Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Tesekkurler canim.. Arkadaslik teklifi yolluyorum, kabul edersen, bebisimizi gorebilirsin...

günaydın kızlarr nasılsınız ben iyi değilim pek fena grip oldum hapşur öksür baş ağrısı böyle gidiyo iki gündür bugün doktora on buçukta gidicem inşallah güzel haberler alırım inşallah bu grip birşey yapmaz bebişime amiiinnn

canım çok teşekkür ederim ne güzel haberler vermişsin bizlere sağol darısı senin başına inşallah hayırlısıyla beyazcımmm çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün meleğine kavuştun ne güzel nazar değmesin inşallah iyiisindir
çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin canım
sakin ol canım okuma öyle şeyleri boşver hayırlısıyla sende çok güzel bi hamilelik geçireceksin:Saruboceq:
geçmiş olsun canım ne kadar kıymetli olıuyor dimiii :))))
merhaba arkadaslar galıba kımse yok ama ben yınede yazayım bugun test sonuzlarım cıktı yenı geldım dr dan rısk yokmus bebegım ıyımıs korkulacak bısey yokmus haber vermek ıstedım
canım çok sevindim gözün aydın inşallah bundan sonrasınıda klay ve sağlıklı bi şekilde geçirirsin
Kizlar bebisimin resimlerini ekledim, profilimden bakabilirsiniz...
ama ben göremedimmm eminim çok tatlıdır yusufumuz
iyileşmene sevindim canım bundan sonra dikkat et kendine bende iyiyim çok canım çok sağol bi yaramazlık yok alalh kabul etsin canım temmuzada bişi kalmadı hayırlısı olsun hayatım görüşürüz canım kendine iyi bak

nesecim nerelerdesin güzelim özledik valla yırma kendini canım yok canım hala başlamadı bekliyorum ama çok sıkılıyorum

günaydın canlarım nasılsınız hepinize çok güzel bir hafta diliyorum .inşallah güzel geçer
ama kimse yokkk nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrr

güanaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanırsın
hayırlı haberlerle gel canım bekliyoruz seniii

Merhaba canım, iyiyim sağol güzelim :) Allah kabul etsin şimdiden, kendini sakın yorma tamam mı? İzne ayrılacağın dönem de iyi bir dönem bence çünkü çok sıcaklarda çalışıyor olmayacaksın :) Hadi kolay gelsin canım :)
nerelerdesin seeeeeeeeeeen? merak ettik seni, özledik hayatım, sık sık uğra lütfen :)
geçmiş olsun birtanem :) ateşin olmadığı sürece sorun olmaz hayatım, sadece ilaç alamadığın için daha uzun süre de atlatırsın... doktordan sonra bize haber ver tamam mı?
günaydın canlarım nasılsınız hepinize çok güzel bir hafta diliyorum .inşallah güzel geçer
ama kimse yokkk nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın canııııııııııııııııııııııım :) nasılsın?
kızlar benim adetim hala gelmedi beklemedeyim
belim ve dizim çok ağrıyor hafta sonu temizlik yaptım baya yorulmuşum
aaa hala mı gelmedi? ne zaman olman gerekiyordu? yorma kendini güzelim, canımızı sokakta bulmadık hiçbirimiz... doktor ne diyor peki bu adetinin gelmemesi konusunda?
günaydın kızlarrrr
hepinize güzel bir hafta diliyorumm
jasmincim geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydın canımcım :)

ayyy şimdi gördüm yusuf tahayı dahaa ne güsel bir bebek maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin :Saruboceq:

günaydın kızlarrrr
hepinize güzel bir hafta diliyorumm
jasmincim geçmiş olsun dikkat et kendine
günaydın canım nasılsın oğluşun nasıl
arifecim hala nedne gelmediki
ne zaman gelmesi gerek doktorun ne demişti bu konuda:uhm:

bende bilmiyorum normalde hep 3 içinde olurdu bugünde olmazsa ararım doktoru
ilaç bittikten sonra adetinin 3. günü gel dedi ama ben daha öncede kullandım adet söktürücü aynı ilaç değildi ama ilaç bittikten 2 sonra adet oluyodum

Günaydınnnnn güzellerrrriiiiimmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmm
Hepinize çoooooooookkkkkkkk güzel bir gün ve hafta diliyorum kuzucuklarımmmmm

Bu sabah geldiğimde odamda temizlik vardı kızlar bende kahvaltımı veranda da yaptım bu yüzden geciktim size yazmakta nasılsınız canlarım????
Herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?

Jasmin geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine c vitamini al bol bol bu havada grip hiç çekilmez valla...

Filiz ablam canım hayırdır senin bu saatte burda ne işin var?

Burcuuu kızzz naberrr nasıl gidiyor? Cumartesi temizlik yaptınmı kız bittimi işlerin?

Arifem balım sanada günaydın canım nasılsın? Sende yormuşsun kendini haftasonu güzelim. Aman diyim dikkat et kendine bu hafta hiç bir şey yapma yat dinlen bol bol.

günaydın ablaaacım iyiyim sağol sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
daha doktoru aramadım ablacım bugünde beklicem olmazsa ararım
normalde 3 gün içinde olurdum hep ama ilaç bittikten sonra 1 hafta süren var diye biliyorum

günaydın canım... bugün öğrenciler gelmez nasıl olsa diye laptopumu da getirdim ama canavarlar az da olsa gelmişler ya ne ders yapabilirsin ne de başka bir şey, dadı gibi oturacağım başlarında
çok güsell vaa böyle gördükçe insanın içi gidiyo hemen doğurası geliyorkaydirigubbakcemile3

he valla çok haklısın :)

günaydın cerencim nasılsın canım miniğimiz nasıl
iyyim canım sağol baya yorulmuşum gerçekten sabah kalkınca anladım her tarafım ağrıyo
özellikle de belim ikiye ayrılıcak sanki.

iyyim canım oğluşda iyi hep sağ köşemde duruyo karnım hep yamuk o yüzden kaydirigubbakcemile3
doktorunu ara bencede bugun sor nedne böyle diye

günaydın canımmm
bitti temizlik annemle yaptık sonrada gezmeye çıktık kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın şekerim

iyi gidiyor tatlım... valla karnım bir çıktı ki sormayın gitsin, gören hamile misin diyor, daha 2,5 ay yeni oldu, anlamadım ben bu işi... ama hoşuma da gidiyor valla... hafta sonu bir tane kot bir tane de kumaş pantalon aldım, ne kadar rahatmış meğer, ben boşu boşuna o kadar işkence çekmişim... inşallah allah sana da gösterecek bu günleri hayatım :) dualarım seninle ve Neşeyle :)

o zaman biraz daha vaktin var ama sen yine de konuş bakalım doktorunla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…