- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.381
nurcum hadi işallah görürsün kızını
arifecim adet oldunmu
çok seri olamıyorum bugun kızlar işlerim yoğun
ama takipteyim sizi
kız gülçin kızımın yüzünü görmek istiyorum şöyle güzelce şimdide dra gidiyoruz zaten...
sen nasılsın cerenim nasıl
kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra gelirim
evet eşimle gidicez cerencim yeni bi doktora başlıcaz ya onunda görmesi lazım
aman aman olmaa işallah 9 ayy
kızlar ben yemeğe gidiyorum
ana şunlara bak kaynaymışlar yine bende site açılmıyor diye,girmiyorum sabahtan beri,birde değier sayfaları deneyeyim dedim oldu
nasılsınız bakalım?burcu cnm 3lü testin iyi çıkmış sevindim,pemboş seninkide iyi çıkar inş cnm
maviş yine yok hasta mı acaba?
afiyet olsun canımaman aman olmaa işallah 9 ayy
kızlar ben yemeğe gidiyorum
evet buldum canım hem daha yakın bize inşallah pişman olmam iyi bir doktordurcanım yaaa insan nasıl merak ediyor dimi bende çatlıcam meraktan ama bizim cadı göstermiyorki yüzünü o kadarda çikolta yiyorum onu kandırmak için ama yok hep poposunu dönüyor o zaman dahada çok meraklanıyorum valla. İnşallah sen görürsün ilaydamızı tatlım.
tamam canım dikkat et kendine gelince anlatırsın bize bebişimizi.
anladım canım eskisine hiç gitmeden direk yeni bir doktora gideceksin yani. Peki karar verdinmi doktor buldunmu hayatım?
afiyet olsun şeker sana ve oğluna yarasın yediklerin cokacimcoook
ana şunlara bak kaynaymışlar yine bende site açılmıyor diye,girmiyorum sabahtan beri,birde değier sayfaları deneyeyim dedim oldu
nasılsınız bakalım?burcu cnm 3lü testin iyi çıkmış sevindim,pemboş seninkide iyi çıkar inş cnm
maviş yine yok hasta mı acaba?
kızlar bende sabahtan beri uğraşıyorum sitede bişi var giremiyorum yazamıyorum ay ne sinir bozucu ya yetkili biri yokmu yaaa
aha gitti yazım holeyyyy
Gülçincim daha iyiyim sağol canım burun hala tıkalı ne gripmiş bu anlamadım ilk defa bu kadar uzun grip oluyorum galiba vücut direnci azalınca hastalık geç iyileşiyor ama Allaha şükür kırgınlık yok dinç hissediyorum burnumda açılınca geçecek inşallah sıkıntılar ceren nasıl napıyo yaramaz ben hala zeynebimim hareketlerini hissetmiyorum deneyimli anneler bu haftalar hissederlermiş benim gibiler ancak 20. haftadan sonra anlarlarmış bakalım bekliyorum öle gur gur sesinden başka bir şey yok acıktım galiba :) yemeğe gideyim ben kızlar hepinizi öpüyorumm
evet buldum canım hem daha yakın bize inşallah pişman olmam iyi bir doktordur
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah Rabbim pişmanlık vermesin içine.
Ama eğer bunlar oluyorsa yaşanıyorsa demek var bu işte bir iş canım öyle düşün.
Belkide bu yeni doktor senin gebeliğini takip edecek olan doktordur inşallah kuzummmm
Herşey bizler için biliyorsun balım....
evet canım siteye saldırı var kaç gündür bu yüzden kasılıyor sürekli bizde aynı dertten muzdaribiz malesef haftasonundan beriEn kısa zamanda düzelir inşallah
canımm dahada iyi olacaksın kendine dikkat edersen tabii.
Hamilelikte grip dahada uzun sürüyor malesef dediğin gibi vücut direnci çok az bebeğine gidiyor herşey oda seni yiyip bitiriyor anladığın üzere. Bundan sonra çok dikkatli ol tatlım üşütme hasta olma tedbiri elden bırakma yani gülüm.
