- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.581
evet krem peynri getirmiştim dolapda duruyo aci durumda yiyyorum cokacimcoookcanım yaa iyi bri peyniri akıl etmişsin aç durma sakın kuzu
kızlar merhabalar biz geldik kocişi diş druna götürüp geldim şimdide bebişimin odasını silecem akşam ütülerinide yaptım
kızlar merhabalar biz geldik kocişi diş druna götürüp geldim şimdide bebişimin odasını silecem akşam ütülerinide yaptım
:1shok: yapma be :1shok: dün akşam eşim geldi ve bana aynen şu ifadeyi kullandı "bugün çok yoruldum abi ya"... valla kanka modundayız artık :çok üzgünüm:
:
hımm anladım canımcım bende geçen gittiğimde anlattılar hepsini evet toğuk kanı olaynı banada söyledi ebe çocuğun ve annenin kimliği ile birlikte doğumdan 3-4 gün sonra gidilmesi gerekiyormuş allah razı olsun ilgileniyorlar. Kız aile planlaması için ne düşünüyorsunuz? Ben şimdiden bunu araştırıyorumda sanki doğurduğumun ertesi günü bişi olucakmış gibi kaydirigubbakcemile3
çatlak karı yaa yemeği kendi ellerinle zehir ettin yani kaydirigubbakcemile3
eee nolcak şimdi açmı durucan?
:roflol::roflol::roflol:
hiç sorma, sıcaklar bastırdı en ufak şey bile ağırlık yapıyor insana...
:1shok: yapma be :1shok: dün akşam eşim geldi ve bana aynen şu ifadeyi kullandı "bugün çok yoruldum abi ya"... valla kanka modundayız artık :çok üzgünüm:
eyvaaah sıra sana gelince korktun di miiiiiiiiiiiii? kaydirigubbakcemile3 korkma gülüm korkma, çok acımayacak :roflol:
amanda aman kimler gelmiş kimler
demek odası geldi prensesin hadi gözünüz aydın canım benim.
Çok yorma kendini kuzum odayı bol bol havalandır tekstil tarzı eşyaları hemen yerleştirme en azından haftasonu geçsin biraz hava alsın mobilyalardan koku çıksın yoksa bütün eşyalara geçer boya kokusu bir daha yıkamak zorunda kalırsın.
Kendinide yorma artık
evet abla ya havadanmı sudanmı göbiştenmi bilemiyorumda herşey çok geliyor artıkın
vaaayyy kanka heee buda güzel alışsın bu duruma artık abicim. Öyle ateşli gecelere bir süre ara verildi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaa korkmadımda daha hala iş yerindeyim şirkette işlerimi toparlamadım birden öyle pat diye gelmesin evde temizlik yapılması gerek ohoo bir sürü iş var daha gelmesin ya erken daha accık daha büyüsün içerde o teyzesi sonra ben bastırırım çıkar zaten kaydirigubbakcemile3
evet krem peynri getirmiştim dolapda duruyo aci durumda yiyyorum cokacimcoook
canım başta eşim korunur herhalde zaten lohusalık bittikten 3 ay sonra spiral takıyorlarmış,o 3 ayda karar veririz,en kolayı eşlerin korunması galiba ama bilemiyorum tabi
derdimiz büyük gülüm... ben fazla aramıyorum ama eşime acıyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: bastırırsın çıkar ha :roflol: :roflol: :roflol: süpeeeeerrrrr... alemsin valla... Ceren söz dinleyen bir çocuk, annesini dinler o kaydirigubbakcemile3
zaten olan eşlere oluyo ee baba olucaklar canım idare etcekler onlardaderdimiz büyük gülüm... ben fazla aramıyorum ama eşime acıyorum kaydirigubbakcemile3
amanda aman kimler gelmiş kimler
demek odası geldi prensesin hadi gözünüz aydın canım benim.
Çok yorma kendini kuzum odayı bol bol havalandır tekstil tarzı eşyaları hemen yerleştirme en azından haftasonu geçsin biraz hava alsın mobilyalardan koku çıksın yoksa bütün eşyalara geçer boya kokusu bir daha yıkamak zorunda kalırsın.
