Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım dahiliye doktorum şeker hastası olduğumu düşünüp şeker yüklemesi yapmıştı hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü bayılmak üzereydim akıllandım kesinlikle yalnız gitmem teşekkür ederim yinede bilgilendirip uyardığın için Şeniz

Pasta istiyorum, kocaman ve üstünde çilekleri ve dondurması olsun. Ceren sen de getir böyle güzel haber sen de iste napalım yanilülülülülülü

canım ya umarım gebelikte şeker yüklemesi sonucun temiz çıkar... :Saruboceq:

Pasta istiyorum, kocaman ve üstünde çilekleri ve dondurması olsun. Ceren sen de getir böyle güzel haber sen de iste napalım yanilülülülülülü

peki cnaım sen ver bana açık adresini ben sana yollucam pastanı ama üstünde çilek ve dondurmamı olur yoksa başka birşeymi olur bilemicem artık sen kaşındın :jeyyar:
kızzz benim getirdiğim haberler kötümü :dilcikar:

kızlar günaydın nasılsınız bakalım...
çok sevindim menzilgülüne sağlıkla büyüsün inş yusufumuz :Saruboceq:
pembecim tahlillerin temiz çıkmış sevindim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama burda kimse kalmamışsenağlamasenağlama

Canımmm hoş geldin nasılsın? Nasıl oldun tatlım iyimisin? Minik kızımız nasıl annesi?
Evet menzil gülüne bizde çok sevindik kızzz nuurrrr sıra bize geliyor heeee delikafadulden heyecan varmı heyecan delikafadulden kaydirigubbakcemile3

daha daha iyiyiz canım şimdide mamak yiyoruz babamı sabah gitti...
canım valla menzilgülünü duyunca feci bastı heyecan:1shok:

günaydın nurcum nasılsın canım bizde çok sevindik yusufun gelmesine
ilayda nasıl

kızlarrrr bu arada burcunun cimri patronu gıcık bir iş vermiş burcuya onunla uğraşıyormuş bu yüzden burcu bu gün aramıza pek katılamayabilir haberiniz olsun kuzularrrr....

daha daha iyiyiz canım şimdide mamak yiyoruz babamı sabah gitti...
canım valla menzilgülünü duyunca feci bastı heyecan:1shok:

afiyet bal şeker olsun kuzum bebişine yarasın yediklerin inşallah
hayırdır güzelim eşin nereye gitti?
Şşşşştt sakin ol kuzu heyecan yapma valla heyecan yapınca gelmeyeceği varsada biz getirecez kızları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

filiz abllllllllllaaaaaaaaammmmmmmmm nerdesin sen yaaaaaaaa sabahtan beri gözlerim seni arıyor geçmişimi okuyorsun gel azcık iki laf edelim yaaaaaaa çok özledim seniiiiii

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:7 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................12 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................10. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3.. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009{YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım eşim satış müdürü oluyoriş yerinde diğer arkadaşı fabrikalarla tanışmaya gitti

canım eşim satış müdürü oluyoriş yerinde diğer arkadaşı fabrikalarla tanışmaya gitti

hımm yani eşin artık belirli saatlerde iş yerinde olucak öylemi hani btün gün evde idi evden hallediyordu ya yurt dışı iş gezileride bitmiştir o halde sevinmelimiyiz sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…