R
ra_ra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.221
Tamam kızlar gidiyorum, Ceren iyi az sonra gelecek inşallah. O da git test yaptır dedi, 1 kişi daha dediği için gidiyorum. Hatta çitlenbiği de git demiş 2 kişi olmuş:)) şimdi çok dua edin bana..
Canım dr sordum adetin gecikince gel dedi, test falan demedi. Kızlar hepinizi çok seviyorum. Bana desteğiniz olmasa ne durumda olurdum kimbilir. Allah hepinizi beni mutlu ettiğiniz gibi mutlu etsin.Hadi gidip şu belirsizliğe bir son verelim:))alkisalkisalkis
valla bu işler garip herkesde benim arkdaş 2 aylık hamielydi kan testinde bile çıkmıyodu hala akıl sır ermiyo bu durumaasağol şekerim teşekkür ederim
anam milletin adetine 3 gün varkenn günü geçmeden test yapıyor pozitif
benimkinin üstünden 5 geçti negatif ne kadar ilginç ay bu işler çok karmaşık
yada benim işim öyle ay ne güzel olmuş senin için harika bi süpriz keşke
benimde öyle olsa
benim oğlumda diyo teyzesi çoğladı bak diyen :1rolleyes:Tamam kızlar gidiyorum, Ceren iyi az sonra gelecek inşallah. O da git test yaptır dedi, 1 kişi daha dediği için gidiyorum. Hatta çitlenbiği de git demiş 2 kişi olmuş:)) şimdi çok dua edin bana..
oleyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy burcu söylesene bi parçada bana göndersin
soğan suyu((((((((((((((
günaydın şekerim sen nasılsınkızlar günaydın herkese nasılsınız bakalım
kızlar günaydın herkese nasılsınız bakalım
günaydın nurcum nasılsın bugün tansiyonun normale döndümü
günaydın şekerim sen nasılsın
nur sanada gunaydın nasılsın
günaydın cnm ,bizler iiyiz sen nasıl oldun,iyimisin bugün?
valla bu işler garip herkesde benim arkdaş 2 aylık hamielydi kan testinde bile çıkmıyodu hala akıl sır ermiyo bu durumaa
benim oğlumda diyo teyzesi çoğladı bak diyen :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3
soğan suyu faln gecikmede etkili olmaz ama
bende bal çörek otu falan yapmıştım çünkü
günaydın şekerim sen nasılsın
Canım dr sordum adetin gecikince gel dedi, test falan demedi. Kızlar hepinizi çok seviyorum. Bana desteğiniz olmasa ne durumda olurdum kimbilir. Allah hepinizi beni mutlu ettiğiniz gibi mutlu etsin.Hadi gidip şu belirsizliğe bir son verelim:))alkisalkisalkis
deme kız burcu inşallah soğandan olmamıştır
beyaz kız sen hangi hastanede doğum yapcaktın şevkettemi
neşeeeeeeeeeeeeee git artık şu kanı verrrrr amma korktun hee acımıcak annem merak etme minnacık bir iğne ve iki damla kan o kadar hadi kooooooooşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?