Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)(yeni hamişimiz,birkaç saat sonra,alttaki listeye geçecek olan anniş adayı

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

cerenimmm allah razı olsunn canım yaa hemen gidicem bi toparlanayım çıkıcam hemen kan testi yaptırmaya gidicemm inşallahtaa güzel haberlerle dönerimmm canım yaaaa çok tuhaf bir haldeyimm anlıyorsunuzdur benii bu benim hayatımın en büyük en güzel şeyiiii

canımm Allah razı olssunnnnn inşallah kesin hamileyimdir ve inşallah herşey yolundadır Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimizeeeee hihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydınn canımcım kolay gelsin sana cuma malum yoğun olunuyo ama haftanın son günü ya olsun çekerizz kaydirigubbakcemile3

annaaa kıızzz hadi işallahh alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hihoyyythihoyyyt ayy hemen kan testi yaptır tam gaza basmadan öğrenelim yoksa hepimiz kaptırıp gitcez kaydirigubbakcemile3
hangi hastaneye gidiceksin canım 1satte çıkıyo sonuç hastaneye görede değişiyo tabii
günaydın arifecimm bende iyyim valla
amiiinnnnn canım tüm dularımız kabul olsun işallahhh :Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmm
nasılsınız bakalım hepinzi?
günaydın canımcım biz iyyiz sen nasılsın şekerimm

günaydın canımmm seninde cuman mübarek olsun işallahhh :Saruboceq:

hayırlısıyla gelsin canım çok hınzırsın beyaz ne kandırıyon karıyı bakla bakıyomuş sen varya kaydirigubbakcemile3

inşallah canım hadi git hayırlı haberlerle gell allahın izniyle :Saruboceq:

neyse kızlar ben kaçtımkaydirigubbakcemile2
görüşürz canım benimmmma.s.
canımm Allah razı olssunnnnn inşallah kesin hamileyimdir ve inşallah herşey yolundadır Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimizeeeee hihoyyythihoyyythihoyyyt
ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah yarabbim

günaydın burcummmm paşamız nasıl sen nasılsın
amin canım cümlemizin inşallah

burcuu nerdesin kızzz sabah ilk sen giriyon diye gözüm hep seni aradıı kaydirigubbakcemile3 inşallah canım yaaaaaa Allahhh çok mutluyum yaaaa acıbademe gidicem en yakın orası bana canım şimdi evi bi toparlıyım 11 gibi çıkarım evden topuklarım popoma çarpa çarpa gidicem hastaneye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canııııımmmmm çok sevindim haadi hayırlısı kan testi sonucunuda bekleyelim ama 3 testinde yanlış olması imkansız çook sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inşallah
arife canımmm hakısın sıcaklar mahvediyor temmuzun sonuna kadar böle sıcaklarla boğuşacam vallahi artık kocişle yatakları ayırıp salonda klimanın karşısında yatıcam galiba napım :)))
ceren kızzzz günaydıııııın canım ben 30.haftaya girdim değiştir bacım şu listeyi yaw

günaydın canım nasılsın seninde cuman mübarek olsun hayatım çok iyiyim canım şükürler olsun jasminin haberinle dahada iyi oldum minik cereen nasıllar

Allah razı olsun balım....
Evet yaa jasminin haberi benide çok umutlandırdı inşallah kanda da pozitif çıkar süpperr olur
Biz iyiyiz balım nasıl olalım artık sıkıntılar günden güne değişerek artıyor buna şükür diyoruz. Ceren hanımda sabahtan beri kıpır kıpır bu saatlerde uyurdu halbuki anlamadım gitti haftanın son iş günü ya sanırım o yüzden enerji dolu :)

canım yaa allah yardımcın olsun birtanem rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah. Kasık ağrıları hafif hafif bende de başladı Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah.
Baklta tarifi bakıyorsun hee süpperrrrr yalançiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

deli kız inşallah seni yanıltmaz bu testler güzelim hadi toparlanda çık artık bizde heyecan yaptık burda :dance: :dance: :dance: :dance:

sen hala burdamısın kız hadisene kimseye haber verme ama balım sonucu öğren ona göre hareket edersin. Beklediğimiz sonuç çıkmazsa çok üzülmezsin.

