- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.621
herkes aynı dertten muzdarip nurcum en iyi ne acaba
kafası veya başka biyerinde eltim kontrole gittiğinde doktoru gözlerine çok yakın yapışmadısa kurtarırız yoksa kürtaj demiş
allahtan bişi olmamış şimdi çok tatlı bi oğluşumuz var
kılzar sagolun en iyisi evde dinlenmek olacak galiba..inaşallah bu hafatadan sonra birşeycikler olmaz valla artık gebeligimin keyfini sürmek istiyorum...cerencim senin kaçıncı haftada kesilmişti..?
evet canım rapor vereck madem işte sıkınıtsını çekme boşunaakılzar sagolun en iyisi evde dinlenmek olacak galiba..inaşallah bu hafatadan sonra birşeycikler olmaz valla artık gebeligimin keyfini sürmek istiyorum...cerencim senin kaçıncı haftada kesilmişti..?
aminnnn inşallah yicek ekmeği varsa olur dimi burcu allah hayırlısını versin bebişin olsun dokyorunla konuşurusn bi zararı varmı diye oda yönlendiri seni hangisi aklına yatarsa denersin artık
eveeeeeeetttttttttt artık çoyaplayımız vay bizim...
hemen ekliyorum cicim odamızı
hiç bi doğum kontrol yöntemi %100 korumuyo şekerim %1 de olsa bi ihtimal var yani sen bilirsin ama spiral falan taktırma bence onda bile hamile kalma riskin var hem allah korusun olurda hamile kalırsan bebeğede zararı var bebeğe yapışıyomuymuş neymiş allah korusun şayet ben kendi adıma konuşıyım bi bebişim olsun korumayı düşünmüyom
slm kızlar tekrar mide bulantım hafifledi gibi ama baş agrım var birraz inaşallah oda geçer..doktorumu aradım sordum 2 parol alabilirisn başkada ilaç veremem dedi yine rapor vereyim evde dinlen dedi malum bu halim le işte olmamada güç..zaten dedim izinde istemem zor oluyor nasıl geçirecem bu durumu bilmiyorum dedim...bakalım p.tesiye rapor alabilirim...her hafta bu bulantı bana ugramazsa olmuyor..geçen hafta salı ve çarşamba berbattım bu haftada çarş.perş.önümüzdeki hafta ne olacak bakalım..
ay canım beni en çok düşündüren konu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valalha karnım çok şişmediğinden ateşli gecelerin keyfini sürüyom sabahlar olmasın anacığım mmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıra sana gelecek tabi balımm ne korkuyon çatlak gacıı gelsinde sağlıklan al kucağına sev okşa poposunu ısır mıncıkla ayy gelsin gariiikaydirigubbakcemile2
yalan gülçinim yalan ya herkes poposundan uyduruyor çıkacak çocuk şeyde durmaz geleceği varsa gelir sağlıkla versin güzel allahım :ecrin_bebek:
aa nasıl yani kafasında spirallimi doğuyo bebek kızsa doğuştan spirallimi oluyo yani bebek yapana spiral bedava kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işallah gelcek o günler
sonrasıda bi düzüne olur artık kaydirigubbakcemile3
ben korunmak istiyorum haplar bana çok fayda ediyor adet sancıma ve cildime ama hapda kulanamk istemiyorumm mutlaka bi zararı oluyodur vucuda bakalım hangi tekniği kullancaz hiç bilmiyorum
valla cnaım ilaçlar zaten ilk 6 ay yasak sağlık ocağındaki ebe söylemişti iki seçeneğiniz var dedi bana ya spiral yada prezervatif.
hatta bunu eşime söylediğimde bana aynen şunu dedi" sorsaydın ya ebeye 1 yıllık prezervatifi devletmi veriyor diye" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nihayet çocuğun ayakları çıplak kalmıcak desene kaydirigubbakcemile3
desene en iyi yöntem eşin korunması biz ne etse boş bende spirale çok karşıyım aslında hiçte yanaşmıyorum gerçi ben doğallıktan yanayım hiç bir yönteme yanaşmıyorum ama böyle giderse çocuklarda benden yana olucak kaydirigubbakcemile3
allah yardımcın olsun mavi
benideeeeeeeeeeee
her gece her gece diyorsun yine beni çıldırtıyorsun yapma böyle canım olan var olmayan var yapan var yapamayan var aaaaa senağlama senağlama
evet gelsin ceren sevcem okşucam ısrıcam onu yicem ham yapçam kaydirigubbakcemile3
çocuk şimdi bunları duysa hiç gelmicek korkudan heee kaydirigubbakcemile3
öyle valla gülüm eski karılar neler söylemişler neler ağzı olan konuşmuş işte hay onların ağzına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızz manyak spiralle içinde çıkıyor hee delimi ne ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla cnaım ilaçlar zaten ilk 6 ay yasak sağlık ocağındaki ebe söylemişti iki seçeneğiniz var dedi bana ya spiral yada prezervatif.
