- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.041
canım eminim bütün sorunları aşıp bebişine kavuşursun sen yeterki ümidini kesme moralini bozma bizlerin arasındada uzun uğraşlar sonucunda bebeğine kavuşan arkadaşlar var bu sitede bir sürü varbenimde 6 yıldır bebegim olmadı.myom ameliyatı rahim filmleri laparoskopivs... bir sürü şey geçti ama olmuyor.eşimde normal test çok az bir yavaşlık var.artık napıcamızı şaşırdı.bu ay yine klomene başladım çarşambaya bakılacak gelişmişse çatlatma ignesi yapılacak.bu arada kuru incir içiyorum.
merhaba canım, hoşgeldin :) nasılsın? beyazımız da doğurdu, gördün mü haberi?
çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahmerhaba arkadaslar galıba kımse yok ama ben yınede yazayım bugun test sonuzlarım cıktı yenı geldım dr dan rısk yokmus bebegım ıyımıs korkulacak bısey yokmus haber vermek ıstedım
canıım maşallah kırkbir kere çok güzel yusufumuz allah nazarlardan saklasın inşallahKizlar bebisimin resimlerini ekledim, profilimden bakabilirsiniz...
burcucum nasılsın merak ettim seni herşey yolundadır umarım yusuf taha nasılll nasıl geçiyo bebişlii günlerrrrr
canıım maşallah kırkbir kere çok güzel yusufumuz allah nazarlardan saklasın inşallah
çok sevindim canım, gözün aydın :) darısı başıam inşallah :)merhaba arkadaslar galıba kımse yok ama ben yınede yazayım bugun test sonuzlarım cıktı yenı geldım dr dan rısk yokmus bebegım ıyımıs korkulacak bısey yokmus haber vermek ıstedım
yaaa öyle canım... Amiiiiiiiiiiiin :) eee Ceren'le aranda çok fazla bir zaman farkı yok, 3 hafta değil mi aranızdaki zaman? Ceren'e geliyor sıra, sonra da sana :) hadi bakalım Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)ablacım çok mutlu oldum geçmişe bakamadan çıkmak zorunda kalmıştım...
allaha şükür sağ salim zeynebimizde kavuştukhihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı bizlerin başına inş
aman güzelim sen hiçbir şey yapmadın inşallah, yorma sakın kendini... Ceren kadar olmasa da biz de idare ederiz artık listeyi hayatım :)kimse yok ama yinede yazayım.beyazcım allah analı babalı büyütsün.
cerencim bayrak sana geçmiş.kız sen doğurunca kim ilgilenecek listeyle.öksüzmü kalcaz biz listede.
evde hummalı bir temizlik var görmeyin her yer her yerde.kabus gibi.annem sürekli başımda.kaçamak geldim.bir cee diyip kaçayım.hepiniz allaha emanet olun...
oyyyyyy baktım ben çoooooooooook tatlı annesi, ne kadar yakışıklı bir oğlan o :) Allah analı babalı büyütsün canım, sağlık, sıhhat, baht açıklığı versin inşallah :) Allah nazarlardan korusun, ayrıca hiç de erken doğmuş gibi gözükmüyor, maşallah :)Kizlar bebisimin resimlerini ekledim, profilimden bakabilirsiniz...
Canim Allaha sonsuz sukurler olsun ikimizde iyiyiz. Bebegimiz sarilik oldu ama gerilemeye basladi cok sukur, bol bol emziriyorum..
Sen nasilsin canim?
canım çokkk geçmiş olsun bizde gün dolduruyoruz napalım bıığımmm kıpraşıyo ben mutlu oluyorummmmmm herşeyin yolunda olmasınaaa çok sevindimmm allah yardımcın olsun sarılıkda hemen geçer inşallahhhh bol sütlü ve gazsız günler diliyorum canım sana meleği kokla yerimeeeee:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?