- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.461
güzelim benim, çok özledim seni :) nasılsın tatlım?
beyazcım ben burdayım sen gittinmi hayatım bu siet kahretti beni kaç gündür zaten giremiyorum bide girebildiğim zamanlarda sorun var diyor sen nasılsın canım bir şey sorcam haftaya perşembe demişsin suni sancıyla die senin günün dolmu oluyomu o gün yani 40 hafta bitmişmi oluyor bende çok merak ediyorum inan senin yerine ben heycanlamıyorum
bu sabah bende tetanoz aşımı olmaya gittim sağlık ocağına bebeğin kalbini dinlediler tansiyon kilo falan derken ufak bir kontrol oldu arada ama işe giderken minibüste fena oldum bulantı ve aşırı bir çarpıntıyla beraber acayip ter döktüm artık aşıdanmı yoksa minübüsmü tuttu anlayamadım iş yerine gelmeden indim öle kötü oldumki yürüyerek gittim
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr, duydunuz mu? Menzil Gülü dün doğum yapmış. Müjdemi isterim hepinizden:)) Yusufumuz da geldi çok şükür. Bana da Kibele msn'den yazmış şimdi okudum size haber vermemi istedi. Bebek ve Burcu iyi ve sağlıklılarmış çok şükür ancak 1 ay erken geldiği için küçükmüş (2 kilo 100g) ve küveze koymuşlar. Herkes nazar duası okusun ve hep birlikte dualarımızı gönderelim Menzilimize Gülümüze. Listeyi yenileyelim kızlar bir bebişimiz daha geldi çok şükür.
Bu arada dün derslerim çok yoğun olduğu için size haber veremedim ben kırmızı kartımı gördüm şükür. Beklememek bile çok sevindirici beni için. Şimdi test sonuçlarımızı da alıp gidicem doktora tekrar inşallah bakalım ne diyecek. Aldığımız bu müjdeli haberen midir nedir içim çok huzurlu bugün maşallah..Herkesi kocaman öpüyorum...
günaydın kızlar
günaydın bulcuk nasılsın 3 lü testim temiz çıktı çok mutlyuyum alkisalkisalkis
kızlar eşim aradı hemen gel diye ben nst için gidiyorum,gelince görüşrüürk,bu rada pemboş burcu günaydın kızlar
inşallah ablacaım çok sağol dualarınızı eksik etmeyin ne olurhayırlısı olsun birtanem, merak etme erken gelmez, zamanında gelir Yusuf'umuz, heyecan yapma sen sakın tamam mı?
merak etme bence kötü bir şey yok :) kendini şartlandırma böyle gülüm :)
heyooooooooooo çok sevindim tatlım, hadi bakalım darısı bizim başımıza inşallah :)
inşallah sonuçların çok güzel çıkacak canım, sabah hemen bildir bize :)
canım benim, geçmiş olsun eşine... sancılara bence de takılma vücut doğuma hazırlanıyor bence de :)
canııııııııım çok az kaldı, seni düşündükçe kalbim daha hızlı atıyor, inşallah bir avazda kurtulursun birtanem :)
güzelim benim, çok özledim seni :) nasılsın tatlım?
