Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar bısey sorcam ben yarın dr gıtcemde tahlıl falan yapıyolarmı acaba ac mı gıtsem tok mu gıtsem bılemedım daha once kadınhastalıklarına gıttım sımdı gebe muayeneye gıdıcem bu ılk olucak bu bolume yıne tahlıl ısterlermı randevu saatımde gec oglende ne yapsam sızce

günaydın canım oy oy bi prenses dahaaa :jeyyar: oğlanlarımız ballı çıktı kaydirigubbakcemile3
nasıl odun canım biz iyyiz çok şükür
evet canım güzeller geliyor yakışıklıları koşturacaklar peşlerinden :CüvCüv:

işallah canım adıyla sağlıkla yaşasın işallahh :Saruboceq:
amin canım benim amin hepizinki inşallah:Saruboceq:

evet canım hep söylüyordum sanada hatırladınmı kız olursa bende zeynep koyucam diye en sevdiğim isim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar tatlım senin kavuşmana az kaldı darısı başımıza canım:Saruboceq:

Canım benim hoşbulduk daha iyiyim Gülçincim burnum açıldı boğazda iyileşti sadece baş ağrım var o biraz zorluyor ama idare ediyorum allaha şükür kızımız netleşti gülçincim ikinci zeynep geliyor inşallah bu arada liste çok güzel olmuş tatlım eline gözüne sağlık adınıda yazmışın kıızmın çok beğendim sağol

cerenim dün gece eşimbana sarılmış zannedersem göbeğide göbeğime değmiş ilaydanın tekmesi onuuyandırmış sabah kalkmış off ya o ne tekmeydi diyor
ay ne güzel olmuş hep bizmi yicez tekmeleri dimi ama ya :roflol:

Canım çok sevindim gözünaydın 1 zeynep daha geliyor hihoyyyt
evet canım sağola.s.

çiğdemcim hayırlı olsun kızımız sağlıkla gelsin inş
amin nurcum sağol canım hepimizinki inşallah canım:Saruboceq:

kumsalcım merhaba balım daha iyiyim sağol evet zeynepleri çiftledik çok mutluyum çoookkkhihoyyyt

kızlar azcık işlerim var ben onları toparlayayım,akşam çamaşır yıkamıştım asayım birazdan gelirim.
hadi çok yorulmadan yap gel işlerini

niye kı olsun yine yap aynı şeyleri tabi bu sefer masadaki yemekleri yemekten eşinle ilgilenemssin dimi kaydirigubbakcemile3 ama cidden yine yapabiliosan öyle bi masa kur dans edin bence çok hoşuna gider

tahlil isteyebilir ama benim tahlillerim aç tok farketmiyodu bilmem senin doktorun ne der

Canım benim randevun öğlende ise tahlil yaptıracaklarını sanmıyorum doktorun tahlil falan istesede zaten büyük ihtimalle ertesi güne kalır devlet hastanelerinde öyle oluyor çünkü bence sen aç durma o saate kadar bitanem yemeğini ye sonra allah muhafaza kan şekerin tansiyonun felan düşer ne gerek var. Gerekirse ertesi sabah erkenden gidersin tahlil için....

canım yaaa daha iyi olmana sevindim tatlım kendine dikkat et çok ve bir daha hasta olmamak için elinen geleni yap emi balım.
Bebeğimizin cinsiyeti ve ismi belli olurda ben listeyi güncellemezmiyim gülüm aşk olsun....

niye kı olsun yine yap aynı şeyleri tabi bu sefer masadaki yemekleri yemekten eşinle ilgilenemssin dimi kaydirigubbakcemile3 ama cidden yine yapabiliosan öyle bi masa kur dans edin bence çok hoşuna gider

canım benim eşim gececi bu hafta gece 12.30 da anca eve geliyor eğer hamile olmasam masayı kurar karanlıkta gelmesini beklerdim ama şuan hiç ihtimal veremiyorum o saate kadar durabileceğime malesef Çok çabuk yoruluyorum çünkü hemen yatıyorum uyuyorum. Yemek deyince kız ben iştahı çok açık biri değilim delüüüüüüüüü
Dans olayı ise anam biz sarılamıyoruz bile birbirimize göbeklerden bir benimki bir onunki dansı nasıl etçez yan yana tangomu yapçez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

