Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oyy oyyy ben bu güzelliği yerimmm Şeniz
maşallahhh Allah nazarlardan saklasın :Saruboceq:
yasemincim çok güsel kızın maşallah
nasılsın iyisiniz dimi

sana benziyo galiba yasemin

Canım benim amiinnnnn sağolasın evet benim bebekliğime benziyo saçları falanda. Ama eşimede benziyo ikimizdende almış bıcırık.

çorbamı içtim sadece
ama yanımda stoğum varr acıktıkça yerim cokacimcoook

Hımmm bu gün temkinlisin yani bak bu iyi işte :dance:

Canım benim amiinnnnn sağolasın evet benim bebekliğime benziyo saçları falanda. Ama eşimede benziyo ikimizdende almış bıcırık.

eh ikinizin ortak yapımı olunca ikinizede benzemsi gerek tabiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oy oy oy annem yerim ben onu çatık kaşlı kuzum benim kime çekmiş bu böyle acep neden çattı kaşlarını :uhm:

Valla çok ciddiyiz biz teyzesi kıl biraz benm kızımkaydirigubbakcemile3 uyurken resim mesim öyle mıncıklamak falan hiç hoşlanmıyoruz.

eh ikinizin ortak yapımı olunca ikinizede benzemsi gerek tabiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman bize benzesin zaten:ecrin_bebek:

filiz abla gelmişin o sınıfdamı firar etmiş kaydirigubbakcemile3
evet canım firar etmişler, koskoca sınıftan 4 kişi gelmiş... ben de yanınıza geleyim dedim ama ziyaretçilerimiz vardı bölüm odasına
Eki Görüntüle 15486

Nasılsınız canlarım? Sudemın resmını merak ediyodunuz tanıştırayım sizi Sude Melis teyzeleri..

oy oy oy yerim ben bu şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... çooooook tatlı... çatık kaşlı güzel... Allah bağışlasın Yasemincim :)

kızlar hepinize afiyet olsun

gönül gelmiş özlemişiz kız seniii sıcaklarda çok dolaşma öyle güzeli,m allah korusun tansiyonun falan yükselir kendine çok dikkat et

burcu oğlunun adını miraçmı koycan hadi hayırlı olsun bu arada miraçlarda çift oldu

yasemin inanmıyorum ne kadar tatlı bir bebek bu maşallah allah nazarlardan saklasın tam bi melek

merhabalar şekerler nasılsınız bakalım.....
yasemin allahım size bağışlasın o şeker şeyi 41 kere maşallah

Valla çok ciddiyiz biz teyzesi kıl biraz benm kızımkaydirigubbakcemile3 uyurken resim mesim öyle mıncıklamak falan hiç hoşlanmıyoruz.

aman bize benzesin zaten:ecrin_bebek:

Ciddi kız ciddi babası müşavir anası muhasebeci olunca ne bekliyorsunki kızdan hokkabazlık yapmasınımı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet canım size benzesin huyu suyu yüzü gözü :Saruboceq:

merhabalar şekerler nasılsınız bakalım.....
yasemin allahım size bağışlasın o şeker şeyi 41 kere maşallah

Canımcım hoş geldin cicim nasılsın?
Ne var ne yok hayatım neler yapıyorsun?

hoşbuldum kızlar ev süpürüp sşldim şimdide duş alacam felaket bir sıcak var ya

Kuzum sen hala ev silip süpürebiliyormusun? Maşallah valla helal olsun ama fazlada kaptırma kendini yorulma emi cicim. dikkatli ol sonra ilayda fena çıkarır acısını klava:

kimsecikler yok :sm_confused:

Pazartesi Sendromu canım a.s

Kuzum sen hala ev silip süpürebiliyormusun? Maşallah valla helal olsun ama fazlada kaptırma kendini yorulma emi cicim. dikkatli ol sonra ilayda fena çıkarır acısını klava:

Pazartesi Sendromu canım a.s

mecburen yapıyorum canım kendimi çok yormuorum merak etme....
sen nasılsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…