- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.721
canımm benim uyuyamadın demek kıyamam ya ben şimdi sıcaktan uyuyamıyorum sen iki canınla allah ayrdımcınız olsun sanada günaydıııııııın bitanemmmmm
günaydın canım nasılsın yazdığın saati görünce kesin bişi var dedim içimden ama hayırlı habermiş çok sevindim canım inşallah hamilesindir :teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kaprtırma kendini ama neden kan testi için pazartesiyi bekliyonki yaptırsana bugün belli olur hemencik
son adetin neydi canım
tamama gördüm idrar testlerinde pozitif cııktıgında yanılma payı olmuyoomuş.benimkide silikti ama ben normal testlerden tam günümde yapmıştşm.idrarda silikte olsa cıkıyorsa kanda cıkar canım hemen bi kan testi yaptır hayırlı olsun şimdiden senide ocak anneleri topiginde görmek mutluluk verir::)))))
canım az önce pek heveslendirmek istemedim ama ikincide pozitifse tebrik ederim hayatım bence bugün hemen bi kan testi yaptır 1- 2 saat için de çıkıyor sonuç kuzum senin evinde tets stoğumu varaz önce ikinci testi yaptım başka bir markanın testi stoğum vardıda kaydirigubbakcemile3 oda pozitif çıktı yaaa çok bariz gözle görülür silik ikinci çizgi çıktı bundada kızlarrr ya yanlışlık olabilirmi iki testtede yaa bugün kan testi yaptırsam çıkarmı çok heycanlandım bennn biliyorum söz vermiştim test yapmıcam diye ama yaptım işte dayanamayıp eczacı çok övdü testi yeni çıktı çok güvenilir dört gün önce felan bile kesin sonuç veriyo dedi gaza geldim anlıcağınız ayy ben napam nerelere gidem elim ayağım dolaştı yaaa
hoşgeldinn arifecimmm sorma yaa ben zaten bekleyemem pazartesiyi felan şimdi ikinci testtede pozitif çıkınca çok fena gaza geldim ben bugün gidip yaptırcam sonuç kaç saatte çıkar acaba kan testinde evime biraz uzakta hastane ona göre gidiyimde test sonucunu alma zamanını eşimin iş dönüşüne denk getireyim
ben şoka girdim şu an transtayım elim ayağım saldı hiç bişi yapamıyom ne tam eminim nede yok diye düşünüyorum kan testinin sonucunu alana kadarda herhalde bu transtan çıkamıcam allahım bu mubarek günde böyle birşey varsa ve öğrenmiş isemm ayy ağlıcam şimdiiiiii bugün hemen gidip yaptırıcam kan testini kumsalll bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah önümüzdeki ay böyle bir cuma günü senin haberini alırız ama ben dediğim gibi hala kan testi sonucunu almadan tam emin olmucamm nolur dua edin bana
günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmm
nasılsınız bakalım hepinzi?
kaydirigubbakcemile3 evet üç tane testim vardı bugün ikisiini tükettim inşallah o üçüncüsüne gerek kalmaz ve birie hediye ederim onu amiinnnnncanım az önce pek heveslendirmek istemedim ama ikincide pozitifse tebrik ederim hayatım bence bugün hemen bi kan testi yaptır 1- 2 saat için de çıkıyor sonuç kuzum senin evinde tets stoğumu var
hoşbulduk canım çok sevindim senin adına :sm_cool::sm_cool::sm_cool:sositosositosositososito
gidicem zaten canım ben hayatta dayanamam bu saatten sonra bugüne kadar zor dayandım bu saatten sonra hele hiiç dayanamamcanım arkadaşım dularım seninle bugün hiç bekle git kan tetsti yaptır inşallahhhhhhhhhhhh aminnnnnn çok teşekkür ederim :Saruboceq::Saruboceq:
inşlh canım inşllh bende evde yaptıgım idrar estinde ıkıncıyı silik gördüm ve şok oldum.hemen gittim kan testi vardım.eve geldim 1.5 saat sonra dediler dkk saniyeler gecmek bilmedi.görevli pozitif gebesiniz dedi.nasıl yani dedim sayısı oluyo ya o kac dedim 181 dedi.ya ben testi akşam üstü yaptırdımya ondan yediklerim filan degiştiriş olmasın ondan cıkmış olmasın diyorum adam yok hamilesiniz hayırlı olsun diyor kafayı yiyecektim resmen ,anlıyorum seni canım hayırlısı olsun:))
Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn Güzellleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
Hepinizin sabah şerifleri hayr olsun cumanız mübarek olsun kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Jasminnn kuzummm ne güzel bir haber getirdin sabah sabah bizlere hadi inşallah hayırlısı gülüm hiç bekleme git hemen kan testi yaptır sonra eve dön ve telefonla öğren sonucu eğer kanda da pozitif çıkarsa (ki inşallah çıkar) kocacığına güzel bir sürpriz hazırla emi gülüm.... Unutulmaz bir gün olsun....
Arifem nasılsın güzelim keyfin nasıl?
Beyazım hoş geldin birtanem ne durumdasın? Kaynana nerde kıızz?
günaydın cnm,nasılsın?iyiim ben ne olsun bekliyoruz işte,kasık ağrım var,bugün biraz belimde ağrıyor bakalım,artık gelir umarım zeynep hanım:Saruboceq:Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn Güzellleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
Hepinizin sabah şerifleri hayr olsun cumanız mübarek olsun kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Jasminnn kuzummm ne güzel bir haber getirdin sabah sabah bizlere hadi inşallah hayırlısı gülüm hiç bekleme git hemen kan testi yaptır sonra eve dön ve telefonla öğren sonucu eğer kanda da pozitif çıkarsa (ki inşallah çıkar) kocacığına güzel bir sürpriz hazırla emi gülüm.... Unutulmaz bir gün olsun....
Arifem nasılsın güzelim keyfin nasıl?
Beyazım hoş geldin birtanem ne durumdasın? Kaynana nerde kıızz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?