- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.501
hımm yani eşin artık belirli saatlerde iş yerinde olucak öylemi hani btün gün evde idi evden hallediyordu ya yurt dışı iş gezileride bitmiştir o halde sevinmelimiyiz sence?
ilayda iyi teyzesi bazen çok hareketli bazen çok sessiz sabahtan beri pek hareket etmiyor....
sen nasılsın canım dra ne zaman gidiyorsun
uyuyodur annesi maşallah ya ne güzel
bende iyiyim çok şükür cumartesi gidicez hayırlısıyla
canım yurt dışı bitmeyecek ama gittği zaman 1-2 gün kalıp gelecek istediği zaman burdaki ofise gidecek onun için iyi olaak canım evde çok sıkılıyor
o zaman hayırlı olsun diyelim güzelim umarım herşet eşinin istediği şekilde gelişir.
Senin içinde daha iyi oldu bu durum malum artık doğum yaklaşıyor yakınında olması gerek....
seni çok umutlandırmak istemiyorum ama kendine dikkat et tamam mı hareket falan ederken ani hareketlerde bulunma... bide ilaç falan kullanma
canım amin :) evet beraber olabiliriz dedim ama sabahtan bir sürü işim vardı onları ancak jhalledebildim :)sağol ablacım,cümlemizi kurtarsın inş sağlıcakla.
yarın beraberiz ne güzel:sm_cool::sm_cool:
dayanamadım bir bakıp çıkayım dedimkaydirigubbakcemile3,eşim maçtan şimdi geldi,ben sofrayı haırlayayım,
aman güzelim dikkat et kendine... minibüs de tutmuş olabilir, kalabalık mıydı? neyse umarım iyisindir şimdi :)beyazcım ben burdayım sen gittinmi hayatım bu siet kahretti beni kaç gündür zaten giremiyorum bide girebildiğim zamanlarda sorun var diyor sen nasılsın canım bir şey sorcam haftaya perşembe demişsin suni sancıyla die senin günün dolmu oluyomu o gün yani 40 hafta bitmişmi oluyor bende çok merak ediyorum inan senin yerine ben heycanlamıyorum
bu sabah bende tetanoz aşımı olmaya gittim sağlık ocağına bebeğin kalbini dinlediler tansiyon kilo falan derken ufak bir kontrol oldu arada ama işe giderken minibüste fena oldum bulantı ve aşırı bir çarpıntıyla beraber acayip ter döktüm artık aşıdanmı yoksa minübüsmü tuttu anlayamadım iş yerine gelmeden indim öle kötü oldumki yürüyerek gittim
canım benim sağol verdiğin müjde için :) Kibele'nin cezası ne zaman bitiyor ya? kaç haftalık oldu o? Doğumu ne zaman? ne çok soru sordum di mi? kaydirigubbakcemile3 kırmızlar gelmiş, hayırlısı olsun tatlım, kendini sakın üzme, herşey olacağına varır derler ya, bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki... Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor işte :)Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr, duydunuz mu? Menzil Gülü dün doğum yapmış. Müjdemi isterim hepinizden:)) Yusufumuz da geldi çok şükür. Bana da Kibele msn'den yazmış şimdi okudum size haber vermemi istedi. Bebek ve Burcu iyi ve sağlıklılarmış çok şükür ancak 1 ay erken geldiği için küçükmüş (2 kilo 100g) ve küveze koymuşlar. Herkes nazar duası okusun ve hep birlikte dualarımızı gönderelim Menzilimize Gülümüze. Listeyi yenileyelim kızlar bir bebişimiz daha geldi çok şükür.
Bu arada dün derslerim çok yoğun olduğu için size haber veremedim ben kırmızı kartımı gördüm şükür. Beklememek bile çok sevindirici beni için. Şimdi test sonuçlarımızı da alıp gidicem doktora tekrar inşallah bakalım ne diyecek. Aldığımız bu müjdeli haberen midir nedir içim çok huzurlu bugün maşallah..Herkesi kocaman öpüyorum...
