- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.181
benim ayaklarım çok şişti bugun senağlamasenağlama
mutlaka terlik getirmem lazım
ay canım benim ya sürekli ayaklar salık duruyor sıcakda var üstünede hamilelik allah yardımcın olsun kuzum akşam eve gittiğin gibi ilk iş terli ayarla ve kapının kenarına koy balım :teselli:
benimde hiçbir ayakkabım olmuyorsenağlamasenağlama
kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın, hepinizi çoooooooooooooook öpüyorum :)
kızlarr biraz önce beyazla görüştüm malesef minik zeynebimiz küvezde yoğun bakımda imiş solunum problemi varmış annesinin yanına vermiyorlarmış. Emzirememiş bile daha senağlama
Sütünü sağıp gönderiyormuş bebişe...
Canlarım hepimiz bir fatiha okuyalım duaların ve bebeklerin yüzü suyu hürmetine miniğimiz bir anöce iyileşsin anneciğinin kollarına kavuşsun Rabbim acil şifalar versin inşallaahhh :Saruboceq:
oyy çekcez böyle her şişliğ çaremiz yokbenimde hiçbir ayakkabım olmuyorsenağlamasenağlama
güle güle ablacım send eçok iyi bak kendineekızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın, hepinizi çoooooooooooooook öpüyorum :)
kızlarr biraz önce beyazla görüştüm malesef minik zeynebimiz küvezde yoğun bakımda imiş solunum problemi varmış annesinin yanına vermiyorlarmış. Emzirememiş bile daha senağlama
Canlarım hepimiz bir fatiha okuyalım duaların ve bebeklerin yüzü suyu hürmetine miniğimiz bir anöce iyileşsin anneciğinin kollarına kavuşsun Rabbim acil şifalar versin inşallaahhh :Saruboceq:
kızlar neber napıyosunuz benim çok uykym varmirmirmirmir
işlerde yoğun yarın burdayım ben siz çalışcakmısınız
görüşürüz ablacım sende kendine dikkat etŞenizkızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın, hepinizi çoooooooooooooook öpüyorum :)
allah acil şifalar versin inşallah biran önce kavuşur miniğimiz annesine dularımız zeynebimizle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlarr biraz önce beyazla görüştüm malesef minik zeynebimiz küvezde yoğun bakımda imiş solunum problemi varmış annesinin yanına vermiyorlarmış. Emzirememiş bile daha senağlama
Bulcuk benim de çok şişiyordu ayaklarım. Hareketsiz oturunca daha çok şişiyor. Yürümek daha iyi geliyor bana. Ofiste dolaş biraz. Masa başı oturma çok canım
valla bende bir ay önce yazlık düz babet tarzı ayakkabı almıştım kendime hemde bir numara büyük boldu o zaman bu sabah giydimde ayaklarım acıdı. İdare edicez artık napalım. Az kaldı diyorum
Sende kendine iyi bak ablacım Allaha emanet ol emi :a015:
canım allahım acil şifalar versin zeynebimize biran önce anne ve babasına kavuştursun inş
kızlar neber napıyosunuz benim çok uykym varmirmirmirmir
işlerde yoğun yarın burdayım ben siz çalışcakmısınız
oyy çekcez böyle her şişliğ çaremiz yok
güle güle ablacım send eçok iyi bak kendinee
ay kıyamam hemen okuyorum
işallah bir an önceee anneciğne kavuşur :Saruboceq:
Cerenciğim ben iyiyim canım. Artık terlesem de işyerinde bile açmıyorum klimayı. Senin kramplar nasıl oldu? Çok kötü oluyor dimi? Özellikle uyurken. Canım Zeynep' e çok üzüldüm. Allahım biran önce iyileşir umarım yavrucak. Beyaz da ne kadar üzülüyordur şimdi? Dua edelim de çabucak kavuşsun bebişine.
allah acil şifalar versin inşallah biran önce kavuşur miniğimiz annesine dularımız zeynebimizle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet sürekli oturmakdan oluyor sanırım
bende dolaşçam diye yerde yok durmadan tuvalete gidiyorum
canım terlik tarzı sandaletlerle idare edecez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?