- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.061
Tesekkurler canim.. Arkadaslik teklifi yolluyorum, kabul edersen, bebisimizi gorebilirsin...Kızlar, kimsecikler yok ama ben yazayım yine de. İyileştim çok şükür ama eşim sağolsun hiç yataktan çıkartmadı beni.
Bu arada çok güzel gelişmeler olmuş. Jasmiin gözün aydın arkadaşım. Bebişin geliyormuş. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik dilerim.
Menzilgülü, Yusuf Taha' yı göremedim ama çok tatlı olduğuna eminim. İyi olmanıza çok sevindim.
Zeynep kızımız da dünyaya teşrif etmişler. Sorunsuz bir doğum olmuştur umarım. Beyaz ve Zeynep hep iyi olurlar.
Ceren ve Nur sıra sizde artık. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor. hayırlısı ile sizin de doğum hikayelerinizi okuruz artık.
Filiz abla umarım sen de çok çok iyisindir.
Kumsalcığım sen nasılsın?
Ben de bugün biraz hava almak istiyorum artık. Evde çok sıkıldım. Perşembe gün evde hummalı temizlik var. Yardımcı bir bayan geliyor. Cumartesi günü kayınvalidem ve arkadaşları gelecek. Kur' an okunacak evde. Ona hazırlıka geçer bu hafta içi de. Temmuz ayında da izne ayrılacağım artık. Hamileliğin son aylarını bol bol dinlenerek, yürüyerek sakin geçirmek istiyorum. Alışverişimi de yaparım rahat rahat.
Pazartesi günü görüşmek üzere by byy.
canım çok teşekkür ederim ne güzel haberler vermişsin bizlere sağol darısı senin başına inşallah hayırlısıyla beyazcımmm çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün meleğine kavuştun ne güzel nazar değmesin inşallah iyiisindirkızlar yaklaşık 20 dk. önce telefonuma gelen mesaj :
"Kızım 23.00 de epidural sezeryan ile 3260 gr dünyaya geldi çok şükür. Kucağıma alamadım daha, küvezde kontrol amaçlı, sabah yanıma gelicek inş. "
Gönderen : Beyaazzzz.....
Anlayacağınız inatçı zeynebimiz nihayet doğmuşşş kızlaaaaaaaarrrrrrrr :dance: :dance: :dance: :dance:
Benmi?
Benim bu saatte burda ne işimmi var?
Malum son zamanlar habire çişe kalkıyorum ve midem fecii durumda kaynıyor tam çişe kalkmıştımki mesaj geldi hayırdır inşallah deyip okudum. Hayır habermiş çok şükür. Şimdide midem kendine gelsin diye oturuyorum yoksa kusucam
Ama birazdan tekrar yatıcam uykum vaaarrrrrr mirmirmirmir
Hepinize iyi geceler renkli rüyalar anacım iyi uyuyun....
Yarın grş. inş.
çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin canımhehe hoşgeldiniz kızlar ama yine gitmişsiniz kocişe söledim elini karnıma koydum gözlerine baktım sonra gözlerim doldu oda şaşırdı noluyoooo diye artık üç kişiyiz dedim oda anladı içimden böle sölemek geldi nedense oda şok geçirdi kal geldi ona kaydirigubbakcemile3 çok sevindi tabi oğlummu geliyooo dedi kaydirigubbakcemile3 hayır kızımız geliyo dedim bende kaydirigubbakcemile3 böyle işte Allah bu mutluluğumuzu bozmasın
sakin ol canım okuma öyle şeyleri boşver hayırlısıyla sende çok güzel bi hamilelik geçireceksin:Saruboceq:sağol cerenim ama içimi çok fena korkular kaplamaya başladı Allah korusun ya aksilik olursa diye bide nette bişiler okudum kimyasal gebelik bilmem ne bi korku geldi içime pazartesi gününe doktordan randevu aldım inşallah herşey yolunda gider
geçmiş olsun canım ne kadar kıymetli olıuyor dimiii :))))Canim Yusufcuk iyi, onu beslemeye kalktim bende simdi, saat sabah 4:20 burda.. Her iki saatte bir kalkiyorum.. Yenidogan sariligi oldu ama simdi degerleri dusmeye basladi, iyilesiyor cok sukur.. Ufacik birsey olsa hemen bu neden oldu deyip hastanede aliyoruz solugu, meger suphelendigimiz hersey normalmis bebekler icin..
