Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım...
biz eşimin dişini tedavi ettirip geldik ama biz 4 boyutluya götürmedisenağlamasenağlama

beyazcım nasılsın seni düşündükçe ben heyecanlanıyorum az kaldı ne güzel allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin normalmi doğum bellimi şimdilik ne gözüküyor,çatlağın oldumu,doğum çantan hazır dimi ay çok heyecanlandım ya beyaz bir avazda kurtarsın allah canım öpüyorum

biz eşimin dişini tedavi ettirip geldik ama biz 4 boyutluya götürmedisenağlamasenağlama

merhaba nurcum iyiyiz sen nasılsın tatlım geçmiş olsun eşine boşver 4 boyutluyu ya sağlıkla gelsin tam boyutta gör inşallah :)

merhaba nurcum iyiyiz sen nasılsın tatlım geçmiş olsun eşine boşver 4 boyutluyu ya sağlıkla gelsin tam boyutta gör inşallah :)

inş canım biraz sancılarım var son iki gündür aslında nun için gideyim diyorum ama eşime söylemiyorum telaşlanmasın diye dr randevumuzda haftaya

canım hoş geldiniz eşine çok geçmiş olsun tatlım
4 boyutluyada takma kafana kız boşver çiğdeminde dediği gibi onlar sağlıklı olsun yeter geldiğinde görürüz inşallah her bir taraflarını

kız çiğdem ne çok soru sormuşsun öyle :roflol: :roflol:

inş canım biraz sancılarım var son iki gündür aslında nun için gideyim diyorum ama eşime söylemiyorum telaşlanmasın diye dr randevumuzda haftaya

canım nasıl sancılar var? Sende çok telaşlanma bence normal bu sancılar çünkü bende yaşıyorum artık bünye doğuma hazırlanıyor delikafadulden

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:8 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (2 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

9.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

12.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

14.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................12 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................10. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım normalde önemli değil zaten 4 boyutlu hadi dra gidelim diyemiyorum telaş yapacak diye bende 4 boyutluyu bahane ettim....
canım belimden vuruyor sanki birde karnımın altında sancım böyle adet sancısı gibi giriyor anlık bide iki gündür baş dönmem var hayra yoruyorum hep

tatlım çok sıklaşırsa doktorunla konuş telefonda belki rahatlarsın ama hafataya kadar idare edebiliyorsan et canım eminim normaldir endişe etme sakın resimlere baktım maşallah hepside çok güzel allah sağlıkla almak nasip etsin

teşekkürler canım artarsa giderim zaten dra

canım benim belde ve karnının altında olan sancılar normal çünkü inan aynılarını ben yaşıyorum hatta yoğun bir şekilde ama uzun sürmüyor allahtan.
Baş dönmene gelince tansiyonunu kontrol altında tut sürekli. Derslere felan çok yüklendiysen eğer buda yapar bol bol dinlenmen gerek artık biliyorsun dimi şeker.

ay evet merak ettim canım ya gerçi çok merak iyi değildir biliyorum ama napayım heyecan yaptım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canım biraz sınavada stresleniyorum herhalde

cnm normal doğum olacak,dr.um istersem sezeryan yapabileceğini söyledi am normal istedik eşimle,haftaya perşembeye kadar doğum olmazsa suni sancıyla epiduralle normal doğum yapıcam bir aksilik olmazsa.yarın nst ye giricem bakalım nasıl çıkacak,haftaya tekrar kontrolüm var bakalım artık her an geelbilir zeynep hanım ,beklemedeyiz.karnımda hiç çatlak olmadı cnm,kasıklarımda ve kalçalarımda oldu biraz,artık ne yapalım,ben hem karnımda olur sanmıştım:1closedeyes:

çiğdemcim doğum çantam bayadır hazır erken doğum falan olursa dişye,sanıırm 36.daftadan beri hazır,aklıma bişey geldikçe hala tıkıştırıyorum çantayakaydirigubbakcemile3

nurcum eşine geçmiş olsun,sancıların varmış biraz normal güzelim bunlar bebişin ters dönmüştür,baskı yapıyordur kasıklarına,banada çok oluyordu,her an başı çıkacakmış gibi oluyordu.şimdiki sancılar daha berbatdelikafadulden

ay inşallah canım bende epidural normal doğum yapmayı çok istiyorum ama bakalım şartlar neyi gösterecek çatlakların konusunda da çok şanslısın maşallah hep gözükmeyen yerlerde olmuş bende hep karında olur sanıyordum ama popoma bacaklarımada sürüyorum kremden bakalım şansıma artık nerem çatlar bilmiyorum ama meraktan çatlayacağım kesin kaydirigubbakcemile3

çiğdemcim doğum çantam bayadır hazır erken doğum falan olursa dişye,sanıırm 36.daftadan beri hazır,aklıma bişey geldikçe hala tıkıştırıyorum çantayakaydirigubbakcemile3

benimde senden farkım olmaz kesin desene çanta değil koca bir valiz olucak :) tıkıştır canım tıkıştır kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol::roflol:
benimde senden farkım olmaz kesin desene çanta değil koca bir valiz olucak :) tıkıştır canım tıkıştır kaydirigubbakcemile5

bu da lazım olur şu da lazım olur diye tıkıyorum çantaya,kız kocaman valizle gidiyor millet doğuma,benim ki ufak:1closedeyes::1closedeyes:

canım teşekkür ederim allahım senide bir avazda kurtarsın inş...
allahım hayırlısıyla kavuştursun meleğimizi annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…