- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.701
merhaba guzeller nasılsınız ben ıyıyım cok sukur mısafırler gıttı bugun haftaya belkı yıne gelırler ama bılmıyom sımdılık neyse
ben ıkılı test ıcın dr gıttım ultasonla bakan dr gayet ıyı dedı kan verdım onuda cumartesı alıcaz bakalım ınsallah oda ıyı cıkar haber edeyım dedım
sonucları alayım yıne yazarım
kızlar çok işim vardı çok yoruldum okuyamdım hiç son yazdıklarınızı
kapatayım son işlerimide toparlıyayım çok yoruldum eve gidip yatıcam hemen sanırım
hepinize iyi akşamlar akşam bi ara açıp okurum
çok öptüm hepinizi iyiki varsınız
evet ultrasonla bakan dr ıyı dedı bana ellerını ayaklarını kalp atısını beynını vucdunu falan gosterdı
zaten dr ıyı demese oracıkta aglama krızı gecırecektım yattım dr bı yandan bakıyo benım de bı yandan yaslar suzuluyo gozumden hıc bısey soramadım tutamayıp kendını koyvercem dıye ama gelırken cok rahat geldım ıste kanın sonucunu beklıcez sonra dr gostercez bakalım allahtan herseyın hayırlısı
kızlar ben ufaktan ufaktan toplanayım.yarın görüşürüz..kendinize iyi abakın..akşam aşkı memnu var bugünde oturayım rahatça dün sersem gibi yattım akşam 8 de uyumuşum bile yaprak dökümünü izleyemeden..kendinize iyi bakın....
ıyı aksamlar mavı denız sana bende bıraz acıktım karnımı doyurcam galıba hepınızın cıkma saatı geldı herkese ıyı aksamlar dılıyorum artık aksamları gecmısı okur alırım haberlerınızı oldumu hepınıze tatlı rahat aksamlar ve uykular gorusmek uzre
hemde ne kutlama hadi bakalım inşallah uslu olur da sefasını sürersin canımevet canım güzel gün bencede ne kutlama olur düşünsene :asigim: :asigim:
benc ereni daha şimdiden eğitiyorum uslu bir çocuk olsun diye bakalım
tabii ben şimdi böyle diyorum ama tam terside olabilir delikafadulden
evet canım aynen öyle bu konulara yorum yaptığın için şaştım.
Malum topikte bu konular açılınca pek katılan olmuyor herkesi bir utanma alıyor sanki bekarlar topiği kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım gitmiş misafirler maşallah herşey yolundaymış inşallah sonuçlarında güzel çıkarmerhaba guzeller nasılsınız ben ıyıyım cok sukur mısafırler gıttı bugun haftaya belkı yıne gelırler ama bılmıyom sımdılık neyse
ben ıkılı test ıcın dr gıttım ultasonla bakan dr gayet ıyı dedı kan verdım onuda cumartesı alıcaz bakalım ınsallah oda ıyı cıkar haber edeyım dedım
sonucları alayım yıne yazarım
iyi akşamlar canım bend eöpüyorum sende iyiki varsın bitanemŞenizkızlar çok işim vardı çok yoruldum okuyamdım hiç son yazdıklarınızı
kapatayım son işlerimide toparlıyayım çok yoruldum eve gidip yatıcam hemen sanırım
hepinize iyi akşamlar akşam bi ara açıp okurum
çok öptüm hepinizi iyiki varsınız
canımm benim uyuyamadın demek kıyamam ya ben şimdi sıcaktan uyuyamıyorum sen iki canınla allah ayrdımcınız olsun sanada günaydıııııııın bitanemmmmmkızlar gece yarısı uyku tutmadı bibakayım dedim bizim topik arka sayfaya düşmüş amanın hemen bir şeyler yazıp öne çekelim :))
bu arada hepinize günaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyydddddııııınnnnnnn
nasılsa yarın cuma ben yoğunluktan giremem siz bunları sabah okursunuz
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz iyisiniz inşallah kızlar bu gece rüyamda habire çişimi yaptığımı gördüm bi kaba :roflol: hani sanki test yapar gibi :1rolleyes: içimden bi ses test yap dedi :) o dört gün öce gösteren testlerden almıştım benim beş günüm var ve bu sabah yaptım ve pozitif çıktı sonuç biraz silik bir pozitif çokta heycanlanıp kaptırmakta istemiyorum kendimi ama içime umut geldi çok fena olmazsa pazartesi günü felan kan testi yaptırıcammm inşşş doğrudur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?