Sen ve ceren nasilsiniz?
canım çok sevindim gözün aydın inşallah bundan sonrasınıda klay ve sağlıklı bi şekilde geçirirsinmerhaba arkadaslar galıba kımse yok ama ben yınede yazayım bugun test sonuzlarım cıktı yenı geldım dr dan rısk yokmus bebegım ıyımıs korkulacak bısey yokmus haber vermek ıstedım
ama ben göremedimmm eminim çok tatlıdır yusufumuzKizlar bebisimin resimlerini ekledim, profilimden bakabilirsiniz...
iyileşmene sevindim canım bundan sonra dikkat et kendine bende iyiyim çok canım çok sağol bi yaramazlık yok alalh kabul etsin canım temmuzada bişi kalmadı hayırlısı olsun hayatım görüşürüz canım kendine iyi bakKızlar, kimsecikler yok ama ben yazayım yine de. İyileştim çok şükür ama eşim sağolsun hiç yataktan çıkartmadı beni.
Bu arada çok güzel gelişmeler olmuş. Jasmiin gözün aydın arkadaşım. Bebişin geliyormuş. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik dilerim.
Menzilgülü, Yusuf Taha' yı göremedim ama çok tatlı olduğuna eminim. İyi olmanıza çok sevindim.
Zeynep kızımız da dünyaya teşrif etmişler. Sorunsuz bir doğum olmuştur umarım. Beyaz ve Zeynep hep iyi olurlar.
Ceren ve Nur sıra sizde artık. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor. hayırlısı ile sizin de doğum hikayelerinizi okuruz artık.
Ben de bugün biraz hava almak istiyorum artık. Evde çok sıkıldım. Perşembe gün evde hummalı temizlik var. Yardımcı bir bayan geliyor. Cumartesi günü kayınvalidem ve arkadaşları gelecek. Kur' an okunacak evde. Ona hazırlıka geçer bu hafta içi de. Temmuz ayında da izne ayrılacağım artık. Hamileliğin son aylarını bol bol dinlenerek, yürüyerek sakin geçirmek istiyorum. Alışverişimi de yaparım rahat rahat.
Kızlar ne var ne yok? Nasılsınız? Epeydir koşuşturuyorum. Giremiyorum bir gelişme var mı? Kumsalın adeti başladı mı? Menzil Gülü şimdi bebişine bakıcam inşallah çok merak ettim teyzesimi öp benim için de...Herkesi kocaman öpüyorum..
günaydın kızlarr nasılsınız ben iyi değilim pek fena grip oldumhapşur öksür baş ağrısı böyle gidiyo iki gündür bugün doktora on buçukta gidicem inşallah güzel haberler alırım inşallah bu grip birşey yapmaz bebişime amiiinnn
kızlar benim adetim hala gelmedi beklemedeyim
belim ve dizim çok ağrıyor hafta sonu temizlik yaptım baya yorulmuşum
Merhaba canım, iyiyim sağol güzelim :) Allah kabul etsin şimdiden, kendini sakın yorma tamam mı? İzne ayrılacağın dönem de iyi bir dönem bence çünkü çok sıcaklarda çalışıyor olmayacaksın :) Hadi kolay gelsin canım :)Kızlar, kimsecikler yok ama ben yazayım yine de. İyileştim çok şükür ama eşim sağolsun hiç yataktan çıkartmadı beni.
nerelerdesin seeeeeeeeeeen? merak ettik seni, özledik hayatım, sık sık uğra lütfen :)Kızlar ne var ne yok? Nasılsınız? Epeydir koşuşturuyorum. Giremiyorum bir gelişme var mı? Kumsalın adeti başladı mı? Menzil Gülü şimdi bebişine bakıcam inşallah çok merak ettim teyzesimi öp benim için de...Herkesi kocaman öpüyorum..
