Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben nst'ye girdim geldim sonucu aldım,eşime bıraktım,benim dr.ameliyatçıymış bugün ,eşim gösterecek sonucu,anladığım kadarıyla bişey yok gibi,bakalım eşime ne diyecek dr.
hadi bakalım, heyacanla bekliyoruz tatlım, bak menzil gülü heyecan meyecan yaptırtmadı hemen doğuruverdi, darısı senin başına inşallah :)
rüzgardeniz , beyaz teşekkür ederim çok şükür sonuçlarım güzel çıktı inş . burada hep güzel haberleri paylaşırız.:Saruboceq:
amin canım :)

arifecim sen ansılsın cnm?gelmemiş hala kırmızılar ne güzel,inş güzel ahberler duyarız senden haftasonualkisalkisalkis
ceren yine kaçak abowwwwwwwwwdelikafaduldendelikafadulden

iyiim canım çok şükür sen nasılsın nasıl geçti nst iyimiymi zeynebimiz
inşallahhhhhhhhhhhh canım inşallah ama başka şeyler bekliyo beni gibime geliyo ama neyse gidicince görücez işte

bende iyiyim abla sağol koşturuyoruz işte

günaydınnn kızlarrr bende geldimmm ayy sinir oldum yaa kaç gündür giremiodummm en sonunda kazeni ekledim ve bu linki aldımm çok mutlu oldum ya sizi gerçekten özledim biliyomusunuz bende bağımlılık yaptı bu kk yaa kaç gündür eksik hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3

deryacım nasılsın canım sancıların ne durumda
iyiym canım sen ansılsın?sancılar son süratle devam akşam kasıklarımın ağrısından duramadım ,bel ağrısı da var,annemler geldi bize dün kızıma bir sürü ccicler getirmişler,annem hiç bişey yaptırmadı sağolsun,bir çay demledik oturduk,onu bie zor oturdum valla,şimdide biraz ağrım var ama o kadar çok değil.senin ağrıların geçti mi cnm?
bende iyim abla ne olsun devam işte aynen.
hadi bakalım, heyacanla bekliyoruz tatlım, bak menzil gülü heyecan meyecan yaptırtmadı hemen doğuruverdi, darısı senin başına inşallah :)

amin canım :)
öyle valla abla,pat diye haberi geldi menzilgülünün şok oldum:1shok:bu daha güzel oldu,hihoyyythihoyyyt
iyiim canım çok şükür sen nasılsın nasıl geçti nst iyimiymi zeynebimiz
inşallahhhhhhhhhhhh canım inşallah ama başka şeyler bekliyo beni gibime geliyo ama neyse gidicince görücez işte

iyi geçti gibi ama yinede dr.un bakıp değerlendirmesi gerek,bana kalırsa süper,bişey yoka.s
sen kendini herşeye alıştır cnm,iysine de kötüsüne de,sen kötü düşün yine de iyisi çıkarsa süpri,zzzzzz olur:lepi:

hoşgeldin cnma.s.

Canlarım benimmm geldim kuzular geldim apar topar çıktım sağlık ocağına gittim size yazmaya fırsat bulamadım. Tansiyonum falan ölçüldü gerekli bilgiler verildi vs. vs.
eee sizde ne var ne yok hanımlar nasılsınız?

evet canım kendiside gitmiyor zaten bugün bile gözü arkada gitti şunu yapma bunu yapma otur kalkma sakın diyerek

ayy canım ya öyleler valla allah razı olsun kız ilgileniyorlar ya ilgisiz olsalar allah muhafaza zor geçer bu dönem o zaman.

ablammm sonunda yani nihayet yazdın heee
canım benim yaa bende seni çok özledim inan yazına hasret kaldım :çok üzgünüm:
evet sıra bana geliyorr ablaaaa heyecan yapıyorum valla ama içim içime sığmıyoooooooorrrrrrrr :dance: :dance:
çok mutluyummm çoooooooookkkkkk :teytey: :teytey:
DArısı sizlerin başına inşallaaahhhh

arifecim sen ansılsın cnm?gelmemiş hala kırmızılar ne güzel,inş güzel ahberler duyarız senden haftasonualkisalkisalkis
ceren yine kaçak abowwwwwwwwwdelikafaduldendelikafadulden

kızzz kaçak değilim dedim ya güğlo sağlık ocağına gidip geldim geldiğim gibide size yazıyorum daha yemek bile yemedim lülülülülülü

ben nst'ye girdim geldim sonucu aldım,eşime bıraktım,benim dr.ameliyatçıymış bugün ,eşim gösterecek sonucu,anladığım kadarıyla bişey yok gibi,bakalım eşime ne diyecek dr.

birşey yoktur tatlım meraklanma bence zeynebin keyfi yerinde içerde mışıl mışıl elleme kızı ne kadar durursa o akdar iyi biliyin gülüm.

kızlaaaaaar!!! nerdesiniz yaw?

burdayımm annem ben geldim

Cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... kızlar niye yazmıyorsunuz?

geldim canım ablam benimmm Şeniz

canım ayakta biraz kalınca oluyor ağrım zannedersem bebişde büyüdüğü için baskı yapıyor bide rahim büyüyor...
inş hayırlısıyla atlatırız bu dönemleri

Güzeller güzelim benim, hoşgeldin... nasıl tansiyonun normal mi? bir sorun yok değil mi hayatım? valla siz doğuracaksınız bana sıra gelene kadar, bu arada ben dokuz doğuracağım sayenizde

Güzeller güzelim benim, hoşgeldin... nasıl tansiyonun normal mi? bir sorun yok değil mi hayatım? valla siz doğuracaksınız bana sıra gelene kadar, bu arada ben dokuz doğuracağım sayenizde

ablacım tansiyonum normal çıktı ebe bacaklarıma baktı ödem şişlik varmı diye hiç bir şey yok maşallah kilomu felan sordu herşey çok şükür yolunda ve normal Allahıma şükürler olsunki.
Birde ruh halimi sordu ebe kaygıların endişelerin sinirlilik halin gerginliklerin varmı diye ben aksini söyleyince ebenin çok hoşuna gitti. Keşke ebe sizin gibi olsa ne kadar güzel ya hayat dolusunuz dedi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
acaba son günlerde de böyle hayat dolu olabilecekmiyim acaba delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin jasmin :)

kızlar ben yemeğe gidiyorum :)

afiyet olsun ablaaammm bebişe yarasın inşallaaahhh

afiyet olsun ablacım...
kız ceren hangi ara gidip geldin sen

aşk olsun nur yokluğumu hiç fark etmedinmi :dilcikar:
gittim geldim işte gülo 20 dk. felan yoktum arabayla gidince mesafede yakın olunca e birde sağlık ocağında sıra felan beklemedim ben direk ebeyi buldum o yüzden uzun sürmedi yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…