Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayyy çigdem sende çoştun bizim cerenden duyardıl bu lafları sen onuda aştın anacım..hadi bakalım bu günlerin acısını çıkartın.doktor bizede artık serbest dedigi halde tık olmadı benim yüzümden ...gçenlerde bahsettigim gibi eve geç gittim 2 gün üst üste sonrada benim halim berbattı..iyicene şişmeden karnımız dimi..

ayyy allah seni ne etmesin iyi bari bak güzel bir akşam yemeği ardından da eve zor atarsın herifi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anam dünya tersine döndü karılar adamlardan kaçarken şimdi adamlar kendini korumaya aldılar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen git bir hava al gel iyi gelir kaydirigubbakcemile3

zaten benim adam artık erkenden uyuyo numarası yapmaya başladı yoruldu adam galiba her gün tepesindeyim kaydirigubbakcemile3 zavallım bu gece dinlensin bari ya bende üzüldüm şimdi bak kaydirigubbakcemile3

yok yok dinlenmesin hazır sen tırmanıyorken yap kuzum ararsın bu günleri kendimden biliyim a.s

sorma canım bir giridk çıkamadık valla içimizde varmış söyledik rahatladık oy oy sabahlar olmasın savaşma seviş diyeyim az dolanıp geleyim

hadi dolan bakiiimm

aaa mavi sen burdamıydın hayret şaştım :1shok: bak sende normale dönüyon zaar bulantılar bitsin bu hasretliğe son verin adamlarıda düşünün anacım. Sonra kaç ay tık olmayacak yaaaffffuuuu kaydirigubbakcemile3

tencere cerencim çiğdemde kapağınkaydirigubbakcemile3bu durumun geçici canım bu kadar dert etme temmuza kadar sabır

coştum yine dalgalanıyorum beennnn yeni yeni hormonlanıyorum bennn kaydirigubbakcemile3 valal kendini iyi hisseder hissetmez atla bence karnım şişince yapamam diye ben her fırsatı değerlendiriyorum gerçi karnım şişincede bir yol bulurum ben ama du bakalım hele gelsin o günler bi hal çaresine bakıcaz artıkın senin adamda heveslenip duruyordur yazık kaydirigubbakcemile3

tencere cerencim çiğdemde kapağınkaydirigubbakcemile3bu durumun geçici canım bu kadar dert etme temmuza kadar sabır

temmuzuda geçer anam geçer 1 ağustosta başlarız biz ilk günkü gibi bir ağustosta evlendik ya zaten. Arada geçen bir yılın kutlamasını yaparız ilk yıl dönümüzde unutulmaz olur böylece kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

karnın ufak ufak şişmeye başlayınca pozisyon değiştiriyorsun canım ama öyle her pozisyonda da eskisi gibi aynı tadı alamıyorsun sonra zaten artık sen bile kendine fazla geliyorsun adam sana nasıl yanaşsın kaydirigubbakcemile3

biz perşembe böyleysek cum ne oluruz bilmem az önce personel müd. den çok süper bir haber daha aldım 19 mayıs tatil pzt. tatil yapmışlar yani cmt-pazar-pzt.-salı tam 4 gün tatil kızlarrrrr ohh ohhh tatiller bitmesinnn malak gibi yatıcam evde :lepi:

deme yaww desene ben düşünücem şimdi pokunu yimiş tavuk gibi :1no2:

oohhh iyisin valla kuzu kocan evde olcakmı acep olmasada sen yaparsın akşamdan akşama sabaha kadar uyutmazsın herifi nassa sen yatçan diye kaydirigubbakcemile3

deme yaww desene ben düşünücem şimdi pokunu yimiş tavuk gibi :1no2:

evet canım aynen öyle a.s

çigdem çok sansılısın valla bizimkiler 19 mayısın bile tatil olacagını p.tesi akşam üzeri söylüyorlar bu 19 mayısta tatil zor görünüyor malum 1 mayısta bizimki sıkıntılı olmuştu çünkü...ceren niye şaşrıdın gülüm anlamadım..benim bulantılar ve baş agrım sıkıntı yoksa olmadıgı zmanlar iyiyim...bakalım inşallah atlatırım kısa zamanda.

