Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hımm yani eşin artık belirli saatlerde iş yerinde olucak öylemi hani btün gün evde idi evden hallediyordu ya yurt dışı iş gezileride bitmiştir o halde sevinmelimiyiz sence?

canım yurt dışı bitmeyecek ama gittği zaman 1-2 gün kalıp gelecek istediği zaman burdaki ofise gidecek onun için iyi olaak canım evde çok sıkılıyor

canım yurt dışı bitmeyecek ama gittği zaman 1-2 gün kalıp gelecek istediği zaman burdaki ofise gidecek onun için iyi olaak canım evde çok sıkılıyor

o zaman hayırlı olsun diyelim güzelim umarım herşet eşinin istediği şekilde gelişir.
Senin içinde daha iyi oldu bu durum malum artık doğum yaklaşıyor yakınında olması gerek....

o zaman hayırlı olsun diyelim güzelim umarım herşet eşinin istediği şekilde gelişir.
Senin içinde daha iyi oldu bu durum malum artık doğum yaklaşıyor yakınında olması gerek....

evet canım kendiside gitmiyor zaten bugün bile gözü arkada gitti şunu yapma bunu yapma otur kalkma sakın diyerek

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.... Neşeciiiiiiiiiiim muhteşem bir haber vermişsin, gözlerime inanamadım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis biz beyazı beklerken menzil gülü sürpriz yaptı, gerçi kızcağız annesi gelemden doğum olmasa diyordu ama böylesi hayırlıymış demek ki napalım... Allah sağlık sıhhat versin ikisine de inşallah

canım amin :) evet beraber olabiliriz dedim ama sabahtan bir sürü işim vardı onları ancak jhalledebildim :)
aman güzelim dikkat et kendine... minibüs de tutmuş olabilir, kalabalık mıydı? neyse umarım iyisindir şimdi :)
canım benim sağol verdiğin müjde için :) Kibele'nin cezası ne zaman bitiyor ya? kaç haftalık oldu o? Doğumu ne zaman? ne çok soru sordum di mi? kaydirigubbakcemile3 kırmızlar gelmiş, hayırlısı olsun tatlım, kendini sakın üzme, herşey olacağına varır derler ya, bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki... Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor işte :)
günaydın kızlar
günaydın bulcuk nasılsın 3 lü testim temiz çıktı çok mutlyuyum alkisalkisalkis
gözün aydın canııııııım darısı başımıza inşallah... bu arada ben ne ikili ne üçlü test yaptırmayacağım kızlar, %100 sonuç veren amniyosentez yaptıracağım... Hiç o testlerin stersine giremeyeceğim, bir defa da ne var ne yok öğrenirim en azından... tamam riskli biraz ama olsun alnımızda ne yazıyorsa onu yaşayacağız sonuçta...
inşallah ablacaım çok sağol dualarınızı eksik etmeyin ne olur
hayatım her zaman dualarımdasınız :) sen, neşe, jasmine, hatta ve hatta irem ve bütün hamileler :) hepinize dua ediyorum :)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis beyazdan sonra sıra sendeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
delikafadulden tutmuş yine cadılığı kaydirigubbakcemile3
canım sana da günaydın, nasıl oldun?
filiz abllllllllllaaaaaaaaammmmmmmmm nerdesin sen yaaaaaaaa sabahtan beri gözlerim seni arıyor geçmişimi okuyorsun gel azcık iki laf edelim yaaaaaaa çok özledim seniiiiii
birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem canım benim gel seni bir öpeyim Şeniz yok bölüm odasında çok tarfik var o yüzden bir yandan okuyup bir yandan cevap yetiştirmek zor oldu
canım eşim satış müdürü oluyoriş yerinde diğer arkadaşı fabrikalarla tanışmaya gitti
gözün aydın canım, hayırlısı olsun :)

ben gördümki gördümkiiiii kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
sus kız bişi görmedin sen:mymeka:
günaydın kızlar
günaydın bulcuk nasılsın 3 lü testim temiz çıktı çok mutlyuyum alkisalkisalkis
sonucunun güzel çıkmasına sevindim pemboşum,maşallah
cnm nst bebeğin keyfi yerinde mi diye bakılıyor,stres testi,annede de kaslma varmı diye ölçüyor,bebeğin kapl atışlarını dinliyorlar yarım saat,ama devlette 15 dk.kaydirigubbakcemile3dr.ona göre karar veriyor,biraz daha beklermi bebiş,sağlıklı mı diyeŞeniz

olmaz mı?delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ablacım hoşgeldin,nasılsın?
nurcum sen ansılsın cnm?ilayda çok hareket etmiyor mu,bir çikolata ye bak,sakin duruyor mu hiç?bende nst ye girmeden önce yedik hala tepikliyorkaydirigubbakcemile3

arifecim sen ansılsın cnm?gelmemiş hala kırmızılar ne güzel,inş güzel ahberler duyarız senden haftasonualkisalkisalkis
ceren yine kaçak abowwwwwwwwwdelikafaduldendelikafadulden

ben nst'ye girdim geldim sonucu aldım,eşime bıraktım,benim dr.ameliyatçıymış bugün ,eşim gösterecek sonucu,anladığım kadarıyla bişey yok gibi,bakalım eşime ne diyecek dr.

rüzgardeniz , beyaz teşekkür ederim çok şükür sonuçlarım güzel çıktı inş . burada hep güzel haberleri paylaşırız.:Saruboceq:

ama yarın benim dershanem var senağlamasenağlamasenağlama
ohhh kıyamam sana... hayatım senin için akşam da gelirim ben sakın üzülme a.s.
günaydın ablacım hoşgeldin nasılsın
günaydın birtanem iyiyim sen nasılsın? yerimseniben
hoşbulduk birtanem, iyiyim, seni sormalı, sen nasılsın esas?

Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsın tatlişkom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…