Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

heee anladım sen sırf beni düşündüğün için deli diyon yani peki öyleyse diyebilrisin Şeniz Şeniz Şeniz

kimi kandırıyon be seeeeennnnnnn birde dalga geçer gibi aklı başında arkadaşım felan demişsin bak getirtme beni orayaaa klava:

ayyy iğrençsin burcu yollama istemem peynirden de nefret edicem he senin yüzünden laelaelaelaelae

yemeğe gidiyorum
hepinize afiyet olsunn
AFİYET OLSUN CANIMMM
EVET CERENCİM MOBİLYA SEKTÖRÜ SAĞOL AFERİN KALKMA ZATİ NAPCAN KALKIP CERENCİKLE İLGİLEN SEN
CİCİER ALIYOSUNUZ YANİ NE GÜZEL BENDE AKŞAMLARI BİŞİLER YAPALIM DİYORUM HEP BİŞİ ÇIKIYO ZATİ KOCA GÜN İŞ YERİNDE FENALIK GEŞİYO İNSANA
VALLA BU ERKEKLER Bİ ALEM VALLA
SLM HOŞGELDİN NASILSIN CANIM O GELİCEĞİ ZAMANI BİLİR ANNESİ SÜPRİZ YAPICAK SANA GALİBA YATSIN BOŞVER İYİ YAPMIŞSIN ARADA KAÇ GEL BÖYLE
ben de yemeğe gidiyorum kızlar, görüşürüz, size de afiyet olsun :)
AFİYET OLSUN ABLA
ay bende çok acıktım bende yemeğe gideyim kızlar kurtlar gibi acıktım bugün nedense akşamları çok efor sarfediyom ondan herhalde kaydirigubbakcemile3
AFİYET OLSUN CANIM BENİM
NE GÜZEL BİLGİLENDİRİYOLAR SAĞLIK OCAKLARINDAN HİÇ BEKLEMEZDİM BÖYLE ŞEYİ
kızlar merhabalar biz geldik kocişi diş druna götürüp geldim şimdide bebişimin odasını silecem akşam ütülerinide yaptım
HOŞGELDİNİZ NASILSIN CANIM ODANIZ GELNİŞ HAYIRLI OLSUN CANIM FAZLA YORMA KENDİNİ YAVAŞ YAVAŞ YAP CANIM ARADA DİNLENMEYİ UNUTMA
BENİM ELTİM KIZINDAN SONRA SPİRAL TAKTIRMIŞ AMA 1,5 SENE SONRA SPİRALLE HAMİLE KALDI ŞİMDİ BİTANE OĞLUŞU VAR
kızlar tekrar merhaba takvimim hala çıkmıyoki niyeki acaba
MERHABA CANIM SİTEDEN GALİBA DEĞİŞTİR İSTERSEN

TAMAM CANIM AFİYET OLSUN SİZE BİZDE ÖPTÜK KENDİNE DİKKAT ET SENDE DİNLEN
hadi kızlar ben çıkıyorum, birazdan derse gireceğim, yarın bol bol görüşürüz kızlar... çoooooook öpüldünüz canlarım :) byeeee

TAMAM ABLA HADİ İYİ DERSLER YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tüm patronlar burda delikafadulden

allah yardımcın olsun bacım mobilya işi zordur
evet cerencikle ilgileniyorum ben cicim okşuyorum onu sürekli görseler deli dicekler bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy işte yaa spiral garanti değil eğer kalacağın varsa her halukarda hamile kalıyorsun e peki biz nasıl korunucaz ya yani benim gebiş olmam zor denirken böyle gebiş olduysam hangi korunma yöntemi beni korur bilemiyorum.
Yoksa ben kocama bir ömür hasretmi kalıcam senağlama senağlama senağlama

hadi hadi kıvıııırrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet krem peynri getirmiştim dolapda duruyo aci durumda yiyyorum cokacimcoook

hoşgeldn canım geçmiş olsun kocana
ohh oda artık iyice hazır hale geldi ama çok yorma canım kendini yavaş yavaş yap
sağol canım bitirdim canım allaha şükür rahatladım valla işler bitince
hoşgeldin canım, hadi geçmiş olsun kocişine... hamarat kızım benim, aferim sana :1hug:
sağol ablacım valla bi nazlandı bi nazlandı ki sorma
evet teyzesi geldi odamız resimleri birazdan ekleriz albümümüze

aman kız dikkat et yakalanayım deme sakın

kızlar bu arada biz bugün çorap aldık hemide 6 dene

nuuurrr hadi koy resimleri anacım bizde bakalım ilaydanın odasına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sonunda prensesin çorapları oldu yani oleeeeeeeeyyyyyyyy süüpppeeeeeerrrrrr :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ohh çopilerde tamam eksik kalmadı ilaydanın o zaman kaydirigubbakcemile3