oohhh iyisin valla kuzu kocan evde olcakmı acep olmasada sen yaparsın akşamdan akşama sabaha kadar uyutmazsın herifi nassa sen yatçan diye kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen öyle a.s

yok canım koacm işte olcek azıcık evde yalnız kalayım çok severim laf aramızda evi ve evde yalnız kalmayı ama her zaman değil tabi hele akşamları hiç sevmem sezen aksunun şarkısı varya benim için yazıılmış şeker
Yalnız yatmak mı,ay ay imkansız. Biri mutlaka olmalı. Seni acil unutmalı. Ya olmazsa. Seni şeytanın şahidi sus. Çivi çiviyi söker. Sökmezse şansına küs ...
allaha şükür sökülecek çivi kısmı falan beni ilgilendirmiyor kocişim olun sıcacık yanıbaşımda yeter gerisini allah sahibine bağışlasın yanee bunuda belirteyim hepten hoppidi sanmayın ayol beni kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkanzi yavaş yavaş topuklayanzi eve gideyim biraz giysi ıvır zıvır işler var onları halledip kocişimi beklicem ordan zeynebin canı ne çekiyosa onu yemeye ordan tekrar evimize sonrası malumm aşkı memnu var yetişirsek onu seyrederiz sonra yasak aşkmı olur ne olur bilemeyom gariii şu dolaplarımı bi düzeltseydim bugün tül perde işi yapıldı yarın büyük temizlik yapılmadan dolapları bitirmeliyim ballarım ben uçar arı gibi sokar hepinizi gıdınızdan öperim yarın görüşürüz kızlar hihoyyyt

Allah sizi napmasın emi çatladım gülmekten :roflol::roflol:
patronalrda burda konuyuda tam takip edemedim
süpersiniz kızlarrr alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yaa gülüm ne bilem şaşırdım işte :1shok: kaydirigubbakcemile3
atlatacaksın meraklanma geçecek bu günler

evet evet bende evde yalnız kalmayı sevenlerdenim ama son zamanlarda kalmasan daha iyi olucak sanırsam kendi kendime doğurabilirim kaydirigubbakcemile3
hoppidi seni hoppidi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam haydin git bakalım hallet işlerini sonrada gir kocanın koluna herkes kendi yoluna kaydirigubbakcemile3
tatlıyıda fazla abartmaaa kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum kociş beni yürüyüşe götürüyor

güle güle canım çık temiz hava al iyi gelir bacaklarında açılır

Allah sizi napmasın emi çatladım gülmekten :roflol::roflol:
patronalrda burda konuyuda tam takip edemedim
süpersiniz kızlarrr alkisalkisalkisalkisalkisalkis

teveccühünüz efendimmm kaydirigubbakcemile3

güzel güne denk geliyomuş beeee tabiii cerenden fırsat kalırsakaydirigubbakcemile3
ohhhh hadi yine iyiyisin çiğdem kaptın tatli bol bol gez dinlen 4 gün azmı beee bizede olsa keşke bizimkiler son anda haber veriyor insana
kızlar ben çıkıyorum kociş beni yürüyüşe götürüyor

tamam canım görüşürüz

ceren gı bende o konulara yorum yaptıgım içinmi şarşırdın o yüzden sordum...çigdem güle güle hadi bakalım cerenin dedigi gibi tatlıyı abartma bakalım...saat 6 olsada bizde gitsek..

iyi akşamlar çiğdemcim bende öpüyorum kendine dikkat et yarın görüşürüzŞeniz

güzel güne denk geliyomuş beeee tabiii cerenden fırsat kalırsakaydirigubbakcemile3

evet canım güzel gün bencede ne kutlama olur düşünsene :asigim: :asigim:
benc ereni daha şimdiden eğitiyorum uslu bir çocuk olsun diye bakalım
tabii ben şimdi böyle diyorum ama tam terside olabilir delikafadulden

ceren gı bende o konulara yorum yaptıgım içinmi şarşırdın o yüzden sordum...çigdem güle güle hadi bakalım cerenin dedigi gibi tatlıyı abartma bakalım...saat 6 olsada bizde gitsek..

evet canım aynen öyle bu konulara yorum yaptığın için şaştım.
Malum topikte bu konular açılınca pek katılan olmuyor herkesi bir utanma alıyor sanki bekarlar topiği kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…