Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım eminim bütün sorunları aşıp bebişine kavuşursun sen yeterki ümidini kesme moralini bozma bizlerin arasındada uzun uğraşlar sonucunda bebeğine kavuşan arkadaşlar var bu sitede bir sürü var

merhaba arkadaslar galıba kımse yok ama ben yınede yazayım bugun test sonuzlarım cıktı yenı geldım dr dan rısk yokmus bebegım ıyımıs korkulacak bısey yokmus haber vermek ıstedım

merhaba canım, hoşgeldin :) nasılsın? beyazımız da doğurdu, gördün mü haberi?

ablacım çok mutlu oldum geçmişe bakamadan çıkmak zorunda kalmıştım...
allaha şükür sağ salim zeynebimizde kavuştukhihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı bizlerin başına inş

kimse yok ama yinede yazayım.beyazcım allah analı babalı büyütsün.
cerencim bayrak sana geçmiş.kız sen doğurunca kim ilgilenecek listeyle.öksüzmü kalcaz biz listede.
evde hummalı bir temizlik var görmeyin her yer her yerde.kabus gibi.annem sürekli başımda.kaçamak geldim.bir cee diyip kaçayım.hepiniz allaha emanet olun...

burcucum nasılsın merak ettim seni herşey yolundadır umarım yusuf taha nasılll nasıl geçiyo bebişlii günlerrrrr

merhaba arkadaslar galıba kımse yok ama ben yınede yazayım bugun test sonuzlarım cıktı yenı geldım dr dan rısk yokmus bebegım ıyımıs korkulacak bısey yokmus haber vermek ıstedım
çok sevindim canım, gözün aydın :) darısı başıam inşallah :)
ablacım çok mutlu oldum geçmişe bakamadan çıkmak zorunda kalmıştım...
allaha şükür sağ salim zeynebimizde kavuştukhihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı bizlerin başına inş
yaaa öyle canım... Amiiiiiiiiiiiin :) eee Ceren'le aranda çok fazla bir zaman farkı yok, 3 hafta değil mi aranızdaki zaman? Ceren'e geliyor sıra, sonra da sana :) hadi bakalım Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)
aman güzelim sen hiçbir şey yapmadın inşallah, yorma sakın kendini... Ceren kadar olmasa da biz de idare ederiz artık listeyi hayatım :)
Kizlar bebisimin resimlerini ekledim, profilimden bakabilirsiniz...
oyyyyyy baktım ben çoooooooooook tatlı annesi, ne kadar yakışıklı bir oğlan o :) Allah analı babalı büyütsün canım, sağlık, sıhhat, baht açıklığı versin inşallah :) Allah nazarlardan korusun, ayrıca hiç de erken doğmuş gibi gözükmüyor, maşallah :)

kızlar doğuma hazırlık bölümünde bebeğin bambu beşiği ile ilgili bir konu açtım bilgisi olan varsa fikirlerinizi yazar mısınız lütfeeennnn ((

Canim Allaha sonsuz sukurler olsun ikimizde iyiyiz. Bebegimiz sarilik oldu ama gerilemeye basladi cok sukur, bol bol emziriyorum..

Sen nasilsin canim?

canım çokkk geçmiş olsun bizde gün dolduruyoruz napalım bıığımmm kıpraşıyo ben mutlu oluyorummmmmm herşeyin yolunda olmasınaaa çok sevindimmm allah yardımcın olsun sarılıkda hemen geçer inşallahhhh bol sütlü ve gazsız günler diliyorum canım sana meleği kokla yerimeeeee:CüvCüv:

Tesekkurler canim...Senin icinde koklarim teyzesi... Ayrica hamileliginin sorunsuz gecmesine sevindim canim...

Kızlar, kimsecikler yok ama ben yazayım yine de. ıyileştim çok şükür ama eşim sağolsun hiç yataktan çıkartmadı beni.

Bu arada çok güzel gelişmeler olmuş. Jasmiin gözün aydın arkadaşım. Bebişin geliyormuş. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik dilerim.

Menzilgülü, Yusuf Taha' yı göremedim ama çok tatlı olduğuna eminim. ıyi olmanıza çok sevindim.

Zeynep kızımız da dünyaya teşrif etmişler. Sorunsuz bir doğum olmuştur umarım. Beyaz ve Zeynep hep iyi olurlar.

Ceren ve Nur sıra sizde artık. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor. hayırlısı ile sizin de doğum hikayelerinizi okuruz artık.

Filiz abla umarım sen de çok çok iyisindir.

Kumsalcığım sen nasılsın?

Ben de bugün biraz hava almak istiyorum artık. Evde çok sıkıldım. Perşembe gün evde hummalı temizlik var. Yardımcı bir bayan geliyor. Cumartesi günü kayınvalidem ve arkadaşları gelecek. Kur' an okunacak evde. Ona hazırlıka geçer bu hafta içi de. Temmuz ayında da izne ayrılacağım artık. Hamileliğin son aylarını bol bol dinlenerek, yürüyerek sakin geçirmek istiyorum. Alışverişimi de yaparım rahat rahat.

Pazartesi günü görüşmek üzere by byy.

Kızlar ne var ne yok? Nasılsınız? Epeydir koşuşturuyorum. Giremiyorum bir gelişme var mı? Kumsalın adeti başladı mı? Menzil Gülü şimdi bebişine bakıcam inşallah çok merak ettim teyzesimi öp benim için de...Herkesi kocaman öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…