Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

merak etme tatlım soğan suyundan gecikme olmaz, aksine erken menapoza girenlerin adetini getiriyor, kesinlikle soğan suyundan değil hayatım ben aylarca yaptım, bir gün bile gecikmedi, erken geldiği oldu hatta... şimdi ben topiğe geri dönüp geçmişi okumaya devam edeyim, neşenin sonucunu çok merak ettim valla

hepinize tek tek cevap yazdım yazdım yazdıııııııım ama gitmiyor kızlar, beni affedin... arifem, neşem özellikle ikinize çok çok uzun yazmıştım ama gitmiyor yazdıklarım, ben de pes ettim canlarım, kusura bakmayın, kk'daki bu problem delirtti, sonra tekrar yazacağım, tabii bu yazıyı yollayabilirsem, bu da gitmezse pes ediyorum

Sagolasin canim aminn insallah kolay bir ameliyat olur ve oglumuz saglikla hayirlisi ile gelir...

oo seninde az kalmış cnm ya,Allah kurtarsın inş,sanırım sağlık durumun iyi,inan çok seviniyorum,kendine ve yusf'umuza iyi baka.s.

Sagol canim benim...

Amin canim...

Evet canim 2 haziran gunumuz ama insallah erken dogum olmaz, simdide bunun icin endiseliyim. Iki gundur kasiklarim belim felaket agriyor. Annem bu persembe geliyor insallah o gelmeden bebek gelmez.

ablacım çok sağol gerçekten rahatladım o zaman başka bişi var

sağol canım teşekkür ederim a.s.

Günaydın güzellleeeeeeeeeerrrrr haftanın tam ortasından hepinize mutlu ve umut dolu bir gün diliyorum canlarımmmmmmmmmm

Evet canim 2 haziran gunumuz ama insallah erken dogum olmaz, simdide bunun icin endiseliyim. Iki gundur kasiklarim belim felaket agriyor. Annem bu persembe geliyor insallah o gelmeden bebek gelmez.

canım hoş geldin biz uyurkene gelmiş gitmişsin yine şimdide sen uyuyorsundur muhtemelen mirmirmirmir
Umarım erken gelmez güzelim sanmıyorum geleceğini çünkü o dediğin kasık ağrıları bende de var bazen o kadar şiddetli oluyorki allahtan uzun sürmüyor bunlar sanırım bizi doğuma hazırlıyor rahim ve beden doğum için hazırlık yapıyor normal şeyler yani.

herkese günaydın nasılsınız kızlarrrrrr
inşallah çok mutlu ve güzel bir gün geçiririz

günaydın arifem nasılsın güzelim. Hiç bahsetmeiğine göre sen dün akşam test yaptırmamışsın klava:

kumsalım günaydın canım Şeniz
siteye neler oluyor böyle inş. bugün birşey olmaz neşe ne yaptı ne çıktı sonucu bulcuğun 3'lü testi nasıl çıktı çok merak ettim

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:8 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (2 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın kızlarrr site hala kötü durumda
geçmişe bakamıyorum açılmıyo sayfalarr
üçlü test sonucum çok iyi çıktı hiç bi risk yok çok şükür

Şeniz ceren günaydın

Günaydın inci yoksa canan mı demeliyim?
Nasılsın kuzu? Keyifler yerindemi?

günaydın kızlarrr site hala kötü durumda
geçmişe bakamıyorum açılmıyo sayfalarr
üçlü test sonucum çok iyi çıktı hiç bi risk yok çok şükür

Günaydın burcummm evet site hala kötü malesef anlaşılan bu hafta böyle geçicek :1no2:
Hadi gözün aydın canım testler tertemiz çıkmış ne güzel darısı bekleyenlerin başına inşallah. Oğlumuz nasıl iyimi?

Günaydın inci yoksa canan mı demeliyim?
Nasılsın kuzu? Keyifler yerindemi?

?

Nasıl isterseniz ikiside uyar delikafadulden ister inci ister canan sırnaşık şey
Keyfim iyi çok ama endişeliyim biraz inş. test sonucum iyi çıkarsa daha iyi olacağım allahtan 3 gün sonra veriyorlar sonuçlar bazı hastaneler 1 hafta sonra veriyorlarmış ay çok zor beklemek o kadar nasıl beklenir.
ceren listeye kızım olduğunu belirtirmisin lütfen şimdilik ismi yok daha bulamadık :teytey:

Özgürlüğün resmi

Babası ıspanya`nın en ağır siyasi cezalarının verildiği bir hapishanede mahkumdu küçük kızın. Fırsat bulduğu her hafta sonu babasını ziyaret için annesiyle birlikte hapishaneye giderdi.

Yine bir ziyarete giderken babası için çizdiği resmi yanında götürdü ancak hapishane kurallarına göre özgürlüğü çağrıştıran her türlü şeyin mahkumlara verilmesi yasaktı.

Bu sebeple kağıda çizdiği kuş resmini kabul etmemişler ve oracıkta yırtmışlardı…

Çok üzülmüştü küçük kız. Babasına söyledi bunu, o da “üzülme kızım, yine çizersin; bu sefer çizdiklerine dikkat edersin olur mu?” dedi.

Küçük kız diğer ziyaretinde babasına yeni bir resim çizip götürdü. Bu sefer kuş yerine bir ağaç ve üzerine siyah minik benekler çizmişti.
Babası keyifle resme baktı ve sordu: “Hmmm! Ne güzel bir ağaç bu! Üzerindeki benekler ne? Portakal mı?”

Küçük kız babasına eğilerek, sessizce şöyle dedi :

“Hşşşşt! O benekler ağacın içinde saklanan kuşların gözleri…

canım benim endişelenme sen hiç lütfen. Senin test sonuçlarında çok güzel çıkacak allahın izini ile korkma sen. Canım listeyi güncellicektim ama sayfa sürekli kapandığı için olmadı birazdan tekrar bakıcam hallederiz yani aklımdasın merak etme yerimseniben

günaydınnnnn:)))) nasılsın cerencim ben iyiyim çok şükür evet yaptıramadım çünkü kociş peşimden ayrılmadı dün galiba en hayırlısı cumartesiyi beklemek şekerim şunun şurasında 2gün kaldı zaten gelicek galiba kırmızılar adet sancım var sanki hayırlısı olsun diyorum bekleyip görücez
kumsalım günaydın canım Şeniz
siteye neler oluyor böyle inş. bugün birşey olmaz neşe ne yaptı ne çıktı sonucu bulcuğun 3'lü testi nasıl çıktı çok merak ettim

günaydın canım nasılsın pembiş kk da bi arkadaş bi ürünün reklamını yaptığı için satıcı firmanın gazabına uğramışız balım sabah site açılışında yazıyodu ama kk kapanmıcakmışhihoyyythihoyyythihoyyyt

Şeniz teşekkür ederim canım
canım özgürlüğün resmi süperdi alkisalkisalkis

bulcuk canım çok sevindim gözünaydın bende buakşam alacağım inş. sonuçlarımı

işallah seninde temiz çıkıcak sonuçların canımcım

sağol cicim rahatladım vala
oğlumuzda iyi çok şükürr bir ay sonra kontrole gidicez

Kumsalım iyiyim canım :1shok: :1shok: çok şaşırdım aman sitemiz kapanmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…