- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.741
cerenimmm allah razı olsunn canım yaa hemen gidicem bi toparlanayım çıkıcam hemen kan testi yaptırmaya gidicemm inşallahtaa güzel haberlerle dönerimmm canım yaaaa çok tuhaf bir haldeyimm anlıyorsunuzdur benii bu benim hayatımın en büyük en güzel şeyiiiiGünaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn Güzellleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
Hepinizin sabah şerifleri hayr olsun cumanız mübarek olsun kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Jasminnn kuzummm ne güzel bir haber getirdin sabah sabah bizlere hadi inşallah hayırlısı gülüm hiç bekleme git hemen kan testi yaptır sonra eve dön ve telefonla öğren sonucu eğer kanda da pozitif çıkarsa (ki inşallah çıkar) kocacığına güzel bir sürpriz hazırla emi gülüm.... Unutulmaz bir gün olsun....
Arifem nasılsın güzelim keyfin nasıl?
Beyazım hoş geldin birtanem ne durumdasın? Kaynana nerde kıızz?
günaydın entelliye, jasminn_23, kumsal
yok kız görmedim haberi,dikkat etmedim
ama hamile galiba ooooooooooooooooooooooooo:teytey::teytey::teytey:
maşallah hayırlı olsun kızzzz jasmin,tebrik ederim cnm:dance::dance::dance::dance:
kızlar gece yarısı uyku tutmadı bibakayım dedim bizim topik arka sayfaya düşmüş amanın hemen bir şeyler yazıp öne çekelim :))
bu arada hepinize günaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyydddddııııınnnnnnn
nasılsa yarın cuma ben yoğunluktan giremem siz bunları sabah okursunuz
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz iyisiniz inşallah kızlar bu gece rüyamda habire çişimi yaptığımı gördüm bi kaba :roflol: hani sanki test yapar gibi :1rolleyes: içimden bi ses test yap dedi :) o dört gün öce gösteren testlerden almıştım benim beş günüm var ve bu sabah yaptım ve pozitif çıktı sonuç biraz silik bir pozitif çokta heycanlanıp kaptırmakta istemiyorum kendimi ama içime umut geldi çok fena olmazsa pazartesi günü felan kan testi yaptırıcammm inşşş doğrudur yaaa
az önce ikinci testi yaptım başka bir markanın testi stoğum vardıda kaydirigubbakcemile3 oda pozitif çıktı yaaa çok bariz gözle görülür silik ikinci çizgi çıktı bundada kızlarrr ya yanlışlık olabilirmi iki testtede yaa bugün kan testi yaptırsam çıkarmı çok heycanlandım bennn biliyorum söz vermiştim test yapmıcam diye ama yaptım işte dayanamayıp eczacı çok övdü testi yeni çıktı çok güvenilir dört gün önce felan bile kesin sonuç veriyo dedi gaza geldim anlıcağınız ayy ben napam nerelere gidem elim ayağım dolaştı yaaa
hangi hastaneye gidiceksin canım 1satte çıkıyo sonuç hastaneye görede değişiyo tabiihoşgeldinn arifecimmm sorma yaa ben zaten bekleyemem pazartesiyi felan şimdi ikinci testtede pozitif çıkınca çok fena gaza geldim ben bugün gidip yaptırcam sonuç kaç saatte çıkar acaba kan testinde evime biraz uzakta hastane ona göre gidiyimde test sonucunu alma zamanını eşimin iş dönüşüne denk getireyim
günaydın arifecimm bende iyyim vallakızlar günaydın canlarım nasılsınız
bugün kendimi çok iyi hissediyorum bunda jasmininde payı var tabiii iyi geldi sabah sabah bu haberi almak bugün cuma kızlar hem haftanın son günü hemde mübarek gün hepimizin duaları kabul olsun
inşallah :Saruboceq:
günaydın canımcım biz iyyiz sen nasılsın şekerimmgünaydınnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmm
nasılsınız bakalım hepinzi?
Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn Güzellleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
Hepinizin sabah şerifleri hayr olsun cumanız mübarek olsun kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Jasminnn kuzummm ne güzel bir haber getirdin sabah sabah bizlere hadi inşallah hayırlısı gülüm hiç bekleme git hemen kan testi yaptır sonra eve dön ve telefonla öğren sonucu eğer kanda da pozitif çıkarsa (ki inşallah çıkar) kocacığına güzel bir sürpriz hazırla emi gülüm.... Unutulmaz bir gün olsun....
Arifem nasılsın güzelim keyfin nasıl?
Beyazım hoş geldin birtanem ne durumdasın? Kaynana nerde kıızz?
hayırlısıyla gelsin canım çok hınzırsın beyaz ne kandırıyon karıyı bakla bakıyomuş sen varya kaydirigubbakcemile3günaydın cnm,nasılsın?iyiim ben ne olsun bekliyoruz işte,kasık ağrım var,bugün biraz belimde ağrıyor bakalım,artık gelir umarım zeynep hanım:Saruboceq:
kayınvalidem burda öndeki koltukta oturuyor,pc yi göremiyor cnm,bakla tarifi bakmaya girdim nete size de bakayım dedimkaydirigubbakcemile3
eveeett gaza gelmişken bütün stoğumu tamamlıyım elde kalmasın dedim ve üçüncü testide yaptım oda pozitiff pozitifff üç testte pozitiiff kızlar olmasa illaki biri negatif çıkardı dimiiiii ayy ben uçucammm kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt bana bu yolda destek olan herkesten tek tek Allah razı olsunnnnnnn çok mutluyumm inşallah bir aksilik olmaz inşallahhhh sağlıkla sıhhatle hayırlısıylaaa olurrr amiinn
görüşürz canım benimmmma.s.neyse kızlar ben kaçtımkaydirigubbakcemile2
ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah yarabbimcanımm Allah razı olssunnnnn inşallah kesin hamileyimdir ve inşallah herşey yolundadır Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimizeeeee hihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydınn canımcım kolay gelsin sana cuma malum yoğun olunuyo ama haftanın son günü ya olsun çekerizz kaydirigubbakcemile3
annaaa kıızzz hadi işallahh alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyyt ayy hemen kan testi yaptır tam gaza basmadan öğrenelim yoksa hepimiz kaptırıp gitcez kaydirigubbakcemile3
hangi hastaneye gidiceksin canım 1satte çıkıyo sonuç hastaneye görede değişiyo tabii
günaydın arifecimm bende iyyim valla
amiiinnnnn canım tüm dularımız kabul olsun işallahhh :Saruboceq:
günaydın canımcım biz iyyiz sen nasılsın şekerimm
günaydın canımmm seninde cuman mübarek olsun işallahhh :Saruboceq:
günaydınn canımcım kolay gelsin sana cuma malum yoğun olunuyo ama haftanın son günü ya olsun çekerizz kaydirigubbakcemile3
annaaa kıızzz hadi işallahh alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyyt ayy hemen kan testi yaptır tam gaza basmadan öğrenelim yoksa hepimiz kaptırıp gitcez kaydirigubbakcemile3
hangi hastaneye gidiceksin canım 1satte çıkıyo sonuç hastaneye görede değişiyo tabii
günaydın arifecimm bende iyyim valla
amiiinnnnn canım tüm dularımız kabul olsun işallahhh :Saruboceq:
günaydın canımcım biz iyyiz sen nasılsın şekerimm
canııııımmmmm çok sevindim haadi hayırlısı kan testi sonucunuda bekleyelim ama 3 testinde yanlış olması imkansız çook sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inşallaheveeett gaza gelmişken bütün stoğumu tamamlıyım elde kalmasın dedim ve üçüncü testide yaptım oda pozitiff pozitifff üç testte pozitiiff kızlar olmasa illaki biri negatif çıkardı dimiiiii ayy ben uçucammm kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt bana bu yolda destek olan herkesten tek tek allah razı olsunnnnnnn çok mutluyumm inşallah bir aksilik olmaz inşallahhhh sağlıkla sıhhatle hayırlısıylaaa olurrr amiinn