gözün aydın canııııııım darısı başımıza inşallah... bu arada ben ne ikili ne üçlü test yaptırmayacağım kızlar, %100 sonuç veren amniyosentez yaptıracağım... Hiç o testlerin stersine giremeyeceğim, bir defa da ne var ne yok öğrenirim en azından... tamam riskli biraz ama olsun alnımızda ne yazıyorsa onu yaşayacağız sonuçta...günaydın kızlar
günaydın bulcuk nasılsın 3 lü testim temiz çıktı çok mutlyuyum alkisalkisalkis
hayatım her zaman dualarımdasınız :) sen, neşe, jasmine, hatta ve hatta irem ve bütün hamileler :) hepinize dua ediyorum :)inşallah ablacaım çok sağol dualarınızı eksik etmeyin ne olur
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis beyazdan sonra sıra sendeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canım benim sırada şimdi şeker yüklemesi var dimi? Hadi bakalım o testinde temiz sonuçlarını alınca değmen keyfimize. Sonra zaten test tahlil felan kalmıyor rutin ultrason kontrolleri inşallah
günaydın canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın birtanem? Keyfin yerindemi? Kendini nasıl hissediyorsun? Menzil gülünün haberini alınca tırstım valla gözlerim patladı yerinden çıkacaktı malum sıra bana geliyorrrrr delikafadulden delikafadulden
delikafadulden tutmuş yine cadılığı kaydirigubbakcemile3neşeee bana baaakk banaaa gelirsem oraya yırtarım o ağzını senin heeeklava:
karıya bak beee bir haber getirdi diye müjdesini istiyormuş e ben hemen hemen her gün birilerinden haber getiriyorum yavrum o zaman topiktekilerin bana çalışması gerek kaydirigubbakcemile3 neyse sağol verip vereceğin ilk ve son haber olur sanırım neymiş istediğin söyle bakiim söylede verelim ağzın kapansın sen şimdi her fırsatta söylersin :roflol: :roflol:
canım sana da günaydın, nasıl oldun?kızlar günaydın nasılsınız bakalım...
çok sevindim menzilgülüne sağlıkla büyüsün inş yusufumuz :Saruboceq:
pembecim tahlillerin temiz çıkmış sevindim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama burda kimse kalmamışsenağlamasenağlama
birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem canım benim gel seni bir öpeyim Şeniz yok bölüm odasında çok tarfik var o yüzden bir yandan okuyup bir yandan cevap yetiştirmek zor oldufiliz abllllllllllaaaaaaaaammmmmmmmm nerdesin sen yaaaaaaaa sabahtan beri gözlerim seni arıyor geçmişimi okuyorsun gel azcık iki laf edelim yaaaaaaa çok özledim seniiiiii
gözün aydın canım, hayırlısı olsun :)canım eşim satış müdürü oluyoriş yerinde diğer arkadaşı fabrikalarla tanışmaya gitti
ablaaaaa nasılsın bayadır görüşemiyoruz
evet tatlım maalesef görüşemiyoruz :çok üzgünüm: ama yarın artık evdeyim, kk da yamuk yapmazsa geçen haftaki gibi buralarda olacağım
ablacım hoşgeldin çok özledim seni:1hug:
istanbula geldiğinde seni görmek isterim
sus kız bişi görmedin sen:mymeka:ben gördümki gördümkiiiii kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
sonucunun güzel çıkmasına sevindim pemboşum,maşallahgünaydın kızlar
günaydın bulcuk nasılsın 3 lü testim temiz çıktı çok mutlyuyum alkisalkisalkis
cnm nst bebeğin keyfi yerinde mi diye bakılıyor,stres testi,annede de kaslma varmı diye ölçüyor,bebeğin kapl atışlarını dinliyorlar yarım saat,ama devlette 15 dk.kaydirigubbakcemile3dr.ona göre karar veriyor,biraz daha beklermi bebiş,sağlıklı mı diyeŞenizAmin inşallah canım. Hepimizden Allah razı olsun. Yalnız müjdemi isterim bak kaytarmaca yok. Bu küçük bir müjde değil..:)) Acaba ne istesem müjdelik???alkisalkisalkis
Canım neden bugün gitmiyorsun doktora?
Ben bişi görmedim zatenşakkıdı
Banda çok iyi geldi canım.
Kıssssssss gelirsem bak kaydirigubbakcemile...
Ay canım benim hadi hayırlısı çok sevindim..Bize de dua ediyorsun değil mi annecik? Resmin çok güzel maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın eşinle canım..
nst ne??CADIARZU
neşemeşe vavv müjde vermişsisn ben onu atlamışım menzilgününün bebişi olmuş allah analı babalı büyütsün inş.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis sıra beyaz ve cerende nasıl heyecan varmı heyecan delikafadulden
ohhh kıyamam sana... hayatım senin için akşam da gelirim ben sakın üzülme a.s.ama yarın benim dershanem var senağlamasenağlamasenağlama
günaydın birtanem iyiyim sen nasılsın? yerimsenibengünaydın ablacım hoşgeldin nasılsın
hoşbulduk birtanem, iyiyim, seni sormalı, sen nasılsın esas?
sus kız bişi görmedin sen:mymeka:
sonucunun güzel çıkmasına sevindim pemboşum,maşallah
cnm nst bebeğin keyfi yerinde mi diye bakılıyor,stres testi,annede de kaslma varmı diye ölçüyor,bebeğin kapl atışlarını dinliyorlar yarım saat,ama devlette 15 dk.kaydirigubbakcemile3dr.ona göre karar veriyor,biraz daha beklermi bebiş,sağlıklı mı diyeŞeniz
olmaz mı?delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ablacım hoşgeldin,nasılsın?
nurcum sen ansılsın cnm?ilayda çok hareket etmiyor mu,bir çikolata ye bak,sakin duruyor mu hiç?bende nst ye girmeden önce yedik hala tepikliyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?