Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım yaa iyi bri peyniri akıl etmişsin aç durma sakın kuzu
evet krem peynri getirmiştim dolapda duruyo aci durumda yiyyorum cokacimcoook

kızlar merhabalar biz geldik kocişi diş druna götürüp geldim şimdide bebişimin odasını silecem akşam ütülerinide yaptım

hoşgeldn canım geçmiş olsun kocana
ohh oda artık iyice hazır hale geldi ama çok yorma canım kendini yavaş yavaş yap

canım başta eşim korunur herhalde zaten lohusalık bittikten 3 ay sonra spiral takıyorlarmış,o 3 ayda karar veririz,en kolayı eşlerin korunması galiba ama bilemiyorum tabi

kızlar merhabalar biz geldik kocişi diş druna götürüp geldim şimdide bebişimin odasını silecem akşam ütülerinide yaptım

amanda aman kimler gelmiş kimler
demek odası geldi prensesin hadi gözünüz aydın canım benim.
Çok yorma kendini kuzum odayı bol bol havalandır tekstil tarzı eşyaları hemen yerleştirme en azından haftasonu geçsin biraz hava alsın mobilyalardan koku çıksın yoksa bütün eşyalara geçer boya kokusu bir daha yıkamak zorunda kalırsın.
Kendinide yorma artık

evet abla ya havadanmı sudanmı göbiştenmi bilemiyorumda herşey çok geliyor artıkın

vaaayyy kanka heee buda güzel alışsın bu duruma artık abicim. Öyle ateşli gecelere bir süre ara verildi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaa korkmadımda daha hala iş yerindeyim şirkette işlerimi toparlamadım birden öyle pat diye gelmesin evde temizlik yapılması gerek ohoo bir sürü iş var daha gelmesin ya erken daha accık daha büyüsün içerde o teyzesi sonra ben bastırırım çıkar zaten kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: bastırırsın çıkar ha :roflol: :roflol: :roflol: süpeeeeerrrrr... alemsin valla... Ceren söz dinleyen bir çocuk, annesini dinler o kaydirigubbakcemile3

evet krem peynri getirmiştim dolapda duruyo aci durumda yiyyorum cokacimcoook

kız dur söyleme canım isticek şimdi nerden bulucam krem peyniri klava:

canım başta eşim korunur herhalde zaten lohusalık bittikten 3 ay sonra spiral takıyorlarmış,o 3 ayda karar veririz,en kolayı eşlerin korunması galiba ama bilemiyorum tabi

yaaa demek nerden baksan bir beş ay geçmesi gerek spiral için öylemi? Bak bunu bilmiyordum bende doğumda hazır açmışım her bir yeri taksınlar diye düşünüyordum gerçi onada daha tam karar vermiş değilim tırsıyorum içimde sürekli bir parça ile ayy ne bilim ya pekte güenilir gelmiyor sanki bana zararı olucakmış gibi. Gerçi benim annem yıllarca öyle korunda bir çıkarttı pat karı hamile kaldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

derdimiz büyük gülüm... ben fazla aramıyorum ama eşime acıyorum kaydirigubbakcemile3

heee sen şimdilik böylesin abla bir kaç hafta sonra tavan yapar senin hormonlar başlarsın sende mum ışığı muhabbetlerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: bastırırsın çıkar ha :roflol: :roflol: :roflol: süpeeeeerrrrr... alemsin valla... Ceren söz dinleyen bir çocuk, annesini dinler o kaydirigubbakcemile3

biz onunla daha şimdiden cebelleşiyoruz zaten ben evde uzanıyorum bir başlıyor içerde hoplayıp zıplamaya eşim geliyor konuşuyor göbeğimi seviyor kızım hadi uyu anne dinlensin biraz diyor o inadına babasının eline vuruyor hem nasıl kaydirigubbakcemile3
Sonra ben başlıyorum kızım ama bak kızıyorum diyorum susuyor sanırsam benden tırsıyor kaydirigubbakcemile3 neyse şşişşşttt duymasın aman kaydirigubbakcemile3

hatta dün akşam kendisini yukarı doğru ittirdi resmen hissettim göğsüm sıkıştı bende göğsümün altından aşağı doğru hafif okşadım hadi bakalım kim kazanacak kaydirigubbakcemile3