hatta bunu eşime söylediğimde bana aynen şunu dedi" sorsaydın ya ebeye 1 yıllık prezervatifi devletmi veriyor diye" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben ilk defa duyuyorum böyle birşey siz ucuz atlatmışsınız yani ben geyiğe vurmuştum ama durumdan haberim yoktu allah korumuş sizinkiniherkes aynı dertten muzdarip nurcum en iyi ne acaba
kafası veya başka biyerinde eltim kontrole gittiğinde doktoru gözlerine çok yakın yapışmadısa kurtarırız yoksa kürtaj demiş
allahtan bişi olmamış şimdi çok tatlı bi oğluşumuz var
hemen bakıcamalkisalkisalkiskızlar odamızı albümümüze ekledim
valla çocuk tırsıcam ham mam korkutma yavruyu kız kondoma gelice bir yıllık isteyin bakalım ne diyorlar acaba :)kaydirigubbakcemile3nihayet çocuğun ayakları çıplak kalmıcak desene kaydirigubbakcemile3
desene en iyi yöntem eşin korunması biz ne etse boş bende spirale çok karşıyım aslında hiçte yanaşmıyorum gerçi ben doğallıktan yanayım hiç bir yönteme yanaşmıyorum ama böyle giderse çocuklarda benden yana olucak kaydirigubbakcemile3
allah yardımcın olsun mavi
benideeeeeeeeeeee
her gece her gece diyorsun yine beni çıldırtıyorsun yapma böyle canım olan var olmayan var yapan var yapamayan var aaaaa senağlama senağlama
evet gelsin ceren sevcem okşucam ısrıcam onu yicem ham yapçam kaydirigubbakcemile3
çocuk şimdi bunları duysa hiç gelmicek korkudan heee kaydirigubbakcemile3
öyle valla gülüm eski karılar neler söylemişler neler ağzı olan konuşmuş işte hay onların ağzına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızz manyak spiralle içinde çıkıyor hee delimi ne ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kılzar sagolun en iyisi evde dinlenmek olacak galiba..inaşallah bu hafatadan sonra birşeycikler olmaz valla artık gebeligimin keyfini sürmek istiyorum...cerencim senin kaçıncı haftada kesilmişti..?
kızlar odamızı albümümüze ekledim
nurcum oda harikaaa olmuş ilaydamız güzle güzel sağlıkla büyüsün içindee
çok beğendim
Nur Çok gÜzelmİŞ odanız Çok beyendİm gÜle gÜle kullanın mİnİk İlaydamız Çok gÜzel neŞelİ gÜnler geÇİrİr İnŞallah odasında
:roflol::roflol: devlet veriyosa iyi dabii
yoksa naylon poeşetten kendimiz üretcezz:roflol::roflol:
:roflol::roflol: devlet veriyosa iyi dabii
yoksa naylon poeşetten kendimiz üretcezz:roflol::roflol:
valla çocuk tırsıcam ham mam korkutma yavruyu kız kondoma gelice bir yıllık isteyin bakalım ne diyorlar acaba :)kaydirigubbakcemile3
heee poşetten
yada balonları artık geçirirz sonrada şişirir patlarız aaaa çocuklar havada uçuyor derizzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bize bir yıllık verseler heralde bize 3 ay gider bunca hasretlikten sonra onların hesapla bizimki tutmaz
yaaa ben kondomda istemiyorum ama yaaa ben herşeyi yaşamak hissetmek istiyorum ay çokmu açık olduama öyle napiimm :asigim: :asigim:
o zaman hiç söylenme şekerimmmm abaşa gelen çekilir
kızz nur ilaydanın odası çok hoş çok güzelde senmi çektin resimleri allaseen insan geniş olarak bütün odayı alırdı be güzelim giriş kapısından felan ilahiii anlamaya çalıştım oda da ne nerde diye :):):)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: BURCU ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ
heee poşetten
yada balonları artık geçirirz sonrada şişirir patlarız aaaa çocuklar havada uçuyor derizzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bize bir yıllık verseler heralde bize 3 ay gider bunca hasretlikten sonra onların hesapla bizimki tutmaz
yaaa ben kondomda istemiyorum ama yaaa ben herşeyi yaşamak hissetmek istiyorum ay çokmu açık olduama öyle napiimm :asigim: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?