- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.361
günaydınnnnn:)))) nasılsın cerencim ben iyiyim çok şükür evet yaptıramadım çünkü kociş peşimden ayrılmadı dün galiba en hayırlısı cumartesiyi beklemek şekerim şunun şurasında 2gün kaldı zaten gelicek galiba kırmızılar adet sancım var sanki hayırlısı olsun diyorum bekleyip görücez
Şeniz teşekkür ederim canım
canım özgürlüğün resmi süperdi alkisalkisalkis
sağol cicim rahatladım vala
oğlumuzda iyi çok şükürr bir ay sonra kontrole gidicez
günaydın burcu çok sevindim gözünaydın canım nasılsıngünaydın kızlarrr site hala kötü durumda
geçmişe bakamıyorum açılmıyo sayfalarr
üçlü test sonucum çok iyi çıktı hiç bi risk yok çok şükür
inşallah seninde test sonuçların güzel çıkıcak canım beklemek beklemek çok zorrr çokNasıl isterseniz ikiside uyar delikafadulden ister inci ister canan sırnaşık şey
Keyfim iyi çok ama endişeliyim biraz inş. test sonucum iyi çıkarsa daha iyi olacağım allahtan 3 gün sonra veriyorlar sonuçlar bazı hastaneler 1 hafta sonra veriyorlarmış ay çok zor beklemek o kadar nasıl beklenir.
ceren listeye kızım olduğunu belirtirmisin lütfen şimdilik ismi yok daha bulamadık :teytey:
Özgürlüğün resmi
Babası İspanya`nın en ağır siyasi cezalarının verildiği bir hapishanede mahkumdu küçük kızın. Fırsat bulduğu her hafta sonu babasını ziyaret için annesiyle birlikte hapishaneye giderdi.
Yine bir ziyarete giderken babası için çizdiği resmi yanında götürdü ancak hapishane kurallarına göre özgürlüğü çağrıştıran her türlü şeyin mahkumlara verilmesi yasaktı.
Bu sebeple kağıda çizdiği kuş resmini kabul etmemişler ve oracıkta yırtmışlardı…
Çok üzülmüştü küçük kız. Babasına söyledi bunu, o da “üzülme kızım, yine çizersin; bu sefer çizdiklerine dikkat edersin olur mu?” dedi.
Küçük kız diğer ziyaretinde babasına yeni bir resim çizip götürdü. Bu sefer kuş yerine bir ağaç ve üzerine siyah minik benekler çizmişti.
Babası keyifle resme baktı ve sordu: “Hmmm! Ne güzel bir ağaç bu! Üzerindeki benekler ne? Portakal mı?”
Küçük kız babasına eğilerek, sessizce şöyle dedi :
“Hşşşşt! O benekler ağacın içinde saklanan kuşların gözleri…
bende görünce çok şaşırdım evet kapanmasında neyseki öyle bişi yokmuşKumsalım iyiyim canım :1shok: :1shok: çok şaşırdım aman sitemiz kapanmasında
canımmm eşin çaktımı kız yoksa kaydirigubbakcemile3
neyse sağlık olsun madem öyle diyorsun mecbur beklicez cumartesiyi artık ne yapalım hakkında hayırlısı güzelim dualarımız sizlerle biliyorsun tatlım....
ne demek efendim rica ederim a.s.
oh oh maşallah keyfin yerindedir o zaman senin hihoyyyt hihoyyyt
büyümüşmüydü kız oğlun değişik geldi dimi gözüne?
günaydın güzeller nasılsınız
bende iyiyim arifecim şimdi kahvaltı yapıp kocişi dra götürecem diş için
sağolunkızlarr ultrasona girmedik cerencim sdece snuçlara baktı utrason bir ay sonraa
çok güzel bayıldım çok anlamlıydı teşekkürler cerencim
günaydın güzeller nasılsınız
galiba çakıtı cerencim eve gittim yemek falan yedik durup duruken iyimisin diye sordu eve dedim nedeki hiç öylesine dedi sonra beni annemlere bırakırmısın dedim hani hıdrelesya onun bahnesiyle hazırlandık annemlerin kapısının önündeyim baktım hala geliyo gelcenmi dedim sende bişiler var dedi yok dedim gelmicektim ama geliyorum var sende bişiler diyo
anam ben bu adamdan gizli hiç bişi yapamıyorum herşeyi seziyo öylece kaldı işte yapamadım biliyorum cerencim allah razı olsun canım
sağolunkızlarr ultrasona girmedik cerencim sdece snuçlara baktı utrason bir ay sonraa
kızlar kocişi kandırabilirsem 4 boyutluya gidecem
kız sancım var falan deseydinde görseydin ya paşanı
tamam canım görüşürüzkızlar ben çıkıyorum öğleden sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?