nuuurrr hadi koy resimleri anacım bizde bakalım ilaydanın odasına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sonunda prensesin çorapları oldu yani oleeeeeeeeyyyyyyyy süüpppeeeeeerrrrrr :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

eveeeeeeetttttttttt artık çoyaplayımız vay bizim...
hemen ekliyorum cicim odamızı

hiç bi doğum kontrol yöntemi %100 korumuyo şekerim %1 de olsa bi ihtimal var yani sen bilirsin ama spiral falan taktırma bence onda bile hamile kalma riskin var hem allah korusun olurda hamile kalırsan bebeğede zararı var bebeğe yapışıyomuymuş neymiş allah korusun şayet ben kendi adıma konuşıyım bi bebişim olsun korumayı düşünmüyom

slm kızlar tekrar mide bulantım hafifledi gibi ama baş agrım var birraz inaşallah oda geçer..doktorumu aradım sordum 2 parol alabilirisn başkada ilaç veremem dedi yine rapor vereyim evde dinlen dedi malum bu halim le işte olmamada güç..zaten dedim izinde istemem zor oluyor nasıl geçirecem bu durumu bilmiyorum dedim...bakalım p.tesiye rapor alabilirim...her hafta bu bulantı bana ugramazsa olmuyor..geçen hafta salı ve çarşamba berbattım bu haftada çarş.perş.önümüzdeki hafta ne olacak bakalım..

benim eltim ikinci çocuğuna spiralle hamile kaldı
korunmayımı düşünmüyonum birden sonra arkası gelir kızzz delikafadulden

ayy canım ya doktorun rapor yazsın madem evde dinlen gerçekten

ay canım beni en çok düşündüren konu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valalha karnım çok şişmediğinden ateşli gecelerin keyfini sürüyom sabahlar olmasın anacığım mmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıra sana gelecek tabi balımm ne korkuyon çatlak gacıı gelsinde sağlıklan al kucağına sev okşa poposunu ısır mıncıkla ayy gelsin gariiikaydirigubbakcemile2

sağol canım inşallah öpüyorum seni
yalan gülçinim yalan ya herkes poposundan uyduruyor çıkacak çocuk şeyde durmaz geleceği varsa gelir sağlıkla versin güzel allahım :ecrin_bebek:

çiğdem sanada afiyet olsunn
sağol canım

kızlar merhabalar biz geldik kocişi diş druna götürüp geldim şimdide bebişimin odasını silecem akşam ütülerinide yaptım
kolay gelsin kendini çok yormadan yap işini bizede odayı göster merak ettim ay ne güzel en büyük yük kalkar üstünden yerleştirmeside çok zevkli olur güle güle kullan nurcum

evet canım allahtan evime yakın hem doğuma faydası olur diyorlar yüzücem bol bol

aa nasıl yani kafasında spirallimi doğuyo bebek kızsa doğuştan spirallimi oluyo yani bebek yapana spiral bedava kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım sen doktorunu dinle rapor al dinlen evinde rahat edersin işyerinde ne kadarda olsa kasılıyo insan
benim eltim ikinci çocuğuna spiralle hamile kaldı
korunmayımı düşünmüyonum birden sonra arkası gelir kızzz delikafadulden

gelsinnnnn gelen o olsun yeterki ay o günler bi gelsinde

canım benim çok çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda atlatırsın

canım sen doktorunu dinle rapor al dinlen evinde rahat edersin işyerinde ne kadarda olsa kasılıyo insan

gelsinnnnn gelen o olsun yeterki ay o günler bi gelsinde

işallah gelcek o günler
sonrasıda bi düzüne olur artık kaydirigubbakcemile3
ben korunmak istiyorum haplar bana çok fayda ediyor adet sancıma ve cildime ama hapda kulanamk istemiyorumm mutlaka bi zararı oluyodur vucuda bakalım hangi tekniği kullancaz hiç bilmiyorum

ay canım beni en çok düşündüren konu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
herkes aynı dertten muzdarip nurcum en iyi ne acaba

kafası veya başka biyerinde eltim kontrole gittiğinde doktoru gözlerine çok yakın yapışmadısa kurtarırız yoksa kürtaj demiş
allahtan bişi olmamış şimdi çok tatlı bi oğluşumuz var

kılzar sagolun en iyisi evde dinlenmek olacak galiba..inaşallah bu hafatadan sonra birşeycikler olmaz valla artık gebeligimin keyfini sürmek istiyorum...cerencim senin kaçıncı haftada kesilmişti..?

aminnnn inşallah yicek ekmeği varsa olur dimi burcu allah hayırlısını versin bebişin olsun dokyorunla konuşurusn bi zararı varmı diye oda yönlendiri seni hangisi aklına yatarsa denersin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…