Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sadece sonucu gösterdim zaten doğumhanedeydi doğuma hazırlanıyorlarmış canım doğumhanenin girişinde gösterdim sonuçları yani bebeğimi göremedim.

günaydınnnnnnnnnnn güzellleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr bu gün çok güzel bir güüüüüüünnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

güzelim benim, çok özledim seni :) nasılsın tatlım?

bende seni çok özledim ablaaaaammmmmmmmmm Şeniz artık gel ama aramıza yaaa noluuuuuuuuurrrrrrrrr :çok üzgünüm:

canımmm yorulmuş olabilirsin farkında olmadan kendine çok dikkat et geçmiş olsun tatlım....

aalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevindiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm sonunda sıkıntıları bitti ve sağ salim kucağına aldı demek yavrusunu çok şükür yarabbimmmmmmmm. Biraz erken oldu ama ne yapalım sağlık olsun onlar iyi ise sorun yok. Dualarımız yusuf ve burcu ile inşallah bir an önce toparlanır ve evlerine dönerler. Darısı bizim başımıza inşallaaahhhh :Saruboceq:
haber verdiğin için çok sağol neşecim Allah razı olsun. Bu haberi senden de duymak nasip olur inşallah bir gün

günaydın kızlar
günaydın bulcuk nasılsın 3 lü testim temiz çıktı çok mutlyuyum alkisalkisalkis

günaydın inci nasılsın canım
gözün aydın bak tertemiz çıkmış sonuçlar ne güzel hihoyyyt hihoyyyt

kızlar eşim aradı hemen gel diye ben nst için gidiyorum,gelince görüşrüürk,bu rada pemboş burcu günaydın kızlar

canımm git hadi ve geldiğin gibi yaz olurmu birtanem aklımız sende kalmasın delikafadulden

inşallah ablacaım çok sağol dualarınızı eksik etmeyin ne olur
bugün beraberiz demek yaşaşınnnnnnnnnnnnhihoyyyt
entelliye nasılsın canım geçmiş olsun güzelim evet site bizide delirdi neyseki geçici

menzilgülü gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün maşallah yusufumuza çok sevindim annesine kavuşmak için sabırsızlanmış yavrum

nesecim çok teşekkür ederim çokgüzel haberler getirdin bize balım kırmızılar gelmiş hakkında hayılrısı olsun canım inşallah güzel şeyler söylücek doktorun senin kırmızılar geldi ben hala bekliyorum gelen giden yoksenağlama
günaydın burcum nasılsın canım oğluşun nasıl
günaydın kızlar
günaydın pembişim gözün aydın çok sevindim canım maşallah
kızlar eşim aradı hemen gel diye ben nst için gidiyorum,gelince görüşrüürk,bu rada pemboş burcu günaydın kızlar

tamam beyazcım güzel haberlerini bekliyoruz görüşürüz

beyaz canım güzel haberlerini bekliyoruz inş.

Ceren Kumsalım günaydın teşekkür ederim arkadaşlar içim ferahladı bunuda atlattık ya çok şükür

beyaz canım güzel haberlerini bekliyoruz inş.

Ceren Kumsalım günaydın teşekkür ederim arkadaşlar içim ferahladı bunuda atlattık ya çok şükür

canım benim sırada şimdi şeker yüklemesi var dimi? Hadi bakalım o testinde temiz sonuçlarını alınca değmen keyfimize. Sonra zaten test tahlil felan kalmıyor rutin ultrason kontrolleri inşallah

günaydın cerencim nasılsın canım küçük cerenimiz nasıl

günaydın canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın birtanem? Keyfin yerindemi? Kendini nasıl hissediyorsun? Menzil gülünün haberini alınca tırstım valla gözlerim patladı yerinden çıkacaktı malum sıra bana geliyorrrrr delikafadulden delikafadulden

Amin inşallah canım. Hepimizden Allah razı olsun. Yalnız müjdemi isterim bak kaytarmaca yok. Bu küçük bir müjde değil..:)) Acaba ne istesem müjdelik???alkisalkisalkis

Canım neden bugün gitmiyorsun doktora?

kaydirigubbakcemile3düzelttim cnm,kimseler görmedenkaydirigubbakcemile3

Ben bişi görmedim zatenşakkıdı

Banda çok iyi geldi canım.

ben gördümki gördümkiiiii kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Kıssssssss gelirsem bak kaydirigubbakcemile...

günaydın kızlar

Ay canım benim hadi hayırlısı çok sevindim..Bize de dua ediyorsun değil mi annecik? Resmin çok güzel maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın eşinle canım..