Ceren hanım iyi teyzesi maşallah ellerinizden öper çalışmama izin vermiyor bu hafta pek masaya çok yaklaşamıyorum çünkü bizim cadı masaya kafa atıyor uzaklaştırıyor beni bende uzaktan çalışamıyorum böyle uğraşıyorum işte. Bakalım 37. haftaya kadar bu şekilde nasıl gelicem ben Allah yardımcım olsun ne diyim. Sen daha hissetmezsin gülüm erken daha 22. haftadan sonra bir başlarsın hissetmeye varya aman kızım dur yavrum etme kuzum dinlen annem demeye başlarsın ben gibi kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah cerencim çok araştırdım hastalarının tavsiyelerine falan baktım herkes gayet memnun ama bide biz bakalım
hepinize afiyet olsun kızlar
iyiiz canım ikimizde çok şükür,sancılarım var biraz akşam baya kötüydüm,şimdi oturunca pek bişey yok ayakta duramıyorum,ayağımda ağrıyor bu halimize çok şükür,heyecan olmaz mı ne zaman gelecek meleğim diye kalbim küt küt her zamansen bana laf atmamışsın ama olsun insanlık bende kalsın :dilcikar:
merhaba cicim hoş geldin nasılsın?
Dün mavidenizle görüştüm evde idi tatlım fena olmuş yine ama bu gün için bişey demedi sanırım ya yine evde yada iş yerinde işlerini toparlıyor giremiyor siteye.
Sen nasılsın zeynebimiz nasıl? Heyecan doruktamı?
afiyet olsun canım
evet buldum canım hem daha yakın bize inşallah pişman olmam iyi bir doktordur
hoşgeldin beyazcım nasılsın canım zeynebimiz nasıl az kaldı heycan varmı bütün eksiklerini tamamladınmı
amin canım inşallah cerencim çok araştırdım hastalarının tavsiyelerine falan baktım herkes gayet memnun ama bide biz bakalım
hepinize afiyet olsun kızlar
neden buraya saldırıyorlar ya hayret birşey burda bir sürü masum hamile var bebek beklemekten başka bir şey yapmıyoruz kötü niyetli ne çok kişi var yaklava:
22 hafta demek sabırsızlıkla bekliyorum insan merak ediyor nasıl birşey diye canımı çok yakmasa kereta bari
sanada afiyet olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallah memnun kalırısn
iyiiz canım ikimizde çok şükür,sancılarım var biraz akşam baya kötüydüm,şimdi oturunca pek bişey yok ayakta duramıyorum,ayağımda ağrıyor bu halimize çok şükür,heyecan olmaz mı ne zaman gelecek meleğim diye kalbim küt küt her zaman
sen nasıslın cnm,ağrıların geçti mi biraz
herşey bitti cnm çok şükür,yatıp dinleniyorum bol bol,bir de ödevlerim var onları yapmaya çalışıyorum,sen anıslsın cnm?hala gelmedi sanırım kırmızılar ne güzel,tekrar idrarda bir test yapsaydın keşke,bu kesin sonuç olurdu cnm.
slm nasılsınız ... silik ikinci cizgiyi gorüpte hamile olmayn varmı 3 kere yaptım ilki silikti sonrakiler koyulastı ama diger cizgiylede aynı renk de degil idrar testi yaptırdım 2 gün gectiginde silik cıktı bugun 6 gün oldu günüm geceli bas dönmesi va mide bulantısıda var hamileyimdir demi kan tahlili yaptıramıyorum bi köyde ögretmenm il cok uzak ...
slm nasılsınız ... silik ikinci cizgiyi gorüpte hamile olmayn varmı 3 kere yaptım ilki silikti sonrakiler koyulastı ama diger cizgiylede aynı renk de degil idrar testi yaptırdım 2 gün gectiginde silik cıktı bugun 6 gün oldu günüm geceli bas dönmesi va mide bulantısıda var hamileyimdir demi kan tahlili yaptıramıyorum bi köyde ögretmenm il cok uzak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?