- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.141
güle güle canım yine beklerizz öptüm çok
sağol geldim bileee
Eki Görüntüle 15486
Nasılsınız canlarım? Sudemın resmını merak ediyodunuz tanıştırayım sizi Sude Melis teyzeleri..
ne çabukk yinemi aç kaldın yoksa?
:
oyy oyyy ben bu güzelliği yerimmm Şeniz
maşallahhhAllah nazarlardan saklasın :Saruboceq:
yasemincim çok güsel kızın maşallah
nasılsın iyisiniz dimi
sana benziyo galiba yasemin
Canım benim amiinnnnn sağolasın evet benim bebekliğime benziyo saçları falanda. Ama eşimede benziyo ikimizdende almış bıcırık.
çorbamı içtim sadece
ama yanımda stoğum varr acıktıkça yerim cokacimcoook
Canım benim amiinnnnn sağolasın evet benim bebekliğime benziyo saçları falanda. Ama eşimede benziyo ikimizdende almış bıcırık.
oy oy oy annem yerim ben onu çatık kaşlı kuzum benim kime çekmiş bu böyle acep neden çattı kaşlarını :uhm:
eh ikinizin ortak yapımı olunca ikinizede benzemsi gerek tabiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım firar etmişler, koskoca sınıftan 4 kişi gelmiş... ben de yanınıza geleyim dedim ama ziyaretçilerimiz vardı bölüm odasınafiliz abla gelmişin o sınıfdamı firar etmiş kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 15486
Nasılsınız canlarım? Sudemın resmını merak ediyodunuz tanıştırayım sizi Sude Melis teyzeleri..
oy oy oy yerim ben bu şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... çooooook tatlı... çatık kaşlı güzel... Allah bağışlasın Yasemincim :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :)Çok teşekkür ederiz teyzesi amiiiiiiiiiiiiinnnnnn.. Allah sizide kavuştursuunnnnnnnn......
hoşgeldin güzelim :)merhabalar şekerler nasılsınız bakalım.....
yasemin allahım size bağışlasın o şeker şeyi 41 kere maşallah
merhabalar şekerler nasılsınız bakalım.....
Valla çok ciddiyiz biz teyzesi kıl biraz benm kızımkaydirigubbakcemile3 uyurken resim mesim öyle mıncıklamak falan hiç hoşlanmıyoruz.
aman bize benzesin zaten:ecrin_bebek:
merhabalar şekerler nasılsınız bakalım.....
hoşbuldum kızlar ev süpürüp sşldim şimdide duş alacam felaket bir sıcak var ya
kimsecikler yok :sm_confused:
Kuzum sen hala ev silip süpürebiliyormusun? Maşallah valla helal olsun ama fazlada kaptırma kendini yorulma emi cicim. dikkatli ol sonra ilayda fena çıkarır acısınıklava:
Pazartesi Sendromu canım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?