- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.601
deli diyorumki tersi olur belki diye :roflol::roflol:
ayy kıyamam gel sarılam :1hug:benim aklı başında arkadaşım
ben sana kargoyla yollarım peynir kızz üstü küften yeşil olur bu sıcakda ama olsun :roflol:
AFİYET OLSUN CANIMMMyemeğe gidiyorum
hepinize afiyet olsunn
EVET CERENCİM MOBİLYA SEKTÖRÜ SAĞOL AFERİN KALKMA ZATİ NAPCAN KALKIP CERENCİKLE İLGİLEN SENallah allah bizim doktormu garip dicem ama ebedende onay alınca doğrusu bu dedim bende neyse canım her doktorun demek taktiği farklı.
geçer ablam geçer bak bizi düşün o zaman daha çabuk biter gün senin için biz yarında burdayız :çok üzgünüm:
anladım ablam ama endişeli stresli olma lütfen bu sefer herşey çok güzel olucak inşallah. Ve sende doya doya 9 ay boyunca hamileliğinin tadını çıkaracaksın becerbilrisen tabii kaydirigubbakcemile3
hee sen mobilya sektöründemisin canım? O zaman senin işler yoğunlaşır tabii normaldir allah ayrdımcın olsun yaz dönemi her sektörde yoğunluk var bir bizimki hariç. Sanırım en rahat ben geçiricem yazı kaydirigubbakcemile3 inşallah tabii kaydirigubbakcemile3
yok balım ne kalkması iyide olsam kötüde yerimden kımıldamıyorum bir tek wc ye iyice oturan boğa oldum zatii kaydirigubbakcemile3
CİCİER ALIYOSUNUZ YANİ NE GÜZEL BENDE AKŞAMLARI BİŞİLER YAPALIM DİYORUM HEP BİŞİ ÇIKIYO ZATİ KOCA GÜN İŞ YERİNDE FENALIK GEŞİYO İNSANAklima olmazmı klimasız yaşanmaz burda elektirk kesilecek diye ödümüz patlar amanın burdaki nem sıcak hiçbiryerde yoktur ama yinede cennet gibidir her güzelin bir kusuru olduğu gibi buranında sıcağı var olucak artık o kadar deyip katlanıyoruz ama bebeişle baya zor olucak allahtan deniz yakınımda sık sık serin sulara atıcam kendimi artık napayım
ahh ahha dışarıda olmayı kim istemez civ civ gezerdim valla zaten şu sıralar iş çıkışı doğru bebek mağazalarında alıyorum soluğu elim kolum dolu giriyorum eve dün maşrapa ve su kovasını aldım eşim çok güldü erkekler anlamıyo pek öyle şeylerden bunun içindemi yıkıcaz diyo yok dedim küvetini alıcaz dedim öyle anladı saf kocam :)
afiyet olsun şekerim
SLM HOŞGELDİN NASILSIN CANIM O GELİCEĞİ ZAMANI BİLİR ANNESİ SÜPRİZ YAPICAK SANA GALİBA YATSIN BOŞVER İYİ YAPMIŞSIN ARADA KAÇ GEL BÖYLEslm kzılar ben geldimmmm,nasılsınız bakalım,biz hala zeynep hanımı bekliyoruz onunda pek niyeti yok gelmeyekaydirigubbakcemile3
sağlık ocağından çağırdılar,son kez kontrol için,oraya gittik geldik,ebe bişeyler anlattı işte,neyse,kayınvalidem yoruldu galiba,yattı biraz,bende size bir bakayım dedimkaydirigubbakcemile2
AFİYET OLSUN ABLAben de yemeğe gidiyorum kızlar, görüşürüz, size de afiyet olsun :)
AFİYET OLSUN CANIM BENİMay bende çok acıktım bende yemeğe gideyim kızlar kurtlar gibi acıktım bugün nedense akşamları çok efor sarfediyom ondan herhalde kaydirigubbakcemile3
NE GÜZEL BİLGİLENDİRİYOLAR SAĞLIK OCAKLARINDAN HİÇ BEKLEMEZDİM BÖYLE ŞEYİcnm sağlık ocağında evde doğum yapma ile ilgili bişeyle söylediler,sakıncalarını falan anlattılar,bu konuda imza aldılar benden,doğumdan sonra da şimdi kullandığım ilaçlara devam etmemei istediler,en az 40 gün,bebek doğduktan 5 güğn sonra kontrole gel dediler,topuk kanı alınacakmış,birde korunma yöntemlerinden bahsettiler cnm
HOŞGELDİNİZ NASILSIN CANIM ODANIZ GELNİŞ HAYIRLI OLSUN CANIM FAZLA YORMA KENDİNİ YAVAŞ YAVAŞ YAP CANIM ARADA DİNLENMEYİ UNUTMAkızlar merhabalar biz geldik kocişi diş druna götürüp geldim şimdide bebişimin odasını silecem akşam ütülerinide yaptım
BENİM ELTİM KIZINDAN SONRA SPİRAL TAKTIRMIŞ AMA 1,5 SENE SONRA SPİRALLE HAMİLE KALDI ŞİMDİ BİTANE OĞLUŞU VARkız dur söyleme canım isticek şimdi nerden bulucam krem peyniriklava:
