Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nurum odanız güzelmiş rabbim ilaydayı saglıkla büyütmek nasip etsin orada..benimde renk düşüncem beyaz yada yeşil..bu tarz mobilya daha güzel oluyor seninki tam masal gibi olmuş dolabı falan...hayırlı olsun güle güle kullanın..

teşekkür ederim canım büyüyen yatak olunca bebişim mutlu şekilde kullansın istedik

yok canım babası çekti odamız küçük olunca tam alamamış

heee anladım eşine gitti o zaman laflar kusura kalma artık
ama oda hakket güzel cicim güle güle kullansın ilaydamız inşallah

:roflol:
hee herşeyi olduğu gibi yaşaa
futbol takımı kurarsınız erkeklerden,kızlarda etrafda ponponuk yapar hihoyyythihoyyyt

tamam be tamam sizede bir şey söylenmiyor heee :dilcikar:

o demek kız fitille nasıl korunucan ne fitiliymiş o hem

canım fitil mutlaka görmüşsündür beyaz bir şey onu ilişkiden 10-15 dk. önce oraya yerleştiriyorsun o sırada fitil eriyor ve spermlerin geçişine ve çocuk oluşumuna engel oluyor ne sen nede eşin anlamıyorsunuz tabii bir şey olduğunu çünkü erimiş bitmiş oluyor ve ıslaklık kalıyor zaten banyoda suyun altında eriyen sıvı haline gelen şeyde vücuttan çıkan sıvı ile akıp gidiyor daha önce duymamışmıydın hiç?

teşekkür ederiz teyzesi...
cerenim ne kadar güvenilir bu fitil

kızlar bakın burda açıklaması var diğer adıda diyaframmış

Diyafram rahim ağzına takılarak spermlerin içeriye geçmesini engeller. Sperm öldürücüler, vajinadaki tüm spermleri işe yaramaz hale getirir.
Diyafram ve sperm öldürücüler birarada ve doğru kullanıldığında etkinlikleri artar. ılişkiden önce kadın tarafından yerine yerleştirilir. Sağlığa bir zararları yoktur.
Tabletlerin erimesi için cinsel ilişkiden 10 – 15 dakika önce vajinanın derinine uygulanmaları gerekir. Etkisini tam gösterebilmesi için cinsel ilişkiden sonra da en az 6 saat vajina hiçbir sebeple yıkanmamalıdır. Vajinanın doktor tarafından önerilmedikçe, herhangi bir sebepten yıkanması doğal korunmasını bozarak enfeksiyonların oluşma riskini artıracağından kesinlikle önerilmez.
Doğru kullanıldığında oldukça etkilidir.
Her cinsel ilişki için uygulama tekrarlanmalıdır.
Anne sütünü etkilemediği için emziren kadınlar da kullanabilir. Bazı cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara karşı koruyucudur

iyi bişeymiş kız bu eczanelerde mi satılıyor

azdın sen azdın kuduruk hatun senii sen kesin 3. yü beşinciyi yaparsın anam biri tutmasa biri tutar herşeyi hissedince yani :) ne fitil ne tıkaç zor anacığım zorr hatunun hormonlar fırlamışşş seni gidi azgın seniii hissetmek istiyomuş kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım büyüyen yatak olunca bebişim mutlu şekilde kullansın istedik
nur odası pek güzel güle güle yerleştir bence yerleştirmek en zevkli kısmı ya eğer sakıncası yoksa kaça aldınız bende burda odalara bakıyorumda az çok piyasayı merak ettim burda pazarlıkla 1900 falan diyorlar
bende yeni öğrendim valal fitil mitil biz hep prezervatif kullanmıştık ama ben fitile güvenemem hele sen hiç güvenme gülçin bu kadar doğurganken bellimi olur aniden süpriz kardeş gelmesin cerene sonra böyle fitilede diye başlarsın ona göre bence sen çift fitil falan koy ne bilem ben yada tıkaç yerleştir :roflol::roflol:

valla gülüm fırında satılmayacağı kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama doktoruna danış önce sonra al o zaten söyler sana neler yapman gerektiğini

kız çatlak kiremit condomu ve doğum kontrol hapını sağlık ocakları veriyor ya öyle bişey mi diye düşündüm

duydum ama ben vajinal kaşıntı mantar v.b. şeylerde verildiğini biliyodum doğum kontrol için fitil ilk defa duydum ama öğrendiğimiz iyi oldu tabii sağol

sendemi çiğdem aşk olsun yaaaaa :dilcikar:
ulan ne etçem ben diye dert yanıyom burda kimseye anlatamadıklarımı yazıyorum herkeşler alay ediyor yaa sanki siz hiç istemiyonuz sizde hiç azgınlık kudurukluk yok sanki zaten sizin bebişlerin hepsini leylek getirdi siz uyurken yada kocalarınız bayılttı sizi yaaa neden beni anlamıyorsunuz yaaaaaa niye alay ediyorsunuz yaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
azgınsam azgınım evet kudurdum inkar etmiyorum ben buyum :dilcikar:

ben biliyorum ne yapacağımı buldum ama söylemicemm tamam ısrarda etmeyin sakın :dilcikar:
konuyuda kapatıyorum şimdilik. :dilcikar:

kız çatlak kiremit condomu ve doğum kontrol hapını sağlık ocakları veriyor ya öyle bişey mi diye düşündüm

yaaa sağlık ocakları öyle şeyler veriyormu?
kuzum ben ne bilem biz hiç korunmadıkki korunma nedir bilmeyiz o bakımdan şey ettim ne bilim ben sağlık ocaklarının verdiğini yaaaaaaa

duydum ama ben vajinal kaşıntı mantar v.b. şeylerde verildiğini biliyodum doğum kontrol için fitil ilk defa duydum ama öğrendiğimiz iyi oldu tabii sağol

kim bilir yaşadıkça daha neler öğrenicez gülüm

azgın hatunum az anam bişey demedik ayol hemende küsermiş dil çıkarıtrmış amanda aman seviş gülüm seviş sabahlara kadar ama korunmadan olmaz anacığım sonra pokunu yimiş tavuk gibi kara kara düşünürüsn balım ne ettim ben diye bence en güvenli yol kılıf yani condom ısırmadığın sürece problem yok dayanamayıp ısısırsan orasını bilemeyom :roflol: sabahlar olmasın gülçinimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…