Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Evet canım haklısın..

Canım hepsi bitti. Eee bu konuyukapatalım artık, bebişlerinize neler aldınız sayın bakalım...

deli karı biz bebişlere neler aldığımızı sayarsak ohoooooooo topik anında 3000. sayfaya ulaşır bence sen herkesin albümüne bak gerçi çoğu arkadaş eklemedi bebişlere alınanları ya neyseeee sen ekleyenlere albümü olanlara bak gülüm kaydirigubbakcemile3

Evet canım haklısın..

Canım hepsi bitti. Eee bu konuyukapatalım artık, bebişlerinize neler aldınız sayın bakalım...

nese allah hakkında ve hakkımızda hayırlısı ne ıse onu versın canını sıkma elbet senınde bı bebısın olucak belkı daha zamanı gelmemıstır boyle tesellı et kendını herseyde bı hayır vardır

sıte duzeldımı kızlar benım pc acık arada sıze bakıyom ben yıne bı yandan da ev falan hadı yıne yazarım sızlere

anaaaaaa bu ne durgunlukkk böyleee :1shok:
sabahtan beri harıl harıl çalışıyorum biraz ara verip topiğe gireyim kafam dağılsın dedim topik bomboş
kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaa

evet arifem bende fark ettim
bu sorun tamamen giderilemedi sanırsam
umarım bir sabah geldiğimizde siteyi çökmüş vaziyette bulmayız

evet arifem bende fark ettim
bu sorun tamamen giderilemedi sanırsam
umarım bir sabah geldiğimizde siteyi çökmüş vaziyette bulmayız

ay kızlar giremedim bi siteye yazıyorum ama işallah ulaşırr
neşecim hayırlısı işalllah dularımızı eksik etmicez biz aynen devam
hepinize iyi akşamlar kızlar okuyamadım bilee neler yazılmış

hadi iyi akşamlar herkese yazı gelirmi gelmez mi bilmem ama
öptüm hepinizi inş yarın düzelmiş olur

kızlarr umarım yarın normale dönmüş olur site böyle gerçekten çok zor oluyor
hepinize iyi akşamlar kuzucuklarrrrr

canlarım kuzucuklarım bende yavaş yavaş toparlanıyorum bu günüde bitirdik çok şükür umarım yarın daha rahat görüşürüz kızlar. Hepiniz kendinize iyi bakın canlarım ıyi akşamlarrrrrr vede iyi geceleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr güzelleeeeeerrrrrrrrr

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:9 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (2 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…