Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aminnnnnnnnnn canım cümlemizi hayırlı haberlerle gel canımmmmmmmmm

valla bu işler garip herkesde benim arkdaş 2 aylık hamielydi kan testinde bile çıkmıyodu hala akıl sır ermiyo bu durumaa

Tamam kızlar gidiyorum, Ceren iyi az sonra gelecek inşallah. O da git test yaptır dedi, 1 kişi daha dediği için gidiyorum. Hatta çitlenbiği de git demiş 2 kişi olmuş:)) şimdi çok dua edin bana..
benim oğlumda diyo teyzesi çoğladı bak diyen :1rolleyes:
oleyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy burcu söylesene bi parçada bana göndersin

soğan suyu ((((((((((((((

kaydirigubbakcemile3
soğan suyu faln gecikmede etkili olmaz ama
bende bal çörek otu falan yapmıştım çünkü

kızlar günaydın herkese nasılsınız bakalım
günaydın şekerim sen nasılsın

Günaydııııııınnnnnnnnnnn canlarıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
Geldiğimden beri bir yandan kahvaltımı yapıyor bir yandanda sizleri okuyordum misafir olaraktan

neşedeki tedirginliği ve merakı görünce hemen git dedim ona oda yazmış zaten :):):)

arifemmmm kuzummm kız benim çitlenbik 8 haftalık idi idrar testinde görünmedi ben sana daha ne diyim gülüm yaaa bak neşeye dedim sanada diyorum cumartesiyi bekleme soğan suyununda adet düzenini bozacağını sanmıyorum çünkü filiz ablam kullanmıştı o daha iyi bilir bu durumu. Ve senin adet günün tam 8 gün geçmiş bence fazla cumartesiyi beklemen doğru değil bu durumda canım yaaa....
Bence sende gün içinde hatta şimdi bir fırsatını bul ve git kan tahlili yaptır hiç kimseyede bir şey söyleme ordan çıkacak sonuca göre hareket edersin. Tamam sen cumartesi günü yine gt doktora ama kan tahlili yaptır öyle git. Negatif yada pozitif ona göre doktora durumu anlatırsın. Aslında farkındayım neden ertelediğinin çünkü haftasonu eşinin söyledikleri seni çok etkiledi oda haklı sende haklısın ama gerekirse eşine bile söyleme durumu canım. Bence artık seninde neşe gibi kan tahlili vaktin geldi kırma bizi hadi git test yaptır lütfeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn.....

kızlarrrrrrrrrr en güncel iki konuyla başladım sohbete nasılsınız? Herkesler iyidir inşallaaahhhhh

Beyazım deryaammm tekli rakama düştün sen ay sni gördükçe ben doğurucam sanıyorum bana ne oluyorsa sanki kaydirigubbakcemile3

Menzil gülüde gelmiş canım benim yaa demek yusufumuz 2 haziranda geliyor bakın işte listedeki hiç bir tarih tutmuyor bebişler erken geliyor hep bir geç kalan yaren oldu onunda pek keyfi yerinde idi sanırım kaydirigubbakcemile3

Filiz ablaaammm canımmm evet yoğunum ablacım ama bu gün bitecek yoğunluğum inşallah. Valla ben para dağıtırken duamı alıyorum bedduamı bilemicem. ınsanoğlu nankör bilirsin ablacım veriğini beğenmez....

ra ra nasılsın kuzu nerelerdesin? Bu günmü gideceksin doktora hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canımmmm....

Burcuuu kızzzz saat kaçta randevun yine iş çıkışı dimi herşey yolundadır gülüm merak etme benim içim rahat valla sende rahat ol emi cicim....

Pembe inci kızın çok şekermişşş aynı beenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eee kızlar daha daha nasılsınız bakalım....

deme kız burcu inşallah soğandan olmamıştır

cnm normalde dr.lar bu test içinn adet gecikmesini beklemiyorlar,sonucu bir an önce öğrenmek için aşılamanın şu gününde test yaotır deler eğer pozitif çıkarsa,2 gün sonra tekrarını isterler,tam olarak hatırlayamıyorum kaçıncı günü istediklerini,netten araştıralım bakalım hemen

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:9 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (2 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben bıraz musade ıstesem bız acıktıkta gelırız yıne bu arad cerencım uzun zaman olmus gıbı gelıyo benım nette sorun vardı sonra sıtede sorun cıktı derken ancak kavusabıldık dr yarın gıdıcem haberlerı verıcem sızlere gelıyom ben bırazdan sana afıyet olsun

neşem tüp bebkte 12.ve 14.günlerde baktırmışlar hep bazen 11.günde de baktıran olmuş,aynısı değil ama bir baktır bence çünkü tüp bebekte hazır embriyo koyuluyor aşılama da ise geç döllenme olma olasılığı olabilir sanırım.

neşeeeeeeeeeeeeee git artık şu kanı verrrrr amma korktun hee acımıcak annem merak etme minnacık bir iğne ve iki damla kan o kadar hadi kooooooooşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…