yaaa demek nerden baksan bir beş ay geçmesi gerek spiral için öylemi? Bak bunu bilmiyordum bende doğumda hazır açmışım her bir yeri taksınlar diye düşünüyordum gerçi onada daha tam karar vermiş değilim tırsıyorum içimde sürekli bir parça ile ayy ne bilim ya pekte güenilir gelmiyor sanki bana zararı olucakmış gibi. Gerçi benim annem yıllarca öyle korunda bir çıkarttı pat karı hamile kaldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heee sen şimdilik böylesin abla bir kaç hafta sonra tavan yapar senin hormonlar başlarsın sende mum ışığı muhabbetlerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
MERHABA CANIM SİTEDEN GALİBA DEĞİŞTİR İSTERSENkızlar tekrar merhaba takvimim hala çıkmıyoki niyeki acaba
TAMAM CANIM AFİYET OLSUN SİZE BİZDE ÖPTÜK KENDİNE DİKKAT ET SENDE DİNLENcanlarım ben .ıkıyorum,kayınvalidem kalktı,bişeyler atıştıralım,acıktık biz çok kızımla,kendinize iyi bakın,hepinizi öpüyorum,geçmişi okumadığım için bazı şeylere cevap yazmamış olabilir kusuruma bakmayın
hadi kızlar ben çıkıyorum, birazdan derse gireceğim, yarın bol bol görüşürüz kızlar... çoooooook öpüldünüz canlarım :) byeeee
heee anladım sen sırf beni düşündüğün için deli diyon yani peki öyleyse diyebilrisin Şeniz Şeniz Şeniz
kimi kandırıyon be seeeeennnnnnn birde dalga geçer gibi aklı başında arkadaşım felan demişsin bak getirtme beni orayaaaklava:
ayyy iğrençsin burcu yollama istemem peynirden de nefret edicem he senin yüzünden laelaelaelaelae
AFİYET EVET CERENCİM MOBİLYA SEKTÖRÜ SAĞOL AFERİN KALKMA ZATİ NAPCAN KALKIP CERENCİKLE İLGİLEN SEN
BENİM ELTİM KIZINDAN SONRA SPİRAL TAKTIRMIŞ AMA 1,5 SENE SONRA SPİRALLE HAMİLE KALDI ŞİMDİ BİTANE OĞLUŞU VAR
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tüm patronlar burda delikafadulden
sağol canım bitirdim canım allaha şükür rahatladım valla işler bitinceevet krem peynri getirmiştim dolapda duruyo aci durumda yiyyorum cokacimcoook
hoşgeldn canım geçmiş olsun kocana
ohh oda artık iyice hazır hale geldi ama çok yorma canım kendini yavaş yavaş yap
sağol ablacım valla bi nazlandı bi nazlandı ki sormahoşgeldin canım, hadi geçmiş olsun kocişine... hamarat kızım benim, aferim sana :1hug:
evet teyzesi geldi odamız resimleri birazdan ekleriz albümümüzeamanda aman kimler gelmiş kimler
demek odası geldi prensesin hadi gözünüz aydın canım benim.
Çok yorma kendini kuzum odayı bol bol havalandır tekstil tarzı eşyaları hemen yerleştirme en azından haftasonu geçsin biraz hava alsın mobilyalardan koku çıksın yoksa bütün eşyalara geçer boya kokusu bir daha yıkamak zorunda kalırsın.
Kendinide yorma artık
evet abla ya havadanmı sudanmı göbiştenmi bilemiyorumda herşey çok geliyor artıkın
vaaayyy kanka heee buda güzel alışsın bu duruma artık abicim. Öyle ateşli gecelere bir süre ara verildi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaa korkmadımda daha hala iş yerindeyim şirkette işlerimi toparlamadım birden öyle pat diye gelmesin evde temizlik yapılması gerek ohoo bir sürü iş var daha gelmesin ya erken daha accık daha büyüsün içerde o teyzesi sonra ben bastırırım çıkar zaten kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tüm patronlar burda delikafadulden
sağol canım bitirdim canım allaha şükür rahatladım valla işler bitince
sağol ablacım valla bi nazlandı bi nazlandı ki sorma
evet teyzesi geldi odamız resimleri birazdan ekleriz albümümüze
aman kız dikkat et yakalanayım deme sakın
kızlar bu arada biz bugün çorap aldık hemide 6 dene
ohh çopilerde tamam eksik kalmadı ilaydanın o zaman kaydirigubbakcemile3
nuuurrr hadi koy resimleri anacım bizde bakalım ilaydanın odasına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sonunda prensesin çorapları oldu yani oleeeeeeeeyyyyyyyy süüpppeeeeeerrrrrr :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
allah yardımcın olsun bacım mobilya işi zordur
evet cerencikle ilgileniyorum ben cicim okşuyorum onu sürekli görseler deli dicekler bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy işte yaa spiral garanti değil eğer kalacağın varsa her halukarda hamile kalıyorsun e peki biz nasıl korunucaz ya yani benim gebiş olmam zor denirken böyle gebiş olduysam hangi korunma yöntemi beni korur bilemiyorum.