günaydın burcummmm paşamız nasıl sen nasılsın
amin canım cümlemizin inşallah
günaydın canım nasılsın seninde cuman mübarek olsun hayatım çok iyiyim canım şükürler olsun jasminin haberinle dahada iyi oldum minik cereen nasıllar
günaydın cnm,nasılsın?iyiim ben ne olsun bekliyoruz işte,kasık ağrım var,bugün biraz belimde ağrıyor bakalım,artık gelir umarım zeynep hanım:Saruboceq:
kayınvalidem burda öndeki koltukta oturuyor,pc yi göremiyor cnm,bakla tarifi bakmaya girdim nete size de bakayım dedimkaydirigubbakcemile3
eveeett gaza gelmişken bütün stoğumu tamamlıyım elde kalmasın dedim ve üçüncü testide yaptım oda pozitiff pozitifff üç testte pozitiiff kızlar olmasa illaki biri negatif çıkardı dimiiiii ayy ben uçucammm kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt bana bu yolda destek olan herkesten tek tek Allah razı olsunnnnnnn çok mutluyumm inşallah bir aksilik olmaz inşallahhhh sağlıkla sıhhatle hayırlısıylaaa olurrr amiinn
cerenimmm allah razı olsunn canım yaa hemen gidicem bi toparlanayım çıkıcam hemen kan testi yaptırmaya gidicemm inşallahtaa güzel haberlerle dönerimmm canım yaaaa çok tuhaf bir haldeyimm anlıyorsunuzdur benii bu benim hayatımın en büyük en güzel şeyiiii
neyse kızlar ben kaçtımkaydirigubbakcemile2
burcuu nerdesin kızzz sabah ilk sen giriyon diye gözüm hep seni aradıı kaydirigubbakcemile3 inşallah canım yaaaaaa Allahhh çok mutluyum yaaaa acıbademe gidicem en yakın orası bana canım şimdi evi bi toparlıyım 11 gibi çıkarım evden topuklarım popoma çarpa çarpa gidicem hastaneye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burcuu nerdesin kızzz sabah ilk sen giriyon diye gözüm hep seni aradıı kaydirigubbakcemile3 inşallah canım yaaaaaa Allahhh çok mutluyum yaaaa acıbademe gidicem en yakın orası bana canım şimdi evi bi toparlıyım 11 gibi çıkarım evden topuklarım popoma çarpa çarpa gidicem hastaneye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canııııımmmmm çok sevindim haadi hayırlısı kan testi sonucunuda bekleyelim ama 3 testinde yanlış olması imkansız çook sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inşallah
arife canımmm hakısın sıcaklar mahvediyor temmuzun sonuna kadar böle sıcaklarla boğuşacam vallahi artık kocişle yatakları ayırıp salonda klimanın karşısında yatıcam galiba napım :)))
ceren kızzzz günaydıııııın canım ben 30.haftaya girdim değiştir bacım şu listeyi yaw
iyyim canım ben paşada iyi artık yorulunca uyarıyo bida iş yapmamam için oramı buramı ağrıtıp duruyoo kaydirigubbakcemile3
kızlarr hepinizden Allah razı olsunnn ben kaçtım dua edin nolurrr tamda cuma saatlerine denk gelicek sonucu öğrenişim nolurr dua edin hepinizi öptümm çoookkkk hemen giyinip çıkıyorummm kaydirigubbakcemile2
çok akıllı bu sıpalar yaiyyim canım ben paşada iyi artık yorulunca uyarıyo bida iş yapmamam için oramı buramı ağrıtıp duruyoo kaydirigubbakcemile3
kızlarr hepinizden Allah razı olsunnn ben kaçtım dua edin nolurrr tamda cuma saatlerine denk gelicek sonucu öğrenişim nolurr dua edin hepinizi öptümm çoookkkk hemen giyinip çıkıyorummm kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?