derdimiz büyük gülüm... ben fazla aramıyorum ama eşime acıyorum kaydirigubbakcemile3
zaten olan eşlere oluyo ee baba olucaklar canım idare etcekler onlarda
arada kanka arada bacım kaydirigubbakcemile3

kız deli :roflol::roflol: o zaman 1 ay fazaldan dursun içerde tam büyüsun bastırığında çıkıcak nede olsaa :roflol:

kız dur söyleme canım isticek şimdi nerden bulucam krem peyniri klava:
kız deli yok sanki markettte öyle ota moha özenme hemen :teselli:

hadi bakalım kim kazanıcak kaydirigubbakcemile3

heee sen şimdilik böylesin abla bir kaç hafta sonra tavan yapar senin hormonlar başlarsın sende mum ışığı muhabbetlerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla kendimi hiç öyle hissetmiyorum, halimden çok memnunum şimdilik, bakalım ileri günlerde neler olacak? merakla bekliyorum
eeee anasına bak kızını al demişler, armut dibine düşer güzelim, bence senin küçük cadı kazanacak :)

aynen öyle valla, bazen sırnaşmaya kalkınca hadi bakalım sorumluluk sahibi bir baba gibi davranman gerekiyor diyorum süt dökmüş kediye dönüyor o zaman kaydirigubbakcemile3

canlarım ben .ıkıyorum,kayınvalidem kalktı,bişeyler atıştıralım,acıktık biz çok kızımla,kendinize iyi bakın,hepinizi öpüyorum,geçmişi okumadığım için bazı şeylere cevap yazmamış olabilir kusuruma bakmayın

kız deli :roflol::roflol: o zaman 1 ay fazaldan dursun içerde tam büyüsun bastırığında çıkıcak nede olsaa :roflol:

sende varya burcu iki cümleyede kız deli diye başlamışın he bir lafı kırk kere söylersen olur biliyini dimi delirticenmi sen beni

tamam cicim 1 ayda fazla dursun 10 aylık doğsun kız dimi buza gibi töbe töbee bakalım 9 ay durucakmı kaydirigubbakcemile3

kız deli yok sanki markettte öyle ota moha özenme hemen :teselli:

hadi bakalım kim kazanıcak kaydirigubbakcemile3

markette var tabiiide market teeeeee nerde
hem sor bakalım param varmı almaya gücüm varmı senağlama (nasıl duygu sömürüsü ama krem peyniri eline aldığında bunlar aklına gelicek ve yiyemeyeceksin :jeyyar: )

valla yaşayıp görücez bakalım kim kazanıcak cerenmi inat benmi hadi bakalım hodri meydan kaydirigubbakcemile3

hadi kızlar ben çıkıyorum, birazdan derse gireceğim, yarın bol bol görüşürüz kızlar... çoooooook öpüldünüz canlarım :) byeeee

deli diyorumki tersi olur belki diye :roflol::roflol:
ayy kıyamam gel sarılam :1hug:benim aklı başında arkadaşım
ben sana kargoyla yollarım peynir kızz üstü küften yeşil olur bu sıcakda ama olsun :roflol:

kızlar tekrar merhaba takvimim hala çıkmıyoki niyeki acaba

ay canım ya yenilemek gerek onu hemen yenisini yapalım en iyisi kuzum

heee görcez canım görcez saman altından su yürütme yeter kaydirigubbakcemile3

öyle valla anasına bak kızını al kenarına bak bezini al kaydirigubbakcemile3

ayy cnaım benim o bir doğsun hele cadı olsun yeterki yesin onu annesi yesin yesin sevgimle boğacam onu mıncıklıcam ısırcam ayy bak yine kıpır kıpır fıkır fıkır oldum :dance: :dance:

cerencim yazmışsın ama dediklerini nasıl yapıcam ben pek bilmiyorum

canımm şimdi özelden yazcam sana ben bununla ilgili balım

afiyet olsun size balım kendinize iyi bakın emi kuzum. Allaha emanet olun

hadi kızlar ben çıkıyorum, birazdan derse gireceğim, yarın bol bol görüşürüz kızlar... çoooooook öpüldünüz canlarım :) byeeee

güle güle abla yarın görüşmek ümidi ileeee :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…