- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.081
günaydın canım... bugün öğrenciler gelmez nasıl olsa diye laptopumu da getirdim ama canavarlar az da olsa gelmişler yane ders yapabilirsin ne de başka bir şey, dadı gibi oturacağım başlarında
he valla çok haklısın :)
günaydın cerencim nasılsın canım miniğimiz nasıl
iyyim canım sağol baya yorulmuşum gerçekten sabah kalkınca anladım her tarafım ağrıyo
özellikle de belim ikiye ayrılıcak sanki.
iyyim canım oğluşda iyi hep sağ köşemde duruyo karnım hep yamuk o yüzden kaydirigubbakcemile3
doktorunu ara bencede bugun sor nedne böyle diye
günaydın canımmm
bitti temizlik annemle yaptık sonrada gezmeye çıktık kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın şekerim
slm herkese gunaydın
kızlar ben derse gidiyorum :) boş bir vakit bulunca gelirim :)
ben yenı uye oldum kızlar herkese mrb
günaydın canım :)slm herkese gunaydın
aramıza hoşgeldin :)ben yenı uye oldum kızlar herkese mrb
ay maşallah yerim ben o bıcırığı yerini sevmiş anlaşılan bakalım akşama kadar olmazsa arıcam doktoruiyyim canım oğluşda iyi hep sağ köşemde duruyo karnım hep yamuk o yüzden kaydirigubbakcemile3
doktorunu ara bencede bugun sor nedne böyle diye
günaydın canımmm
bitti temizlik annemle yaptık sonrada gezmeye çıktık kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın şekerim
çok sevindim demek karın belli oluyor insan daha bi hamile hisseder kendini güle kullan ablacım iyi yapmışsın rahat rahat giy barii inşallah ablam inşallah çok sağol teşekkür ederim akşama kadar olmazsa ararım ablamiyi gidiyor tatlım... valla karnım bir çıktı ki sormayın gitsin, gören hamile misin diyor, daha 2,5 ay yeni oldu, anlamadım ben bu işi... ama hoşuma da gidiyor valla... hafta sonu bir tane kot bir tane de kumaş pantalon aldım, ne kadar rahatmış meğer, ben boşu boşuna o kadar işkence çekmişim... inşallah allah sana da gösterecek bu günleri hayatım :) dualarım seninle ve Neşeyle :)
o zaman biraz daha vaktin var ama sen yine de konuş bakalım doktorunla :)
slm günaydınslm herkese gunaydın
iyi dersler ablacım beklerizkızlar ben derse gidiyorum :) boş bir vakit bulunca gelirim :)
hoşgeldin canımben yenı uye oldum kızlar herkese mrb
Hımmm anladım ablacım neyse canım arada onlara dadılık arada bize hocalık yaparsın gün böylece geçer gider kaydirigubbakcemile3
Canımm yaa iş yaparken insan anlamıyor valla ama nasılki yatıyorsun yatış yatış bir daha sıkıyorsa kalk kaydirigubbakcemile3
Bizde anacım kendimizi kaubediyoruz iş yaparken ne olacaksa :uhm:
hımm oh oh ne güzel işler bitmiş evde misler gibi olmuştur içinde rahat etmiştir cicim.
Bende öyle valla bir rahatladım ki sorma ama yorgunluktan bitap düştüm valla.
Demek senin oğlan hep sağ tarafta asıl sen onu iki ay sonra gör bildiğin göbek görünümünden çıkıyor bir kare oluyor bir üçgen onu izlemek bile ayrı bir güzel :dance:
ben geldiiiiiim... sınıfta sadece 3 kişi vardı, ben de kütüphaneye indirdim onları kaydirigubbakcemile3
ben geldiiiiiim... sınıfta sadece 3 kişi vardı, ben de kütüphaneye indirdim onları kaydirigubbakcemile3
evet cerencim şunuda yapıyım dur bunuda yapıyım derken koskoca gün bitiyor dediğin gibi sonrada sıkıysa kalk bakalım
Hoş geldin ablaaaa
iyi etmişsin otursunlar kütüphanede kitap okusunlar bol bol kaydirigubbakcemile3
eeee ablacım ne var ne yok? Nasıl gidiyor hamişlik? Göbiş büyümüş he daha şimdiden? Ama o bebiş değil gazdır söyliyim ben sana kaydirigubbakcemile3
ben deeeeeeeeeeeeee... heheheseviyorum bu çocukları aferrinnnkaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canımmmm
günaydın canlarımmmmmmmm nasılsınız
ben ıyıyım ızınde ıyı gecıyor bırtek sorun ayaklarım cok sısıyor ve burnum cok kanıyor
ben ıyıyım ızınde ıyı gecıyor bırtek sorun ayaklarım cok sısıyor ve burnum cok kanıyor
hehehe aynen öyle canım... anlamıyorum ki niye geliyorlar? geçen haftadan gelmeyeceğiz diyenler gelmedi, siz de gelmeyin kardeşim, ders yapamıyorsun zaten... neyse kütüphaneye yolladım ben de, kitap okuyorlar :)
valla bebiş olmadığı kesin, mümkün değil böyle büyümesi ama valla bilmiyorum gaz olsa rahatsız etmez mi beni? ne bileyim annamadım gitti... koca göbekli oldum ben kaydirigubbakcemile3
güle güleee ablacımmkızlar ben derse gidiyorum :) boş bir vakit bulunca gelirim :)
evet valla rahatladımm mis missshımm oh oh ne güzel işler bitmiş evde misler gibi olmuştur içinde rahat etmiştir cicim.
Bende öyle valla bir rahatladım ki sorma ama yorgunluktan bitap düştüm valla.
Demek senin oğlan hep sağ tarafta asıl sen onu iki ay sonra gör bildiğin göbek görünümünden çıkıyor bir kare oluyor bir üçgen onu izlemek bile ayrı bir güzel :dance:
ben yenı uye oldum kızlar herkese mrb
ohh ne güsel alkisalkisalkisben geldiiiiiim... sınıfta sadece 3 kişi vardı, ben de kütüphaneye indirdim onları kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisbende seviyoruumm haylazlar kaydirigubbakcemile3seviyorum bu çocukları aferrinnnkaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canımmmm
Gönülll hoş geldin kuzum nasılsın?
TAtil iyidir tabii kötü olurmu hiç balım.
Çok geziyorsun demekki ayakların şişiyor yavrum sen hamilesin unutma yarım saat yürüyor isen 1 saat oturacaksın. Burun kanaması normal ama çok fazla oluyor ise bir doktora görün güzelim.
dimi ama ya neden geliyorlarki sanki ne varsa okulda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok abla rahatsızlık veren bir gaz değil zaten çok garip sadece göbeği şişiren bir gaz o yüzden insan anlayamıyor ya gaz olduğunu kaydirigubbakcemile3 bende 3 aylkıkken göbek vardı doktora sormuştum bu normalmi şimdiden büyüyor demiştim gaz o gaz deyip gülmüşltü adam bana. kaydirigubbakcemile3 bir müddet sonra göbeğin gidicek abla o zamanda endişenlenme sakın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?