neyse kızlar ben kaçtımkaydirigubbakcemile2

Dikkat et kendine birtanem arada kaç gel bir şeylere bakçam de tarif marif oyala kaynanayı tamam yerimseniben

günaydın canımmm seninde cuman mübarek olsun işallahhh :Saruboceq:

Günaydın birtanem amin cümlemizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallah. :Saruboceq:

burdayım sabah açmadan işimi yapam dedim hemencik anaa bi açtım ne göreyim süper haberrrr
acıbademden 1saat içinde alırsın sonucu canım hadi bakalım işallah güsel haber getir bizee

yaa jasmin bırak işi gücü allasen ne 11 i ya git erkenden ver kanı eve döndüğünde zaman geçmez zaten o sırada sonucu beklerken yaparsın ev işini evde ol zaten dışarda olma sonucu öğrendiğinde hadi giyin çık hemen bak bu gün cuma yoğunluk felan olur git erkenden ver şu kanı yaa hadiiiiiiiiii

canımmm ben hafta başında sürekli güncelliyorum listeyi zaten seninki neden öyle geride kalmışki hemen düzeltirim tatlım

iyyim canım ben paşada iyi artık yorulunca uyarıyo bida iş yapmamam için oramı buramı ağrıtıp duruyoo kaydirigubbakcemile3

akıllı bıdık nolcek kaydirigubbakcemile3

kızlarr hepinizden Allah razı olsunnn ben kaçtım dua edin nolurrr tamda cuma saatlerine denk gelicek sonucu öğrenişim nolurr dua edin hepinizi öptümm çoookkkk hemen giyinip çıkıyorummm kaydirigubbakcemile2

kızlarr hepinizden Allah razı olsunnn ben kaçtım dua edin nolurrr tamda cuma saatlerine denk gelicek sonucu öğrenişim nolurr dua edin hepinizi öptümm çoookkkk hemen giyinip çıkıyorummm kaydirigubbakcemile2

hadi dikaktli git heycandan sapıtmaa emii kaydirigubbakcemile3
dularımız seninle canımm :Saruboceq:

günaydın çıtırlar nasıl keyifler bugün cuma yaşasınnn!!!!!

MENAPOZ NEDıR ?:))))

Aslında menapoz, kadınların tahmin ettiği gibi korkulacak bir şey olmayıp,

vücudun kendi diliyle konuşmasıdır diyebiliriz.

Şöyle ki: Normal zamanda *başım ağrıyor, bu gece olmaz*ları

yutmak zorunda kalan erkekler, zamanı gelip de tahammül sınırları zorlanınca

doğal olarak karşı savunmaya geçerler. ;

Bu noktada, kadın vücudunun doğası gereği vermiş olduğu bir tepkiyi doğurur: MENAPOZ

Şimdi sözcüğü birazcık açalım...

Menapoz, ıngilizceden dilimize geçmiş bir sözcük olup 'Menapause' şeklinde yazılır.

Sözcüğü hecelere ayırdığımız zaman karşımıza şöyle bir şey çıkar:

MEN & A & PAUSE Yani...

Tercümesi....

- ADAM! Bı DUR!

Ya da;
- DUR! BE ADAM!

Ya da;
- YA DUR Bı ALLAHINI SEVERSEN, ALLAH ALLAH . . . . . . .

:)))

iyyim canım ben paşada iyi artık yorulunca uyarıyo bida iş yapmamam için oramı buramı ağrıtıp duruyoo kaydirigubbakcemile3
çok akıllı bu sıpalar ya

hayırlı haberlerle gel inşallah şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…