Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Maaşallah kızlar bebişlerimiz ne kadar tatlı öyle. Yusuf Taha, Sude Melis... melek gibiler. Ayy daha dün gibiydi gebelik haberleri yaaa. Çok heveslendim ben de şimdi. Allah bütün bebişleri annişlerine bağışlasın.

kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlamasenağlama

mecburen yapıyorum canım kendimi çok yormuorum merak etme....
sen nasılsın bakalım

heh afferim yorma sakın bak yoksa topikçe geliriz üstüne kaydirigubbakcemile3

Ben iyiyim be gülüm allaha şükür nasıl olayım her sabah uyandığımda gözlerimi açmış ve sağlıkla kalkmış olduğumu görünce mutluoluyorum :dance: :dance: :dance:

Hoşbulduk Cerenciğim. geçmişe bir bakayım dedim.

Ben çok iyiyim sennasılsın canım?

Baktınmı geçmişe neler gördün peki? Son durumlardan haberin vardır sanırım

Bende iyiyim işte canım yukarıda nurada yazdım ya her günüme şükrediyorum :Saruboceq:

maşallah bebişlerimize maşallah dimi
aminnnnnnnnnn darısı başımıza sağlıkla sıhhatle inşallaaahhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ne bu durgunluk ya??? pazartesi sendromu falan geçti, akşam oluyor, hadiiiiiiiii

evet abla ya sorma havadan heral mıyıştı herkes
canlan biraz canlan biraz kımılda kendine gel :dance: :dance: :dance: :dance:

kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlamasenağlama

oy oy kuzum kıyamam sana canım benim bence idrar yolu enfeksiyonun yüzünden olmuştur ağrın doğumla ilgili olacağını sanmıyorum. Dün bende bir ara fenalaştım belim kasıklarım ağrıdı hah dedim yalancı sancılar başlıyor heralde delikafadulden delikafadulden

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Jasmiin, Nur, Bulcuk, Rüzgar Deniz sizler nasılsınız?
sağol Haticecim, iyiyim :)
kızım akşam sancın vardı bir de temizlik mi yaptın sen? Allah korusun daha çok erken Nurcum, kendini yorma lütfen, yatıp dinlenseydin keşke bugün, iyi misin şimdi?

Aminnn canım. Valla Ceren' i de çok merak ediyorum canım. Hazırlıklarını falan hep takip ettim ya. Çok da güzel hamilelik geçirdin dolu dolu. Bebişimiz hem çok şanslı hem de inanıyorum çook tatlı olacak.

benim acayip uykum geldi, uyudum uyayacağım

sen de dikkat et kendine, çok az kaldı güzelim, yorulma sakın :)

Kızlar bu arada bir fikrinizi sorayom dedim. ırem ismi nasıl sizce. Anlamı cennet demekmiş. Ama hangi dilde bilmiyorum. Arapça değil sanırsam. Benim için anlamı çok önemli. Bir de başka tavsiye edebileceğiniz isim var mı?

canım nasıl bir sancı anlatamam ya yatamıyorum yatakta dönmek imkansız oldu zaten resmen ağladım yatakta oturamıyorum kalkamıyorum birde belime sancı girdi...
Allahım kimseye yaşatmasın inş
Ben de iyiyim. Nur az kalmış valla. Canım hayırlısı ile bir avazda kurtarır inşaallah rabbim. Sancılar normal herhalde di mi artık. İnşaallah vakitli gelir canım. Moralini bozma.
evet canım az kaldı allahın izniyle...
allahım hepimizi sağlıklı şekilde bi avazda kurtarsın inş
sağol Haticecim, iyiyim :)

kızım akşam sancın vardı bir de temizlik mi yaptın sen? Allah korusun daha çok erken Nurcum, kendini yorma lütfen, yatıp dinlenseydin keşke bugün, iyi misin şimdi?
ablacım çok bi iş yapmadım zaten bi makine açtım birde evi viledaladım tamam...
şimdi iyiyim allaha şükür

Jasmiin, Nur, Bulcuk, Rüzgar Deniz sizler nasılsınız?
iyyim bende haticecim bildiğin gibi büyümeye uğraşıyoruzzzkaydirigubbakcemile3

canımm geçmiş olsun yaa son zamanlardaki sancılar ne kokrutur insanı gerçekten :1hug:

irem ismi çok güsel canım ben çok beğeniyorum
benim içinde o isim çok önemli çok sevdiğim bi ablamın kızının ismi ben koymuştum isimini

Canımmmm sağol birtanem Rabbim hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun inşallahhhhhh....
Canım bende nasıl merak ediyorum cereni anlatamam birde hani üç boyutluda hiç göstermedi ya yüzünü hiç bir şekilde kafamda da canlandıramıyorum çok merak ediyorum gerçekten....
Sağ salim gelsinde ben başka bir şey istemiyorum a.s

Sen nasıl oldun biraz daha iyimisin?

benim acayip uykum geldi, uyudum uyayacağım

sen de dikkat et kendine, çok az kaldı güzelim, yorulma sakın :)

ediyorum ablam elimden geldiğinde a.s.

hımmm irem güzel isim cicim
hemde benim kankimin adı
Prenses İremmm senağlama senağlama

Canım yaa biliyorum o ağrıları zaten şuan ben o haldeyim oturamıyorum yatamıyorum yakında yatakta oturarak uyumaya başlıcam o haldeyim yani mirmirmirmir
Ama az kaldı meleklerimize kavuşucaz allahın izini ile ve bütün bunları unutacağız inşallahhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…