- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.421
yaw site biraz düzeldi yine kimseler yok
:1no2:
evet kayboldu herkes neredesiz kızlargerçi bende yavaş yavaş çıkıcam birazdan yarında sağlıkocağına gidicem sabahtan bugün aradılar kontrolünüz var gelin diye çok hoşuma gitti baya ilgili bizim ebeler yarın bir gözükücem çift kontrol olmuş oluyor içim rahatlıyor kızlar herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel güzel dinlenin bebişlerede kendinizede çok iyi bakın sakın benim gibi grip falan olmayın süründürüyor valla aman haaa bol portakal ve uyku tabiki huzur olacak mutlaka bay bayy:CüvCüv:
ay cnm bir gün benide aramışlardı çok mutlu olmuştum takipteler diye,gittim çok kalabalıktı,ebe soru en son ne zaman gittin dr.a diye,3 gün önce dedi,bir problem varmıymış dedi,yokmuş dedim,sadece kilo mu ölçtü,tansiyonuma bile bakmadan kafan bişey yazdı şok oldumdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:seninki de böyle olmasın baya oldu dr.a gideli de cnm sen,hadi iyi akşamalra.s.
ay evet merak ettim canım ya gerçi çok merak iyi değildir biliyorum ama napayım heyecan yaptım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım biraz sınavada stresleniyorum herhalde
ay inşallah canım bende epidural normal doğum yapmayı çok istiyorum ama bakalım şartlar neyi gösterecek çatlakların konusunda da çok şanslısın maşallah hep gözükmeyen yerlerde olmuş bende hep karında olur sanıyordum ama popoma bacaklarımada sürüyorum kremden bakalım şansıma artık nerem çatlar bilmiyorum ama meraktan çatlayacağım kesin kaydirigubbakcemile3
yaw site biraz düzeldi yine kimseler yok
:1no2:
evet kayboldu herkes neredesiz kızlargerçi bende yavaş yavaş çıkıcam birazdan yarında sağlıkocağına gidicem sabahtan bugün aradılar kontrolünüz var gelin diye çok hoşuma gitti baya ilgili bizim ebeler yarın bir gözükücem çift kontrol olmuş oluyor içim rahatlıyor kızlar herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel güzel dinlenin bebişlerede kendinizede çok iyi bakın sakın benim gibi grip falan olmayın süründürüyor valla aman haaa bol portakal ve uyku tabiki huzur olacak mutlaka bay bayy:CüvCüv:
arifem bir kez daha idrarda baktın mı gebeliğe,baya oldu gecikeli seninkinin,artık idrarda kesin çıkar sanırım
bakmadım beyazcım bak istemiyorum biliyorum çünkü yine aynı şeyle karşılaşıcam cumartesiye kadar bişi yapmayı düşünmüyorum ne varsa doktor söyler heralde zaten şimdi acayip heycan sardı beni şimdi alttan muayne ediyolar ya ben çok çekiniyorum nedense kalbim yerinden çıkıcakmış gibi çarpıyo kendi doktorumda tam alışmılken şimdi yine başlıcaz onu düşünüp duruyorum
kızz deli neden alttan muayene etsinki dr. seni?
ben daha hiç alttan muayane olmadım sanırım direk doğuma girerim orda görür altımı doktor kaydirigubbakcemile3
valla cerencim benim doktorum hep alttan muayne etti beni ne biliyim heralde buda öyle bakar diye tahmin ediyorum sen direk hamile kaldığın için olmasın sakın cerencimkaydirigubbakcemile3
bakmadım beyazcım bak istemiyorum biliyorum çünkü yine aynı şeyle karşılaşıcam cumartesiye kadar bişi yapmayı düşünmüyorum ne varsa doktor söyler heralde zaten şimdi acayip heycan sardı beni şimdi alttan muayne ediyolar ya ben çok çekiniyorum nedense kalbim yerinden çıkıcakmış gibi çarpıyo kendi doktorumda tam alışmılken şimdi yine başlıcaz onu düşünüp duruyorum
7 ay oldu canım aminnnn nurcum çok sağolarifecim senin için hayırlısı olsun canım sizin ne kadar oldu korunmayı bırakalı
öylede dokyor değişince insan çekiniyo yine ilk alttan muaynemi hiç unutamam heraldekaydirigubbakcemile3canım yaa sen idmanlısın o zaman neden çekiniyorsunki güzelim ben hiç alttan muayene olmadım beni düşünsene
aslında bende çok meraklıyımdır ama bu sefer hiç bişi hissedmiyorum boşlukta gibiyim ay nebiliyim 2 gün kaldı boşyere canımı sıkımıyım şimdi cumartesi yeterince sıkılıcak zatencanım valla iyi sabırlıısn sen,ben meraklı melahatım çatlardım valla bakmasamsırnaşık şey
kızlar valla muhabbet yiyimiş bende giremedim bi türlü sonra pes etmiştim
sancıları olan gacılarrr veletler hazırlık yapıyo içerdee belliki şu analarımızı bi dürtekde yolun yakın olduğunun farkına varsınar diyolar belliki :))))))))))
nurcum eşine geçmiş olsun
kız arife baksın aşşadan nocekkii artık orası mahrem yeri olmakdan çıktı zaten bizim için :))))
benim doktorumda ilk alttan baktı bida alttan bakmadı sanada büyük ihtimal bi kere bakarlarr sonra gerek duymazlar bakarsın bebek içerdedir alttan bakmaya hiç gerek bile kalmazz hiç dert etmee bunu
bida yazamayabilirim site bu malum bellimi olur gene sapıtıverir o yüzden hepinize iyi akşamlar şimdiden :)))) çok öptümm
ne biliyim cerencim hiç içimde öyle sevinecekmişim gibi bi his yok bakalım neler olucak ama inşallah öyle olur :Saruboceq:kız arife neden cumartesi canın sıkılıcakki kendini böyle hazırlama lütfen. Belkide çok mutlu çıkacaksın doktorun odasından (inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhh)
kolay gelsin canım sende kendine dikkat etkızlar ben yemek yapmaya gidiyorum şimdi kendinize iyi bakın
iyi akşamlar beyazcım yarın güzel haberler getirirsin bize inşallah çok öpüyorumkızlar hepinize iyi akşamlar,yarın görüşmek üzere,sabahtan belki giremeyebilirm nst'miz var yarın,saati belli değil eşim arayacak,yinede haberiniz olsun
Şeniz
canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benim saat 6 olmuş mesai bitmiş hiç farkında değilim aaaaaa ne güzel yaa her gün böyle olsa dimi süpppppeeeerrrr
bana müsaade canlar çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri seffiyorrum
iyi akşamlar vedeeeeeeeeee iyi geceler kuzucuklarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?