Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benim ayaklarım çok şişti bugun senağlamasenağlama
mutlaka terlik getirmem lazım

ay canım benim ya sürekli ayaklar salık duruyor sıcakda var üstünede hamilelik allah yardımcın olsun kuzum akşam eve gittiğin gibi ilk iş terli ayarla ve kapının kenarına koy balım :teselli:

kızlarr biraz önce beyazla görüştüm malesef minik zeynebimiz küvezde yoğun bakımda imiş solunum problemi varmış annesinin yanına vermiyorlarmış. Emzirememiş bile daha senağlama
Sütünü sağıp gönderiyormuş bebişe...
Canlarım hepimiz bir fatiha okuyalım duaların ve bebeklerin yüzü suyu hürmetine miniğimiz bir anöce iyileşsin anneciğinin kollarına kavuşsun Rabbim acil şifalar versin inşallaahhh :Saruboceq:

benimde hiçbir ayakkabım olmuyorsenağlamasenağlama

valla bende bir ay önce yazlık düz babet tarzı ayakkabı almıştım kendime hemde bir numara büyük boldu o zaman bu sabah giydimde ayaklarım acıdı. İdare edicez artık napalım. Az kaldı diyorum

kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın, hepinizi çoooooooooooooook öpüyorum :)

Sende kendine iyi bak ablacım Allaha emanet ol emi :a015:

canım allahım acil şifalar versin zeynebimize biran önce anne ve babasına kavuştursun inş

benimde hiçbir ayakkabım olmuyorsenağlamasenağlama
oyy çekcez böyle her şişliğ çaremiz yok
kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın, hepinizi çoooooooooooooook öpüyorum :)
güle güle ablacım send eçok iyi bak kendinee

ay kıyamam hemen okuyorum
işallah bir an önceee anneciğne kavuşur :Saruboceq:

Cerenciğim ben iyiyim canım. Artık terlesem de işyerinde bile açmıyorum klimayı. Senin kramplar nasıl oldu? Çok kötü oluyor dimi? Özellikle uyurken. Canım Zeynep' e çok üzüldüm. Allahım biran önce iyileşir umarım yavrucak. Beyaz da ne kadar üzülüyordur şimdi? Dua edelim de çabucak kavuşsun bebişine.

Bulcuk benim de çok şişiyordu ayaklarım. Hareketsiz oturunca daha çok şişiyor. Yürümek daha iyi geliyor bana. Ofiste dolaş biraz. Masa başı oturma çok canım

görüşürüz ablacım sende kendine dikkat etŞeniz
allah acil şifalar versin inşallah biran önce kavuşur miniğimiz annesine dularımız zeynebimizle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet nurcum çok ilgiç bi olay

Bulcuk benim de çok şişiyordu ayaklarım. Hareketsiz oturunca daha çok şişiyor. Yürümek daha iyi geliyor bana. Ofiste dolaş biraz. Masa başı oturma çok canım

evet sürekli oturmakdan oluyor sanırım
bende dolaşçam diye yerde yok durmadan tuvalete gidiyorum

canım terlik tarzı sandaletlerle idare edecez artık

canım allahım acil şifalar versin zeynebimize biran önce anne ve babasına kavuştursun inş

aminnnnnnnnn gülüm amiiiiiiiinnnnnnnn hastanelerde ne kadar yatan şifa bekleyen bebelerimiz varsa rabbim onlara acil şifa versin bir an önce iyileştirsin inşallah....

kızlar neber napıyosunuz benim çok uykym varmirmirmirmir
işlerde yoğun yarın burdayım ben siz çalışcakmısınız

ay sorma gülüm ya ara ara benimde gözler kapanıyor dışarı çıkıyorum 5 dk. açılıyorum bu günü böyle bitiricez heralde kaydirigubbakcemile3
Yarın bende burdayım gülüm çalışacağım ama sabahtan gelemeyebilirim çünkü doktora gitmem gerek doktorumu aradım yarın için ama ameliyatta imiş bakalım yarın çalışacakmı belki oda tatil yapar akşam çıkmadan haber ederim size yarın için.

oyy çekcez böyle her şişliğ çaremiz yok

güle güle ablacım send eçok iyi bak kendinee

ay kıyamam hemen okuyorum
işallah bir an önceee anneciğne kavuşur :Saruboceq:

Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah miniğimiz bir an önce anneciğine kavuşsun :Saruboceq:

Canımm açma sakın ne akdar terlesende yansanda kavrulsanda açma klimayı valla fecii çarpar hiç gere yok idare et anacım biraz. Bende yanıyorum ama inat açmıyorum klimayı ne olur ne olmaz. Evet gülüm ya kramp çok kötü o acıyla uyanmak fecii rabbim kimseye yaşatmasın bu hafta olmadı çok şükür çückü cumartesi günü eşim minik bir masaj aleti almış bende bacağıma sadece masaj yaptım onunla sanırım etkisi oldu kramp yaşamadım çok şükür. Evet dualarımız beyaz ve zeynebimizle :Saruboceq: :Saruboceq:

allah acil şifalar versin inşallah biran önce kavuşur miniğimiz annesine dularımız zeynebimizle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

evet sürekli oturmakdan oluyor sanırım
bende dolaşçam diye yerde yok durmadan tuvalete gidiyorum

:roflol: :roflol: :roflol:

canım terlik tarzı sandaletlerle idare edecez artık

öyle valla gülüm ne yapalım şimdi yok yere tekrar ayakkabı almaya değmez zaten ne kadar kaldıki biraz daha idare edebiliriz heralde a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…