Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:8 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (2 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

5.ıerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

9.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

10.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

12.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MıRAÇ}

13.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

14.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (ıkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................12 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

17.Ra_ra......................................10. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

canımmm eşin çaktımı kız yoksa kaydirigubbakcemile3
neyse sağlık olsun madem öyle diyorsun mecbur beklicez cumartesiyi artık ne yapalım hakkında hayırlısı güzelim dualarımız sizlerle biliyorsun tatlım....

Şeniz teşekkür ederim canım
canım özgürlüğün resmi süperdi alkisalkisalkis

ne demek efendim rica ederim a.s.

sağol cicim rahatladım vala
oğlumuzda iyi çok şükürr bir ay sonra kontrole gidicez

oh oh maşallah keyfin yerindedir o zaman senin hihoyyyt hihoyyyt
büyümüşmüydü kız oğlun değişik geldi dimi gözüne?

günaydın kızlarrr site hala kötü durumda
geçmişe bakamıyorum açılmıyo sayfalarr
üçlü test sonucum çok iyi çıktı hiç bi risk yok çok şükür
günaydın burcu çok sevindim gözünaydın canım nasılsın
inşallah seninde test sonuçların güzel çıkıcak canım beklemek beklemek çok zorrr çok

çok güzel bayıldım çok anlamlıydı teşekkürler cerencim

Kumsalım iyiyim canım :1shok: :1shok: çok şaşırdım aman sitemiz kapanmasında
bende görünce çok şaşırdım evet kapanmasında neyseki öyle bişi yokmuş

galiba çakıtı cerencim eve gittim yemek falan yedik durup duruken iyimisin diye sordu eve dedim nedeki hiç öylesine dedi sonra beni annemlere bırakırmısın dedim hani hıdrelesya onun bahnesiyle hazırlandık annemlerin kapısının önündeyim baktım hala geliyo gelcenmi dedim sende bişiler var dedi yok dedim gelmicektim ama geliyorum var sende bişiler diyo
anam ben bu adamdan gizli hiç bişi yapamıyorum herşeyi seziyo öylece kaldı işte yapamadım biliyorum cerencim allah razı olsun canım

çok güzel bayıldım çok anlamlıydı teşekkürler cerencim

evet bende beğendim küçücük kızın kaleminden özgürlük :çok üzgünüm:

günaydın güzeller nasılsınız

günaydın canım bizler iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? Nasıl oldun iyimisin?

sen belli etmişsindir canım biz kafamızda bir şey kurunca ister istemez hareketlerimize yüzümüze yansıyor eşinde seni tanıyor yani anlamıştır duruşundan neyse gülüm senin canın sağ olsun cumartesi eşinle gideceksin dimi doktora?

sağolunkızlarr ultrasona girmedik cerencim sdece snuçlara baktı utrason bir ay sonraa

hımm anladım olsun bir ay sonra komacan görürsün oğluşunu sende şaşar kalırsın :1shok:

kız gülçin kızımın yüzünü görmek istiyorum şöyle güzelce şimdide dra gidiyoruz zaten...
sen nasılsın cerenim nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…