Kendinide yorma artık
evet abla ya havadanmı sudanmı göbiştenmi bilemiyorumda herşey çok geliyor artıkın
vaaayyy kanka heee buda güzel alışsın bu duruma artık abicim. Öyle ateşli gecelere bir süre ara verildi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaa korkmadımda daha hala iş yerindeyim şirkette işlerimi toparlamadım birden öyle pat diye gelmesin evde temizlik yapılması gerek ohoo bir sürü iş var daha gelmesin ya erken daha accık daha büyüsün içerde o teyzesi sonra ben bastırırım çıkar zaten kaydirigubbakcemile3
kız deli yok sanki markettte öyle ota moha özenme hemen :teselli:kız dur söyleme canım isticek şimdi nerden bulucam krem peyniriklava:
biz onunla daha şimdiden cebelleşiyoruz zaten ben evde uzanıyorum bir başlıyor içerde hoplayıp zıplamaya eşim geliyor konuşuyor göbeğimi seviyor kızım hadi uyu anne dinlensin biraz diyor o inadına babasının eline vuruyor hem nasıl kaydirigubbakcemile3
Sonra ben başlıyorum kızım ama bak kızıyorum diyorum susuyor sanırsam benden tırsıyor kaydirigubbakcemile3 neyse şşişşşttt duymasın aman kaydirigubbakcemile3
hatta dün akşam kendisini yukarı doğru ittirdi resmen hissettim göğsüm sıkıştı bende göğsümün altından aşağı doğru hafif okşadım hadi bakalım kim kazanacak kaydirigubbakcemile3
valla kendimi hiç öyle hissetmiyorum, halimden çok memnunum şimdilik, bakalım ileri günlerde neler olacak? merakla bekliyorumheee sen şimdilik böylesin abla bir kaç hafta sonra tavan yapar senin hormonlar başlarsın sende mum ışığı muhabbetlerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eeee anasına bak kızını al demişler, armut dibine düşer güzelim, bence senin küçük cadı kazanacak :)biz onunla daha şimdiden cebelleşiyoruz zaten ben evde uzanıyorum bir başlıyor içerde hoplayıp zıplamaya eşim geliyor konuşuyor göbeğimi seviyor kızım hadi uyu anne dinlensin biraz diyor o inadına babasının eline vuruyor hem nasıl kaydirigubbakcemile3
Sonra ben başlıyorum kızım ama bak kızıyorum diyorum susuyor sanırsam benden tırsıyor kaydirigubbakcemile3 neyse şşişşşttt duymasın aman kaydirigubbakcemile3
hatta dün akşam kendisini yukarı doğru ittirdi resmen hissettim göğsüm sıkıştı bende göğsümün altından aşağı doğru hafif okşadım hadi bakalım kim kazanacak kaydirigubbakcemile3
zaten olan eşlere oluyo ee baba olucaklar canım idare etcekler onlarda
arada kanka arada bacım kaydirigubbakcemile3
kız deli :roflol::roflol: o zaman 1 ay fazaldan dursun içerde tam büyüsun bastırığında çıkıcak nede olsaa :roflol:
kız deli :roflol::roflol: o zaman 1 ay fazaldan dursun içerde tam büyüsun bastırığında çıkıcak nede olsaa :roflol:
kız deli yok sanki markettte öyle ota moha özenme hemen :teselli:
hadi bakalım kim kazanıcak kaydirigubbakcemile3
sende varya burcu iki cümleyede kız deli diye başlamışın he bir lafı kırk kere söylersen olur biliyini dimi delirticenmi sen beni
tamam cicim 1 ayda fazla dursun 10 aylık doğsun kız dimi buza gibi töbe töbee bakalım 9 ay durucakmı kaydirigubbakcemile3
markette var tabiiide market teeeeee nerde
hem sor bakalım param varmı almaya gücüm varmı senağlama (nasıl duygu sömürüsü ama krem peyniri eline aldığında bunlar aklına gelicek ve yiyemeyeceksin :jeyyar: )
valla yaşayıp görücez bakalım kim kazanıcak cerenmi inat benmi hadi bakalım hodri meydan kaydirigubbakcemile3
hadi kızlar ben çıkıyorum, birazdan derse gireceğim, yarın bol bol görüşürüz kızlar... çoooooook öpüldünüz canlarım :) byeeee
kızlar tekrar merhaba takvimim hala çıkmıyoki niyeki acaba
valla kendimi hiç öyle hissetmiyorum, halimden çok memnunum şimdilik, bakalım ileri günlerde neler olacak? merakla bekliyorum
eeee anasına bak kızını al demişler, armut dibine düşer güzelim, bence senin küçük cadı kazanacak :)
cerencim yazmışsın ama dediklerini nasıl yapıcam ben pek bilmiyorum
canlarım ben .ıkıyorum,kayınvalidem kalktı,bişeyler atıştıralım,acıktık biz çok kızımla,kendinize iyi bakın,hepinizi öpüyorum,geçmişi okumadığım için bazı şeylere cevap yazmamış olabilir kusuruma bakmayın
hadi kızlar ben çıkıyorum, birazdan derse gireceğim, yarın bol bol görüşürüz kızlar... çoooooook öpüldünüz canlarım :) byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?