- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.481
Amin darısı başınıza canım. Ama hala bir müjdelik alamadım. Ceren kızdı bana(
ooyy canım yaa öylemi bak şeker yüklemesine giderken yalnız gitme sakın ben kötü oldum yüklemeden sonra çünkü bir bardak ılık şerbetten sonra 1 saat aç durmak insanın başını döndürüyor gülüm evin yakınmı hastaneye yakınsa bir saat evde gidip yatarsın ama eşinle git mutlaka sakın yalnız gitme başın felan döner allah muhafaza...
kızzz ne diyorsunn heyecan olmazmıııı asıl beyaz doğurduktan sonra benim heyecan tavan yapıcak delikafadulden delikafadulden
Pasta istiyorum, kocaman ve üstünde çilekleri ve dondurması olsun. Ceren sen de getir böyle güzel haber sen de iste napalım yanilülülülülülü
Canım dahiliye doktorum şeker hastası olduğumu düşünüp şeker yüklemesi yapmıştı hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü bayılmak üzereydim akıllandım kesinlikle yalnız gitmem teşekkür ederim yinede bilgilendirip uyardığın için Şeniz
canım ya umarım gebelikte şeker yüklemesi sonucun temiz çıkar... :Saruboceq:
Pasta istiyorum, kocaman ve üstünde çilekleri ve dondurması olsun. Ceren sen de getir böyle güzel haber sen de iste napalım yanilülülülülülü
kızlar günaydın nasılsınız bakalım...
çok sevindim menzilgülüne sağlıkla büyüsün inş yusufumuz :Saruboceq:
pembecim tahlillerin temiz çıkmış sevindim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama burda kimse kalmamışsenağlamasenağlama
Canımmm hoş geldin nasılsın? Nasıl oldun tatlım iyimisin? Minik kızımız nasıl annesi?
Evet menzil gülüne bizde çok sevindik kızzz nuurrrr sıra bize geliyor heeee delikafadulden heyecan varmı heyecan delikafadulden kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın nasılsınız bakalım...
çok sevindim menzilgülüne sağlıkla büyüsün inş yusufumuz :Saruboceq:
pembecim tahlillerin temiz çıkmış sevindim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama burda kimse kalmamışsenağlamasenağlama
daha daha iyiyiz canım şimdide mamak yiyoruz babamı sabah gitti...
canım valla menzilgülünü duyunca feci bastı heyecan:1shok:
günaydın nurcum nasılsın canım bizde çok sevindik yusufun gelmesine
ilayda nasıl
afiyet bal şeker olsun kuzum bebişine yarasın yediklerin inşallah
hayırdır güzelim eşin nereye gitti?
Şşşşştt sakin ol kuzu heyecan yapma valla heyecan yapınca gelmeyeceği varsada biz getirecez kızları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Nur teşekkür ederim canım nasılsın ilayda nasıl
canım eşim satış müdürü oluyoriş yerinde diğer arkadaşı fabrikalarla tanışmaya gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?