Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy allah korumuş

yaq şu spiral işinden tırstım ..ben hapla korunmuştum ama hapta biraz kilo aldıgım için biraz çekimserim ama daha güvenilir hap..bakalım artık..burcu sen ne kullanıyordun?

kılzar sagolun en iyisi evde dinlenmek olacak galiba..inaşallah bu hafatadan sonra birşeycikler olmaz valla artık gebeligimin keyfini sürmek istiyorum...cerencim senin kaçıncı haftada kesilmişti..?

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH HAFTAYA DAHA İYİ OLURSAUN TAMAMEN BİTMİŞ OLUR BULANTILARIN:Saruboceq:

kılzar sagolun en iyisi evde dinlenmek olacak galiba..inaşallah bu hafatadan sonra birşeycikler olmaz valla artık gebeligimin keyfini sürmek istiyorum...cerencim senin kaçıncı haftada kesilmişti..?
evet canım rapor vereck madem işte sıkınıtsını çekme boşunaa

aminnnn inşallah yicek ekmeği varsa olur dimi burcu allah hayırlısını versin bebişin olsun dokyorunla konuşurusn bi zararı varmı diye oda yönlendiri seni hangisi aklına yatarsa denersin artık

tabii biz ne kadar olmasın diye çabalasakda dedğin gibi yiyecek ekmeği varsa geliyorr
evet artık doğumdan sonraa doktorla konuşçaz kısmet olursa o günler

eveeeeeeetttttttttt artık çoyaplayımız vay bizim...
hemen ekliyorum cicim odamızı

nihayet çocuğun ayakları çıplak kalmıcak desene kaydirigubbakcemile3

desene en iyi yöntem eşin korunması biz ne etse boş bende spirale çok karşıyım aslında hiçte yanaşmıyorum gerçi ben doğallıktan yanayım hiç bir yönteme yanaşmıyorum ama böyle giderse çocuklarda benden yana olucak kaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun mavi

ay canım beni en çok düşündüren konu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benideeeeeeeeeeee

her gece her gece diyorsun yine beni çıldırtıyorsun yapma böyle canım olan var olmayan var yapan var yapamayan var aaaaa senağlama senağlama

evet gelsin ceren sevcem okşucam ısrıcam onu yicem ham yapçam kaydirigubbakcemile3
çocuk şimdi bunları duysa hiç gelmicek korkudan heee kaydirigubbakcemile3

öyle valla gülüm eski karılar neler söylemişler neler ağzı olan konuşmuş işte hay onların ağzına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızz manyak spiralle içinde çıkıyor hee delimi ne ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla cnaım ilaçlar zaten ilk 6 ay yasak sağlık ocağındaki ebe söylemişti iki seçeneğiniz var dedi bana ya spiral yada prezervatif.
hatta bunu eşime söylediğimde bana aynen şunu dedi" sorsaydın ya ebeye 1 yıllık prezervatifi devletmi veriyor diye" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Nur Çok gÜzelmıŞ odanız Çok beyendım gÜle gÜle kullanın mınık ılaydamız Çok gÜzel neŞelı gÜnler geÇırır ınŞallah odasında

:roflol::roflol: devlet veriyosa iyi dabii
yoksa naylon poeşetten kendimiz üretcezz:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben ilk defa duyuyorum böyle birşey siz ucuz atlatmışsınız yani ben geyiğe vurmuştum ama durumdan haberim yoktu allah korumuş sizinkini

kızlar odamızı albümümüze ekledim
hemen bakıcamalkisalkisalkis

valla çocuk tırsıcam ham mam korkutma yavruyu kız kondoma gelice bir yıllık isteyin bakalım ne diyorlar acaba :)kaydirigubbakcemile3

canım sanırım 15 ve 16. haftalara kadar ara ara sürmüştü sıkıntılar sonra azalarak bitti çok şükür.

kızlar odamızı albümümüze ekledim

bakıyorum hemencecikkk

:roflol::roflol: devlet veriyosa iyi dabii
yoksa naylon poeşetten kendimiz üretcezz:roflol::roflol:

heee poşetten
yada balonları artık geçirirz sonrada şişirir patlarız aaaa çocuklar havada uçuyor derizzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla çocuk tırsıcam ham mam korkutma yavruyu kız kondoma gelice bir yıllık isteyin bakalım ne diyorlar acaba :)kaydirigubbakcemile3

kız bize bir yıllık verseler heralde bize 3 ay gider bunca hasretlikten sonra onların hesapla bizimki tutmaz
yaaa ben kondomda istemiyorum ama yaaa ben herşeyi yaşamak hissetmek istiyorum ay çokmu açık oldu ama öyle napiimm :asigim: :asigim:

o zaman hiç söylenme şekerimmmm abaşa gelen çekilir

kızz nur ilaydanın odası çok hoş çok güzelde senmi çektin resimleri allaseen insan geniş olarak bütün odayı alırdı be güzelim giriş kapısından felan ilahiii anlamaya çalıştım oda da ne nerde diye :):):)

yok canım babası çekti odamız küçük olunca tam alamamış

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: BURCU ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ

:roflol:
hee herşeyi olduğu gibi yaşaa
futbol takımı kurarsınız erkeklerden,kızlarda etrafda ponponuk yapar hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…