Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

merhaba guzeller nasılsınız ben ıyıyım cok sukur mısafırler gıttı bugun haftaya belkı yıne gelırler ama bılmıyom sımdılık neyse
ben ıkılı test ıcın dr gıttım ultasonla bakan dr gayet ıyı dedı kan verdım onuda cumartesı alıcaz bakalım ınsallah oda ıyı cıkar haber edeyım dedım
sonucları alayım yıne yazarım

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ İNŞALLAHHH (Güneş doğdu emme zeynep doğmadı kaydirigubbakcemile3 18 Mayısa kaldı nasipse) hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ıyıyım cerencım sen nasılsın mısafırlerım gıttı evet bende gıreyım bakalım ne yapıyolar bızım arkadaslar dedım

kızlar çok işim vardı çok yoruldum okuyamdım hiç son yazdıklarınızı
kapatayım son işlerimide toparlıyayım çok yoruldum eve gidip yatıcam hemen sanırım
hepinize iyi akşamlar akşam bi ara açıp okurum
çok öptüm hepinizi iyiki varsınız

hadi gözün aydın yollamışsın misafirleri gelmesinler bir daha canım niye geliyorlarki daha dün sendeydiler yerimseniben

canımmm bak boşuna endişe etttin sende güzel demiş doktor ve eminimki hiç bir sorunda çıkmayacak sen içini ferah tut cicim.

sende iyiki varsın canım yorma kendini biz bütün gün +18 geyiği yaptık boşver
yat dinlen sen şimdi okuyunca evde gaza felan eglirsin nemelazım oğlanı rahatsız etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kendine ve paşamıza iyi bak emi balım iyi akşamlar....

evet ultrasonla bakan dr ıyı dedı bana ellerını ayaklarını kalp atısını beynını vucdunu falan gosterdı
zaten dr ıyı demese oracıkta aglama krızı gecırecektım yattım dr bı yandan bakıyo benım de bı yandan yaslar suzuluyo gozumden hıc bısey soramadım tutamayıp kendını koyvercem dıye ama gelırken cok rahat geldım ıste kanın sonucunu beklıcez sonra dr gostercez bakalım allahtan herseyın hayırlısı

kızlar ben ufaktan ufaktan toplanayım.yarın görüşürüz..kendinize iyi abakın..akşam aşkı memnu var bugünde oturayım rahatça dün sersem gibi yattım akşam 8 de uyumuşum bile yaprak dökümünü izleyemeden..kendinize iyi bakın....

ıyı aksamlar mavı denız sana bende bıraz acıktım karnımı doyurcam galıba hepınızın cıkma saatı geldı herkese ıyı aksamlar dılıyorum artık aksamları gecmısı okur alırım haberlerınızı oldumu hepınıze tatlı rahat aksamlar ve uykular gorusmek uzre

oy oy oy canım benim kıyamam annelik duygusu boy göstermiş şimdiden bakıyorumda hormonlar tavan yapmış duygusallık hat safhada üzme kendini güzelim ya rabbimini izini ile çok güzel bir hamilelik ve doğum geçireeksin inşallah. Ama herşeyden önce stres yok unutma....

iyi akşamlar maviii kendine iyi bak güzelim allaha emanet ol iyice dinler istirahat et yarın enerji dolu capcanlı ol emi :a015:

sende doyur karnını aç durma sanada iyi akşamlar güzelim kendine ve bebeğine iyi bak yarın gel fırsat bulursan haftanın son iş günü şen şakrak olur burası tabii bende gelebilirsem kaydirigubbakcemile3

kızlar bende topralanıyorum canlarım hepiciğiniz kendinize iyi bakın kuzucuklar
en güzel akşamlar vedee geceler sizlerin olsun anacımmmm
duydundmu çiğdeemmm geceler dedimmm yavrruuuuuu kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ İNŞALLAHHH (Güneş doğdu emme zeynep doğmadı kaydirigubbakcemile3 18 Mayısa kaldı nasipse) hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hemde ne kutlama hadi bakalım inşallah uslu olur da sefasını sürersin canım
gözün aydın canım gitmiş misafirler maşallah herşey yolundaymış inşallah sonuçlarında güzel çıkar
iyi akşamlar canım bend eöpüyorum sende iyiki varsın bitanemŞeniz
kızlar bende topralanıyorum canlarım hepiciğiniz kendinize iyi bakın kuzucuklar
en güzel akşamlar vedee geceler sizlerin olsun anacımmmm
duydundmu çiğdeemmm geceler dedimmm yavrruuuuuu kaydirigubbakcemile3

canım benim sanada iyi akşamlar iyi geceler sende kendine iyi bak öpüyorum canım
bu arada teşekkür ederim liste için

canım arkadaşlarım bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendinize çok dikkatedim hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun

kızlar gece yarısı uyku tutmadı bibakayım dedim bizim topik arka sayfaya düşmüş amanın hemen bir şeyler yazıp öne çekelim :))
bu arada hepinize günaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyydddddııııınnnnnnn
nasılsa yarın cuma ben yoğunluktan giremem siz bunları sabah okursunuz

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz iyisiniz inşallah kızlar bu gece rüyamda habire çişimi yaptığımı gördüm bi kaba :roflol: hani sanki test yapar gibi :1rolleyes: içimden bi ses test yap dedi :) o dört gün öce gösteren testlerden almıştım benim beş günüm var ve bu sabah yaptım ve pozitif çıktı sonuç biraz silik bir pozitif çokta heycanlanıp kaptırmakta istemiyorum kendimi ama içime umut geldi çok fena olmazsa pazartesi günü felan kan testi yaptırıcammm inşşş doğrudur yaaa

Son düzenleme:
canımm benim uyuyamadın demek kıyamam ya ben şimdi sıcaktan uyuyamıyorum sen iki canınla allah ayrdımcınız olsun sanada günaydıııııııın bitanemmmmm

günaydın canım nasılsın yazdığın saati görünce kesin bişi var dedim içimden ama hayırlı habermiş çok sevindim canım inşallah hamilesindir :teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kaprtırma kendini ama neden kan testi için pazartesiyi bekliyonki yaptırsana bugün belli olur hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…