Yoksa ben kocama bir ömür hasretmi kalıcam senağlama senağlama senağlama
hadi hadi kıvıııırrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hiç bi doğum kontrol yöntemi %100 korumuyo şekerim %1 de olsa bi ihtimal var yani sen bilirsin ama spiral falan taktırma bence onda bile hamile kalma riskin var hem allah korusun olurda hamile kalırsan bebeğede zararı var bebeğe yapışıyomuymuş neymiş allah korusun şayet ben kendi adıma konuşıyım bi bebişim olsun korumayı düşünmüyom
slm kızlar tekrar mide bulantım hafifledi gibi ama baş agrım var birraz inaşallah oda geçer..doktorumu aradım sordum 2 parol alabilirisn başkada ilaç veremem dedi yine rapor vereyim evde dinlen dedi malum bu halim le işte olmamada güç..zaten dedim izinde istemem zor oluyor nasıl geçirecem bu durumu bilmiyorum dedim...bakalım p.tesiye rapor alabilirim...her hafta bu bulantı bana ugramazsa olmuyor..geçen hafta salı ve çarşamba berbattım bu haftada çarş.perş.önümüzdeki hafta ne olacak bakalım..
hiç bi doğum kontrol yöntemi %100 korumuyo şekerim %1 de olsa bi ihtimal var yani sen bilirsin ama spiral falan taktırma bence onda bile hamile kalma riskin var hem allah korusun olurda hamile kalırsan bebeğede zararı var bebeğe yapışıyomuymuş neymiş allah korusun şayet ben kendi adıma konuşıyım bi bebişim olsun korumayı düşünmüyom
valalha karnım çok şişmediğinden ateşli gecelerin keyfini sürüyom sabahlar olmasın anacığım mmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çatlak gacı hamile halinle ateşli geceler senin neyine delüüüü
ama neyse yapabiliyorkene yap sen anacım çok ararsın bu günleri kaydirigubbakcemile3
sanada afiyet olsun şeker yarasın sana ve zeynep hanıma yediklerinn :CüvCüv:
çatlak gacıııı beyaz doğursunda sonra sıra bana gelsin dimi olmaz hayır gelmesin banane ben istemiyorum
beyaz doğurma sen tamammı nolur lütfen bak ağlarım ama senağlama
yyyaaaa noluyo bana yaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sağol canım inşallah öpüyorum seniinş cnm sağolasın,bilmem valla ben yatıcam biraz dedi,kapıyı da kapattı,akşam geç yatmıştık ondan sanırım,dışlarısı da çok sıcaktı bunlattı iyice güneş,evet cnm ya senin zeynep de büyüyor artık ,inş sağlıklı bir hamilelik geçirirsin,afiyet olsun cnmcokacimcoook
yalan gülçinim yalan ya herkes poposundan uyduruyor çıkacak çocuk şeyde durmaz geleceği varsa gelir sağlıkla versin güzel allahım :ecrin_bebek:kaynana sana işmi yaptırıyor bak seeennnn o kaynana gelin görmemiş ah ben orda olucaktımki :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yorma kendini bu halinle ha doğurdun ha doğurucan birde yemek yapıyorsun koy bir tepsinin içine tuzu ver önlerine ekmeği banıp banıp yesinler çok bile :jeyyar:
ayy yok dur gelmesin kuzum ben doğurmaya hazır değilim daha kendimi psikolojikman hazırlamadım henüz beklesin acık daha. Birde derlerki kızlar erken doğar nasılda yalan dimi çiğdemmmm...
baksana topikte 4. doğum olacak üçü kız ama kızlar hep geç geldi hele yaren karabiberin kızı kakasını yapmasa hala belkide duruyor olucaktı içerde kaydirigubbakcemile3
sağol canımçiğdem sanada afiyet olsunn
kolay gelsin kendini çok yormadan yap işini bizede odayı göster merak ettim ay ne güzel en büyük yük kalkar üstünden yerleştirmeside çok zevkli olur güle güle kullan nurcumkızlar merhabalar biz geldik kocişi diş druna götürüp geldim şimdide bebişimin odasını silecem akşam ütülerinide yaptım
evet canım allahtan evime yakın hem doğuma faydası olur diyorlar yüzücem bol bolevin yakınsa ne güzel, bol bol yüz canım :)
içerisi rahat geldi senin kıza kaydirigubbakcemile3 senin yatıp dinlenmen lazım kız, kaynanaya bak sen
hiç sorma, sıcaklar bastırdı en ufak şey bile ağırlık yapıyor insana...
