurcum maşallah teyzesi yer onubiz mamamızı yiyip geldik...
kumsalcım aileyi kocayı boşver bu durumda onayamaslarda olur onalrrr kaydirigubbakcemile3
iş çıkışı yaptırr kocana çaktırmadan sonraa evden gir bize sonucu yaz emii:Saruboceq:
kız yapmasam ne olurdu kinie uyuzlar kız ne güzel evde yap demişler sana kötümü etmişler yoksaa:uhm:
afiyet bal şeker olsun
canlarım günaydın bulcuk,ceren,kumsal napıyosunuz bizim kızımız oluyor hastalkığımdan giremedim yazamadım sizlere hepinizi özledim herkes iyimi
kız olursa hep zeynep koyucam diyordum Allah gönlüe göre verdi Zeynebim sağlıkla gelir inşallah kızlar zeynebim zeynebim şanlı zeynebim.....
afiyet olsun canım
bugün olmaz heralde ama deneriz
deseydin ne ödevi ben doğurucam diye ay ne sinirler ya
afiyet olsun nurcum maşallah teyzesi yer onu
nasıl olcek o iş koçiş benden önce çıkıyor işten ve dört gözle benim gelmemi bekliyor anca mesaiye falan kalırsa
kız yapmasam ne olurdu ki
halimi biliyorlar belki bazılarını yapamıycam bile,o yüzden öyle dedim.
iyiyiz cnm çok şükür,sen naısl oldun,hadi hayırlı olsun,2.zeynebimiz geliyor desene:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?