nst ne??CADIARZU

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:7 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................12 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................10. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3.. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009{YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Amin inşallah canım. Hepimizden Allah razı olsun. Yalnız müjdemi isterim bak kaytarmaca yok. Bu küçük bir müjde değil..:)) Acaba ne istesem müjdelik???alkisalkisalkis

neşeee bana baaakk banaaa gelirsem oraya yırtarım o ağzını senin heee klava:
karıya bak beee bir haber getirdi diye müjdesini istiyormuş e ben hemen hemen her gün birilerinden haber getiriyorum yavrum o zaman topiktekilerin bana çalışması gerek kaydirigubbakcemile3 neyse sağol verip vereceğin ilk ve son haber olur sanırım neymiş istediğin söyle bakiim söylede verelim ağzın kapansın sen şimdi her fırsatta söylersin :roflol: :roflol:

Ay canım benim hadi hayırlısı çok sevindim..Bize de dua ediyorsun değil mi annecik? Resmin çok güzel maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın eşinle canım..

Canım allah razı olsun allahım inş. hepimizin yuvasındaki muhabbeti arttırsın canım dualarım inan seninle c bebişin gelmek için hayırlı vaktini bekliyor sanırım geç olsun ama sonucu güzel olsun inş.

bnede iyiyim şükürler olsun menzilgülünün haberini alınca dahada iyi oldum kavuştu yavrusuna ne güzel senağlamaçok duygulandım .keyifler yerinde nası olsun işte cumartesiyi bekliyoruz .tırsma annesi tırsma ne güzel az kaldı sende miş kokulunu alıcaksın kucağına inşallah

canım benim sırada şimdi şeker yüklemesi var dimi? Hadi bakalım o testinde temiz sonuçlarını alınca değmen keyfimize. Sonra zaten test tahlil felan kalmıyor rutin ultrason kontrolleri inşallah

Ayrıntılı ultrasona çağırdı ondan sonra şeker yüklemesi ama ben şeker yüklemesinden korkuyorum çünkü benim kan şekeri düşüklüğü problemim var yani tatlı yiyince kan şekerim düşüyor (normalde çıkar eeee insan tuhaf olunca delikafadulden ) inş. onda bir sorun yaşamam

neşemeşe vavv müjde vermişsisn ben onu atlamışım menzilgününün bebişi olmuş allah analı babalı büyütsün inş.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis sıra beyaz ve cerende nasıl heyecan varmı heyecan delikafadulden

nesecim yeni bir doktora gidicem yalnız gitmek istemiyorum eşiminde yanımda olmasını istiyorum oda bu hafta çok yoğu izin alamaz o yüzden cumartesi gidicem

Amin canım. İnşallah hep birlikte dua edelim hepimiz için..

küstüm sana :dilcikar:

nesecim kibele nasıl onun kızı olucaktı dimi doğum yaptımı

Yok canım daha vakti var Onun. İyi idi en son görüştüğümüzde. O da KK'de yasaklı o yüzden giremiyor. O benim iyilik meleğim. Kız annesi olacak inşallah.

nesecim yeni bir doktora gidicem yalnız gitmek istemiyorum eşiminde yanımda olmasını istiyorum oda bu hafta çok yoğu izin alamaz o yüzden cumartesi gidicem

Canım ne güzel eşinle gidecekseniz, benimki hiç gelmiyor( mecbur olmadıkça..

Amin darısı başınıza canım. Ama hala bir müjdelik alamadım. Ceren kızdı bana(

Canım inşallah herşey yolunda gidecek hiç üzülme...

evet yaa bende hem sevindim hem üzüldüm menzil gülünün haberini okuyunca kavuşmuş olmasına vede sıkıntılarının bitmesine sevindim. Ama oğluşumuz erken gelmiş çok minik daha ona üzüldüm. Neyse sağlık olsunda toparlanır ikiside iyi olsun önemli olan bu dualarımız onlarla....
canım yaa ben hem tırsıyorum hemde seviniyorum kendi adıma karmakarışığım yani zamanı gelince anlarsın ne demek istediğimi

ooyy canım yaa öylemi bak şeker yüklemesine giderken yalnız gitme sakın ben kötü oldum yüklemeden sonra çünkü bir bardak ılık şerbetten sonra 1 saat aç durmak insanın başını döndürüyor gülüm evin yakınmı hastaneye yakınsa bir saat evde gidip yatarsın ama eşinle git mutlaka sakın yalnız gitme başın felan döner allah muhafaza...

kızzz ne diyorsunn heyecan olmazmıııı asıl beyaz doğurduktan sonra benim heyecan tavan yapıcak delikafadulden delikafadulden

Amin canım. İnşallah hep birlikte dua edelim hepimiz için..

küstüm sana :dilcikar:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
bak bak bak birde küsermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…