:1shok: yapma be :1shok: dün akşam eşim geldi ve bana aynen şu ifadeyi kullandı "bugün çok yoruldum abi ya"... valla kanka modundayız artık :çok üzgünüm:
eyvaaah sıra sana gelince korktun di miiiiiiiiiiiii? kaydirigubbakcemile3 korkma gülüm korkma, çok acımayacak :roflol:
aa nasıl yani kafasında spirallimi doğuyo bebek kızsa doğuştan spirallimi oluyo yani bebek yapana spiral bedava kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hiç bi doğum kontrol yöntemi %100 korumuyo şekerim %1 de olsa bi ihtimal var yani sen bilirsin ama spiral falan taktırma bence onda bile hamile kalma riskin var hem allah korusun olurda hamile kalırsan bebeğede zararı var bebeğe yapışıyomuymuş neymiş allah korusun şayet ben kendi adıma konuşıyım bi bebişim olsun korumayı düşünmüyom
canım sen doktorunu dinle rapor al dinlen evinde rahat edersin işyerinde ne kadarda olsa kasılıyo insanslm kızlar tekrar mide bulantım hafifledi gibi ama baş agrım var birraz inaşallah oda geçer..doktorumu aradım sordum 2 parol alabilirisn başkada ilaç veremem dedi yine rapor vereyim evde dinlen dedi malum bu halim le işte olmamada güç..zaten dedim izinde istemem zor oluyor nasıl geçirecem bu durumu bilmiyorum dedim...bakalım p.tesiye rapor alabilirim...her hafta bu bulantı bana ugramazsa olmuyor..geçen hafta salı ve çarşamba berbattım bu haftada çarş.perş.önümüzdeki hafta ne olacak bakalım..
benim eltim ikinci çocuğuna spiralle hamile kaldı
korunmayımı düşünmüyonum birden sonra arkası gelir kızzz delikafadulden
slm kızlar tekrar mide bulantım hafifledi gibi ama baş agrım var birraz inaşallah oda geçer..doktorumu aradım sordum 2 parol alabilirisn başkada ilaç veremem dedi yine rapor vereyim evde dinlen dedi malum bu halim le işte olmamada güç..zaten dedim izinde istemem zor oluyor nasıl geçirecem bu durumu bilmiyorum dedim...bakalım p.tesiye rapor alabilirim...her hafta bu bulantı bana ugramazsa olmuyor..geçen hafta salı ve çarşamba berbattım bu haftada çarş.perş.önümüzdeki hafta ne olacak bakalım..
canım sen doktorunu dinle rapor al dinlen evinde rahat edersin işyerinde ne kadarda olsa kasılıyo insan
gelsinnnnn gelen o olsun yeterki ay o günler bi gelsinde
herkes aynı dertten muzdarip nurcum en iyi ne acabaay canım beni en çok düşündüren konu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valalha karnım çok şişmediğinden ateşli gecelerin keyfini sürüyom sabahlar olmasın anacığım mmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıra sana gelecek tabi balımm ne korkuyon çatlak gacıı gelsinde sağlıklan al kucağına sev okşa poposunu ısır mıncıkla ayy gelsin gariiikaydirigubbakcemile2
sağol canım inşallah öpüyorum seni
yalan gülçinim yalan ya herkes poposundan uyduruyor çıkacak çocuk şeyde durmaz geleceği varsa gelir sağlıkla versin güzel allahım :ecrin_bebek:
Sağol canım
kolay gelsin kendini çok yormadan yap işini bizede odayı göster merak ettim ay ne güzel en büyük yük kalkar üstünden yerleştirmeside çok zevkli olur güle güle kullan nurcum
evet canım allahtan evime yakın hem doğuma faydası olur diyorlar yüzücem bol bol
aa nasıl yani kafasında spirallimi doğuyo bebek kızsa doğuştan spirallimi oluyo yani bebek yapana spiral bedava kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işallah gelcek o günler
sonrasıda bi düzüne olur artık kaydirigubbakcemile3
ben korunmak istiyorum haplar bana çok fayda ediyor adet sancıma ve cildime ama hapda kulanamk istemiyorumm mutlaka bi zararı oluyodur vucuda bakalım hangi tekniği kullancaz hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?