hayatım merak etme, myom ve çikolata kistleri hariç yok ediyormuş :) sende kist falan yok, kafaya takma böyle şeyler :)
bugün beraberiz demek yaşaşınnnnnnnnnnnnhihoyyytmerhaba kızlar nasılsınız? yine ben geldim siz gittinizneyse, napalım? mavişim yok iki gündür? umarım iyidir ve bir sorun yoktur... kızlar yarın laptopu okula götüreceğim, sabahtan biraz laflarız inşallah, kendinize iyi bakın, hepinizi çok seviyorum :) iyi akşamlar canlarım :)
entelliye nasılsın canım geçmiş olsun güzelim evet site bizide delirdi neyseki geçicibeyazcım ben burdayım sen gittinmi hayatım bu siet kahretti beni kaç gündür zaten giremiyorum bide girebildiğim zamanlarda sorun var diyor sen nasılsın canım bir şey sorcam haftaya perşembe demişsin suni sancıyla die senin günün dolmu oluyomu o gün yani 40 hafta bitmişmi oluyor bende çok merak ediyorum inan senin yerine ben heycanlamıyorum
bu sabah bende tetanoz aşımı olmaya gittim sağlık ocağına bebeğin kalbini dinlediler tansiyon kilo falan derken ufak bir kontrol oldu arada ama işe giderken minibüste fena oldum bulantı ve aşırı bir çarpıntıyla beraber acayip ter döktüm artık aşıdanmı yoksa minübüsmü tuttu anlayamadım iş yerine gelmeden indim öle kötü oldumki yürüyerek gittim
menzilgülü gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün maşallah yusufumuza çok sevindim annesine kavuşmak için sabırsızlanmış yavrumGünaydın kızlarrrrrrrrrrrr, duydunuz mu? Menzil Gülü dün doğum yapmış. Müjdemi isterim hepinizden:)) Yusufumuz da geldi çok şükür. Bana da Kibele msn'den yazmış şimdi okudum size haber vermemi istedi. Bebek ve Burcu iyi ve sağlıklılarmış çok şükür ancak 1 ay erken geldiği için küçükmüş (2 kilo 100g) ve küveze koymuşlar. Herkes nazar duası okusun ve hep birlikte dualarımızı gönderelim Menzilimize Gülümüze. Listeyi yenileyelim kızlar bir bebişimiz daha geldi çok şükür.
Bu arada dün derslerim çok yoğun olduğu için size haber veremedim ben kırmızı kartımı gördüm şükür. Beklememek bile çok sevindirici beni için. Şimdi test sonuçlarımızı da alıp gidicem doktora tekrar inşallah bakalım ne diyecek. Aldığımız bu müjdeli haberen midir nedir içim çok huzurlu bugün maşallah..Herkesi kocaman öpüyorum...
günaydın burcum nasılsın canım oğluşun nasılgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amanınnnn yudufumuz gelmişşş annesine hemencik kavuşmak istemiş hihoyyythihoyyyt:sm_cool:
allah sağlıklı uzun ömürler versin yusufumuza
neşecim bilgi için çok sağoll sabah sabah iyi geldi :1hug:
günaydın pembişim gözün aydın çok sevindim canım maşallahgünaydın kızlar
kızlar eşim aradı hemen gel diye ben nst için gidiyorum,gelince görüşrüürk,bu rada pemboş burcu günaydın kızlar
beyaz canım güzel haberlerini bekliyoruz inş.
Ceren Kumsalım günaydın teşekkür ederim arkadaşlar içim ferahladı bunuda atlattık ya çok şükür
günaydın cerencim nasılsın canım küçük cerenimiz nasıl
aalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevindiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm sonunda sıkıntıları bitti ve sağ salim kucağına aldı demek yavrusunu çok şükür yarabbimmmmmmmm. Biraz erken oldu ama ne yapalım sağlık olsun onlar iyi ise sorun yok. Dualarımız yusuf ve burcu ile inşallah bir an önce toparlanır ve evlerine dönerler. Darısı bizim başımıza inşallaaahhhh :Saruboceq:
haber verdiğin için çok sağol neşecim Allah razı olsun. Bu haberi senden de duymak nasip olur inşallah bir gün
nesecim çok teşekkür ederim çokgüzel haberler getirdin bize balım kırmızılar gelmiş hakkında hayılrısı olsun canım inşallah güzel şeyler söylücek doktorun senin kırmızılar geldi ben hala bekliyorum gelen giden yoksenağlama
kaydirigubbakcemile3düzelttim cnm,kimseler görmedenkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amanınnnn yudufumuz gelmişşş annesine hemencik kavuşmak istemiş hihoyyythihoyyyt:sm_cool:
allah sağlıklı uzun ömürler versin yusufumuza
neşecim bilgi için çok sağoll sabah sabah iyi geldi :1hug:
ben gördümki gördümkiiiii kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
günaydın kızlar
Amin inşallah canım. Hepimizden Allah razı olsun. Yalnız müjdemi isterim bak kaytarmaca yok. Bu küçük bir müjde değil..:)) Acaba ne istesem müjdelik???alkisalkisalkis
Ay canım benim hadi hayırlısı çok sevindim..Bize de dua ediyorsun değil mi annecik? Resmin çok güzel maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın eşinle canım..
