- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.101
güle güleee ablacımm
alkisalkisalkisbende seviyoruumm haylazlar kaydirigubbakcemile3
günaydın canım ayaklarım benimde başladı şişmeye bide spor ayabı giydim bugun rahat diyee amaa çok sıktılar şimdiden terlik getirmek gerek artık iş yerinee
heee bak bunu söylemen iyi oldu, yoksa ben salya sümük size ağlıyor olurdum...
Sakın ablaamm sakın valla gaz gidiyor göbek iniyor hamile olduğunu kimse anlamıyor bunlar normal gelişmeler meraklanma sen kuzummmm :teselli: :teselli:
hosbulduk ablacım evet ya cok sıcak antalyaben deeeeeeeeeeeeee... hehehe
aman da aman, kimleri görüyoruz? hoşgeldin Gönülcüm, çok mu sıcak güzelim gittiğin yer? dikkat et kendine :)
Gönülll hoş geldin kuzum nasılsın?
TAtil iyidir tabii kötü olurmu hiç balım.
Çok geziyorsun demekki ayakların şişiyor yavrum sen hamilesin unutma yarım saat yürüyor isen 1 saat oturacaksın. Burun kanaması normal ama çok fazla oluyor ise bir doktora görün güzelim.
yok kız fazlada gezmıyorum ama cok sıs ayaklar terlık gıyorum.evet normal burun kanaması
dimi ama ya neden geliyorlarki sanki ne varsa okulda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok abla rahatsızlık veren bir gaz değil zaten çok garip sadece göbeği şişiren bir gaz o yüzden insan anlayamıyor ya gaz olduğunu kaydirigubbakcemile3 bende 3 aylkıkken göbek vardı doktora sormuştum bu normalmi şimdiden büyüyor demiştim gaz o gaz deyip gülmüşltü adam bana. kaydirigubbakcemile3 bir müddet sonra göbeğin gidicek abla o zamanda endişenlenme sakın kaydirigubbakcemile3
güle güleee ablacımm
evet valla rahatladımm mis misss
kaydirigubbakcemile3 şimdiden belli oldu göbeğin sürekli şekil değiştiriceğii kaydirigubbakcemile3
mrbb hoşgeldin
ohh ne güsel alkisalkisalkis
alkisalkisalkisbende seviyoruumm haylazlar kaydirigubbakcemile3
günaydın canım ayaklarım benimde başladı şişmeye bide spor ayabı giydim bugun rahat diyee amaa çok sıktılar şimdiden terlik getirmek gerek artık iş yerinee
gönülcüm doğumdaşım galiba oğullarımız adaş olcak kaydirigubbakcemile3
hosbulduk ablacım evet ya cok sıcak antalya
sen nasılsın nasıl gecıyor hamılelık
bende terlık gıyorum sen nasılsın nasıl gıdıyor
valla iyi ki varsınız kızlar :) ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum, bayağı bir paniklerdim valla :)
evet yarın getiricem unutmazsamlaptopu getirmekle isabet etmişim valla napardım yoksa akşama kadar :)
bence de iş yerine bir terlik getir, senin orası cehennem gibi bir de, offff Allah yardımcın olsun :)
sende iyiki varsın ablaavalla iyi ki varsınız kızlar :) ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum, bayağı bir paniklerdim valla :)
ay negüzellllll sevındım kız
kızlar öbür derse gideyim bakayım, kaç öğrenci gelmiş, eğer onlar da azsa kütüphaneye bırakır gelirim, değilse başlarında dururum artık :) duruma göre gelirim canlarım :) çok öpüyorum sizi
selam kızlarr
hep dualarımdasınız ilk listedeki arkadaşlarda en kısa zamanda bebiş sahibi olurlar inşallahhhhhhh:Saruboceq:
ve ortadaki listedekilerde sağlıkla kucaklarlar kuzucuklarını inşallahhhhhh:Saruboceq:
veee en alt listedeki en şanslı annelere en üst ve orta listedekilerde dahil olur artıııııııı sağlıkla büyütürler inşallah kuzucuklarınııııııııııııı:Saruboceq:
sevgilerrrrrrrrrrrrrŞeniz
hazıranın 2 dönüyorum tekrar
abla ıyı gecdıne cok sevındım allah dayım etsın
mırac ısmı cok güzel koyun gıtsın
buralar yanıyorrrrrrrr
selam kızlarr
hep dualarımdasınız ilk listedeki arkadaşlarda en kısa zamanda bebiş sahibi olurlar inşallahhhhhhh:Saruboceq:
ve ortadaki listedekilerde sağlıkla kucaklarlar kuzucuklarını inşallahhhhhh:Saruboceq:
veee en alt listedeki en şanslı annelere en üst ve orta listedekilerde dahil olur artıııııııı sağlıkla büyütürler inşallah kuzucuklarınııııııııııııı:Saruboceq:
sevgilerrrrrrrrrrrrrŞeniz
hazıranın 2 dönüyorum tekrar
abla ıyı gecdıne cok sevındım allah dayım etsın
mırac ısmı cok güzel koyun gıtsın
buralar yanıyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?