he gece beklemek benim içinde imkansızz mirmirmirmir
el ele tutşup dans ederdiniz hareketli müzikde :roflol: oo twist dımdıdımmdımdm hihoyyyt
o zaman bi pasta al üstüne not yaz kusura bakam cerenin çok uykusu geldi beklyemedik doğum günün kutlu olsun :roflol:
bu ay sonuda benim doğum günüm delikafadulden gene büyyom yaa :1no2:

saolun kızlar ben karnımı doıyurup oyle gıdeyım hasteneye en ıyısı bıde tansıyon falan dusup benı yerlerden toplamasınlar dımı

saolun kızlar ben karnımı doıyurup oyle gıdeyım hasteneye en ıyısı bıde tansıyon falan dusup benı yerlerden toplamasınlar dımı

kızlar yıne sıtede sorun mu var yazıyom gıtmıyo bıdaha yazıyom bu defada ıkı tane gıdıyo sorun sıtede mı bızım nette mı acaba

canım yaa delisin sen
evet el ele çıstak çıstak yapardık :dance: :dance: :dance:
demek bu ay sonu doğuyorsun sende vaaavvvvvv alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ya aslında nette bir yer buldum kişiye özel hediyeler oluyor ama cumaya yetişirmiki tereddütte kaldım CADIARZU
bak belki sende ilgilenirsin cicim

Kişiye özel hediye kişisel hediye ler ürünler,isme özel yazı,özel resim baskı,pantoğraf, | HediyeDenizi.com

evet canım sen aç gitme her ihtimale karşı kafamçokkarıştı

cerencım hedıyelıklere bakıyom bendce erkek ıccın kol dugmelerı guzel bıde ben alyanslara bayıldım gercı sızın daha yenıdır alyansınız benım kırıldı yenı alıcam artık benım esım boyle bısey yaptırsa bayılırdım valla o bu sene bana dogum gunu hedıyesı bebısımızı verdı

oyy canım yaa kol düğmeleri benimde çok hoşuma gitti ama eşim kullanmıyorki bizimki daha çok spor takılıyor o yüzden direk elendi o hediye alyanslar evet çok hoş ama dediğin gibi bizimkiler daha çok yeni hele biraz eskisinler düşünürüz o zaman
Biraz önce hediye siparişini verdim inşallah cuma gününe yetiştirirler
şiişr ve fotoğraf baskılı tablo vardı aslına pek kişiye özel olmadı ama ne yapayım çok hoşuma gitti düğün resmimizi ekledim birde düğün davetiyemizde yazan özel yazıyı şiişr olarak yazdırdım bakalım nasıl bişi olucak çok heyecan yaptım. E birde yaş pasta alırım tamam işte çok bile dimi ama bu iki canımla bunu bulduğuna şükretsin kaydirigubbakcemile3
senin hediyen hiç unutulmaz be güzelim ne güzel işte. alkisalkisalkis

selam kızlar.günlerdir giremiyorum.şimdide açılıp kapanıyor.sitedenmi pc denmi bilmiyorum..nasılsınız?

kızlar yemeğe gidiyom hepinize afiyet olsun

afiyet olsun canım bende yiyorum şuan

kızlar yine zor girdim kkya birazdanda dershaneye gidecem

iyimisin peki nur derslere tahammül edebilecekmisin?

selam kızlar.günlerdir giremiyorum.şimdide açılıp kapanıyor.sitedenmi pc denmi bilmiyorum..nasılsınız?

hoş geldin canım
sitede sorun var tam olarak düzelmedi hala

aslında cakmaklarda guzel gozukuo ama esın sıgara kullanmıyosa hıcte alma bence cakmak almıssın deyıp baslamasın

afiyet olsun canım bende yiyorum şuan

iyimisin peki nur derslere tahammül edebilecekmisin?

hoş geldin canım
sitede sorun var tam olarak düzelmedi hala

canım inş tahammül ederim diye düşünüyorum önemli dersler olmasa gitmeyecektim ama dinleeden anlayamadığım dersler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…