canım benim sırada şimdi şeker yüklemesi var dimi? Hadi bakalım o testinde temiz sonuçlarını alınca değmen keyfimize. Sonra zaten test tahlil felan kalmıyor rutin ultrason kontrolleri inşallah
günaydın canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın birtanem? Keyfin yerindemi? Kendini nasıl hissediyorsun? Menzil gülünün haberini alınca tırstım valla gözlerim patladı yerinden çıkacaktı malum sıra bana geliyorrrrr delikafadulden delikafadulden
canım benim sırada şimdi şeker yüklemesi var dimi? Hadi bakalım o testinde temiz sonuçlarını alınca değmen keyfimize. Sonra zaten test tahlil felan kalmıyor rutin ultrason kontrolleri inşallah
Canım allah razı olsun allahım inş. hepimizin yuvasındaki muhabbeti arttırsın canım dualarım inan seninle c bebişin gelmek için hayırlı vaktini bekliyor sanırım geç olsun ama sonucu güzel olsun inş.
neşeee bana baaakk banaaa gelirsem oraya yırtarım o ağzını senin heeeklava:
karıya bak beee bir haber getirdi diye müjdesini istiyormuş e ben hemen hemen her gün birilerinden haber getiriyorum yavrum o zaman topiktekilerin bana çalışması gerek kaydirigubbakcemile3 neyse sağol verip vereceğin ilk ve son haber olur sanırım neymiş istediğin söyle bakiim söylede verelim ağzın kapansın sen şimdi her fırsatta söylersin :roflol: :roflol:
nesecim kibele nasıl onun kızı olucaktı dimi doğum yaptımı
nesecim yeni bir doktora gidicem yalnız gitmek istemiyorum eşiminde yanımda olmasını istiyorum oda bu hafta çok yoğu izin alamaz o yüzden cumartesi gidicem
neşemeşe vavv müjde vermişsisn ben onu atlamışım menzilgününün bebişi olmuş allah analı babalı büyütsün inş.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis sıra beyaz ve cerende nasıl heyecan varmı heyecan delikafadulden
Ayrıntılı ultrasona çağırdı ondan sonra şeker yüklemesi ama ben şeker yüklemesinden korkuyorum çünkü benim kan şekeri düşüklüğü problemim var yani tatlı yiyince kan şekerim düşüyor (normalde çıkar eeee insan tuhaf olunca delikafadulden ) inş. onda bir sorun yaşamam
bnede iyiyim şükürler olsun menzilgülünün haberini alınca dahada iyi oldum kavuştu yavrusuna ne güzel senağlamaçok duygulandım .keyifler yerinde nası olsun işte cumartesiyi bekliyoruz .tırsma annesi tırsma ne güzel az kaldı sende miş kokulunu alıcaksın kucağına inşallah
Ayrıntılı ultrasona çağırdı ondan sonra şeker yüklemesi ama ben şeker yüklemesinden korkuyorum çünkü benim kan şekeri düşüklüğü problemim var yani tatlı yiyince kan şekerim düşüyor (normalde çıkar eeee insan tuhaf olunca delikafadulden ) inş. onda bir sorun yaşamam
neşemeşe vavv müjde vermişsisn ben onu atlamışım menzilgününün bebişi olmuş allah analı babalı büyütsün inş.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis sıra beyaz ve cerende nasıl heyecan varmı heyecan delikafadulden
Amin canım. İnşallah hep birlikte dua edelim hepimiz için..
küstüm sana :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?