geçmiş olsun birtanem :) ateşin olmadığı sürece sorun olmaz hayatım, sadece ilaç alamadığın için daha uzun süre de atlatırsın... doktordan sonra bize haber ver tamam mı?günaydın kızlarr nasılsınız ben iyi değilim pek fena grip oldumhapşur öksür baş ağrısı böyle gidiyo iki gündür bugün doktora on buçukta gidicem inşallah güzel haberler alırım inşallah bu grip birşey yapmaz bebişime amiiinnn
günaydın canııııııııııııııııııııııım :) nasılsın?günaydın canlarım nasılsınız hepinize çok güzel bir hafta diliyorum .inşallah güzel geçer
ama kimse yokkk nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrr
aaa hala mı gelmedi? ne zaman olman gerekiyordu? yorma kendini güzelim, canımızı sokakta bulmadık hiçbirimiz... doktor ne diyor peki bu adetinin gelmemesi konusunda?kızlar benim adetim hala gelmedi beklemedeyim
belim ve dizim çok ağrıyor hafta sonu temizlik yaptım baya yorulmuşum
günaydın kızlarrrr
hepinize güzel bir hafta diliyorumm
jasmincim geçmiş olsun dikkat et kendine
ayyy şimdi gördüm yusuf tahayı dahaa ne güsel bir bebek maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin:Saruboceq:
günaydın canım nasılsın oğluşun nasılgünaydın kızlarrrr
hepinize güzel bir hafta diliyorumm
jasmincim geçmiş olsun dikkat et kendine
arifecim hala nedne gelmediki
ne zaman gelmesi gerek doktorun ne demişti bu konuda:uhm:
Çok güzel di mi? Amiiiiiiiiiiiiiiin... Allah nazarlardan korusun inşallah
günaydın canım... bugün öğrenciler gelmez nasıl olsa diye laptopumu da getirdim ama canavarlar az da olsa gelmişler yaGünaydınnnnn güzellerrrriiiiimmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmm
Hepinize çoooooooookkkkkkkk güzel bir gün ve hafta diliyorum kuzucuklarımmmmm
Bu sabah geldiğimde odamda temizlik vardı kızlar bende kahvaltımı veranda da yaptım bu yüzden geciktim size yazmakta nasılsınız canlarım????
Herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?
Jasmin geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine c vitamini al bol bol bu havada grip hiç çekilmez valla...
Filiz ablam canım hayırdır senin bu saatte burda ne işin var?
Burcuuu kızzz naberrr nasıl gidiyor? Cumartesi temizlik yaptınmı kız bittimi işlerin?
Arifem balım sanada günaydın canım nasılsın? Sende yormuşsun kendini haftasonu güzelim. Aman diyim dikkat et kendine bu hafta hiç bir şey yapma yat dinlen bol bol.
çok güsell vaa böyle gördükçe insanın içi gidiyo hemen doğurası geliyorkaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsın oğluşun nasıl
bende bilmiyorum normalde hep 3 içinde olurdu bugünde olmazsa ararım doktoru
ilaç bittikten sonra adetinin 3. günü gel dedi ama ben daha öncede kullandım adet söktürücü aynı ilaç değildi ama ilaç bittikten 2 sonra adet oluyodum
Günaydınnnnn güzellerrrriiiiimmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmm
Hepinize çoooooooookkkkkkkk güzel bir gün ve hafta diliyorum kuzucuklarımmmmm
Bu sabah geldiğimde odamda temizlik vardı kızlar bende kahvaltımı veranda da yaptım bu yüzden geciktim size yazmakta nasılsınız canlarım????
Herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?
Jasmin geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine c vitamini al bol bol bu havada grip hiç çekilmez valla...
Filiz ablam canım hayırdır senin bu saatte burda ne işin var?
Burcuuu kızzz naberrr nasıl gidiyor? Cumartesi temizlik yaptınmı kız bittimi işlerin?
Arifem balım sanada günaydın canım nasılsın? Sende yormuşsun kendini haftasonu güzelim. Aman diyim dikkat et kendine bu hafta hiç bir şey yapma yat dinlen bol bol.
günaydın ablaaacım iyiyim sağol sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
daha doktoru aramadım ablacım bugünde beklicem olmazsa ararım
normalde 3 gün içinde olurdum hep ama ilaç bittikten sonra 1 hafta süren var diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?